Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2011 22:51 - ПОРНО ПАРЛАМЕНТ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 3004 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.02.2011 23:04


image                                                   
                                               

                                                
  
ПОРНО   ПАРЛАМЕНТ 

                                   /статия на Люба Кулезич от серията НЕзадочни   

                          репортажи,поместена във в/к Уикенд,бр.45 /365/ Година VІІІ/

 

     Въведение:

     Люба Кулезич е интелектуалка,но от тези,които са силни духом.Такъв беше и Николай Хайтов.Това са хора,които имат сили и смелост да се противопоставят на злото,на лъжата,да ги изобличават публично,да поемат рисковете от деянията си.Това тяхно качество ги отличава от доста други интелектуалци.Аз ги свързвам тези двамата,защото тоналността на писмото им е еднаква,ми бемол мажор.Аз съм доста музикален и за мен писаното слово на хората,чиято публицистика чета ми зазвучава по определен начин.От хармонията в статиите им аз получавам допълнителна информация за състоянието на духа им в момента,дали лъжат,убедени ли са в това,което казват,за психическата им стабилност,и др.

      Към статията на Люба Кулезич има компютърен колаж на фотографа Адриано,на който са изобразени Яне Янев,който е гол,надупен към Искра Фидосова и пърди в лицето й. Искра Фидосова се е намръщила поради неприятната миризма и опитва да я издуха обратно към него.Към колажа има снимка и на Емил Василев,който обвини Искра Фидосова,че го издебнала и му „скочила” в мъжката тоалетна на парламента,та потрошили плочките,изкъртили умивалник,избили и клепетата на вратата на тоалетната.Не знам това ли е действителният му образ,но това,което е на снимката наподобява повече на окосмен скротум,обърнат нагоре,отколкото на физиономия на човек.Снимката крещи и още нещо: Тоя е изкудкудякал,внимавайте с него!Тези три героя на нашето време са поместени на фона на парламента и на храма Св.Александър Невски.

       Статията на г/жа Люба е значима за времето ни и поради това я помествам в блога си.Избрала е понятието порно парламент,но има и други пододящи определения за него.Статията ми харесва не само заради темата си,но и като стил на писане.Напомня ми езикът на Николай Хайтов.С подобен език Хайтов критикуваше разните набедени парвенюта на неговото време,между които един професор по литература,един професор по история,и двамата към ДС.Само от Александър Йорданов бе доволен.Ако можех и аз така шях да напиша статия по тези въпроси,но не съм Люба Кулезич.Тя пише често,но само тази нейна статия ще поместя в блога си.В нея мощта на духа й наистина е завладяващ. А описанието й за морала на депутираните,за отчаянието на хората от този безкраен преход и предупреждението й,че у нас може да се стигне до мащабите на древногръцка трагедия,е истина.Споделям мнението й и грижовно /както Валзег фон Щупах/ преписвам статията й за да я поместя в блога си.Тя само изглежда смешна,но е пропита с дълбокия трагизъм на демократическия реализъм.  

          А ето и целият текст на статията на  госпожа Люба:

 

 

                            П    О    Р   Н  О         П А Р Л А М Е Н Т

 

      „Това е най-порнографският парламент.Никога до сега в Народното събрание не са вилнели толкова ниски страсти”.Думите са на тъмносиния депутат от ДСБ Асен Агов.Той споделил тази си погнуса в ефира на Про.бг.Някои сайтове й отделиха внимание с 4-5 реда.Но със сигурност много хора са били на същото мнение предвид панаирите из медиите,които се разиграха около революционните задни части на Янето Янев,лидера на РЗС.

        Ето до къде се докарахме:

        Това бе най-унилият и най-популярният рефрен след най-неприличната секскомпроматна агресия,изтекла от политическото свърталище,в каквото се превърна Народното събрание.И не само то.

        Цялата политическа система в България дава окончателни признаци на психясване,като под въздействие на контрабандно екстази.

         Скандалите,разправиите,изненадите в гръб,схватките,разтърваванията – цялата гмеж от грозни страсти,от гнусна политическа ревност,от отвратителни съперничества наподобява по нечистоплътност на

 

                                                грандиозен публичен дом.

 

         Българската публичност вече нагледно е сведена до някакво фантасмагорично място на разврата.Безочието в него би смутило и легендарната римска блудница Месалина.

         Политическият театър сякаш окночателно се е изродил в оргия.Сведен е до конвулсивно преплитане на политически тела с объркана сексуалност.В този долнопробен кадаиф,насред медийни вопли и воайорство по кьошетата,срамът е последното,за което на някого му идва на ум.

