Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2017 22:23 - НА БАЛКАНСКА ТЕМА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Регионални   
Прочетен: 1376 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

              ПРОЕКТЪТ НА ЕС „ОБЩ БАЛКАНСКИ ПАЗАР”

                             НИКОГА НЯМА ДА СРАБОТИ!

 

     Които следят отношенията между държавите на Балканите, чувствителен за Европа регион, следят и за  „напредъка” на този проект. Те добре знаят каква ще е и реакцията на Голямата страна след подписването на Договора за приятелство и сътрудничество между България и Македония, който се явява продължение на казуса „Черна гора”,  разгрОмен за Голямата страна.

    На ЕС му писна от интригите на Балканите, резултат от планираното от великите сили /90% от Англия/ съзнателно внесено напрежение в този регион, водещо до противопоставяне и неразбирателство между държавите в резултат на несправедливите „мирни” договори. Тук има една създадена точно с тава цел изкуствена държава, която не прави смисъл, наричана Ябълката на раздора. Няма да казвам коя е тя. Напреженето между държавите на Балканите с успех се ползва сега от Путин, който има интереси тук да бъде зона на нестабилност за да се възползва от това статукво и да се намесва във вътрените работи на държавите тук с цел да станат те зависими от него в икономическо ии военно отношение, да ги противопоставя на ЕС. Инструментът му за намеса на Балканите са сръбските политици, досущ като руските, заразени с параноиден шовинизъм. Нямам предвид сърбите, те не са лоши хора, те са като нас, така както нямам нищо против турците, които са прекрасни хора, макар да не одобрявам политиката на Турция.

    За да подобрят държавите на Балканите отношенията помежду си, да престанат с далавераджийството със съседите си и да се отърсят от влиянието на Путин, който дестабилизара този район чрез политиците на Сърбия и сателитите им - тези в Македония - от ЕС разработиха проект „Общ балкански пазар”, който лансираха пред тях. Целта на този проект е да подсилят пазраните връзки помежду си страните от Балканите, които не са в ЕС и поради това нямат официални търговски сношения с него. Тези страни са Сърбия, орудие действия Путина на Балканите, Черна гора, Босна и Херцеговина, Косово, Албания и Македония. В момента някои от тези страни, няма да ги уточнявам, внасят чрез техни мутри във връзка с нашите таквиз нерегламентирано предимно хранителни стоки у нас, ограбвайки по този начин труда на хората, предимно сърби и македонски албанци. От тази междудържавна далавера на Балканите най-големият келепир е за Гърция, която се възмогна по време на югоембаргото с вноса си на горива в Югославия. Сега както всеки дава на Гърция пари, наричани спасителни заеми, така по време на югоембаргото никой не се възпротивяваше срещу нелегалния внос на горива от Гърция.

    По отношение на нерегламенирана търговия и аз признавам греха си, защото посещавайки Западните покрайнини купувам техни стоки, които са истински. Ако си купувам напр. череша фиданка и нея пише, че е сорт „Черна едра ранна”, тя наистина е такава, там лъжата още не си е пробила път.

    Има ли условия обаче за такъв пазар на Балканите? Аз казвам три пъти „Не!!!” Причините ще изтъкна съвсем накратко:

    Може ли да има пазар между Сърбия и Босна и Херцеговина, където сърбите избиха хиляди момченца мюсюлмани, скривайки труповете им в рудници по Жепа и Сребреница? Отношенията между тези страни, не

пропускам да кажа, едната от тях изкуствена, не правеща смисъл завинаги са затрити. Между убийци, провеждащи политика на геноцид и жертвите им не може да има нещо общо. А за изкуствената държава Босна и Херцеговина ще отбележа следното. Това е бивша империя на Сърбия, каквато сега е Кавказкият регион за Русия, където сърбите са били заселвани, получавайки по 300 дка земя на семейство, принадлежаща на местните хора. Местните хора – кучета ги яли, важните са били сръбските заселници. По-късно турците мюсюлманизират тези хора и днес Босна е типична мюсюлманска държава, а по периферията й Херцеговина представлява по площ едно прищипано черво, населено със сърби. Ако Босна все пак е нещо, тя има и пристанище, то Сръбска Босна е невъзможно място за живеене.

    Да не пропусна и още едно напрежение, което засяга Сърбия. Сърбите и унгарските цигани от  Воеводина искат да са член на ЕС, а това е доста голяма територия, от границата с Унгария до гр. Земун. Един град както нашите Ветово, Костинброд, Левски. Съществува и понятие, Земунската мафия, която винят за убийството на Джинджич.

    Още един проблем: Какви връзки могат да съществуват между Косово и Сърбия? Напомням, че Милошевич натовари 2000000 албанци от Косово на влакове и ги стовари в Македониия. Този проблем се реши, но остава проблемът с албанците, които са в Прешево, Медвежа, Буйновац - един голям регион, на който Сърбия се води собственик и държи там няколко полицая и няколко кметове,  които всеки /албанец/ като види, споменава тяхна майка.

    Косово също е изкуствена държава и пътят й към Албания ще се осъществи когато му дойде времето.

    Има хипотетична возможност за търговски отношения между Сърбия и Албания, но и там има натрупани проблеми, вина носят и двете държанви, които правят тези връзки почти невъзможни. А и какво биха могли те да си предложат една на друга? Албанците поне имат битум, а сърбите – едно голямо нищо.

