Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2020 13:18 - ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕЗИДЕНТСКОТО ВЕТО
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 818 Коментари: 7 Гласове:
8

Последна промяна: 23.03.2020 13:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕЗИДЕНТСКОТО ВЕТО СРЕЩУ ЗАКОНА ЗА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ – ПАРАВАН ЗА НОВО ОГРАБВАНЕ  НА НАРОДА ОТ БОЙКО БОРИСОВ /ББ/

 

   Всички честни хора в България с прогресивни виждания – между които съм и Аз - на проблема с корона вируса, обединени от идеите на БСП за България как да се спаси страната от него, мощно се надигнаха в подкрепа на ветотото на президента,  олицетворяващ единството на нацията, независимостта му от политическите сили и върховен главнокомандващ на армията срещу последния Закон за извънредното положение, иницииран от ГЕРБ, в който са заложени подли капани. В името на истината първата, която съзря тези подли капани в Закона на ГЕРБ, вероятно дело лично на ББ,  бе г/жа Нинова, президентът бе втори.

    Президентът с недостижимия си разум – той е по-умен от г/жа Нинова - съзря и друга опастност, която този закон повлича – спекула с цените на всичко, която ще доведе до казус да нямаме пари дори за лекарства срещу вируса. Има и други простащини в този закон – блокадата на кръстовища и улици внася объркване сред народа, страх, всява паника и причинява по-големи беди, отколкото самия коронавирус. Не може президентът ни да се съгласи с това обстоятелство. Същата паника настъпва и в магазините, където задължително дезинфекцират ръцете на клентите. С това се нарушава личната им свобода, предизвиква се бъркотия, която е по-вредна от последствията от корона вируса. Освен това, както президентът обяснш на народа, този Закон е ненавременен и много закъснял, той не прави смисъл. Ненавременен и закъснял не е едно и също, слушах го с осторожно внимание,президентът владе перфектно българската реч.

   Преди не много време президентът разкритикува Щаба на борбата срещу коронавируса, от която критика стана ясно, че този щаб се ръководи от некомпетентен лекар. Това е видно само като се сравни излъчването на проф. д/р Мутафчийски с това президента. Президентът е по-красив от него, но това в случая не е определящо, важното е друго - от всеки звук, който той прави специалистите разбират, че става въпрос за нещо много изключително, немислимо за достигане от проф. Мугафчийски при телевизионните му изяви. Затова президентът бе прав, като му напомни, че позицията лекар да се прави на политик не е добра и че когато престане, борбата срещу коронавируса ще стане по-ефективна. Това един лекар не може да го разбере, но президентът ако е навото на нашия – може! Затова раздава акъли.

   Президентът разкритикува също така и МС, визирайки ББ. От критиката му стана ясно, че ББ да се прави на лекар е същата глупост, която прави и професора. Мислех, че президентът ще цитира и трети глупак, но той е много толерантен. Не, че в ГЕРБ такива няма. Пак в името на истината цитирам една социологическа агенция – аз съм я кръстил ЕЛАМЕРИТНИ-  която е на мнение, че в ГЕРБ имало и един неглупав човек, но още не знаят кой е той.  

   Беше ясно, че този Закон няма да мине, защото е срещу интересите на народа. Не веднаж от прогресивните медии се изтъква, че ББ краде болните чрез ДДС на лекарствата, но май това му не стига, та краде от родителите на учениците чрез ДДС за учебниците. Няма да напомням, че той краде от газа и бензина така вещо, както Фандъкова от строитерството на метрото, народът знае от нета. Доле ББ, доле Фандъкова, горе троицата Радев-Манолова-Нинова! Тази Троица е призвана да спаси България. На основата на изключителният ум на Радев, на хиперинтелекта на Манолова и на икономическите познания на Нинова, придобити в Техноимпекс и усвояване на имотите му, България може да се отърве от корупцията, некомпетентсостта и пълната потентност на правителството във всички области. За пример давам Здравеопазването, заради което сега имаме коронавирус в България, според върховният духовен водач на Иран, Ел ХИМЕНей, изработен лабораторно в Америка. Нашият съюзник с какво се занимава.

   Едно отклонение – безспорно президнетът ни е особено умен, по интелектност обаче не може да се мери с Мая Манолова, която е най-първа в тази категория може би в света. Но и той напредва в тази сфера и давам пример с неговата компетентност в музиката. Напомням, че той удостои с високи държавни отличия вдовицата на Аркан, Цеца Величкович, която в България пя в дует с Ибрама, а също и осетинеца Гергиев, който е за присъдиняването на Северна Осетия към Руската федерация. Тези две удостоявания на балкански и осетински културни дейци показват, че интелектността на президента ни е на изключително високо ниво. Ще потърся в страницата му какво е писал за музиката.