         Естествено,че въпросът за това,дали Яне Янев тайно спи с мъже,или си има тайна годеница,не вълнува сериозно никого.Най-много да доведе до неприятни визуализации,свързани с дейността на човешките телеса под кръста.Отдавна трябваше да ги кръстим „политическа долница”.Та поне да сме наясно защо ни се повдига всеки път,когато някой започне да пелтечи за почтеност,за морал,за сексуална откритост в политиката в знак,че не е завсим от задкулисни мръсотии.

         Обаче човек само като се сети за сексскандалите,които гърмят периодично в парламента през последните години,разбира,че за никаква морална хигиена изобщо не става дума.Става дума за форми на шантаж,които окончателно подменят легитимните правила на политическите противоборства у нас.

         Става дума и за нещо по-отвратително: за зачестяващите и все по-безогледни опити да бъде избирателят буквално изнасилван,да бъде озлочестяван чрез принудителното му съучастие в порно филм.Какъв ти порно филм,впрочем.То си е

 

                                              чиста проба порно сериал

 

безнадеждно протяжен като „Докато свят светува”,само че с разгологъзени герои.Циркът с предполагаемата хомосексуалност на Яне Янев е само пореден епиод от заформилата се в България порно сага.Началото й свенливо се губи в зората на родната демокрация,когато заедно с мръсни страници от досиетата се развяваха компроматите за парламентарния шеф Момата,за гащичките на Догановите съпруги,за похожденията на Хубавото Наде.....

        Но всичко започна да бледнее в сранение с клюките за мъжките и дамските гей лобита във властта покрай царя.После дйдоха подмолно развъжданите подмятания – дори под егидата на службите – за сексуалната ориентация и нестандартни приятелства на Сергей Станишев.От булевардните към официозните медии тръгнаха пиперливи задевки с червените прашки.Те дори постепенно израстнаха до поетична метафора за хермафродитния характер на самата БСП в шведската коалиционна тройка на миналото управление.

       Изобщо,забележете какво става от момента,в който народът сякаш лудна като непълнолетна девойка по най-сладостния и най-двусмислен флирт,обещан му от началото на прехода.

 

                                            Флиртът с царя

 

                                                       

         Нима сте забравили тази чутовна свалка с коронования бащица?Перверзията за бъдеш покорен поданик в условията на обещана демокрация.А тя сама по себе си изисква гордост и неподатливост на лепкаво-подкупни политически ласки.

         От царската авантюра насам слуховете за любовчийските схватки по високите етажи на властите у нас станаха всекидневие.

         Също, както и заиграването с избирателя по линия на нагона.

         Също както и тласкането му към краткотрайни възбуди чрез упорито медийно пъчене с политически сексапил.

         Също както и ненаказването на неплатената политическа любов.Също както и триумфалните медийни заговори на силиконовите имитации срещу поруганите български ценности.

         Също както и подмяната на политическото мъжество с мутренски тестостерон.

         Съко както и зрелищните екзекуции в журналистиката до организираното й превръщане в

 

                                    метреса на олигархията 

                                         

в атмасферата на всеобщото безсрамие едни журналистки са се обзавели с прякора Дълбоко гърло,а един друт – с прословутия ник нейм Фелациото.Но никой не се изчервява.

          За което после част от екзекуторите й се надсмиват.И отгоре на всичко я унижават с подхвърлени из медиите трохи от умишлено изпусната кулоарна информация.Разбира се,в името на собственото им удобство и в името на всеобщото успиване из словоблудствата на сутрешните блокове.

          Боже Господи!Наистина ще бъде твърде патетично тук сравнението с библейските Содом и Гомор – градовете,изпепелени свише заради хлътването си в разврата.Българскта ситуация е далеч по прозаична в цялата си оплезена първичност  и привичност.

         Това,което очевидно се разиграва у нас е просто масовизираща се порно индустрия  - комерсиална,търсеща и намираща потребители в лицето на цялото население.

        В този смисъл,населението се оказва в ролята на виновник.Превърнато е в потенциален подсъдим  заради овчедушието си,заради търпението си,заради мълчанието си.Ситуацията е мрачна и заради отчаяното самохвалство на единици,кълнящи се,че не купуват вестници и не гледат телевизия,за да се предпазят от простотията.

        Но какво правят в замяна?Капсулират се .Затварят се в човешки гета от самота,от радиоактивна ненавист към себеподобните в парализата,в отчуждението,в чувството за непотребност,

 

                               в блатото на българското разлагане.

 

    И знаете ли какво си мисля?Че Янето с неговото бръщолевене за мощната му хетеросексуалност при напълно мъглявата ориентация на поредната му партийка: същото това Яне с неговите трескави опозиционни еякулации след тайни сгледи с дебеловрати наставници като Алексей Петров – Трактора скоро ще ни се види безвредна попова лъжичка в тинята.

