Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2020 05:57 - КАК СЕ СТИГНА ДО НАПАДЕНИЕТО НАД СЮЛЕЙМАНИ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 571 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 06.01.2020 05:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image   image



                            image 



                            image

    Облеклото, с което жените на Иран имат право да протестират срещу  Запада.


                  С посвещение на Сюлеймани, с когото имах циклични оперативни контакти.

    „ШАХИНШАХ” – ИМЕТО  НА ПЪРВАТА  МИ  УСПЕШНА    ЦЕНТРОВА  ПРОРАБОТКА

 

     Беше много отдавна, през далечната 1975 г. На генерална оперативка в Центъра, на която присъстваше лично Товарищ Андропов взехме решение да променим геополитическия курс на Иран, провеждан тогава от шахиншаха му. Този антинароден курс беше устремил страната към икономическо и културно сътрудничество с Америка и Западна Европа. На основата на информация от службите ни изготвихме план, по които да върнем Иран с няколко века назад в интелектиалното му развитие, като по този начин направим връзките му с империалистическите страни невъзможни. При успех от наша страна Иран би се оказал управляван от народна власт, дошла в резултат на всенародна революци по примера на ВОСР. Такава база би доппринесла до смъкване интелектуалното ниво на народа на позиция, доста по-ниска дори от тази на СССР.  Опростачването  на един народ разными способами води в крайна сметка до сближаване на опростачените с Голямата страна и стратегическо партньорство между тях срещу империализма. Преди да спорим обаче, казва Ленин, трябва решително за се разграничим. Опрстачването, което сбира страните примати няма нищо общо с фундаментализма, което е нещо съвсем различно, защото то касае само страни, изповядващи исляма.     

     Връщането на страни с векове назад в развитието им, опростачването на народа им - това е трайна стратегия на Центъра, имаща за цел приобщаване на все новече народи към комунинизма и обединяването им в братски съюз срещу империализма. Колкото повече неграмотни и неуки има в страните, толкова по-добра е почвата в тях за засяване в нея на комунистичискети идеи и покълването им в траен комунизъм. Привеждам само една страна за пример, Куба, оставям да виси в нета въпроса какво спечели тази страна от комунизма до сега. Това е правилната тактика, разработена в Центъра, която да приобщава определени страни към Голямата страна. Тази центрова стратегия е необходиима, защото капиталистическият лагер изпревари технологично и като стандарт на живота социалистическия и ако едни страни ги обединяват технологиите, културата, други пък имат здрава спойка между тях, в която участват компоненти на приматлък, на безпросветност, на промити мозъци, бетонни глави. Няма да споменавам, че такива държави не огат да имат никакви сношения с културните държави по света, а могат да се ешват само помежду си.

   Задачата пред Центъра, поставена ни от Товарищ Андропов бе ясна – връщане на Иран векове назад в годините на исляма, когато ислямът е бил фундамент в управлението на страната. Това бе възможно само след падане на режима на проамерикански настроения шахиншах, който искаше да модернизира страната не само като икономика, но да позволи наввлизането в страната на западната култура, да даде свобода на жените в известна степен, да имат право те да учат, да се трудят, да не биват ползвани само за утроби за раждане, без да имат никакви човешки права.  При фундаментализма ако сайбията им реши да ги утепа, утепва ги защото са засужавали, той решава тия работи. Кой си утепва жената, ако е стока...

  Единственият начин да отклоним Иран от Америка, тогава начело с Картър, не особено силен президент, и да насочим страната към СССР бе да успеем да свалим шахиншаха на Иран и турнем на негово място духовен водач, който да установи фундаментализма в страната както Ленин някога комунизма в Русия, който създаде нова порода хора, с мислене в определени рамки, с вяра в кълмчията си,  не ешващи се с нормалните хора по света. Привеждам и пример:

    Елтън Джон, богат колкото руските олигарси, пожела да осинови преди десетина годин малолетни деца на руски проститутки, захвърлени в дом за отписани деца, защото са болни от спин. Путин наложи вето, защото Елтън Джон бил педераст. Децата имаха шанс да бъдат излекувани в Англия, докато останали в Голямата страна сигурно отдавна са починали. Но кой вариант е по-добър за Путин, да починат децата в Русия или да ги излекуват в Англия и те един ден да кажат, капитализма е по-добър от комунизма, не прилагам отговор. Пример за мислене на мозък, в който има вкарани грешни и обратни команди, който в ролята си на несменяем кърмчия ще съсипе цяла държава.

     Този обществен строй - фундаментализмът – по наше центрово мнение връща страната в Средновековието и променя ориентацията й от културните държави към тогавашния СССС начело с Брежнев и Андропов.  Методът, който възприехме нещата да се случат, бе народната ислямска революция, извършена от народните гвардейци по примера на джелатите на Джерджински по времото  ЧК, потом НКВД.

   Операцията бе проведена на няколко фронта, започвайки с избор на подходящ духовник. Разработихме изгонения от Багдад шиитски лидер Хомейни, като го докарахме до клас 152.  Уредихме го в Париж, осигурихме му охолен живот, подобно на този на вожда и учителя на България, Георги Димитров в Москва, с превдоним Гошо Мастиката.  После организирахме бунта на студентите, които обсадиха посолството на САЩ в Техеран.

