Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2020 14:02 - ЗА БОЙКО И РАДЕВ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2986 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
  За поучение на Апостол Постолов, който има заложени добри данни за блогър, но остава зелен в политубежденията си. Ако му не помогна с този постинг, той никога няма да се научи да редицира и квалифицира, а без тази промяна ще продължава да остава далеч под и зад най-първите брогъри - ОК-еят и Черпопръцко.

       ДА СЕ ПОУЧИМ ОТ МЛАДИТЕ, НОВОПРПЕДСТВАНИ В БЛОГА ИЗЯВЯВАТОРИ!!!

      Както и да погледнем на ситуацията, нашето поколение постепенно отхожда, заменя го една нова плеада, възприемаща света както той й бе представен от Слави Трифонов, Мая Манолова, Румен Радев и Жоро /Свиленски/. Това са българите на бъдещето, но и те постепенно отхождат, идват по-млади  лица с повече опции за промяна на живота. Това наложи Центъра да възпрпиеме нова тактика спрямо интересните обекти, като към досегашните им досиета - работно, лично, секретно и делово, бъде прибавено още едно, което нарекохме народно. В това досие ще се въвеждат мнения на народа, написани спонтанно за определени обекти, които отразяват 100% истината за тях. Освен това изискването на Отделът, който ще се занимава с такива постинги е те да бъдат компресирани с премъдрост и да отразяват истината за обектите, които натретитрват в постинга си по такъв убедителен начин, към който не може нищо да се прибави. 
   Това е бъдещето, младите ще сменят старите. Да ме извини г/н Постолов, но той наистина вече е в поколението, което не е така продуктивно като туй след него, а и не възпприема истината, като напр. тази, изложена в постинга на този хиперинтелектен младок. 
   Пожелавам на г/н Постолов да прочете този постинг, да се научи на политистини от него, а също и как се пише АНАЛитичен  постинг и по-често да прониква н блога на този автор, възприемайки прогресивното от него.
  
   К автору постинга и к  барыну Постолов - посылаю я приветы!
   Товарищ костЯ из Центра

    Ето и статията на новопредставения в Блог.бг изявяватор. Ако не споделях написаното от него, никога не бих го копирал в блога си:

  20:23 - Нека избистрим картината на върховното ръководство на държавата.

Автор: alleks Категория: Други   image
Прочетен: 68 Коментари: 4 Гласове: 

0


Последна промяна: 20:24


1. Президентът Радев - образован, интелигентен, сдържан, с приятен и уравновесен изказ. Впечатляващо дар-слово и умение да говори публично без да чете. Гладка и логична мисъл. Между 5 и 10 минути са му достатъчни, да изрази прецизно мнения и отношения. Излъчва достойнство и се държи възпитано и авторитетно при публичните си изяви. Вдъхва респект в международните си прояви, общува успешно на английски език и се разбира без преводач с колегите си от цял свят. Като следи човек публичните му изяви, не може да не се чувства горд, че имаме такъв президент. Избран с голямо мнозинство в мажоритарен избор.  

2. Министър-председателят Бойко Борисов - със съмнително образование, фрапантно неинтелигентен, с компрометиращо минало на мутра-охранител. Изключително ниско ниво на езика, който ползва - гаменско-уличен жаргон с непознаване на езиковите норми на българския език. Публичното му поведение - арогантно, неприятно популистко, лишено от достойнство и респект. Позволява си груб език и неприкрити заплахи при общуване с опоненти. Много често използва груби лъжи и невъздържани измислици. В състояние е да занимава медиите повече от час, без да каже нещо смислено, логично, конструктивно и вярно. Не ползва никакъв чужд език, поради което е като ням на международни форуми и общува с примитивни знаци и неподходящи прегръдки. Страда от тежка форма на нарцисизъм, вследствие на което не е в състояние да води интелигентен спор и да изслушва чужди мнения. В партията си и с министрите си се държи с високомерието на падишах. Прима да му целуват ръце, при влизането му на заседание на МС министрите му стават на крака като първолаци. Много близо до дикаторски маниер. Когато видим поведението му като международник и снизходителното отношение към него на колегите му от други държави, не може да не изпитаме срам, че такава персона е министър-председател. Избиран в партийни избори, винаги с дълбоки съмнения за изборни манипулации и фалшификации.   При тази фактология кой от двамата заслужава уважение? Кай е достойната политическа фигура?  Сигурен съм, че мнозина споделят тези оценки, но някакви неясни мнозинства и мафиотски сценарии ни държат вече десет години в тази срамна и трудно поносима ситуация на държавна диктатура на недостойния.




   




Гласувай:
6



1. germantiger - +
26.03.2020 14:24
какъв кеф ми е че тези тримата на видеото са мъртъвци ;)
цитирай
2. eva666 - :-)
26.03.2020 14:37
..само едни..бисери, капят днеска...из блокету..
кУрава ще е годината, костя, хУрожай, дет викат на селоу..
гласувам ти, явно..и без срамни...инсинуации.и презумпции ))
да живей..плурализъма на ЦоцализЪма..
....и, свободаа за троля..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185336
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031