Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2019 19:19 - БАНКАта на ЦРУ - CIA
Автор: peperutka Категория: Тя и той   
Прочетен: 1812 Коментари: 8 Гласове:
5

Последна промяна: 18.07.2019 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

FACEBOOK -  BEST Хаккер ..фор Евър..

Всеки, който е чел Оруел, знае, че няма да му се размине.

Много коспиративни теоретици твърдят, че „Фейсбук“ е проект на ЦРУ, като целта е следене на населените. Замислете се колко много информация има за нас в „Фейсбук“! От това какви са нашите интереси, до това къде ходим на почивка и какви са нашите политически предубеждения.


stamat2015.blog.bg/.../tema-hl-h-ta-cru-finansiralo-feisbuk-chrez...

И така, да обобщим. Първото финансиране на Фейсбук от $500,000 се осъществило от PayPal-кръстника крипто-евреин и член на Управителния комитет на Групата на Билдербергите Питър Тийл, посредством компанията му „Палантир Текнолъджис“, финансирана от фирмата на ЦРУ Ин-Кю-Тел. Впоследствие във финансирането на Фейсбук се включили и другите PayPal-мафиози: Рийд Хофман – член на Групата на Билдербергите и на Съвета по Чуждестранни връзки и Евреинът Дейвид Оливър Сакс. Второто крупно финансиране на Фейсбук с $12,7 милиона дошло от Еврейската компания Аксел Партнърс, посредством Ашкенази Евреина Джеймс Брайър, който бил член на Борда на Директорите на вече закупената BBN Technologies, заедно с Професор Анита Джоунс, бивш Директор на Отдела за научни изследвания в областта на отбраната, надзорник на DARPA, и попечител на Ин-Кю-Тел, основана от ЦРУ, шеф на която бил Гилман Луи, като същевременно Брайър бил Председател, а Луи бил член на Борда на Директорите на Националната асоциация по рисков капитал.

Заради огромния му принос за поробването на Човечеството Криптокрацията високо оценила Гилман Луи и през 2006 година ЦРУ го наградило с Медал на Националната агенция за геопространствено разузнаване за изключителни заслуги и помощ на Националната агенция за геопространствено разузнаване, докато изпълнявал длъжността Главен Изпълнителен директор и Президент на Ин-Кю-Тел. Пак през 2006 година ЦРУ го наградило с два Медала Печат на Агенцията за служба на Разузнавателната общност, а Директорът на ЦРУ Портър Гос го наградил за службата му в създаването на Ин-Кю-Тел и предоставянето на услуги на Разузнавателната общност. През 2008 година Луи бил награден с Медал на Директора на Националното разузнаване за служба за установяване на среда на равноправие, разнообразие и приобщаване в Разузнавателната общност.

Авторът определя извършеното престъпление срещу Човечеството така: агентът Гилман Луи, с парите на ЦРУ-фирмата In-Q-Tel, с Еврейско-мафиотския капитал на компанията Palantir на крипто-евреина Питър Тийл и на PayPal МАФИЯта, натрупани с помощта на ЦРУ, както и с авоарите на Еврейската инвестиционна компания Accel, в съглашателство с Евреина Джеймс Брайър, и в тясно сътрудничество с Професор Анита Джоунс, Директор на Отдела за научни изследвания в областта на отбраната, финансирал създаването на Активното мероприятие на ЦРУ „Фейсбук“, с Ръководител агента Евреин Марк Зукърбърг-Грийнсберг, за да бъде тя използвана от Разузнавателната общност в една от основните й дейности – извличане на всички възможни данни за потребителите, а също и за всеобщо подслушване, заснемане и проследяване, посредством Интернет, използвайки най-съвременните разработки на DARPA и на всички частни Хай-тек компании, които, без значение дали знаят или не, са финансирани чрез подставени фирми на Тайните служби и в действителност работят за тях.


със съкр..


image


imageimage



Гласувай:
6



1. peperutka - :-)) знам, че обичате..чалга и клюки..
18.07.2019 19:22
за Розовите Тръноффски...гащи /на задна прашка..
но, идва ред и за по-важните НЕЩА..
моля, замислете се..
цитирай
2. peperutka - в какви времена живеем..
18.07.2019 19:24

не,знаеш..кой е..Баща ти, и къде е жена ти
/ нали,мисси ?
цитирай
3. peperutka - stamat2015.blog.bg/.../tema-hl-h-ta-cru-finansiralo-feisbuk-chrez.
18.07.2019 19:27

ще сложа линка тук...
цитирай
4. eva666 - чуйте, какви..идиотии се разказват в СМИ..ТЕ сринаха 5 п.Фейсъ, камо ли НАП..
18.07.2019 19:47
20-годишният "бял хакер" Кристиян Бойков от Пловдив е основният заподозрян за кражбата на защитени данни на близо 5 млн. души от системата на НАП. Той е обучавал на киберсигурност служителите на ГДБОП. През последните дни се тиражираха различни версии за хакерска атака от чужбина и "руска следа"./

според мен,Това е спец.Операция, следват..Още по-голям Контрол, проверки и..Страх..и репресии
това се нарича .."Проблем -Реакция - Решение
/чела съм го при Д Айк/ може би и той е "техен човек"
в СВета, отдавна няма случайни...случайности..
цитирай
5. peperutka - връщане ..назад,няма...
18.07.2019 21:04

който @бал...@бал...
чудя се..как да си изтрия ФБ, но, късно ее..за ВСичко..
а, който има 1 299 фотки, и..още 399 Видеа в Тубата, да му мисли...
какво...ударено зомби е...
цитирай
6. saankii - и ,ощее...Полина Паунова/ нали ви казах..."ново" оръжие- хакинг..
18.07.2019 22:57
Това, което става в НАП, не е никакъв кибер скандал. Съвсем друго е: пред очите ни се изработва универсално оръжие. Такова оръжие, което да може да послужи за разчистване на предизборния терен и за извършване на политическа чистка.

Данни, които са селектирани и групирани наготово

Сред папките с милионите записи има всевъзможни „селекции“, обособени по най-различен принцип, в това число и политически. Има отделни таблици с имена, подредени по професии – съдии, прокурори, частни съдебни изпълнители. Има журналисти, групирани по своите медии. Съществува справка със заглавие „Б.Б“ и друга с име „QneQnev”. Има данни за представители на тройната коалиция, действащи политици и техните съпрузи или конкубини. Публикувана е данъчната тайна на български и чуждестранни компании; информация, която данъчните служби на държавите членки на ЕС си разменят в системата за борба с ДДС-измами „Юрофиск“.

Тоест, става дума за чувствителна информация, която няма как легално да бъде направена публична. Но ако до нея бъде „даден достъп“, тя се превръща в инструмент за всевъзможен вид въздействие и изнудване. Веднъж „хакнат“, този масив може да се използва разнообразно, като първият и най-елементарен прочит се свежда до битови измами на дребно.
цитирай
7. saankii - https://www.svobodnaevropa.bg/a/30060738.html
18.07.2019 22:59

ето и линка...
радвайте се на всеки.миг, драги зрители..
за вас, рОботи, Джули
цитирай
8. deathmetalverses - Не е ли Цукърберг Еврей?!
20.07.2019 18:44
Голям подарък на Мосад и Израел направи той, а ние доброволно си свалихме гащите, како Джул... Така че, ще ни го начукат, без вазелин.... Ха-ха-ха!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: peperutka
Категория: Тя и той
Прочетен: 528633
Постинги: 406
Коментари: 3784
Гласове: 691
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031