Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2019 21:42 - ИНИЦИАТИВАТА НА ПРЕЗИДЕНТА....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 849 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 16.08.2019 23:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
  ИНИЦИАТИВАТА  НА ПРЕЗИДЕНТА  - С МНОГО  ШИРОК  ОТКЛИК  СРЕД  НАРОДА

  Преди няколко дни по своя инициатива президентът ни инициира среща в президентството на тема: "Африканската чума по свИните в България". На тази среща с ръководството на страната той честно заяви, че е против африканската чума в страната.
  Не само това - президентът изтъкна и други проблеми и казуси, на които той е отявлен противник:
  - Пробивът на масива с данни на НАП,
  - Покупката на скъпите американски тенекии, предрешени като изтребители от 1974 г.
  - Предложената персона за нов главен прокурор, който народът в протестите си нарича Новата Бухалка. 
    В края на изложението си президентът заяви, че премълчава цяла поредица дуражщини на правителството, които доведоха страната до невиждана до сега бедност.

    Какво се оказва обаче? Не само президентът ни е против чумата по свинете. Подкрепи го Нинова, подкрепят го от нетът, цитирам подкрепвачите Чернопръцко и Цветанка. Нищо чудно да го подкрепи и семейният му приятел г/н Свиленски, депутат в НС, подкрепям го и аз. Кой не би го подкрепил в каузата му, на която той се явява противник на чумата по свИните. Аз обичам свИните, особено дивите и застатам зад президента - мразя африканската чума така, както и шапа по дивите свИни. Виждал съм измрели от шап свИни, трагично е.
   Заставам и зад г/жа Нинова, поддержник и сторонник на противопоставянето на президента срещу африканската чума. И аз като нея настоявам правителството веднага да изплати на селяните загубите, да назначи ветеринарен лекар във всяко село, да спре с противопоставянето на дребните свинари - хората от народа - срещу едрите - станали такива благодарение на връзките си със властта. 
   Кликът на президента намери много широк отклик сред народа, който разбра хода на управляващите - да избие свИните в България и така да отвори път за свръхпроизводството на свинско месо във Франция у нас и да балансира пазара на месо у нас с телешко от САЩ. 
   Народът разбра и нещо друго - кой е виновен за ставащото под плашилото на африканската чума, макар да няма нищо такова. Не румънскоте туристи, както ББ обяснява, а самият той и правителството му. Аз също считам вече, слушайки Нинова, президнента, чернопъцковците, че вината е на правителството на ББ и трябва да се организират протести.Тези протести трябва да до доведат до революционна ситуация и правтелството на ББ да падне, като на власт дойдат тези, които са против ариканската чума, няма да ги споменавам поименно отново.
   Този сценарии, замислен като инициативата на президента, превърната в инициирана среща има още доста опции:
   Така, както народът сега протестира във връзка с чумата по свИните той може ако не се получи със свИните да запротестира по други казуси, които бяха осветени от президента - против американските тенекии, против Новата Бухалка, против пробива на базата данни в НАП. И още една опция има - противопоставянето на президента и на г/жа Нинова срещу чумата подсказва, че на местните избори народът трябва да гласува за тях. Не за гербавите, виновни и за свинската чума в България. 



Гласувай:
4



1. morskipesni - Правилна теза.
03.08.2019 21:47
Занижен превантивен ветеринарен контрол от страна на Правителството- тоест, никакъв. Оставка, естествено.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Решението е съвсем просто:
03.08.2019 22:32
morskipesni написа:
Занижен превантивен ветеринарен контрол от страна на Правителството- тоест, никакъв. Оставка, естествено.


