Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2020 21:36 - ИМА, И ТО ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВСЕЛЕНИ...!
Автор: begetron426 Категория: Технологии   
Прочетен: 2608 Коментари: 3 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ИМА И ТО ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВСЕЛЕНИ...!

ЦВЕТАН ПАВЛОВ ИВАНОВ

Съществува безкрайността на празното пространството запълнено с вакуум и вечността на времето, които предполагат съществуването на такъв брой Вселени, които да запълнят това безкрайно пространство, за да се развиват във вечността на времето. Тогава този брой не може да бъде ни повече, ни по-малко от безкраен. Съществува и антиматерия, което дава определен смисъл да има и безкраен брой Антивселени. Безкрайният брой от Вселени и Антивслени изграждат единния и вечен Космос.
Най-верният и приемвлив модел, до който са достигнали физиците за нашата разширяваща се Вселена, е цикличния. Голям взрив, след който започват творческите негентропийни процеси на разширението, които раждат нейните веществени структури и форми. Следва етап на свиването на Вселената, при който настъпват ентропийните, разрушителни процеси на колапса и отново Голям взрив. Тези два цикъла правят един полупериод на раждането, живота и смъртта на нашата Вселена в един вечен периодичен кръговрат..
Материята изгражда Вселените, а антиматерията изгражда Антивселените и без логична връзка между тях Космосът не би могъл да съществува. Затова в нашата Вселена има частици от антиматерия, но няма антивещество, а в Антиселената има частици и няма да има вещество. От тази необходима логична закономерна постройка ние разбираме за съществуването на антиматерията, което предсказа уравнението на Дирак. В Антивселената техния Антидирак ще предскаже, че съществува материя. Затова задължително трябва да намерим отговора на въпроса, как къде и защо се осъществява тази връзка, за да решим много загадки на модела на нашата Вселена и структурирането на Космоса.
След Големия взрив Вселната се разширява и ражда веществената си структура, а след свиването я разрушава като стига до колапс и нов Голям взрив. Сам по себе си един такъв вечен кръговрат е безсмислен като прави Вселената чисто веществена и няма откъде да дойде антиматерия в нея. Може да допуснем една научна и логична хипотеза, че при Големия взрив става преход между Вселената и Антивселената, при който преход се нарушава тяхната материална или антиматериална чистота и се оформя целоста на периодичността. При този преход се сменя знака на Вселената с Антивселена, когато взрива е следствие от свиването на Вселената и обратно, когато следствието е от свиването на Антивселената се ражда Вселената.
След тази логична хипотеза нещата стават още по-сложни, но може да се обясни произхода на антиматерията в нашата Вселена и липсата на антивещество в нея. Така че трябва да разкрием какво в края на крайщата предизвиква тази смяна на знака на Вселенаат с противоположния знак на Антивселената, за да решим загадката.
При решаване на тази фундаментална загадка ще намерим връзката между микро и мегасвета или между квантовата механика и космологията и ще отпадне единствеността на нашата Вселена и множествеността на мултивселените с различни закони. Защото, когато законите са различни в множеството на мултивселените, връзката между тях е невъзможна и не могат да я направят тунелите между черните и белите дупки. Тези тунели водят еднствено да научната фантастика.
Основният извод, който ще направя, е че законите в безкрайния брой Вселени и Антивселени в Космоса, са единни в пространството, заради тяхната стабилна цялост, и са различни във времето, поради тяхното еволюционно развитие. Физицете пренебрегвайки този основен извод винаги ще поемат по-грешния път и няма да постигнат истината за модела на света. За тази истина е необходима прилагане на всеобхватно познание върху основата на научните постижения, което само с математическа логика не може да се реши. Защото математичната аналитична логика е ограничена в много тесни частни рамки, за да може математиката да постигне обобщаващ синтетичен модел на света. За постигането на синтетичен верен модел на света, е необходимо обединението на философията и естествознанието, които до сега са търсили самостоятелно този модел, но са стигнали само до много неверни решения. Верността на решението ще се докаже с разбирането на света, в който живеем. Досега нито философията, нито естествознанието не са постигнали това разбиране.

Този въпрос е център на някои от най-разпалените спорове. Според теорията, съществуват безкраен брой вселени, като всяка от тях е уредена по свои собствени физични .... image SVETOVNIZAGADKI.COM   Има ли други вселени? Този въпрос е център на някои от най-разпалените спорове. Според теорията, съществуват безкраен брой вселени, като всяка от тях е уредена по свои собствени физични .... Този въпрос е център на някои от най-разпалените спорове. Според теорията, съществуват безкраен брой вселени, като всяка от тях е уредена по свои собствени физични ....      
Коментари  
  •  



Гласувай:
16



1. kvg55 - begetron426,
03.04.2020 22:07
"Вселената е безкрайна във времето и пространството" - Владимир Илич Ленин.
цитирай
2. milady - :-))))
05.04.2020 07:38
за Вселената, не съм..мн сигурна...
А А
цитирай
3. inel379 - !!!
07.06.2020 16:42
Безкраят е наситен с Вселени,
а може би един чудесен телепорт
ще доведе до истински промени!
Поздрав усмихнат за теб!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: begetron426
Категория: Технологии
Прочетен: 2898477
Постинги: 370
Коментари: 4166
Гласове: 87745
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031