Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2020 15:40 - ФАНИ ЕДИНИО, УДЯРИ ДРУГИО... - 1
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1034 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 01.05.2020 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                         ФАНИ  ЕДИНИО, УДАРИ  ДРУГИО!

                  /Поговорка от Западна България/

 

   Нагледахме се и се наслушахме на президентови джумбуши. Джумбушите им, подобно на глупостта, са безкрайни. Да ги

случват те има сериозна причина – електоратът им, на тяхното интелектно ниво - предпочита да подкрепи на изборите този от новопредставените му кандидатпрезиденти, който е най-неинтелектен, а ако се държи като примат или простакисимус победата на изборите му е сигурна. Такъв е изборът на масите, както ги наричаше Ленин. А те у нас са подготвени /не обичам думата опростачени/ от много фърст лидери /биринджии хиперинтелигентники/ като Радев, Манолова, Трифонов. Колкото по-нискоинтелектен е кандидатът, толкоз повече масите го ценят. В Западна България има една поговорка: Което си требе, оно си го сака... 

    Не обичам думата простотия и не я ползвам никога. Само ще отбележа, че тя се предава генно и е заразителна. Специално отбелязвам, че заразените с брадатата спирохета на Маркс нямат имунитет срещу нея, защото при тях простащината е жизнената им среда.

 

    Президентите, сторили глупостите, които ще цитирам са двама, но имената им за сега са конфиденциални и няма да ги осветлявам, а само имената на водачите им на НОЩ /националните оперативни щабове/  или на ИК /иницаитивните комитети/.

 

    Започвам с първия президент.

    Чел той във ФБ, че прилагането на дезинфектант предотрвратява заразяването с коронавирус, а в Туитър – че ходенето по слънце също предотвратявало заразяването с вируса. Президентът в речта си пред народа е казал, че се учудва на глупостта на докторите, които препоръчват на масите да пръскат с дезинфектант дрехите си, да си дезинфекцират ръцете и други органи, а тази дезинфекция не се извършва вътрешно, чрез вкарването на дезинфектанти, напр. белина, в тялото на хората чрез инжекция или по друг начин. Дезинфекциран отвътре, народът става защитен от коронавируса така стабилно, както Олуейса с крилца прави една част от нас абсолютно сигурни и през деня и през нощта. Колко тъпи са лекарите, мисля си аз. Да се недосетят за това, което роди главата на един нелекар, но пък хиперинтелектен, в случая президент. Толкова белина се продава в магазините за перилни препарати, толкова индивидуални спринцовки има по аптеките. Купуваш си белина и спирцовка, инжектирваш си няколоко милилитра, тананикаш си някаква сръбско-циганска песен, напр. „Чао коронавирус!”. Толкова е просто...

   След запознаването със статията в интелектуалното електронно пространство Туитър за въздействието на светлината върху вируса, президентът предлага ново, революционно решение - ако човекът бъде осветен от вътре, ще е много по-ефективно, отколкото да го грее слънцето или разни лампи за тен, за нагревки или вирусоубийци. И предлага за да са сигурни хората, че вирусът няма да ги зарази, да се осветяват отвътре, но не пояснява сами ли да се осветяват или това да се извършва в центрове за превенция срещу вируса. Светлината отвътре според него е много по-ефикасна срещу от тази, идваща от небето, нещо за което тъпите доктори никога няма се сетят.

   Разбира се, че щабът на президента, който ще го яви на избори през ноември е съгласен с изводите му и пледира за приложение на предложенията му, на брой две.  Лекарите не са в състояние да одобрят, отхвърлят или приложат препопъките на президента за предпазване от коронавируса, защото той ги изпреварва с векове като мислене, като интелектност. Запитан как на практика хората ще се осветяват отвътре, началникът на НОЩ на президента, сенаторът Едуард Хуйедар е предложил следните опции:

1.   Пълна или частична  колоноскопия със сонда с лампа на

върха,

2.   Гастроскопия със сонда с лампа на върха,

3.   Употреба на кондоми с лампа на върха.

   Преди да се пристъпи към терапията лампите се палят и след това се пристъпва към осветяването на обекта отвътре. Сенаторът е запознал масите с резултатите след осветяване отвътре на трима пациенти, избрали този начин да се запазят от коронавируса, извършени в Лабораторията на проф. д/р  г/жа Реструм. Те са осветени по трите възможни начина. На следващия ден след осветяването им отвътре те са дали отрицателна проба за коронавирус, което означава, че предложението на президента прави смисъл. Предполагам, за да са сигурни за здравето на президента, от Щаба му преди всяка негова поява го осветяват го отвътре с най-силната лампа и му бият една инжекция с белина, или пък две.

 

    Друг един президент също има идея как да се пребори човечеството с коронавируса, като посочва два пътя. Първият е да се премахнат ограниченията, наложени поради корона вируса, защото последствията им са по-вредни от самия коронавирус. Трябва да си много изключителен, за да предложиш такова нещо – хората да имат социални контакти както преди появата на вируса, циганите – електоратътъ му - да щъкат навсякъде.

   Второто му предложение е гладните /народът/ , да излезат на улицата и да протестират срещу ситите, заради чието управление те са гладни, а от ограбването на народа, ограбниците са станали сити. Рядко в света има толкова добър към народа президент, който бащински да се грижи за него.

   Идеята му първо направление бе възприета сред българските граждани, които вече протестират срещу ограниченията и срещу това, че не носят маски, защото не им ги дават безплатно. Квартал Надежда беше пръв, след него Сарамбей.

   Идеята му второ направление е по-сложна и се е наложило ръководителката на неговия ИК, wcпрезидентката му, г/жа Илиана /иди/Йотова да разясни кои са сити и кои гладни. Вецепризедентката е обяснила и значението на знаменитата фраза президентова, „Кръгом и бегом обратно към месец март!”  Тази фраза се е ползвала от трудовашките офицери след 9. ІХ. 1944 г, като при случаи като президентовия те са казвали: Ебахгодагуебъ!  Всеки интеилигентен човек според началничката на ИК, вецепрезиднетката, трябва да разбира този президентов девиз. Аз например го разбирам така:

-       Писна ми /една част на организЪма/ от вас!

    Няма да се сезирам коя точно.

 

    Съжалявам, че имената на тези президенти не могат да бъдат осветлени сега. Ще го сторя когато падне от документите им в Архива грифът „Строго секретно”, от който черпя информацията.. Мисля си обаче, че и двамата президенти са айран без кисело мляко и че за такива като тях хората са измислили  поговорката:

 

     Фани единио,  удари другио!





Гласувай:
4



1. staler - в случая с тоя който си тананика с...
28.04.2020 19:59
в случая с тоя който си тананика сръбско-циганска песен ,например"чао короновирус"и белина няма да помогне.....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191516
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031