Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2019 22:59 - 24 ГОДИНИИ ОТ ГЕНОЦИДА НА СРЪБСКИТЕ КОМУНИСТИ СРЕЩУ БОСНЕНСКИТЕ МЛАДЕНЦИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Регионални   
Прочетен: 1023 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 11.07.2019 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
   На днешният ден през 1995 в Босна се случи нещо много страшно. "Паравоенните" организации на Сърбия, под командването на Караджич и Младич със съгласието на Милошевич извършиха акт на геноцид срещу мюсюлманите  Босна. Те застреляха на този ден 8000 младежи между 12 и 15 години, за да не станат след няколко години част от армията за освобождение на Босна от Сърбия. Телата на убитите младежи бяха скрити в изоставените мини до градовете Жепа и Сребреница. Тайната обаче се разкри и телата на момчетата бяха извадени от там и погребани в масови гробове на тайни места. Не всички тела на убитите от сръбските паравоиени части са открити до днес, а за разпознатите момчета има специално гробище. Нещо като повторение на "избиването на младенците", описано в Библията, извършено сега  от професионални убийци сърби, прикриващи се зад фасадата на борба за народа на Сърбия, служещи за параван на тогавашното уппавление на страната начело с комуниста Милошевич. 
   За това ужасяващо престъпление вина носят и силите на Кейфор, които можеха да предотвратят този човеконенавистен акт, но както ще покажа след малко, Европа е лабава в такива решителни моменти. Гогава се намесва Америка, а с тази намеса тя си осигури проятелство с Босна за векове напред, а по-късно и от албанците в Косово.
  Какво представляват паравоенните организации и защо тези паравоенни организации на Сърбия се явяват професионални убийци, зад чиито деяния се крият управляващите, ще поясна накратко:
   Паравоенните формирования биха имали място ако страната се бори с нашественик, не може да се справи с него и тогава на помощ на държавата се включват паравоенните организации, които сах въоръжени и се борят на страната на държавата. Такива бяха нашите оълченци, но не и партизаните, които воюваха срещу собствения са народ, като техен прицел бяха интелигентните хора - тези, които не биха приели съветизацията на страната ни. При сръбските управници, днес подкрепници и поддержники на Путин, всичко е обратно на това, което трябва да бъде. Извън обхвата на темата ми подчертавам, че и днес в базата на Русия до Ниш се обучават от руски инструктори терористи от Сръбска Босна. В този ред на мисли бих попитал какво общо имат тези момчета между 12 и 15 години, които сръбските паравоенни застреляха и заклаха преди 24 години с враговете на Сърбия, която се явява подтисник и ограбник на една чужда стрпана, на бошняците?  Ами същото, което има напр. Путин в Крими, Осетия и другаде. Комунистимески простащини. Става въпрос за убийци, намерили призвание като такива. Като нашия прославен народен отмъстител Александър Цветков от отряда Чавдар, чиито портрет красеше мемориала Жерково.
   В исторически план нека си припомним пак за едни сръбски паравоенници от 1917 г. Те от Сърбия навлязоха в Босилеградско и избиха хората, които не могжаха да избягат от домовете си - старите и болни хора, запалиха домовете на хората, оборите, окрадоха животните им, ракията им, храната им и каквото им хареса от домовете на тези бедни хора преди да опожарят селата им. Въвеждам един таг, Коста Печанец, герой, който сръбските комунисти тачат до днес. Предводникът им, заклал най-много българи, с предпочитание свещеници и учители, но и един италиански инженер, ралотеш в мината над с. Тлъмино. По грешка. Както маркспутинците по грешка свалиха самолета с холандските младежи над Донбас. Тези идиоти са родени да праят зло, това за тях е важното, те не мислят.
