Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2018 02:14 - АБОРТИРАЛА ЛИ Е КОРМЕЛИЯ МИНОВА МОМЧЕТА БЛИЗНАЦИ ОТ АРАБСКИ ПРИЯТЕЛ?
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2166 Коментари: 8 Гласове:
27

Последна промяна: 22.05.2018 15:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
            АБОРТИРАЛА ЛИ Е КОРМЕЛИЯ МИНОВА МОМЧЕТА БЛИЗНАЦИ ОТ АРАБСКИ ПРИЯТЕЛ?


   С този въпрос моят познайник,който го зададе не цели нищо лошо- само ползва конституционното си право да задава въпроси,на което БСП толкова много държи. Аз пък в качеството си на блогов публицист имам право да се тревожа за обществения ред и да се заслушвам в неща които могат да го нарушат,а това е едно от тях.

  С това запитване моят информатор,когйто се представи като Г-н Игрек нищо не твърди- само следва примера на Ташко Арменков,понеже като него получил информация,че такова нещо е имало. Той дълго се колебал дали да го сподели но насърчен от "загрижения" въпрос на Ташко за Софийската вода и от начина,по който БСП го оправдава най-накрая се осмелил.

  Г-н Игрек научил още интересни неща: турски съюзници на Кремъл били готвени от руски инструктор да тровят водата на София и на други градове,ако Путин почне да окупира северна България а Ердоган- югоизточна. Съмнява се във второто обаче,понеже чул да го шушукат двама пийнали мутроиди с червени блузки в едно кафене край яз. Копринка. Въпреки това ме помоли да публикувам неговата информация,която не изказва твърдения а е с въпросителен характер:

1. Абортирала ли е Кормелия Минова момчета близнаци от арабски приятел?

2. Взимал ли е Ташко Арменков пари от руския посланик или е взимал само от сръбския?

3. Защитени ли са Българските вододайни зони и зърнени складове от биологични посегателства на червени "партизани",решили да помагат на Путин и Ердоган при агресия срещу България?

4. Щеше ли социалистическата държава да похвали загрижен за обществото човек,ако по времето на сталинизма зададеше публично въпроса: психично здрав ли е Сталин?
                                                         image
  Като се размислим около тази проблематика,стигаме до някои интересни заключения. Важни са не само въпросите а и това,за чия сметка са зададени те. Въпросът сам по себе си е носител на информация или дезинформация: ако някой шегаджия запита един порядъчен съпруг кой е прошареният мъж,с който жена му е взела семейна вана в хотел "Тримонциум" миналата година,онзи може да пребие жена си дори и да е нямало нищо. Ако преди 70 години бяхме запитали Берия,който е сред основателите на социалистическия блок дали Сталин е шизофреник,нашите близки нямаше да ни видят повече. Ако таен обожател на прочута политичка пита по телефона мъжа й по време на телевизионно интервю: "Мина ли й пъпката на голямата срамна устна?",значи е постъпил точно като Ташко Арменков- ползвал е правото си да задава въпроси,и то от загриженост към нея! А ако човек от XIX век питаше някой несведущ арканзасец "Висок ли е каратът на златото от десния бряг на Уолнът Крийк?" той все едно му казва,че е открил сериозно златно находище край тази река и още на другия ден ще откриеше цялото й течение пълно със жадни за богатство златотърсачи!

  От тук следва извода че въпросите могат да издънват,да хапят,да съсипват кариери или да обиждат което означава че има много въпроси,които не бива никога да бъдат задавани. За да го разбере човек обаче,той трябва да има нужното възпитание,образование или морал. Някои хора като господина Арменков обаче очевидно нямат нито едното,нито другото- затова задават обидни въпроси на своите политически опоненти съвсем ортомашки,като че ли вчера са излезли от детската градина. Тяхната "морална" партия пък ги прави на света вода ненапита като че ли не знае,че за нея и за нейните водачи също могат да бъдат зададени голям брой крайно неприятни въпроси!
 



Гласувай:
27



1. 1997 - bojil души между краката на Нинова.
22.05.2018 17:15
Ето какво надуши. :D
цитирай
2. schumpov - Неприятен ли е въпросът, Ташко на ...
22.05.2018 17:31
Неприятен ли е въпросът, Ташко на дядо си Мъдьо ли е наречен и дали дядо му се е наричал Мъдьо. Внуците на Ташко Мъдьовци ли са или са Ташковци. Какво е становището по този въпрос на неговата майка Партията. Само питам, не искам да обиждам никого.
цитирай
3. bojil - ....
22.05.2018 18:47
1997 написа:
Ето какво надуши. :D

Повярвай- не ми бе никак лесно да се измъчвам с тази смрад,но трябваше да изтърпя в името на народното благо! :))
цитирай
4. bojil - Неприятен ли е въпросът, Та ...
22.05.2018 18:51
schumpov написа:
Неприятен ли е въпросът, Ташко на дядо си Мъдьо ли е наречен и дали дядо му се е наричал Мъдьо. Внуците на Ташко Мъдьовци ли са или са Ташковци. Какво е становището по този въпрос на неговата майка Партията. Само питам, не искам да обиждам никого.

Не вярвам дядо му да е бил Мъдьо: по-скоро е бил Вагинин,ама не Кристиянчо а Крестянчо. На рода явно това му омръзнало та решил да кръсти внучето "Ташко" понеже се надявал,че нещо ще се оправи. Накрая обаче оправен се оказал само той :))
цитирай
5. getmans1 - СолТашачко!
22.05.2018 22:51
СолТашачко!
цитирай
6. bojil - СолТа...
23.05.2018 15:11
getmans1 написа:
СолТашачко!

Точно такъв е! :))
цитирай
7. batogo - !!!:))) Много точно, Божо!
25.05.2018 09:08
Още в Библията е казано, че който гроб копае другиму, сам пада в него. Та и червените мъдурковци ще паднат в ямата, която копаят на другите. А ние ще им помогнем и ще им се посмеем с най-добри чувства... :- )
цитирай
8. bojil - Още в Библията е казано, че който ...
25.05.2018 13:57
batogo написа:
Още в Библията е казано, че който гроб копае другиму, сам пада в него. Та и червените мъдурковци ще паднат в ямата, която копаят на другите. А ние ще им помогнем и ще им се посмеем с най-добри чувства... :- )

Ще им се посмеем разбира се: руските агенти с времето мимикрират и се преструват на какви ли не- "славяни",комунисти,"антифашисти",отечественофронтовци,звенари,социалисти,"православни братя" и прочее менташка измет,у която православно е само името а "славянски"- само техния потомствен антиБългаризъм!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771730
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада