Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2012 01:10 - ДВЕ БАГАТЕЛИ ОПУС 706
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1620 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 29.02.2012 21:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                            ДВЕ  БАГАТЕЛИ  ОПУС  706

 

    1.Въпрос:

     Престъпник с много висящи дела за големи престъпления, известен на полицията, на прокуратурата и на съда, от три години е оставен на автопилот. Никой не го търси да му поднови висящите дела, никой не събира данни за него дали извършва нови престъпления, не се предприемат и мерки за превенция срещу дейността му. А каква е дейността му? Някои знаят, други предполагат. За полицията обстоятелството, че един безработен се движи с луксозен джип по дела из страната с десет души охрана и живее като олигарх не е мотив да се заинтересува от къде има той тези средства. Така щеше и да си продължи, както  цар Киро в дворците си, ако циганинът от Столипиново не бе сгазил умишлено момчето от Катуница и хората раздвижиха силовите ведомства. Те сами намаше да се раздвижат. Сега имаме идентичен случай на катунишкия в нощно заведение– пак фал! Друг престъпник както цар Киро по утвърдена схема може би е „мотивирал” полицийско-прокурорско-съдебната машина да го не закача и ако не бе боцнал конкурентен престъпник с ножленцето си в сърцето, полицейско-прокурорско-съдебния чадър над него щеше да си остане и той да пътува с охраната си по дела из страната. Като сливналията с бронирания джип, който уби двама души до Бояна и осакати още двама за цял живот. Сега в нощното заведение нещата се разсмърдяха, защото има извършено тежко престъпление - опит за убийство. Следва разрязване на гръдната кост на пострадалия, отваряне на гръдния му кош и операция на сърцето. Възможно е да се възстанови сърцето, но и да стане това, то ще си остане един увреден орган, който няма да изпълнява вече точно предназначението си. Възможен е и летален изход, ако е резнат с ножчето захранаващ сърцето кръвоносен съд и съседни не могат да поемат функцията му.

    Давам пример от ВОСР през 1917 г. Един червеноармеец е ранен в гърдите, но оздравява. 80 години след раняването му започва да го боли обаче сърцето. Отива на преглед и установяват, че в една от камерите на сърцето си той има куршум. С него е живял цял живот и не е знаел...

   Въпросът обаче си остава:

   Полицията, прокуратурата или съда - коя от тези инстанции е осигурявала чадъра над престъпника, оставен да върши престъпленията си на свобода, или пък трите, дядо попе...

   Знам една Тройна коалиция: БСП – царо – Догана. Но дали няма и друга някоя неочаквано добра комбинация, също Три в едно: полиция -  прокуратура – съд?

   Май, че да, отговарям си като лудите, сам...

 

 

   2. Троянски кон в ЕС?

    През изминалата година имаше ужасно земетресение в Япония и последваща вълна цунами. Япония пострада ужасно. Бяха й нанесени щети за 250 млрд. долара. Японците се справиха, запроизвеждаха отново, но приключиха годината с 3% по-малко произведена продукция в сравнение с предишната година.

    Щетите в Япония – те са нищо в сравнение със щетети, които троянският кон /Гърция/ причина на ЕС. ЕС можеше да се образува от съседни държави, които имат общи кулурни ценности и религия и не са мошеници-изнудвачи. В страни от ЕС, ако се мине през Сърбия и Македония или Косово бе стациониран съвременният троянски кон. Европейите го взеха и вкараха при тях и това ще ги свърши. При последната проверка за разхода на отпуснати кредити на Гърция бе усатновено, че те дължат на ЕС 350 млд. евро, но са им опростени още 300. От тези 350 на тъпите европейци им е ясно, че няма да получат обратно нито евро, но и това не решава въпроса. Исканията на гърците са:

   Опрощаване на всички техни задължения и отпускане на нови, по около 130 млрд. евро на година, кото да се опрощават още при отпускането им, иначе Гърция обявява банкрут и повлича целия ЕС. Срутва им валутата, развихрят се финансовите акули, загубите ще бъдат много по-големи за ЕС. От положение цугцванг европейците излязоха с решение да отпуснат на гърците нови 130 млрд. евро кредит и да им опростят от дължимите 350 тази сума, но и с това не са съгласни гърците. Защото новите като се прибавели към старите пак се стигало до задължения от 350 млрд. евро.

    Сега ще прецизирам сметката. От ЕС до сега на Гърция са дадени кредити 650 млрд евро и сега им дават още един от 130, стават общо 780 млд, всичките превърнати от гърците във фекалии. Като се преизчисли еврото спрямо стойността на долара се вижда, че щетите, кито гърците нанесоха на ЕС са 4 пъти по-големи от тези, които земетръса и цунамито – най-голямото природно бедтсвие в света през последните години – причиниха на Япония. Още едно сравнение. Путин обещава да превъоръжи армията на Русия, като след избирането му щял да стори това с 800 млрд долара. Далеч под сумата, която струват до сега паразитите-гърци на ЕС, превърнали го в техен гостоприемник.

    Всичко това не е случйно. Уолстриит  и Лондоското сити заложиха този троянски кон пред стените на ЕС, за да го ограбят в определен момент, а дебелогъзите еврогеьове си го вкараха сами в къщичката. Ако Англия не бе в играта, тя отдавна щеше да е в Еврозоната.

    Вирусът „Троянски кон” при компютрите е нищо в сравнение с този, който така се разигра, че ако не го обуздаят, ще срути целия ЕС. За сега натам вървят нещата. А в ЕС сме и ние...

    Та троянски кон в ЕС има. Не, че няма...

 



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojo12345 - И трите дадо попе и ....
29.02.2012 07:49
във затвора,да видят там как се чука царско дупе!
Има една нашенска-Не е виновен само този който е ял зелника , а итози който го е дал!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12292500
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930