Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2019 14:13 - На село за дядо Малофей Малофеич
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Поради важността на темата, посвещавам и отделен постинг. Шпионският скандал с руски шпиони у нас. 
Николай Малинов пред бТВ и Хекимян. И Малинов, както и Шаренкова, е меден шеф, върти бизнес и пари. Как па руснаците не си намират някой фукария да им оглавява българо-съветската дружба?! Тези, които ръководят русофилите у нас са все богаташи и медийни шефове! 
Личното ми впечатление от Малинов. Две неща. Първо: гледа мръсно. Погледът му е натрениран, но мръсен. Второ: Второто име на тоя човек е Отсебятина. Отлично умее да отблъсква отговорността от себе си и да я стоварва върху други. Липса на съвест, което идва от руската школа. 
Ключовото разбиране на Малинов за отношенията ни с Русия: според него, от отношенията ни с Русия и с Турция зависи как ще се поставим пред Брюксел. Което веднага ми напомни думите на Доган, че пътят на България към Европа минавал през Босфора. Както виждате, все азиатски ориентирани русофили и туркофили. Господин Малинов, да ви попитам - ами кой ще ни гарантира позицията пред Москва и пред Анкара, освен ако тази позиция не е надупване?!
Гледай какви страхливци, роби и комплексари са русофилите! За да разговаряме с Брюксел, според тях, ни трябват Анкара и Москва! А кога България ще има свой собствен глас? Чакай друг да ти урежда отношенията. А бе, Малинов! Ти като легнеш в кревата с жена си, и там ли чакаш руска и турска помощ? 
Малинов, Шаренкова и друга руска гарнитура! Което имам да го казвам на Брюксел, казвам го право, куме, та в очи! И Брюксел досега е бил толерантен към мен, българския гражданин. И да не е, пак ще се разправям директно с Брюксел, а не през Анкара и през Москва!
И с Русия, и с Турция пак говоря директно - право, куме, та в очи. Казвам им хубавите им страни и грешките им. Но ние сме независима държава и само България говори от свое име.
Няколко пъти по бТВ показаха и знаменития Решетников, изхвърчал от България също за шпионаж в полза на Русия. Личното ми впечатление - лице на курва. Физически изглежда така. 
Пак от телевизията научих как македонските тайни служби уведомили София, че в нашата столица, под носа ни работи център на ГРУ. Българите си направили оглушки. Добре. Предлагам на македонците като са казали А, да кажат и Б. Вие, македонци, само съобщете по медиите имената на работещите в София за руското ГРУ. Само това. Нататък грижата по разкъсването им е моя. 
Колкото до панславянизма, православието и русофилията, която според Малино била планетарна. Малинов Николайчо. Ми то и чумата по свинете е планетарна. Но не е желателна, нали?
И защо така поляците мразят всички руснаци, макар да са все славяни? Ами, защото Русия така се е отнасяла с Полша през вековете, че дори сега Москва да бъде мразена. Катинската гора е лобното място на поляци, убити от руски ръце. Последно там загина цветът на полската нация - в самолетна катастрофа.
И аз харесвам панславянизма, обаче не и ако едни славяни са по-главни от други, както претендират за себе си руснаците. Всички славяни са равни, но някои са по-равни. Така беше при комунизма и ние му се наситихме до гуша. 
И кой каза, че Русия е православният център на планетата? След като православието, азбуката, книгите и патриарха им идват от България? Руснаците да не би да учат татко си как се правят деца?!
Докато Русия демонстрира неуважение към България, към българската независимост и към българските ценности, партньорство с Москва няма да има. 





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179948
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031