    Дойде времето за най-важната ни задача - да проникнем враг в двореца на шахиншаха, в което успяхме напълно, дори вкарахме този враг в леглото му. Ето как:

   В Центъра обучавахме един много пластичен бъдещ ореративен работник със специалност разведчик, върху който се сезирахме. Той танцуваше прекрасно и решихме да го внедрим като балерина в шахиншахския балет. Преди проработката му той показа добри резултати, сравними с тези на балерините, но имаше проблем с вдигането на крака си до главата. С този проблем се зае Товарищ Андропов и на следващия ден, когато се проведе кастинга между оперативните раотници за излъчване на балерина от тях,  той с крака си не само достигаше главата си, но минаваше и от другата й страна. Голям проработчик бе Товарщ Андропов – с каквото и да се захванеше, успяваше в името на народа.

  Предрешен като балерина, разведчикът се яви на конкурс за място в балетния състав на шахиншаха и отвя всички кандидатбалерини – такова нещо никой не бе виждал до този момент, хипербалетно съвършенство. След няколко спектакъла той се превърна в любимата балерина на шахиншаха. Какво е правила ”балерината” с шахиншаха – след малко, но всяка вечер в Центъра е постъпвала информация за държавните дела на Иран.

   За малко да стане провал обаче, когато там на гости пристига на официално посещение нашият земеделски лидер Георги Трайков. Шахиншахът го кани на представление на балета му. Георги Трайков си харесва една балерина, иска да я гепне за най-интимното място, трепери, станал е по-червен от божур, ще пукяса. Темадата на вечерта обаче му обяснява, че това не може да стане, защото това е най-красивата балерина и шахиншахът спи само с нея. Трайков издебва обаче шахиншаха, който излезнал за малко и гепнал балирината където бил решил. Лицето му обаче замръзнало от изненада, не можел да си дръпне ръката обратно. А балерината злобно просъскала:

 

    Не делай дурое лицо,

    немедлено пусти яйцо

    И в Центре передай:

    Я жив, здоров!

                 Разведчик Иванов.

 

   Сега в Америка ликуват сред взривяването на Сюлеймани,  подскачат от радост и скандират:  Балумба Тръмп, балумба Тръмп, пак ще те изберем да президент, ти си мъжко момче.

   А малцина знаят как се стигна до тези събития в Иран. Само оперативните работници знаят какви са възможностите на Центъра, в който аз години завеждах Катедра „Култура”, куда я был профессором културы. Благодарение на тази невероятна разработка - да внедрим разведчик, по същество балерина съвършено менте в леглото на шахиншаха - катурнахме шахиншаха и разчистихме пътя на народните гвардейци, които възкачиха на руля на Иран кърмчията Айятоллах Хомейни, бащата на нацията, който ни устройваше.

 

   Този велик герой на Центъра обаче, с оперативно име Разведчик Иванов, завърши живота си в големи мъки. След връщането му в Центъра, той бе изпратен на служба като министър под прикритие в Турция по времето на Кенан Евран. Този генерал не устройваше Центъра, имахме план да го изпързаляме като шахиншаха. Този път обаче не се получи, слаба бе проработката. Тя доведе до мъченическата смърт на разведчика ни, записан със златни букви в АНАЛите на историята.Ето как настъпи краят му:

   Вечерта след първия работен ден на кабинета на генерал Кенан Еврен министрите – всичките надарени анадолски манафи – се събират да отмарят. В програмата влизало министрите да си изберат по установения ред един министър и всичките да го обладаят анално, по анадалоски. За да изберат такъв министър всеки от тях трябвало от трибуната да пръдне. По височината на звука електронно устройство опеделяло диаметъра на отворчето с двойно предназначение на министъра. Колкото по-висък фзвукът, толкова по-широк и дълбок отвор, значи неинтересен. Дошъл реда и на разведчик Иванов, но той не бил наясно с правилата. И се изпръцкал така високо, както бебе, все едно клаксон на Запорожец. Чул се взрив от викове в залата, всички министри скочили и му са нахвърлили викайки, дръжте цепеняка!!!  Кенан Еврен е имал 17 министерства, с него апапите ставали 18. Кенан бил пръв, последен трябвало да бъде министъра по погребенията /социалният министър/, но не е ясно излязъл ли му е редът въобще. Преди всимките да приключат с него, славният разведчик починал от  кровоизлеяние ануса...

    Днес той почива в мезара на видните турци до Анкара, където на камъка над гроба му е изписна причината за смъртта му – гьотхаирсозлук.

   Он погибнул для нас, слава ему. Он героем Советского Союза.

   А я бъл его профессором в Центре.

   

 

  

    





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rosiela - Честито Богоявление, Коста.
06.01.2020 08:45
Здраве, ум и вдъхновение да не те напускат никога. Също и съпругата ти.
цитирай
2. vladtepes - За Иран
06.01.2020 10:08
Управлението на шаха доведе до голяма корупция, голямо разслоение и голяма инфлация през 70-те години. Имаше голям брой неизгодни концесии, които ощетяваха сериозно Иран. Така Хомейни успя да привлече недоволните от икономическите трудности.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Същото - голяма инфлация, корупция и др. - бе и в Русия преди да дойде Ленин.
07.01.2020 05:10
vladtepes написа:
Управлението на шаха доведе до голяма корупция, голямо разслоение и голяма инфлация през 70-те години. Имаше голям брой неизгодни концесии, които ощетяваха сериозно Иран. Така Хомейни успя да привлече недоволните от икономическите трудности.


Ленин ги управИ също толкова, колкото върховният духовен водач на Иран, Алтафанах Алтаебах.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188905
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031