Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2011 10:52 - БЪЛГАРИО, ЦИГАНИТЕ ТЕ УМРЯХА!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 2860 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                        БЪЛГАРИО, ЦИГАНИТЕ  ТЕ  УМРЯХА!!!

                                                          / Marschio funebre/

 

    Днес тръгнах с влак в посока към Карлово.Извадих си билет,пътувам.Мисля си от къде ще достигна билото на Балкана днес и реших да измина маршрута Джемина.Той води от с.Антон до останките на някогашната хижа Планински извори,изоставена след 1989 г.и превърната в обор за крави на полудиво отглждане.Този маршрут е много красив.

   На гарата съобщили,че има проблем с пътуването,но аз не бях чул за него.Без да имам информация обаче,аз зподозрях,че нещо не е както трябва.

   Вместо електрички ЭП – 25,по които циганите не хвърлят камъни,пътниците ги очакваше една мотриса СИМЕНС.С наближаването към нея лъсна цялата й трагедия.Голяма част от страничните прозорци,тип стъклопакети – почупени от камъни.Не е годна за пътуване тази мотриса.Явно е била е извадена от хангара да пътува аварийно.Точно така се оказа.През нощта ромбригада атакувала контактната мрежа и свалила медните проводници в участъка между Столник и Казичене.Това са поне два камиона профилни медни проводниц.Движението на влаковете бе прекъснато.БДЖ бяха направили каквото могат.Като им блокирали електричките на гара Столник,те наели автобуси да превозват пътниците между гарите Казичене и Столник,а от София до Казичене пуснали контузените от камъни по тях СИМЕНС-ки.Пуснали веднага аварийни групи да възстановяват откраднатите проводници от контактната мрежа.Белята обаче била голяма,защото били съборени и бетонните сегменти,които изпълняват ролята на обтяжки на носачите на контактната мрежа.Те могат да бъдат вдигани,надявани и подреждани само с кранове.Няколко камиона с мед за НАДИН,това ще е ползата за специализираната да работи по ВН /високо напрежение/ ромбригада,която ще получи по 12 лв.на кг.от сурвината,в която са   превърнали контактнта мрежа.

    Пътуващи често с този влак казваха,че в участъка между ж.п.спирка Смирненски и Казичене са ставали свидетели на хвърляне на скамъни по влака от циганета.Аз се намесих в разговоро и казах,че това вероятно е протестът им срещу това,че не им разрешават да се возят без билет.Други обаче изразиха мнение,че това е протест за по-високи размери на помощите и социалните за циганите,защото тези са им недостатъчни и це ударите с камъни по влаковете ще се увеличат.Като не им вдигат помощите,ще правят лоши работи,самите цигани казали така.

     Слязох на ж.п.спирка Смирненски и се прибрх обратно.На спирката – щъкат цигани,само не се прескачат.Тя е в близост до кв.Христо Ботев.Взех автобус 404  и понеже бях раздразнен от това,цигани да решават къде да пътувам или какво да правя през деня,се загледах в тях и ги видях навсякъде от тази спирка до Лъвов мост.Едни с колчики,натоварени с насечени през нощта дървета,други – мъкнещи железа или боклуци,трети -  насядали,обсъждат нещо,пият бира и пушат.В автобуса – също циганин до циганин,никой не си перфорира билет.

    На всичкото отгоре при разсэъмване около 5,30 ч.на улицата под прозореца ми се спряха няколко цигана и започнаха да се карат.Погледнах през прозореца да видя какво става,а жена ми казва: Не им се карай,защото ще хвърлят камъни по прозорците ни да си отмъстят.

     Държава ли сме ние,имат ли хората права?Май нито едното ,нито другото.Преди години циганите на Изтока,палестинците,хвърляха камъни,но евреите прокараха такива закони,че от години не съм чул някой да е хвърлял камъни.Как може да се трошат влаквете и държават да си трае?Как може всички да знаят,че медтта се краде от цигани и че се продава в НАДИН и държавата да си трае?А НАДИН понканва за доставки на атпадъци към тях от мястото за реклама по най-скъпо платените вестници.

     Може,защото нямаме държава.А когато тя реши да се намеси,може и да е късно.Цитирал съм вече извадка от една народна песен,в която пеят така:

      „Докато момата извряска,дядо поп й го натряска!”

     Така ще стане и с България.А  възможно е вече и да е станало.Както в случая с инасилената и убита Яна в Борисовата градина...

 

                                                                                                      Тов.  Пр.

 




Гласувай:
9



1. hadzapi - За жалост държавата тук отдавна я няма,
29.07.2011 22:26
гледат партиите само за "гласоподаватели". А че паразитите убиват вече гостоприемника - това кой го интересува от вечно спорещите и жадни за власт партии и партийки, известни и неизвестни. Воля няма за справяне с паразитиращо живеещи, а сили все още има, но Волята, къде е Волята за това нещо...
цитирай
2. lambo - Циганите ги размножиха толкова много, не само кражбите
31.07.2011 22:42
А безбройните видове Детски и Помощи

Докато нашите детски са само 35 лв., а и тях ги спират ако си платил по-големи данъци, то "самотните" мургави майки получават 19 вида детски
Циганче, което да получава под 150 лв. детски на месец, няма
С парите взети от нас като осигуровки и данъци, плащат детските и помощите на вече 2 милиона цигани

Няма Борисов или Сидеров, няма Костов или Мартин Димитров, няма Доган или "социалния" президент Седефчо - всички тези са от цигански произход

А зад тях надничат грозните и страшни лица на анти-християнските юдо-сатани Ротшилдови и Шорош.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182340
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031