   Вот на недоверие към правителството трябва да се внесе след ветото на президента! Призовавав г/жа Нинова да стори това още днес, веднага след като ми проникне в блога, а също и всички честни и прогресивни човеци, жени и юристи. Това може да стори и народът, който днес заради тъпото управление на ББ е вкаран в най-тъпия възможен режим на ненужна карантина според президнтът ни. Народът, застанал пред компютрите си, нека отвори сайта на ОВЦАНЮЗ, да се информира какво става по страната и да подкрепи президента.  Всеки глас от ФБ, Туитър или където и да е, е удар срещу корупцията, кражбите и некомпетентността в страната, който би довел до напредък – крутулисване от НАТО, ЕС и Америка и минаване под крилото на най-престижния политик в света, който ще бъде президент на страната с най-могъщите ракети в света до 2036 г. Страната, в която няма нито мигранти, нито коронавирус, където живеят най-щастливите хора на света...

  Призивът ми е:

  Да подкрепим президента във ветото му срещу Закона за извънредното положение. Народът не иска такъв Закон!!!

  Доле ББ, горе Радев!

  Няма да напомням за хиперинтелектуалните качества на членовете на Инициативния комитет, сезирали се върху Радев за президент:

1.   Венци Стефанов, собственик на ФК Славия,

2.   Ламбо, соцартист от времето на Тато,

3.   Корнелия Нинова, специалист по раздържавяването на

Техноимпекс.

4.   Ръководител на Инициативния комитет, генерал и

приятел на Путин, Товарищ решетникоВ.

    
image

Не е завиждане този президент, който  често по това трасе пътува от Москва до Брюксел през София и обратно. Да си факир и фокусник едновременно не стига, още требе, и да си въжеиграч с много голяма гросмайсторска сила - балет върху въже.



Гласувай:
8



1. apostapostoloff - У маалата към 100 000 души
23.03.2020 13:47
излезнаа на бунт срещу Боко и дори вдигнаа барикади!
цитирай
2. fun1001 - :-))))
23.03.2020 13:56
я дай, и една..чалгаа, коста...
цитирай
3. planinitenabulgaria - Ако дадат и по едно олио, сандвич с по две кюфтета, двулитрова бира и в кеш 50 лв,
23.03.2020 14:55
apostapostoloff написа:
излезнаа на бунт срещу Боко и дори вдигнаа барикади!


ще минат 100000. И ще викат:
- Балумба Радев, балумба Радев, доле Боко и Фандъкова!
"Лято, избори сефте,
бюлетина, ром, кюфте!"
цитирай
4. planinitenabulgaria - Аз освен другите си познания съм и високо квалифициран чалгов специалист.
23.03.2020 15:03
fun1001 написа:
я дай, и една..чалгаа, коста...


Президентът ни играе на първо място с Путин, на второ - с Вучич. Награждава и сръбските певачици. Затова ще изпълня желанието Ви и ще поздравя президента ни с песен, която ще докосне сърцето му. Като се сберат с Жоро /Свиленски/ и Деса Мерцедеса на вечеря, да си я пуснат по домашната уредба:
https://www.youtube/watch?v=zUz9OBIuFrs&list=PLsVpJQuU6JG0snUfrT9cEZV13lVWIQ5yH
Едно пояснение към певеца - той е най-надареният мъж в Сърбия, поради което е наричан Чукбагера. Преди да се появят чукбагерите прякорът му бе Парният чук.
Няма начин тая песня да му неареше на президента!
Доволна?
цитирай
5. rosiela - Коста,поздравления!
23.03.2020 16:28
planinitenabulgaria написа:
apostapostoloff написа:
излезнаа на бунт срещу Боко и дори вдигнаа барикади!


ще минат 100000. И ще викат:
- Балумба Радев, балумба Радев, доле Боко и Фандъкова!
"Лято, избори сефте,
бюлетина, ром, кюфте!"

цитирай
6. planinitenabulgaria - Стиховете в кавички са от есно безглаголно стихо на Ведрин.
23.03.2020 19:00
rosiela написа:
planinitenabulgaria написа:
apostapostoloff написа:
излезнаа на бунт срещу Боко и дори вдигнаа барикади!


ще минат 100000. И ще викат:
- Балумба Радев, балумба Радев, доле Боко и Фандъкова!
"Лято, избори сефте,
бюлетина, ром, кюфте!"



Великият поет, който се изгуби от нета и за когото имам сериозни опасения. Този съвременен Авел като изяви и като мислене, какъвто е Апостол Павел, но пишещ в стихове.
Бог да го опази, ако той не може сам....
цитирай
7. slavimirgenchev1953 - Убеден съм,
24.03.2020 23:59
че видният блогър Венци е бил много щастлив. Той смята, че вирусът е наказание за капитализма от Бога на социализЪма с добро сърце.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182845
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031