Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2020 21:22 - ВЪВЕДЕНАТА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НОВА ИНФРАСТРУКТУРА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 551 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 31.01.2020 10:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 С посвещение на съблогъра ОК3223, който е много изключителен. И той няма да има проблем да ползва новото съоръжение до города Калуга.    

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

     Подготвяше се подла уйдурма-комплот срещу президента ни, която с гениална наша /центрова/ проработка предотвратихме!
 

ВЪВЕДЕНАТА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НОВА  ИНФРАСТРУКТУРА НА ЦЕНТЪРА ЩЕ СЪХРАНИ БРАТСКИТЕ ВРЪЗКИ НА ПРЕЗИДЕНТА НИ С ПУТИН

 

   Мътната вълна на политическата реакция изхвърли на гребена си Новата Бухалка, първата задача на която е да се опита да представи като извънзаконова любовта между президента ни и секретарката му по времето, когато той бе шеф на ВВС. Любовта е движещата сила в живота, тя изисква жертви. Нещо, което Новата Бухалка може би не знае...

     Шекспир е описал подобна силна любов в безсмъртното си произведение „Ромео и Жулиета”, но тази между Деси и Румен според сводките на центровите опиративни работници, с които бяхме запознати е далеч по-силна от любовта между героите на Шекспир, които тургат край на живота си поради невъзможността да осъществят контакт по същество помежду си. Аз когато слушам Фантазията на Чайковски „Ромео и Жулиета” едно от най-силните му музикални произведения, не си мисля за любовта между героите на Шекспир, вдъхновили великия руснак, а за любовта между Деси и Румен, която е далеч по-силна. Това е мое лично мнение, което не кореспондира с мнението на центровите ми колеги. Те обаче не знаят, че сега времето е друго. Деси и Румен са наши съвременници, чието интелектуално ниво е толкова високо, бих казал безпримерно, недостижимо, с едно изключение може би това на Мая Манолова от с. Берсин, Кюстендилско. И тя е интелектница высшего класса. Ромео и Жулиета се били далеч по слабо информирани за света около тях.

   Тази любов путканва тогавашния шеф на ВВС Румен да назначи любимата  си Деси на две длъжности, за да взема две заплати, което по същество означава тя да управлява едновремнно две коли. Нека тези коли да са Мерцедеси, защото тя има псевдоним Мерцедеса. Любовта на Румен доведе и до друго негово деяние, което враговете му сега заподмятват и той с право надава злоба – че й дарил служебно жилище. Любовта изисква гнезденце, където влюбените да долитват и да осъществяват контакти по същество.  

   Всичко това е човешко, примери за такава силна любов е в основата на творбите на много велики автори. Ще приложа един пример:

   В романа на  много изключителната Жорж Санд, равна по интелект на която считам само Мая Манолова, една маркиза на много зряла възраст, 2,5 пъти над тази на градинарчето й, си го хареса. То се притесни, но вело себя отлиично и след това, когато маркизът бе по дело, то вместо да работи по градината работело маркизата. Гениален сюжет!

    Нещо подобно се е получило и между Румен и Деси, а любовта е велико  нещо, тя е достойна за уважение. Ще изтъкна една особеност на Деси. Тя, подобно на друга една дама, много първа в политиката, променяща по някое време съпругите си, когато престанат да я устройват, явно е имала дългосрочна цел. Давам за пример мотивите й, изтъкнати пред съда по време на развода с предишния й съпруг, вписани надлежно в сводката на наблюдаващият заседанията на Бракоразводнака колегия наш оперативен работник: Она сказала на съдийката, която се оказала рускиня:

   - Не хочу я пыть из такова чайника, а хочу меня ебать, ГПУ начальника!!!

