Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2015 16:37 - ПРОСТАК ЛИ Е
Автор: jelezov Категория: Политика   
Прочетен: 6419 Коментари: 11 Гласове:
16

Последна промяна: 01.09.2015 16:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ПРОСТАК ЛИ Е

Питам се, простак ли е човек, който сам себе си, а и мнозинството от тези, които го познават, не смятат, че е такъв?

Питам, защото цитираните по-долу четири мисловни „бисери” са чиста проба простотии.

  1. „Единадесетата симфония отразява трагимните събития от 1905 г. от които се възползва Коминтерна и по време на ПСВ  (Първата световна война – ЖЖ) нацръква в Русия комунизЪма. Страхотна симфония, макар и програмна.”

 

2. „Шостакович написва Четвъртата си симфония, но идеята в нея става ясна на НКВД. Не само тогава НКВД има силни позиции в музиката, в момента задкулисието в България /б. м. агентите на Путин/ също са на важни позиции в областта на културата. Приемственост?”

 

3. „Доминантата трябва да се реши, като се премине в основната тоналност, но Шостакович така е направил това, че имах зрителна картина как срещу човек е насочено оръжие докато звучеше този си бемол и как при връщането в тоналността – решението! -  човекът бе застрлян от расстреляча от НКВД.”

 

 4. „Голям майтап се получи с едни аджамии ефбиайци, которые после концерта к мне как хвост прикрепились. Карам си аз Поршето и виждам зад мен кола с два негъра в нея с черни очила. Първо, негри, за да не мога да ги видя хубаво, второ, защо са им по нощите черни очила. На мен ли тия номера?”

 

Избрах само тези четири от многото подобни „бисери”, които се съдържат в поста на г-н Коста Иванов „НА КОНЦЕРТ В ЛОС АНЖЕЛЕС” http://planinitenabulgaria.blog.bg/muzika/2015/08/28/na-koncert-v-los-anjeles.1387228

      

       Побързайте да прочетете целия пост! За да се възхитите и вие от гениалното творение, както вече го е сторил един друг титан на мисълта:

 1. balebalev - Великан си!
31.08 21:59

Думите са безсилни да изразят възхищението ми от тоя постинг!