  Нанпомням и да още нещо - смъртната хватка на Сърбия около Сараево, алеята на снайперистите. Европа не намери смелост да се противопостави на този геноцид и нарушаване на човешките права, работата я свърши тогава Америка. Бомбардираха окупаторския корпус на идиота Милошевич, после го накараха да подпише мирно споразумение с Босна и Херцеговина, като се постигна съгласие 51% отхтериторията на Босна и Херцеговина да е за сърбите, 49 за мюсюлманите. Понятието мюсюлмани обаче  трябва да бъде пояснено. В Босна живеят сърби мюсюлмани /помаци/, но и смески между тях с друговерци, чисти турци, хървати, словенци, черногорци, та дори и българи. Преобладаващи обаче са мюсюлчаните. Те получаха добра и централицзирана територия, сърбите една ивица на границата с Хърватия, подобна на прищипано черво. Там днес съществува страхотна бедност, защото тези хора сръбското комунистическо правитерство държи като заложници с цел политически облаги. 
   Да води Сърбия тази политика и днес да бъде държавата, която се опитва да сее раздори на Балканите, причинната е комунистическата им връзка с Путин. Тази връзка превърна сърбите в заложници на Путин на Балканите, най-точно е определението , че Путин сега държи Сърбия в смъртна хватка, реализирайки своята политика на Балканите - раздори, противопоставяне, провокации като тази на Имца Дачич спрямо нашия премиер. Това не  първото изхвърляне на Дачич, напомням как изпързаля Орешарски при откриването на паметника на Левски в Царирод. Пита го, на срълски ли да говорят, на шопски или на български. Провокацията е ясна - Сърбия има претенции за Софийска област и Белоградчишко, които хора счита за шопи и турлаци, но познанията на нашия менистър председател по този казус не му разрешават да различи ку..ц от палец. 
   Нахалството на този човек, Дачич,  е продължениена политиката на високоестрогенника Вучич и на високотестостеронничакта Бърнабич. Пробваха, какво ще стане с провокацията му - един тъп министър, но от типа дялан камък, където да го турнеш става, в случая да поучава министър-председател, говорещ от името на ЕС да изпълнява това, което му нареждатот ЕС. Такова нахалство и простащина рядко се срещат, това е политиката, която сърлите водеха докато имаше Югославия, останала известнах като Курецкаогредо. 
    Сръбското комунистимеско управление води политика, която няма нищо общо с интересите на сърлите. Такава просташка политика - на протовопоставяне на всичко, без това да правии смисъл водят Нинова и Радев. Нинова се сърди, че Станишев подкрепил Бойко за нещо, което е в интерес на държавата. Заради тази му неразимна постъпка Нинаво го махква от Партията, не следвал партийната линия. А те избощо нямат линия. Същото прави и Радев - против вески закон, връща го, против всяка сделка, както му подръпнат концикте от Москва, които ги одръпват и на сръските им товарищи.
  Този постинг написах провокиран от един враг на България, г/жа Радостиналаса, може би многониковица. Тя е написала "статия" в блога си от 8. 07. 15, 19 ч. в която се явява подкрепник и поддержник на Дачич и бичуваща нашия министър председател. Няма да цитирам една истина - за какво човекът би могъл единствено да ползва жената, изключвам да бъде негов ментор, но ще отбележа, че ако бях на мястото на Путин бих останал доволен от нейната статия, насочена срещу България и бих й отпуснал рубла-две допълнително за добрата работа, която върши за него и против България.
   Аз съм просветен любител-балкановед и такива като нея, които  заподмятват пениси на тази тема с намерение някой да се ловне на тях, аз не уважавам. Моите постинги са патриотични, нейните - вредни за България. Цитирах един, но всичките й са такива. Някога тия като нея взривямаха църкви, мостове, слагаха отбивачки на релсите за да дерайлират влаковете - така искаше Сталин, сега воюват от нета срещу държавата си, защото така иска Путин . Бълария е част от ЕС, от който той се втриса...
  
