Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2020 15:23 - Пустите ни путинисти, станаха ислямисти
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 884 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 И залюбиха жарко една дивашка и фанатична теокрация
    image

Бодра смяна

 

Светослав Пинтев 

„С едната ръка руската власт души свободата, с другата се самозадоволява”, каза наскоро прочутият руски журналист Александър Невзоров пред Радио „Ехото на Москва“. Това за вътрешната политика, като само ще вметна, че тази практика очевидно допада до смърт на родните путинистки имбецили и те денонощно бленуват в социалните мрежи за кърваво отмъщение за отнетото им от демокрацията. Повечето такива гравитират около БСП и сие, но има и една сюрия  около проекта на Слави Трифонов, не знам защо.
 Още по-силно путинистите у нас ги възбужда външната политика на Кремъл, която се отличава с неистов стремеж  към консолидирането и

укрепването на най- гнусните режими 

Пак според Невзоров- принципите на тази външна политика са прости и ясни: 
„Ако има някъде на Земята, какъвто и да е тиранин-кръвопиец, при това завършен глупак,   мръсник,  отровител и людоед, „последняя сволочь“, той непременно се оказва приятел и съюзник на Русия“.
Хирургически точно определение на човек, който е бил в Кремъл и го е напуснал отвратен от цинизма и престъпленията на Идола на „руския свят”. 
А сега е дошло време разделно, както се надяват нашите идолопоклонници, та цялата диктаторска сволач е още по-близка до аленото им сърце.
Тези дни въпросната вечна коминтерновска тенденция достигна своя връх и апотеоз през новия век.
Вдъхнови ги

международното положение

Спорно е дали САЩ постъпиха правилно,  като убиха с ракетен удар по летището в Багдад иранския генерал-майор Касем Солеймани, но е безспорно, че той дърпаше конците на тероризма в Близкия Изток, а дългата му ръка стигна и до Сарафово.  
Безспорно е, че Иран продължава да е водеща държава в спонсорирането  и разпространението на тероризма, че е една дивашка и фанатична теокрация, която не се различава много от „Ислямска държава“, освен по много по-големите си възможности и апетити. 
Но тук няма нищо ново  в идеологически план, СССР изнасяше тероризъм, маскиран като революция, днешен Кремъл също изнася, защо Иран да не изнася шиитски „джихад” и терор. Нали са съюзници в борбата срещу омразния свободен свят, това е съвсем естествено.
Българските путинисти ни обясняват с плам как убитият в Ирак генерал Солеймани  бил главният враг на джихадистите от „Ислямска държава”. Ала той си беше чиста проба 

шиитски джихадист   

И  е естествено, че воюваше със сунитските такива, освен със свободния свят. Паметник неръкотворен ли да му издигнем, другари?.
 Е, путинистите вече му издигнаха такъв в сърцата си, та той е приятел и съюзник на Путин,  което за тях е индулгенция за всички земни грехове, той е човекът, убедил Владимир Владимирович да започне авантюрата в Сирия. Посещавал е Кремъл два пъти, въпреки че Москва официално отрича. Западните разузнавания и експерти са категорични, че това е така.  
Но за имбецилите лошо няма, да изнасяш тероризъм си е похвално. 
 „Експертът” по антитероризъм Славчо Велков побърза да се похвали, че е представен на една вечеря на „големия военноначалник” Солеймани. Но ще стигнем и до този експерт на експертите, звездата осветяваща Близкия изток. 
Та за една нощ пустите путинисти станаха ислямисти, не какви да е, а шиитски ислямисти. Нищо, че много от тях хабер си нямат какво е това.
Един лидер на измислена партия, когото наричат в социалните мрежи Копейкин, което име му е напълно достатъчно, изрева 

„като ранена в сърцето пантера“:

 „Американските военни подло убиха втория човек в държавната йерархия на Иран - ген. Касем Солеймани“. 
Този самороден гений Костя,  твърдящ дори , че е историк по образование, но нямащ хабер дори от българското Възраждане, както лъсна при една негова телевизионна изява, изръси следните безценни образци на изящната словесност:    „От десетилетия насам САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, отдавна надминала хитлеристка Германия, фашистка Италия и милитаристична Япония“.  
И се закани, задавайки гениалните си въпроси:
 „1. Кой точно високопоставен американски държавник ще убият иранците за отмъщение?
2. Кога точно ще почне войната, която американските терористи заплашват да превърнат в Трета световна?“
Пропагандата на Жданов, натаманена към новия век,   в чист  вид.
Вече обърнахме внимание на една тв изява на