      Защото се задава помитаща вълна от геронтофилска политическа еротика,макар и кръстена с ученическото АБВ.Президнтът Първанов призна,че подготвя цяла суперпродукция на тема „групов политически секс” и с участието на куп поовехтели партийни куртизанки.Наметнати с привидно разноцветни ,но прокъсани хитони те обещават някакъв нов тип електорално удовлствие,макар и наречено със старата шаячна дума „Възраждане”.

        Но май се канят да упражнят на тъмно върху избирателите онзи тип сладострастни движения,подир които за качеството на резултата може да се съди едва след девет месеца.Дали пък планирането по този азбучно – коцкарски начин раждане няма да възроди не друго,а българските демони от началото на прехода?Не е ясно.Бойко Борисов вече намекна за това в характерния си стил на политически Гаврош.Помните ли?Онези чудовща на спойката между власт,бивши служби и мафия бяха описани от германеца Юрген Рот в скандалната му книга „Новите българки демони” преди време.Но

 

                        благодарение на дежурните медийни лизачи

 

     успяха да отрезвят малко глави от пиянската вакханалия на порнографската ни демокрация.

      Сега не е достатъчно един Асен Агов,макар и тъмносин от възмущение,да се наеме да изрече отвращението,да съобщи за падението.Още повече,че самият той,който така смело констатира срастването  между парламентаризма и порното,едва ли е чужд на процеса.Нали пребиваваше в него далеч по-дълго от шайките,които по избори започнаха да нахлуват на талази във властта с оправданието,че са „нови лица”.А всъщност с новичките си труфила и возила много точно онагледяват понятието „подставени лица”.Така успяха да настанят на мястото на по-изисканите политически вероломства,с които в началото бе гримирана промяната,откровено дебелашки дух.Духът на капиталистическата мутра.Мутрата – изнасилвач на лековерниците на прехода.

       Съгласете се,всичко това отдавна вече дори не е сериал.То е цяла порно индустрия.Никаква ГДБОП не може да се намеси,да й хване края,да сложи край на разгула.ГДБОП заедно с Темида са

 

                                       набутани да танцуват лъстив танц

 

      в това ужасяващо Байландо на олигархията,мечтаеща да си присвои държавата окончателно.Пък било то  под строгия,но вече уморен според собствените му признания поглед на Бойко и верните му министри.

      Ако не бяхме в лапите на политическото порно,нали нямаше най-долннопробните секскомпромати да излизат по първите страници.Впрочем развратът отдавна напусна рамките на селския секс в тв поредицата „Биг Брадър”.”Биг Брадър обаче първа даде знак,че в българската публичност всичко е позволено.Най-вече падението.И в това пак публиката изигра ролята на морско свинче за чалга експерименти и активни мероприятия.На нея й бе внушено,че именно скъсването със задръжките носи рейтинг,обещава известност.Както и парична награда,макар и жалка в сравнение с позора.

        Чудно ли е тогава,че цялата тукашна публичност,а не само политическият театър,властта и дори опозиционните терзания се изродиха в пошла клоака?Това е резултатът от 20-годишната традиция на нечестивата политическа съблазън,на

 

                                   лъжливото ухажване на електората 

          

подмамван да гласува за за поредния пресметлив и студен Дон Жуан или домотъкан супермен.Да не говорим за мъжеподобни клоуни с фалшива политическа самоличност,като вече цитираното Яне.Или като до вчера невидимия му с просто око съратник по РЗС от търновската адвокатска колегия Емил Василев.

        Този последният доведе родната порно вълна до апогей,отразявайки атаките от дупето на Яне със сексуален контраудар по честта на медиите.Нали още не сте забравили как,за да докаже,че у нас се влиза в новините само чрез секскомпромат,отворкото от РЗС описа собственото си изнасилване в клозета на НС от парламентарната великанка Искра Фидосова.

        Освен обаче,че си навлече прякора „наебаният депутат”,с извинение,Василев предизвика на дуел не само Комисията по дискриминация,ако тя изобщо е жива.С долноппробни извержения като на въпросния Василев изглежда се приближаваме до апоколипсиса на на нашата злочеста порно демокрация.А финалът й се очертава с мащабите на древногръцка трагедия.

          Представете си го.Всички обидени заради гаврата с посестримата им Искра Фидосова български вакханки с наднормено тегло нахлуват в парламента.И разкъсват не само великотърновския Орфей на клозетния парламентарен секс.

         Прегризват гърлата и на колегите му по пленарна зала,задето равнодушно и високомерно си запушват ушите за воплите на отвратените,на омерзените,на унизените отвън – кльощави или дебели,бедни или още по-бедни...На истински насилените от българската порно демокрация.

         

                                                                                              Люба   Кулезич

 

     

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12289317
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930