   Мътната вълна на политическата реакция обаче явно има за цел да наимпийчва президента заради руската му връзка. Той по същество не се явявя президент на българите, а придатък на БСП и Путин. Това го знаят всички, Новата Бухалка няма начин да не разполага със записи от разговори между соцартиста-интелектник Ламбо, свързаният с руската мафия Венци Стефанов, олигархката Нинова и шефа им, генерал Решетников. И още един кюляф се готвят да му скроят – да го изпратят да отиде в Москва да чества деня на победата, след като Сталин е един от най-големите виновници за тази война. А нашият - президент /на конци/ на държава към ЕС и НАТО -  да отиде да празнува с Путин, за всички нечестни и непрогресивни хора това ще  бъде трън в очите им.

    Това бе темата, по която спешно Центъра разработи проект и го осъществи с помощта на строителите на Керченския мост. Изградена бе специална инфраструктура от секретната ни база Тамтам, с агентурен псевдоним „Девета палма – Осми клон”, който осигурява секретен достъп на президента ни до города  Калуга. Инфраструктурата е направена по системата СТЕЛТ и е абсолютно невидима както за хората, така и за всякакави разузнавателни средства. Намазан с унгвентум СТЕЛТ президентът също става невидим. В двора на спичечния завод в Калуга той ще бъде посрещнат от полк. Гундяев, който с личния си самолет ще го откара до Путин. Преди да се качи на трибуната на мавзолея на Ленин, президентът ни отново ще бъде намазан с унгвентум, за да бъде невидим и ще остане неуязвим заради руските си връзки. От Центъра предупредихме руските са съратници да го пазят добре, защото в Москва живеят около 7000000 мюсюлмани, наричани рязаните карабини, които ако разберат, че има нещо, намазано с вазелин, последствията ще са ужасни. Ще му експлоадират отворчето с двойно предназначение.

 image

 Центрови инскруктори показват на президента ни как да направи първите стъпи по новото съоръжение от Девата палма - Осми клон до города Калуга. Заключението е, че много бързо схваща.

image

Строителите на съоръжението, работили 3 години на един друг подобен обект, наричан "Керченският мост". Добра работа, е оценката на Центъра за извършеното от тях. 
   
 





Гласувай:
3



1. ok3223 - Начи, разходиха те по... КРАВАРИЯ
31.01.2020 07:56
И ТИ ЛЪСНА ПРЕБОЯДИСАНИЯ ЗАДНИК, ВЕЧЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ДРУГИ ТАКОВАЧИ.
Не вярваме да са го оценили на макс, като знаем колко редовно е ползван нетаксуван на времето, доброто старо време, когато обхождаше легациите по чужбината. Па и здравата е одъртял и не става за ползване от познавачите с вкус... Но, както както казват, при липса на агнешко и конското месо минава за деликатес на Великден. Та дерзай ...от хлебарка не става пепруда, нали!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Аз бях дългогодишен преподавател в Центъра, професор, заваждащ катедра "Култура"
31.01.2020 10:29
ok3223 написа:
И ТИ ЛЪСНА ПРЕБОЯДИСАНИЯ ЗАДНИК, ВЕЧЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ДРУГИ ТАКОВАЧИ.
Не вярваме да са го оценили на макс, като знаем колко редовно е ползван нетаксуван на времето, доброто старо време, когато обхождаше легациите по чужбината. Па и здравата е одъртял и не става за ползване от познавачите с вкус... Но, както както казват, при липса на агнешко и конското месо минава за деликатес на Великден. Та дерзай ...от хлебарка не става пепруда, нали!


От тази ми научна степен преценявам интелектното Ви ниво на висотата на това Мая Манолово и на Генерал радеВ. Ако аз бях Ваш преподавател, не само щях да Ви скъсам на изпита,но и щях да Ви издам приказ да не го доближавате Центъра на разстояние, по-малко от 10 версти. Аз Ви посветих този постинг в опит да уври малко главата Ви, Вие надавате злоба. Това ее първичва реакция, характерна за пприматите, които слезли от дърветата опитват да заживеят на земята, тази реакция се нарича агресивна. Такава е реакцията на политиците на страните примати, които нищо не могат да произведат, като вместо това заподмятват ракети или замерват тези, от които са недоволни със словесни фекалии.
Ще Ви предложа за участие във вечерни курсове по ограмотяване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12279766
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930