Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2011 23:23 - КОЛЕДА - ВРЕМЕ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 3205 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 27.12.2011 00:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Днес бях в Детска градина, където има частен преподавател по компютърна грамотност. Влязох при петгодишните, защото те се изявяват като хакерчета и са ми най-интересни. Току- що бяха хакнали шкафа със суперсекретните метериали на главен полицай Калин Георгиев и разглеждаха скандален видеозапис от тоалетната на Парламента. Кореметата ги бяха заболялиот смях, защото жена проявяваше агресия към мъж. Едно друго хакерче-инок по своя линия също бе хакнало паролата на главния полицай и от него взех снимките, които помествам. Те са направени в Катуница в дворец №9 на Цар Киро. Това са мостри на костенурки от двореца му и описание на лечебните свойства на кръвта им. Възможни са комбинации от кръвта на няколко хайванчета и тогава ефектът от изпитата им кръв има крива на въздействие като експонента. Хакерчето обаче си знае цената и ми поиска за снимките един шоколад Милка със стафиди. Отидох, купих му, но то през това време хакнало и инструмента, принуждаващ костенурките да си подадат главите за да ги заколят и да им източат кръвта в чаша. Той е подобен на този, с чиято помощ на времето връзвали вратовръзките на Александър Божков. На Ал Бош му пъхали някъде си едно обло дърво, не помня къде, той си протягал врата и на секундата връзвачът на връзката му я връзвал преди да си вкара врата обатно в главогръда. Тези приспособленя, хакнати от хакерчето бяха подобни, но много по-малки от този, с който са третирали Ал. Бош. Хакерчето ми поиска още един шоколад, за да ми даде снимките с набора на инструменти за изваждане на главите на костенурките, но от моя страна последва една алма му матерна и то си остана с единея шоколад, а аз - без допълнителните снимки..
    Тази терапия Цар Киро е препоръчвал и на простите селяни от Катуница. Той я е практикувал от години. Редките костенуркови видове са щяли с кръвта си постигнат желания ефект от Царо но не винаги става както го намислиш. Не така мислят обаче съдиите от Районния съд в Асеновград. Те прецениха, че костенурките са собственост на една от снахите та Царо, която живее в един друг град. Тя ги била колекционирала от любов към костенурките, цар Киро нямал нищо общо с тях и това те постановиха с Решение в името на народа. Ех да могат хакерчетата да хакнат мотивите, представени на съдийките. 
    В момента в Източни Родопи се разселват цигани. Където се появят те, първо изчезват костенурките. Технологията обаче при тях е друга: костенурката се изтрясква в един къмък, къщичката й се строшава, шията и се оголва и се коли без прблеми После се отсича едно дърво за огън и се вари. Най-вкусни били бутчетата й. Ако се сваряла добре всичките й люспи, нокти и др. падали от нея.
   Ако някой човек се съмнява в тази технология, препоръчвам му да отиде в махалата Дардандере между селата Чифлик и Мост. Подчертах - човек - защото ако отиде съдия ще постанови в името на народа колко много самонастанилите се тук български граждани почитат костенурките.
   Понеже сега е празници и е време за благотворителност, мисля ди да отида в планината, да потърся някоя заспала зимния си сън костенурка, да я оставя в къщи да се стопли и събуди и да я отнеса на Цар Киро. Как ли го е закъсал за костнетурките на снаха му, които еколози отнесоха чак в Стара Загора? 

image

Царската костенуркска комбинация. Кръвта от тези заклани хайванчета е за най-царствените ивдивиди. Тя действа директно на кората на мозъка и ги поумнява.

image

      След изпиване на кръвта на тази косетнуркска група ендорфините пощуряват.

image

При изпиване на смес от кръвта на тази костенуркска група потентността скача.

image

                         Сухоземна костенурка от района на Пелопонес.
                                Кръвта й помага срещу кожни обрави.

image

     Сладководна костенурка от Танзания. Кръвта й помага при хроничен запек.

image

             Морска костенурка от Карибите. Кръвта й има откашлящ ефект. 



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - Коста,
26.12.2011 23:35
не само Коледа е време за благо-творителност... Винаги когато може, човек трябва да твори блага, да твори добро... Така разбирам благотворителността...
Лека вечер и нощ!
цитирай
2. bojo12345 - Проблема с опазването на костенурките...
27.12.2011 10:53
Не е от сега.Не само крий Чфлик и Мости, но по цялата дължина на северното поречие на р.Арда от яз.Студен Кладенец и яз.Ивайловград - там където южните склоновие имат една ронлива песъчлива почва бе рай за костенурките.Много пъти от 1960 до 1975 година съм ходил по тези места.Виждал съм новоизлюпени-големи кокото малък ръчен часовник,къщичката й още е мека ,до големи по 6-7 кг. едната.
Може би това бе района с най много от този вид на Балканите!!
Още през онези години се пусна слухът че кръвта им лекува???
Тогава никой не взе мерки и сега последствията са тежки.!!!
На ловен излет за кеклици на ден сме виждали поне по 20 костенурки!
Днес трудно е да се срещне една-това е размера на поразията !!!
Какви мерки следва да се предприемат -лесно е да се сети всеки ,
който малко ,малко обича нашата природа!
Тук Държавата трябва да навакса пропуснатото време-докато не естанало
МНОГО КЪСНО.
Коста ,чест и ти прави че поставяш този проблем!
Новогодишни ПОЗДРАВИ!!!

цитирай
3. ckarlet - Хубави зимни празници, Рlanini...
27.12.2011 20:31
Хубави зимни празници, Рlaninitenabulgaria!
Дано хората да станем по-добри!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12150498
Постинги: 4533
Коментари: 10748
Гласове: 18293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031