Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2018 17:50 - Как да избегнем приближаващия нападател
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 794 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как да избегнем приближаващия нападател

06/16/2018 / От Зоуи Скай

image   https://www.newstarget.com/2018-06-16-how-to-avoid-an-approaching-attacker.html

Представете си, че е късно през нощта и просто си тръгвате от офиса. Забелязвате, че се приближава непознат и те изглеждат опасни. Ангажираш ли се? Или ще ги избегнете?

Оценката на заплахата може да ви помогне да определите какъв е правилният ход на действията, когато нещо подобно се случи с вас. Как реагирате обикновено се определя от това, което наблюдавате от потенциалния нападател. (h / t на ReadyNutrition.com )

Носят ли оръжия? Дали изглеждат заплашителни? Тези фактори трябва да влязат в действие, преди да действате.

Ако смятате, че сте на път да бъдете атакувани, помнете тези три фактора:

  1. Изравнете - Използвайте всичко на ваше разположение, за да наклоните везните във ваша полза. Например, ако нападателят е въоръжен с нож и имате чадър, можете да използвате чадъра, за да се предпазите. Отворете го, за да използвате чадъра като щит, или го използвайте, за да ударите нападателя, ако е затворен. Винаги носете писалка в чантата си, за  да я използвате като импровизирано оръжие.
  2. Разстояние - Съхранявайте толкова голямо разстояние между вас и нападателя. Опитайте се да влезете в колата си и да заключите вратата зад себе си, за да се предпазите от оръжието на нападателя.
  3. Escape - Не се ангажирайте и избягайте възможно най-бързо. Трябва да оцелеете, особено когато сте хванати в неконтролирана ситуация. След като избягате, обадете се на властите, за да се справите с нападателя. Ако трябва да се справите с тях, изпълнете условията си.
Как да избегнете нападател

Независимо дали сте атакувани в "нормален" сценарий или след SHTF, винаги давайте приоритет на бягството. Оценката на заплахите е ключова, но не забравяйте, че законът често ще "защитава" престъпника повече от жертвата. Ако сте принудени да се ангажирате, следвайте съветите по-долу:

Подкрепете нашата мисия да ви информираме : Открийте изключителните предимства на гущерните мечки от куркума и органичния течен екстракт от "куркума злато" , лабораторно тествани за тежки метали, микробиология и безопасност. Естествено високо в мощни куркуминоиди. Вкусни формулировки. Всички покупки поддържат този уебсайт (както и доброто ви здраве). Вижте наличността тук.

 

  1. Опитайте се да завладеете нападателя в район с камера за затворена телевизия (CCTV), така че да има данни за това какво наистина се е случило и защо сте били принудени да се защитавате.
  2. Направете някакъв шум, за да предупредите другите хора. Винаги носете свирка с вас или вземете малък въздушен рог, за да можете да предупредите другите, ако трябва.
  3. Ако трябва да се ангажирате, се борете да спечелите. "Хит и бягане", така че можете да нанесете колкото се може повече щети, като използвате минимални усилия, а след това избягайте. (Свързани:  5 Всекидневни елементи, които можете да използвате, за да се предпазите от опасна ситуация .)
  4. Ръководи се за обществено пространство, тъй като това често възпрепятства нападателите, които може да не искат да бъдат изложени.
  5. Когато атаката свърши, опитайте се да продължите. Отидете до най-близката полицейска станция и подайте сигнал, така че властите могат да ви помогнат да намерите закриване и да откриете нападателя си.

Оценката на заплахата може да ви помогне да определите дали сте на път да бъдете атакувани. Нападателят практикува ли "блокиране" като поставя нещо като няколко коли или алея между вас? Бъдете нащрек, за да не ви маневрират в район далеч от други хора.

Не правете по-лесна работа за потенциалния нападател. Избягвайте паркирането на слепи места и останете бдителни, докато пътувате.

Не мислете, че избягването ви означава като страхливец. Избягването правилно прави ситуацията, без да се застрашавате ненужно.

Запомнете: Винаги трябва да живеете, за да се биете друг ден . Ако оцелеете при среща с нападател, можете да запазите себе си и близките си.

Прочетете още статии за самозащита и как да избегнете потенциални нападатели в " Подготвеност" .

Източниците включват:

ReadyNutrition.com

MindBodyGreen.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742785
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031