   



Гласувай:
4



1. alchemist - БКП-то те е научило добре...
11.07.2019 23:16
Има достатъчно изписани сериозни книги по темата за разпадането на Югославия, че и от американски източници при това. Може да ти се върже някой с чалга мозък. Хора, които четат ще те обявят за ПОЛИТИКАН.
цитирай
2. planinitenabulgaria - И аз съм изчел доста книги за този ужас:
11.07.2019 23:44
alchemist написа:
Има достатъчно изписани сериозни книги по темата за разпадането на Югославия, че и от американски източници при това. Може да ти се върже някой с чалга мозък. Хора, които четат ще те обявят за ПОЛИТИКАН.


На руските учени проф. Тамара Гонореевная и доцент КИН Генадий Гламидиев,
на д/р Ерика Вихзенщок,
на еврейката от Харвард порф. д/р Джулия Джеркинг-Джойс.
По случай днешната дата имаше предавания на екип едно ва протлама Время, Жребцова и Кобильов, на екип две на Коровов и Быкова и на екип три на Петухова и Курицов, всичките от РАН, доказани учени с много голяма гросмайстроска сила. Понеже проблемите са щекотливи, всичките са написали статиите си с осторожно внимание.
цитирай
3. krumbelosvet - Лелеееей
12.07.2019 00:24
"Сръбски комунисти" срещу "босненски МЛАДЕНЦИ".
Знаем се със сърбите. Комунисти или крал Миланци, са шовинисти и като гърци, турци и румънци, винаги готови за етническо прочистване и асимилиране. Но тоя път най-малко ТЕ имаха интефес от зверства. А другите "републики" за Запада бяха кротки агънца. Виж ми окото. Но нашият планинар надмина Запада. Не агънца, а младенци. Бити са всички тролски рекорди. Досега не бях сигурен, че планинарят е трол.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Коментарът Ви, макар и добросъвестно направен е резултат на
12.07.2019 09:54
krumbelosvet написа:
"Сръбски комунисти" срещу "босненски МЛАДЕНЦИ".
Знаем се със сърбите. Комунисти или крал Миланци, са шовинисти и като гърци, турци и румънци, винаги готови за етническо прочистване и асимилиране. Но тоя път най-малко ТЕ имаха интефес от зверства. А другите "републики" за Запада бяха кротки агънца. Виж ми окото. Но нашият планинар надмина Запада. Не агънца, а младенци. Бити са всички тролски рекорди. Досега не бях сигурен, че планинарят е трол.


низ от набити в главата Ви лъжи, с които са Ви обяснявани истини и поради това наподобява на "мисли" на човек, крумбелосветнат с твърд предмет по главата - инцидент, лишил го от възможността да различава светло от тъмно, страшен почти колкото да са му промили комунистите мозъка. Аз съм просветен любител балановед и по тези въпроси съм вещ както Надето Михайлова при осъществяването на интимни контакти - нямам равен на себе си.
По този казус с убийствата на младенците излезе в Белград труд на СрАН, написан в катедра История, в който д/р г/жа Небойша Курович и научен сътрудник Лайнолюб Войнович са казали най-после истината. Книгата е рецензирана от двама още по-иключително знакови руски учени, проф.д/р ист. н. Пьотр Чернопиздов и доцент Белокурова, която е съветник на Путин.
Една пропоръка към Вас:
Больше читайте Фартышев, за да не пишите коментрарии, които не правят смисъл.
цитирай
5. krumbelosvet - Драги старши колега по планинарство
12.07.2019 13:12
и по репродуктивност. Вашият набор от ПРИЛАГАТЕЛНИ, с които громите врага, ги знам. Те не правят смисъл.
Не всяка старост е мъдрост. И не всяка курва събира интелект от онодяванията си с много мъже. Уви, обратните случаи са мнозинство. Особено за курвите - те обикновено знаят САМО ЕДНО НЕЩО да правят добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12287947
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930