Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2020 17:31 - БСП на кюспе
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 675 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес по инициатива на БСП трябваше да бъдат изслушани премиерът и министърът на вътрешните работи. Това го искаха от БСП.  Обаче кворум не се събра. 
И кое е абсурдното в ситуацията? БСП обвинява министърна на вътрешните работи заради агресията срещу журналисти, граждани и участници по време на конференцията на ГЕРБ. 
В действителност, агресия всеки ден е проявявана от протестиращите към управляващите. Това дори не е само агресия, това е терор. Кой в действмителност е агресорът? Тия, дето заприщват улиците или тия, дето търпеливо понасят терора, вместо да изпратят жандармерията да им помете палатките и да ги изпоарестува заедно с яйцата и доматите в ръце. Хванати, докато замерват хора и сгради. 
Корнела смяташе да засили натиска над ГЕРБ чрез днешното изслушване. Само че БСП и хранилкаджиите-протестъри пред парламента пресолиха манджата. Искат изслушване, обаче не дадоха на депутатите от ГЕРБ дори да стигнат до работнтие им места. Разбирам, Корнело, ти риеш с копито да унижиш Бойко. Само че за да накастриш някого, трябва първо да му дадеш достъп до залата. Ти не му даде. Кой ти е крив? 
То е очевадно, че агресията е срещу ГЕРБ, а не срещу журналисти, граждани и прочее тинтири-минтири. Щях да слушам много внимателно, ако го нямаше този панаир пред парламента с платените ви хранилкаджии. Тогава щях да ти дам шанс да питаш. Де факто, не аз не ти дадох шанс, ти сама си отказа шанса да изслушаш премиера. Ти се възползва от ситуацията, аз също. И сега, на сърдитко БСПетко - празна му торбичкяата. 
Публиката, която няма опит, не е наблюдавала БСП през годините, може и да се върже. Но някои сме от стара коза яре. Така, отстрани погледнато, БСП у2ж няма нищо общо с протеста. Обаче при едни избори няма да се поколебае да измести ГЕРБ, то това е и БСПарската цел, като не може с избори, да е с протести. Нали затова се опитват да вкарат в парламента такива чифтокопитни като отровното трио. Търсят съюзници срещу Бойко. И като викате - Мутрите вън, - спомни си, Корнело, че тия мутри излязоха от БКП, сиреч от вас. БКП си направи преврата през 1989, БКП си раздаде куфарчета с пари. БКП пусна мутрите и затворниците, кой политически, кой криминален. А БКП сте вие, днешното БСП. Най-напред си разпуснете партията, като доказателство, че сте приключили със социаълизма и комунизма от съветския период. А пожсле пак ще говорим. В Европа има социалистически партии. Обаче те не са бившите комунистически слуги на СССР. А БСП е. Вие не като отделни личности, а като цяла социалистическа партия сте порочни, деградивни, носители на съветското минало. Дадохме ви шанс, управлявахте. И видяхме колко струвате. 
Колкото до агресията срещу журналисти по време на конференцията на ГЕРБ. Има си съдебни органи. Има си и главен прокурор, да обвинява наред. Обаче вие и главния прокурор не понасяте, особено когато той ви е разкрил спатиите, искам да кажа, аферите. Като тая на Божков, търкача на билетчета от емирствата. 
Корнело, защо не изслушате в парламента Мая Манолова, да отговори - дали е в близки отношения с Васил Божков, той плащал ли и е тоалетите, тунинга и бижутата? Има ли Мая Мановола участие в престъпната схема на Божков? Пътувала ли е до емирствата при Божков след бягството на Божков? Каква е връзката между Мая Манолова, Божков, мутрите, Маджо и протеста? 
Преболедувахме БКП, ще преболедуваме и БСП. Където е БКП, там ще отиде и БСП - в миналото. 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179956
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031