фамозния антитерорист Славчо Велков 

 Този шлифован диамант на експертната мисъл, гений на борбата с тероризма, специален съветник на лидера на БСП Корнелия Нинова, повтори в общи линии изявлението, направено от екипа на аятолах Хаменей. Има ли по-дълбоко дъно? Но…., млъкни сърце! Като един социалистически барон Мюнхаузен Славчо изглежда ще се измъкне, дърпайки се за косите.   
 Велков заяви, че САЩ ще затънат във  втори Виетнам.  
Същото, което каза  часове по-рано съветникът на аятолаха, цитиран от канал Al Alam
"Убивайки Сюлеймани, САЩ направиха голяма глупост и сега Вашингтон ще се изправи пред "втори Виетнам”, заяви човекът на иранския религиозен водач.
 Велков повтори и други негови изречения, направо е готов за негов човек, у нас, за

говорител на славния аятолах

Славчо дори бил на вечеря, където е представен на великия пълководец генерал Солеймани, похвали се той.
ДАНС, спите ли?
Славният Жоро Георгиев веднага написа във „Фейсбук“: „Славчо Велков всеки момент ще започне да говори за Солеймани в стихове, а ако Флорънс не го обезкуражи своевременно, може и да извие такваз траурна песен, че да му се скъса сърдцето на човек. Междувременно редува субективно поизкривени обективни факти с драматично посредствени и едностранчиви опити за анализи и разсъждения.“
По добре не може и да се каже. 
Внезапните горещи чувства към Техеран у родните пишман „експерти”, не са никаква изненада, разбира се, те са напълно закономерни. 
Нищо чудно няма, че избухна тази любов жарка, нали Иран е 

един от последните съюзници на Путин

Заедно с Ким.
Взе да ми се повдига вече от путинисти, ислямисти, севернокорейски другари комунисти и вся  остальная…., та не знам. 
Но ще трябва да продължа, например с т.нар. проф. Боян Чуков, за екпертизата му говори това, че е бил съветник по външна политика в кабинета на министър-председателя Пламен Орешарски, който откри, че  в момента САЩ нямат ресурс радикално да решат проблема с Иран”. От друга страна, Иран винаги  имал противоречия с Русия. Руската федерация много предпазливо се отнасяла по въпроса. Ами що родните путинисти не са по-предпазливи, Бояне.
Какво ли питам. Това е същият човек, който каза в едно интервю, че Киев е превърнат в „ръжен“ на САЩ в Евразия, с който янките решават своите геостратегически цели. Постоянният конфликт между руснаци и украинци не бил заради агресията на Путин, не, а гадовете американски искали да спрат реинтеграцията на СССР. 
Представяте ли си -това е професор, не по научен комунизъм?

За путинистите вече и 

аятоласите са братя по оръжие

А съветското оръжие е нещо като божествен атрибут…. То е всесилно, поне за пропагандистите му.
В същото интервю Чуков казва, че на американците   им било „пределно ясно, че със своите нови хиперзвукови ракети руснаците ще унищожат всички ключови командни пунктове на американска територия, които са взели решение да бъдат атакувани цели на руска територия”.: Руските оръжейни системи през последните две години изпреварили технологично американските аналози и Вашингтон вече нямал военен ресурс да налага своята воля в коя да е точка на земята, както беше до преди 4-5 години.“
 Сякаш чувам Моканина: „Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!“




Гласувай:
6



1. анонимен - Закон на българина. Отвращавай се ...
07.01.2020 15:39
Закон на българина.
Отвращавай се от путинистите.Винаги и навсякъде.
цитирай
2. 1997 - Имам обяснение за любовта между кравари и камилари
07.01.2020 16:07
петрол
цитирай
3. planinitenabulgaria - Тези проблеми, разбира се не така задълбочено ги представих като хумореска:
07.01.2020 18:37
http://planinitenabulgaria.blog/politika/2020/01/06/kak-se-stigna-do-napadenieto-nad-siuleimani.1690739
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4084453
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031