Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2019 21:24 - ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕЗИДЕНТА СИ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1307 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 15.08.2019 14:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕЗИДЕНТА СИ – ВЕДУЩИЯТ ПОЛИТИК НА СТРАНАТА НИ СПОРЕД СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ  НА ПОЛИТОЛОГА-МИЛИАРДЕР АНДРЕЙ РАЙЧЕВ

 

   Без всякакво съмнениие прездентът ни е най-популярната и силна фигура в в българския политически живот и могъщ фактор в политиката на ЕС, който при всяко свое решение се съобръзява с него.  Това е факт, известен на всички честни и прогресивни хора в България. Той се потвърждава и от социологическото проучване на  агенцията  на олигарха-социолог/политовед Андрей Райчев. Няма социологическо проучване до сега, което да не е показвало, че президентът ни е най-обичан от народа и с най-високо ниво на доверие от първия ден на встъпрането си в тази длъжност.  Призовавам всички честни и прогресивни нетови изявявачи, между които включвам и себе си като точно такъв да го подкрепим и от електронните медии, като чрез тях даваме информация за всяка негова изява в полза за народа, като публикуваме и разясняваме насоките му за развитие, които той ни дава, но така също и коментариите му във връзка с трудното ни  ежедневие, за което той не носи никакава вина и срещу което със стахановска енергия ще се бори до последната си капка кръв. Към примерите ще посоча още трима на неговото интелектно ниво като не уточнявам, че те никога няма да достигнат неговата висота, за да не сломявам самочувствието им. Започвам с последната орална изява на президента, с която към съгласен абсолютно и го подкрепвам чрез електрпонното пространство, в което изявнича.

 

    ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ Е ПРОТИВ АФРИКАНСКАТА ЧУМА ПО СВИНЕТЕ!

    Народът стои твърдо зад позицията, която той  самоотвержено, по матросовски, отстоява. Виновни за тази чума са тия /б. м. правителството на ББ/, които се оказаха неспособни да управляват страната и доведоха народа до всеобща бедност. Тия обаче няма да паднат сами, защото ги крепят ония / б. м. евроГейците и краварите/. Подкрепа на позицията на президента по въпроса с чумата дадоха още г/жа Нинова, което означава и подкрепа на обръча около нея от който тя никога не е снемала политическито си доверие, а именно – Кирил Добрев, Крум Зарков, Стоян Мирчев и Димитър Стоянов. Подкрепа се очаква и от г/жа Дърева, която освен от атентата през 1923 г. много разбира от африкански чуми, от  шап по свинете, от свински грип и от трипс по тютюна. Дано по-скоро госпожата публикува в нета статията си.

    Центрови анализ на противопоставянето на президента срещу

африканската чума по свинете разкодира неговия сценарий, който той опитва да реализира от позицията на противник на чумата по свинете у нас, планиран според центровите хакери трябва да протече в няколко етапа с триумфална кода  след последия и и още по-триумфален финал. А етапите до този много триумфален фирал според президента са седните:

-         Свински бунтове в комунистическите региони на страната,

за сега заасекретрени, които да се разпространят по цялата страна,

-         Създаване на революционна ситуация у нас заради чумата,

която президентът ни не одобрява,

-         Махкване на правителството на ББ заради чумата,

-         Тургане на временно правителство с верни нему хора с началник 

на канцеларията г/н Георги Свиленски, секретарка на правителството г/жа Деси Радева и минитър-председател г/жа Нинова с обръча от младите нейни ученици и следовници.

   Резултатите от работата на временното правителство на

президента ни ще бъдат повишаване на помощите за многодетните, същеврменно безработни и неграмотни бълтарски граждани, повишаване на пенсиите и заплатите, намаляване на цените, изваждане на България от ЕС и НАТО - нашите врагове - и сбъдване на това, което е блян на всеки българин. Знаем го от стихотворението на един наш велик поет, подведен от коминтерна:

 

         Терорът долу, съсюз със ОНД!

    

  В оригинала е СССР.