   Следващата държава от този  регион е Черна гора, която също влоши отношенията си със Сърбя след намесата на Путин в опита за преврат там, при който трябваше да бъде убит Джуканович, като разработката бе проведена от сръбските комуниисти в Черна гора. Черна гора ще се отваря постепенно към ЕС и вероятно скоро ще стане негов член, след като вече са в НАТО. Те имат изключителни природни красоти.

    Още едни източник на напрежение да вметна, това е областта Санджак, част от която е в Черна гора и по-голямата част в Сърбия. Това са сръбски помаци, но те са така налютени срещу сръбските християни, че ако могат ще ги разделят на молекули. Тези помаци се самоопределят като бошняци и се борят да се присъединят към Босна, която се превърща в просперираща държава.

    Какъв пазар може да прави Македония със страните, които посочих. Никакъв! Македония е държава, която изчезва и чиято територия ще бъде заселена от македонските албанци.  Броят на децата, които се раждат там са в съотношение 12:1 в полза на албанците. От всички политица на Балканите, аз считам за най-глупави македонските, които под влиянието на СЮК сами си затриха /не казвам затриват!/ страната. Всичко произведено в Македония е евтино заради евтиния труд на албанеца, който се труди от сутрин до вечер, а вечерта „залага” бебе.

   Проeктът „Обща балканси пазар” е мъртвороден. Проблемът на Балканите вече не са английските интереси тук, а смъртната хватка на Путиин спрямо съседите ни, сърбите, с метастази и в Македония. В Сърбия вината за това положение на страната си носят дъртите комунисти, които вземат пенсии за дейността си като функцонери на СЮК и като офицери от УДБА по 1000 евро, при средна пенсия там около 200 евро. Затова нещата в Сърбия няма да се оправят. Дъртите комунисти заради тези привилегии ще затрият бъдещето на младите сърби в репродуктивна възраст. За разлика от нас, които загубихме земите си в резултат на сталинската колективизация и покрай това и обичта си към Родината, сърбите притежават до днес имотите си и тови ги зъдържа в страната. Където живеят в бедност, която се мултиплицира непрестанно, защото те нямат външен пазар, вече и не произвеждат нищо освен селскостопанска продукция. Язовирите им са празни поради нуждата от ел. енергия. А президентът им, с дебелите устни, надути от свръхпроизводство на естроген в организЪма му, човек на Шешел, шикалкави и не предприема нищо, което да доведе до промяня – включване на Сърбия в Европа, където й е мястото и освобождаване от смъртната хватка на Путин.

    В подкрепа на това, че съм доста запознат с Балканската тема, напомням, че познавам и още нещо - Балкана от Тимок до Черно море.




Гласувай:
8



1. nkf - Чудесна рекапитулация на полит...
31.07.2017 13:43
Чудесна рекапитулация на политическото положение на Балканите към ден - днешен. Мога да кажа, че напълно споделям разбирането, което си изложил в статията, горе-долу и аз така виждам нещата. Бих си позволил да направя едно още по-общо заключение, а именно, че: "гюлето" което тегне на региона се казва сърбия. това е една държава, която не би следвало да съществува. Мисля, че невъзможността сърбия да извърви пътя към НАТО /защото в ЕС не се влиза без да се влезе в НАТО/ и после към ЕС, ще предопредели съдбата й - ще има вторичен разпад, така както ще има разпад на руската федерация. Унищожаването на сърбия ще отскубне коренът на руската намеса в района ни.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Схванал сте по същество проблема, но решението му ще бъде трудно и дълго.
31.07.2017 20:33
nkf написа:
Чудесна рекапитулация на политическото положение на Балканите към ден - днешен. Мога да кажа, че напълно споделям разбирането, което си изложил в статията, горе-долу и аз така виждам нещата. Бих си позволил да направя едно още по-общо заключение, а именно, че: "гюлето" което тегне на региона се казва сърбия. това е една държава, която не би следвало да съществува. Мисля, че невъзможността сърбия да извърви пътя към НАТО /защото в ЕС не се влиза без да се влезе в НАТО/ и после към ЕС, ще предопредели съдбата й - ще има вторичен разпад, така както ще има разпад на руската федерация. Унищожаването на сърбия ще отскубне коренът на руската намеса в района ни.


Дъртите сърби ще .... майката на сърбите в размножителна възраст, те ще ги капсулират, за сега са ги обрекли само на бедност. Има голяма разлика между сърбите, хората като нас, с които имаме доста общи страни, не привеждам за пример изродите при тях, отговарящи на нашите мутри, които предизвикаха конфликта в Косово и сега се дръвчат от Белград. Окачествяват себе си като курец каогредо. Има едиин синдром обаче сред простите хора в Сърбия, техните мозъци са промити по времето на Тито, но не в такава степен, както мозъците на руснаците, чиито промивки са започнали преди 100 години и са необратими. Приятелството на Путин със Сърбия ще натежи пред изибрателите му за поредния му президентски мандат, той превръща бедите на другите държави в актив за него.
И още нещо - Вучич твърди, че се отклонява от линията, но заедно с линията. Той е от партията на Шешел, която е същата като тази на Жириновски в Русия. Колкото Жириновски би предпочел НАТО пред ОНД, така би поостъпила и Сърбия.
Прилагам в линк една песен, която измислиха сръбските приятели от Македония, тамошните метастазии на СЮК и УДБА. Тя най-добре показва мислят ли да влезнат сърбите н НАТО и ЕС. Кондю да напише песен, няма да стане толкова популярна у нас.
https://www.youtube/watch?v=CEfPo9R4K7g
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12270675
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930