Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2016 10:07 - ДОБРЕ, ЧЕ ИМАМ ДЪЩЕРИ, А НЕ МОМЧЕТА!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Тя и той   
Прочетен: 2352 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 31.01.2016 10:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                 МАЙКИ, ПАЗЕТЕ  СИ  МОМЧЕТАТА!

    В тази статия помествам част от интервю на журналистка от в/к Уикенд с бившия шеф на Травматологията към Института за спешна помощ проф. д/р Цветански. Макар и пенсиониран този голям специалист по травматология е бил викан да работи или за съвет при доста тежки случаи на травми при момчета, които са осъществявали интимен  контакт с неподходящо за тях момиче. Не мога да приложа снимки обаче, защото изгубих вестника. Имаше снимка на един младеж, комуто бяха разрязали скротума и извадили от него тестеса му, който бил увъртян в торбичката и не можел да се кръвоснабдява. Отвъртяха го.  На рентгенова снимка на друг младеж се виждаха четири платинови болта на едната му ключица. В последните години все по-често в травматологията постъпвали момчета с леки, средни и дори тежки телесни повреди, нанесени им от момичето по време на интимен контакт. Преобладаващите от пострадалите момчета били на 17-18 години но имало и по-големи,  осъществили първия си интимен контакт по-късно. Много травми бяха описани, ето само част от тях:

     Имало е случаи на счупени гръдни кошове, на счупена или спукана по дължината си гръдна кост, на спукани или счупени ребра, на строшени ключици, /и двете!/ на счупени ръце, на обезобразени лица, на спукани капсули на черния дроб или далака, на смачкани епидиуми, на перфориран перитониум, което води до септичен шок. Едро момиче строшило колянната капачка на момчето с нейното коляно. Професорът описа и най-тежкия си случай, когато момче, пострадало по време на интименп контакт с едро момиче, като постъпило при тях наподобявало на прегазено от тир. Едвам са го спасили след месец в изкуствена кома и на командно дишане.

   Професърът направи психологически анализ на случващото се с момчетата в днешно време. Той подчерта, че и момичетата и момчетата вече са твърде различни от тези преди преди няколко десетки години. Момчетата сега са нежни,  послушни, това, което могат да правят най-добре е да боравят изкусно с клавиатурата на компютъра си. Милиони години обаче мъжът е бил силната личност от двата пола и поради това той има заложено в чипа си да пази жената, да не й причини болка, да й помага, да се грижи за нея. Доказателство за това са доста едрите мъже от по-предното поколение, чиито жени не само, че не са контузени или смачкани от тях, но и не се притесняват от подобно нещо. Днес обаче нещата не са така. Момчетата стават все по-нежни, момичатата все по-силни и по-едри, но те нямат в чипа си заложено най-важното, да пазят по-слабите - момчетата от травми, които могат да им нанесат неумишлено. Поради това те гледат на момчетата като обект за удовлетворяване на техните сексуални фантазии, без да се съобразявт с опастностите, на които могат да ги подложат. Това е последното нещо, върху което те мислят в момент на хоромонален удар. Такива случаи има и в природата, когато женският екземпляр след като бъде оплоден изяжда мъжкия, за да го превърне в протеини. При хората това не може да стане, но пък става друго. Момичето, доста по-едро и силно от момчето може да се стръска с колене върху него и да го потроши или обезобрази, може да скочи върху него или да го настъпи, да го удари в момент на оргазъм с челото си в лицето и да го обезобрази. Професорът не даде случаи с летален изход за момчета, но каза че много такива изходи са предотвратени от тях.

   За да не се стига до там професърът съветва момчетата ако усетят, че момичето е доста по-едро от тях и че ще им налети като F-16 да легнат по корем, тъй като задната част на човека е по-здрава от предната или ако имат възможност да избягат, да сторят това на секундата, без да се притесняват, че са голи. Да им се насмеят е по-леко преодолимо отколкото счупена ключица или спукана капсула на важен вътрешен орган, след което оставаш половин човек.

   Подобен интимен контакт, особено ако той е първият за момчето, би му повлиял пагубно в психологически аспект, тъй като то никога повече не бих потърсило интимен контакт с момиче, ще го е страх и да се ожени, няма да се възпроизведе.. На опитите на друго момиче спрямо него да станат близки или момчето да се ожени за нея, след преживяният ужас при първия си интимен контакт, той ще гледа на момичето като връхлиташ му тир. И със сигурност ще го отклони. Кой спасил се веднаж, би се хвърлил под него отново?
 
     Накрая - един случай от Америка, завършил с хепиенд:

               image
    Тези ддве американски гълъбчети греят от обич  един към друг. Момичето е принцеса на красотата за 2011 г. на Америка, момчето е неин съученик от колежа, те са на 17 години. Случилото се между тях разтърси преди години цяла Америка:
    По време на интимен контакт между тях момичето с неумишлен удар  / б. м. с кокал - коляно? глава? лакът? / по главата на момчето му причинява мозъчна смърт. В Америка обаче всичко е бизнес. Майката дарява / б. м. продава/ органите на момчето и така дава шанс на 4 души да продължат живота си пълноценно. В банковата й сменка влизат от тези дарения 6000000 долара, а от застраховката на момчето в училище още 1500000 долара. Резултатът - майката си ражда още едно момченце, но обещава вече зорко да го пази от момичета.
  Животът на момичето също се променя. От покани в различните телевизии във връзка със случилото се тя печели около милион долара, но я харесват като излъчване и бива назначена да води предаване в програма на телевизията в Лонг Бийч, където на плажа смъртта покосява момчето в такъв щастлив момент от живота му. Момичето променя бащиното си име  Джесика Джеркинг с артистиичното  Лонггирл и днес е известна звезда, участва и във филми. Където и да се появи тя, някой папарак насочва камера към нея. Има огромна къща в Санта Фе, Калифорния, на брега на самия Пацифик . 
    Американска работа. Тук ако момиче потроши момче ще има десетки години дела, а в Америка от такива случаи се прави бизнес.
   




    




Гласувай:
7



1. born - Коста, трябва да внимаваме !
01.02.2016 21:36
Виж какво се случва с младите мъже ! Пази , Боже ! Обещавам да не се занимавам с по-млади от 50 годишни.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Преди няколко дни на Витоша
01.02.2016 21:56
born написа:
Виж какво се случва с младите мъже ! Пази , Боже ! Обещавам да не се занимавам с по-млади от 50 годишни.


настигнах едро като тир момиче, което ме заприказва. Аз обаче имам голям опит - усетих го, че докато говорехме то узря яйцеклетки и секунда преди да ми налети като F - 16 аз му се изпарих.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180187
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031