 

   Днес този девиз е друг, чухму го от една  народна песен на Македония „Заплакала е Македания”. В нея народът /б. м. сръбските комунисти в Македония пее:

 

                     Ела Путин, ела воеводо,

                     крутули ни от НАТО и от ЕС!

 

     Аз също съм против афрканската чума по свинете и затова разбирам,  одобрявам и подкрепям позицията на президена ни. За съжаление освен честните и прогресивни хора на България явно има нетакива, защото подкрепата за него в неодобрението му на африканската чума е малко под 100%, което много ме натъжава.

 

    Сега въвеждам още една личност на честна дама с прогресивни

виждания - същите като на президента !!!!!! - изяваваща се като библогърка, това е г/жа Цветанка. Тя е много уникална. Като нея има още само една нетова изявявачки, която е много изключителна, няма да й правя реклама. Само че човекът е по-умен от жената, това също е факт, поради това тя не може с лазерна точност като президента да формулира позицията си и вместо с няколко думи тя  пространно обяснява  защо е против закупуването на самолетите Ф-16. Тя твърди, че те могат да носят ядрено оръжие и така могат да станат причина да бъде превърната България – няма цитиран потенциален превръщател – във втора Хирошима и Нагазаки. Затова е против тези самолети и иска разваляне на сделката с Боинг. При такава опастност за страната аз я подкрепям напълно.

Тук обаче госпожата влиза в противоречие със Стоян Мирчев, който

твърди, че самолетитее Ф-16 от 1974 г. са едни летящи тенекии. Това автоматично води до снемане на политическото доверие към библогърката от страна на г/жа Нинова, подозирам и по-лош сценарий – заради това писание на г/жа Цветанка, Нинова да подаде оставка.

 В този ред на мисли изнсям информацията, че тези дни имаше

годишнина от атомната бомбардировка на Хирошима, последвана от много сериозна статия на видната японска журналистка Миосу Какуро. Госпожата от далечна Япония не свърза бомбардировката над Япония с покупката на самолетите Ф-16 за нашата армия.

   Във връзка с предложението на г/жа Цветанка за разваляне на сделката със самолетите имам предложение към нея. Когато една жена – не цитирам нея – реши нещо да прави, първо трябва да попита някой човек дали няма да стори някоя глупост…

 

   Въвеждам трета личност не от страната, на не по-малък интелектник

от президента ни и библогърката, това е Бащата на народите Ким Чен Ун. Той е против сътрудничеството на разузнавателните служби между Япония и РК. Има право да тропа по масата Бащата. Той има оръжия, с които може да ги унищожи, а те произвеждат само простотии – ай ти технологични продукти, висококачествени произведения от всички видове. Страните начело с интелектуални кърмчии се съобразяват с желанията на народа, който иска ракети, а не играчки като коли, телефони, компютри. Топове вместо масло, бе казал един като Ким Чен Ун. Като са толкоз умни японците и южнокорейцтие защо не произвеждат ракети, както те се произвеждат в още една страна като тая на кърмчията Ким Чен Ун, при това на конвейр, както колбаси, Русия. Отговорът е съвсем прост – защото не могат, тъпи са.

 

   Въвеждам и последната личност, и тя в класа на президента ни, тази на Товарищ путиН. Съществува усещането у държаввниците, по тъпи от него /които нямат ракети/, че за всичко неприятно сполетяващо света като той да е единственият виновник. Виновен бил за свалянето на индонезийския самолет от укробандерофашистите над Украйна, виновен бил за отравянето на Литвининко, на Скрипал, за разстрела на Политковская, на Немцов и какаво ли не. Сега го обвиняват за някакъв си ядрен взрив, но такова нещо няма отново. Аз имам проруск да тегля центрова информация до степен 6А и сега ще опиша точно какво е се случило в пасището за крави до военната база на Бяло море. Ето какво е станало около оградата на базата и как кравари и еврогейците го раздуха, представяки мухата за слон:

 

Пастухът Коровов, който пасе стадата крави на олтигархката

Быкова се заплеснал по краварката Дуся и за момент оставил кравите без присмотр. Една от кравите обаче се отклонила от стадото, навлязла в ливада със сочна люцерна и добре се напасла. Последвала ферментация на люцерната в търбуха й, като в един момент всичките газове в корема й експлозивным способом излезли навън. Наблюдаващият кравата оперативен рабитнк на Центъра е заснел с телефона си случилото се. Публикувам го и аз.