Гласувай:
18



1. vania23 - С такива великани на мисълта
01.09.2015 18:07
как да очаквам качествен скок в човешкото съзнание и да вярвам в еволюционната теория. То развитие до един момент, после кривата рязко пада надолу.
цитирай
2. born - Лично аз приемам въпросния постиг ...
01.09.2015 23:43
Лично аз приемам въпросния постинг за едно свежо хумористично произведение и тъй като моят коментар вероятно не ще види бял свят заради личната модерация на автора, си позволявам да го цитирам / с извинение / тук :
" 23:37 -
Приемам постинга като изключително хумористично произведение. Бях особено впечатлен от супервисокото интелектуално ниво на кагебейците, които са наясно за което и да е музикално произведение, преди още да бъде написано. Поздрави. Много свежо."
цитирай
3. apostapostoloff - Интернет стана сборен пункт
02.09.2015 06:12
на психопати и простаци от всякакъв род и калибър.
цитирай
4. rustam - Ами
02.09.2015 13:30
просто е луд.
цитирай
5. jelezov - В отговор на 4. rustam
02.09.2015 14:41
Господине,
Правите му доста незаслужен комплимент! Според мен да си луд е по-почтено и безопасно за обществото, отколкото да си глупав простак. Порових се във вашия блог и открих още един "бисер", който цитирам по-долу, и който потвърждава оценката ми за Коста Иванов
15. planinitenabulgaria - Нищо лично!
27.08 17:30
Прониквам в писанията на блогъри /има разлика между блогър и блогаджия/, които допускат грешка основно заблуждение и към които писания коментатори се претрепват да се изхвърлят като волнонаемни тролове, като бетонни глави, и като промити мозъци, а нетните убавици, като да им са причинени фисури по най-чувствителното им място. Лошото е, че коментиращите не са в състояние да редуцират тази основна грешка. Проникването извършвам защото правя картотека на тези, които се обединяват когато в нета се публикува някоя смислена статия.
Товарищ Рустам!
Я тоже работаю волнонаемным тролом, одноко я пищу красиво, вдохновенно, а Вы - как неразпороженным третего дня. Я хочу один раз Ваша статья редактироват. Я - културным человеком, Вы должен моими постингами учиться.
Ну, дерзайте молодец!
цитирай
6. alibaba2 - Сбрали
02.09.2015 15:06
Се тука путинските бляди да обсъждат нормалния!
цитирай
7. jelezov - Отговор на два изтрити от мен коментара на Коста Иванов
14.12.2015 12:09
Току-що изтрих два последователни "коментара" на Коста Иванов (planinitenabulgaria), които, ако ги прочете опитен психиатър, ще констатира, че са симптоми за бързо прогресиращо психично разтройство на автора им.
Господине,
Няма да изтрия този мой пост, нито коментара на stih, както ви се иска, не защото изпитвам ненавист лично към вас, а защото вие сте събирателен образ на цялата плеада върли антикомунисти и русофоби. С вас и подобните ви трябва да се води непрекъсната идейна борба, защото сте реална заплаха за оцеляването на българския род. И аз, в съответствие със скромните си възможности, правя точно това.
цитирай
8. planinitenabulgaria - Ако не премахнете коментара на г/жа Стих ще напиша постинг в който ще посоча,
25.01.2016 22:45
че от позицията на неин гуру я манипулирате поради промития й мозък, ще коментирам и стиховете й, разбирам доста от поезия. Нека всички знаят, че една поетка никаква поетка не е, ако има за гуру бозайник. Давам Ви три дни да премахнете коментара й от постинга си.Защо изобщо забъркахте госпожата в бозайническите си като ниво на интелект нечисти дела? Защо й забранявате да изтрие коментара си от постинга Ви? Защо се криете зад нея?
цитирай
9. planinitenabulgaria - Другарю железоВ,
04.02.2016 20:45
Давам Ви срок от три дни да премахнете коменара на Аростолпостолов, чрез който Вие наекскрементиравате суратя му. Вие се възползвате от обстоятелството, че той не прави разлика между палец и фалос и го манипулирате от позицията на нагов гуре. С това съвсем смачквате суратя му, защото по същество той се оказва с гуру на ниво на иннелекта си бозайник.
Поръчката да се изкоментира под постинга Ви г/н Апостолжов е Ваша, имате три дни да премахнете коментара му. престанете да съднавате музевири в блога. Ако нямате какво да правите, не го правете тук!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
10. jelezov - Коста, Много по фелдфебелски ми ...
05.02.2016 15:14
Коста,
Много по фелдфебелски ми звучи това "Давам Ви срок три дни...". Минавам на "ти", защото вече сме стари познайници. Не мога да разбера, как не схващаш жалкото състояние, в което изпадаш пишейки, подобни постинги и коментари. Щом като и "Аростолпостолов", когото нареждам , като интелект, далеч под твоето равнище, е посмял да те уязви - прави си изводи. Нищо няма да трия. Тези мои "писаници" (плагиат от Димитри Иванов) не са насочени към теб като конкретна личност. Те са момент от идейната борба срещу хора, сполучливо олицетворение на които си. Ако тази участ те топли, бъди ми благодарен за усилията, които полагам за разширяване на известността ти.
Повярвай ми! Мен ми е много неприятно да пиша подобни на този пост и коментар. Но съм принуден да участвам в битки, които ти и подобните ти постоянно провокирате, като компенсация както на липса на интелект за водене на научна дискусия ,така и поради усещането ви за историческа обреченост.
цитирай
11. planinitenabulgaria - Другарю джелезоВ,
06.02.2016 18:19
Коментарът на г/н Апостолов не е по същество, защото той хабер от понятие си няма по казуса.Вие също, но поради друго причина - интелектуалното юви ниво отговнаря на това на бозайницине рреди милиони години.
Целта Ви в Блог. бг е да създавате напрежение между отделни блогъри, защото не ставате за нищо друго - нито тема имате, по която да пишете, нито ум, нито интелект, нито талант.Блогът не е за бозайници, а за хора, които имат нещо да кажат. Не опростачвайте с докосването си други личвости.
Премахнете незабавно коментара на Апостол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
12. planinitenabulgaria - Другарю джелезоВ,
28.02.2016 23:34
Непочтено от Ваша страна е да държите неправещият смисъл коментар срещу мен на г/н Апостол. Човекът явно има сериозни проблеми, аз съм готов да му помогна психоаналитически. Но да спекулирате с този му проблем и да го ползвате в разработка срещу мен, за която както Ви казах, той хабер от понятие си няма, най-меко казано и непочтено.
Според мен той трябва да премине на Largactil, защото е в състояние на автономна свръхвъзбудимост, която скоро ще го доведе до необходимост от следларгактилно лечение, при което се прилага фиксация. Грехът ще падне върху Вас.
Ако все още не сте се издали в някой пункт за скрап, направете нещо...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jelezov
Категория: Политика
Прочетен: 759121
Постинги: 222
Коментари: 753
Гласове: 1615
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031