Протести до дупка, ако и да е отминала чумата, падане на ББ и тургане от президента на служебно правителство начело с Нинова, Димитър Стоянов и Николай Добрев, най-интелигентните наши ръководители. Вторят етап е откачване от враговете ни, НАТО и ЕС и последният
ТЕРОРЪТ ДОЛУ, СЪЮЗ СЪС ОНД!
Понеже никът Ви е музикален, поздравявам Ви с последната песен на Миле Китич, "Дъждовен червей, със картон гъзъ си бърше!" По този хит луднаха братята сърби, още има възбрата за копиране. Потърсете песента, ще останете доволен. От блога само Борн я е слушал, ще пише постинг за нея.
цитирай
3. ok3223 - БРАВОС, ВСИЧКО КАЗАНО ОТ ВАС Е СВЕЩЕНА ИСТИНА...
04.08.2019 07:27
ВРЕМЕ Е, КАКТО СЕ ГОВОРЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ... ЗА РЕВОЛЮЦИОННИ ПРОМЕНИ И ЗА БУНТ.
ДОЛУ НЕКАДЪРНИКА, АГЕНТА НА ПОВИКВАНЕ БОЙКО БОРИСОВНА ... НА НЕМЦИ, НА АМЕРИКАНЦИ, НА ФРАНЦУЗИ ... НА ЕС И НАТО. ГОТОВ ДА ЗАТРИЕ, В МОМЕНТА ТОЧНО ТОВА ПРАВИ. ДА ЗАТРИЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОДИ ДЪРЖАВА.
АРЕСТ И НАРОДЕН СЪД ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ, ЗАТВОР ИЛИ РАЗСТРЕЛ ...
КАКВОТО РЕШИ НАРОДЪТ...
ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ И ВЗЕМЕМ СЪДБАТА СИ В СВОИТЕ РЪЦЕ.
ДОЛУ ШАЙКАТА ГЕРБ.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
цитирай
4. germantiger - +
04.08.2019 09:16
В БЪКЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО АФРИКАНСКА ЧУМА

В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДНА ЧУМА - РУСКА ЧУМА
цитирай
5. planinitenabulgaria - Центровият сценарий е съвсем конкретен - стъпка, крачка, походка,
04.08.2019 10:31
ok3223 написа:
ВРЕМЕ Е, КАКТО СЕ ГОВОРЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ... ЗА РЕВОЛЮЦИОННИ ПРОМЕНИ И ЗА БУНТ.
ДОЛУ НЕКАДЪРНИКА, АГЕНТА НА ПОВИКВАНЕ БОЙКО БОРИСОВНА ... НА НЕМЦИ, НА АМЕРИКАНЦИ, НА ФРАНЦУЗИ ... НА ЕС И НАТО. ГОТОВ ДА ЗАТРИЕ, В МОМЕНТА ТОЧНО ТОВА ПРАВИ. ДА ЗАТРИЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОДИ ДЪРЖАВА.
АРЕСТ И НАРОДЕН СЪД ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ, ЗАТВОР ИЛИ РАЗСТРЕЛ ...

а това означава - противопоставяне на африканската чума чрез протести, восещи до революционна ситуация в България, яхване на тази ситуация от президента и народа, довеждане на положението в стрната до оставка на ББ, служебно правителство на президента начело с Нинова, отЪрване от вечните ни врагове НАТО и ЕС и както великият наш пролетарски поет бе написал, но малко променено,
ТЕРОРЪТ ДОЛУ, СЪЮЗ СЪС ОНД. И Аз мисля като Вас, Черпонпъцко и Чветанка.
В Македония са на същото мнение:
https://www.youtube/watch?v=CEfPo9R4K7g



КАКВОТО РЕШИ НАРОДЪТ...
ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ И ВЗЕМЕМ СЪДБАТА СИ В СВОИТЕ РЪЦЕ.
ДОЛУ ШАЙКАТА ГЕРБ.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

цитирай
6. planinitenabulgaria - За да бъде презиидентът ни против афраканската чума в Бългрия означава,
04.08.2019 10:45
germantiger написа:
В БЪКЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО АФРИКАНСКА ЧУМА

В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДНА ЧУМА - РУСКА ЧУМА

че има такова нещо. На него, на Деса Мирцедеса и на семейния им приятел Георги Свиленски винаги вяврам, зщото Ниноова не е свалила полотическоото си доверие в тях.
По втората точка - за руската чума сте прав, вече е удановен и източникът й, Алексеей Навални. Преди години той, подсъдим за крадене на дърва от Сибир, опита да се регистрира като кандидат на избори. Поради престъпната му дейност му бе забранено. Сега пак се опитва, а се оказва, че той пере пари и поради това престъпление е отново подсъдим. Това е рецидив - два пъти той извършва едно и също престъпление с нечувано нахалство. Поради това народът на Русия излезе с предложение РСФСР да смени фамилиятаа му от Навални на Нахални. Такива като него са генераторите на руската чума, която атакува и България. Ние обаче няма да я допуснем, защото имаме борци срещу корупцията, лице и символ на които е г/жа Йончева, в момента бореща се срещу корупцията в Европарламента.
цитирай
7. planinitenabulgaria - Не разбрах
04.08.2019 10:46
анонимен написа:
Искайки да заявя солидарността си, неволно сгреших цвета на пръста!


коменатара Ви...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184382
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031