    Глядите, враги Путина, завидуйте. Это не ядернымм взривом ракетой типа „Кинжал” или „Посейдон”! Наша корова освободилось газами сквоз ее жоп.

 

   Тази статия написах като ползвах и материали от Фейсбук за деянията на президента ни, за истината с експлозията при изпитание на новата ракета на Путин, каквото нещо го е нямало. Ще изброя някои от източниците ми на информация, оказват се само дами:

 

   Проф. д/р Сара Вихзенщок от Магдебург,

   проф. Джулия Джеркинг-Джойс от Университета в Алабама,

   проф. Гюнтер Хуренмайстер от Берлинския университет,

   съветничката по култура към Кремъл Галима Мастурбатовная,

   проф. Филиз Бардакчиханъм, съветничка на Ердоган по култура.

   Още доста безтитлови автори четох, като избрах тези от тях, които имат голяма гросмайсторска сила по темите, до които се докоснах.  

   Постингът посвещавам на Другарите мои съмишленици, от които ще изброя само трима:

 

   1997,

   О кей-ят и

   Крумбелосвет-натия,

 

от които аз се уча как да мисля, какво да коментирам и какво да споделям в електронното пространство.  

image 
Това е разкодировката на снимката, направена от американския разузнавателен спътник "Донос" - 1. Да им имам спътника - не прави разлика между ядрен реактор и кравата Наташка.

 

 

 

      





Гласувай:
8



1. germantiger - :)
14.08.2019 22:20
много духовито и оригинално !!!

източниците ми харесаха, може да добавим и още

мисля, че е пропусната радостина лассарова от русчук

цитирай
2. minavamottuk - Почти се хванах в
15.08.2019 02:11
началото.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Неправилно сте изписал името й:
15.08.2019 09:00
germantiger написа:
много духовито и оригинално !!!

източниците ми харесаха, може да добавим и още

мисля, че е пропусната радостина лассарова от русчук



Става въпрос за библогърката радостиналасса/цав12929. Тя е само с картонче, специализирана е като ракетчичка и спуциалист по военно космическите сили на Путин. В нейните постинги влиза министъра на отбраната на Путин, за да черпи информация за сектора си. Тя е много изключителна.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Не разбирам защо се чувствате "хванала се".
15.08.2019 09:05
minavamottuk написа:
началото.


Всичко е съвсем сериозно! Разкрих и една истина - тая с кравата, напасла се с прясна люцерна. Един съвсем естествен физиологичен процес бе представен от американците - краварите тъпи! - като ядрен взрив.
цитирай
5. vmir - Долу африканската чума по свинете!!!
16.08.2019 19:45
Да живеят борците срещу африканската чума по свинете и най-вече президента на България като неин непоколебим разобличител!!!
цитирай
6. planinitenabulgaria - Много актуален девиз, и аз съм против африканската чума по свинете!
16.08.2019 23:57
анонимен написа:
Да живеят борците срещу африканската чума по свинете и най-вече президента на България като неин непоколебим разобличител!!!


Аз, както и президентът ни съм и против предложената личност за нов главен прокурар, над която той, върховният тлавнокомандващ, няма влияние и която народът отхвърля, защото няма всенародно обсъждане на тази кандидатура и общонародно одобрение. Затова протеестърите наричат новопредтавения кандидатглавен прокурор Новата Бухалка.
Доле Новата Бухалка, да живее международното положение!
цитирай
7. radostinalassa - мисля, че е пропусната радостина лассарова от русчук
22.08.2019 21:35
Ето тук сгафи швабата и биде изритан . Сега ми прави теманета , но не е трябвало да се друса говедото.
Не ми се връзват красотите на нашите планини със сиганските описания. Също така поезия с кръчмарски ругатни и ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183305
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031