Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2014 23:57 - „ЮЖЕН ПОТОК” ВЕЧЕ ЗАОБИКОЛИ И ЕВРОПА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2523 Коментари: 4 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

        ПОСВЕЩЕНИЕ:

        За поучение на коментиралите статията „Новото

        трасе на Южен поток” на г/жа Николина Валентинова

 

         „ЮЖЕН  ПОТОК”  ВЕЧЕ  ЗАОБИКОЛИ  И  ЕВРОПА

 

  Известно е, че хората на Путин - Първанов и Сидеров - нищо не успяха да уредят задкулисно за преминаването на Южен поток през България, макар той да им помогна много, сваляйки кабинета на Борисов „заради скъпия ток” с любезното съдействие на уличните си агенти в България. Понеже работите въпреки това не тръгнаха, он съ ядосА и срина КТБ, където бяха вложени парите на пезевенците от комсисионните му за утвърждаване  с договор на предложените от него условия за стоителството и ползването на газопровода през следващите 100 години.

   В отговор на провала с тукашните си агенти-биринджии той подписа декрет за ново трасе на съоръжението – пройдет через Турции и Греции до Македония и Сербия! Само че през Гърция няма как да стане – от ЕС им напомниха, че към тях те имат 300 млрд. евро дълг, надо осторожно с Путином! И те се абортираха от обещанието си /към разведката на Путин в Гърция/.  Тогава той обяви блицстроеж на съоръжение, каквото до този момент няма по света, не преминаващо по нито една страна от ЕС и директно достигащо Венецуела, която той със специален декрет определя за страна-диспечер на неговите енергийни стоки за Латинска Америка.

    Уникалното съоръжение е замислено от инженерите в КГБ. То ще бъде универсално - за пренос на петрол или  на газ, според нуждите на пазара. Тръбите ще лежат на дъното на Балтийско море, после на дъното на Атлантика, но не по-дълбоко от 5000 м. и ще достигат  Южна Америка, респ. Социалистическая Республика Венецуела, която е кандидат за членство в Евразийския съюз. По трасето на супергазопетролопровода им ще има седем помпени станции на дъното на океана, работещи с ядрена енергия, изработени от завода на Путин Атомстрой в гр. Горкий. Първите няколко години петролът ще се продава на Венецуела, която поради големия си износ на тази стока няма необходимите количества за вътрешния си пазар. След този етап стоката на Путин ще се продава на всички страни от Латинска Америка, а за членът на БРИГ – Бразилия, ще има преференции.

   Европа пак остава с пръст в жоп след това гениално решение на КГБ, разработка на Путиновата поредна гени/т/ална идея. Нито грам петрол, нито един куб. м. газ няма да получи Стария континент от бащицата, защото тази най-ценна негова стока ще ги заобиколи, както заобиколи България и ще замине за Южна Америка.

    За охрана на скъпото съоръжение ще бъдат произведени няколко стотици междуконтинетални балистични ракети, съоръжени с по 10 бойни ядрени глави всяка от тях, базирани в подводници КУРСК по различни точки на съоръжението.

   Читайте, думайте, дурые европейские люди! Я умнее, чем Вами, закончил свою реч товарищ Путина на закрытое заседание КГБ.

 

   Данните в постинга са хакнати от Северокорейското разузнаване, което следи САЩ и Русия във всяка тяхна стъпка. Изказвам голяма благодарност на личния си хакер, който вместо на Патрашка, на мен даде тази флашка. Комунистическата династия следи и от горе враговете си чрез спътника си Нако-Рем, което в превод на български означава Донос-1. Каквото сториха северокорейските хакери с фирмата Сони, която искаще да злепостави геният на гениите на човечеството, Ким Чен Ун и последствията от тази атака – офекалване на имиджа на американския президент пред света, същото стори и Путин с ЕС чрез Южен поток. Петролът и газът за Европа до месеци тръгват за Латинска Америка.

   Да Ви е честита Коледна придобивка, европейци. Вече не влизате в плановете на Путин не само като вносители на енергийни суровини от него, но и като изпълнители на газонефтопровода на века.     

    Материалите ще се произвеждат по линията на  ширпотреба от военните заводи на Русия, а технически ръководители на мегастроежа ще бъдат най-преданните на Путин хора, булгаристанците Първанов и Сидеров. Строежът – разбира се! - ще се извърши от фирми на Делян Пеевски, най-първите в този бизнес.

   Предупреждаваха ли Ви, евпорейски бюрократи, господата Първанов и Сидеров, че лошо ще стане ако не слушате Путин? Да! Но че ще стане чак толкова лошо сигурно не сте си и помислювали.

    Хак да Ви е, това Ви е по-здрав ът от Путин -

  

                 С НОВыМ ГОДОМ !!!






Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Южен поток ще се насочи към Япония,
21.12.2014 15:13
по дъното на Тихия океан ще стигне до Калифорния, след това ще прекоси и Атлантика и така най- сетне ще стигне до Европа. Проектът е лесно осъществим, защото в момента рублата е най- силната валута в света и всички са петимни за нея. С една шепа рубли ще се заплатят всички масрафи по строежа.
цитирай
2. vmir - Вай, вай, вай!
21.12.2014 19:14
Дано дядя Вова да не се сети да си телепортира нефта и газа, че тогава съвсем ще я овапцаме.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Добре, че Социалистическая Республика Венецуела
22.12.2014 00:10
vmir написа:
Дано дядя Вова да не се сети да си телепортира нефта и газа, че тогава съвсем ще я овапцаме.


е на брега на океана, та да може да изскочи от водата газпетролопровода направо на нейна територия. Иначе Вовата пак щяха да го третират с "квадратнио" докато се откаже, както от ЕС. Мисля си обаче, че и при такъв казус, той пак щеше да измисли опция, не е за подценяване в комплект със службите, които възроди след годините на Елцин.
цитирай
4. vmir - 3. planinitenabulgaria,
22.12.2014 13:22
planinitenabulgaria написа:
vmir написа:
Дано дядя Вова да не се сети да си телепортира нефта и газа, че тогава съвсем ще я овапцаме.


е на брега на океана, та да може да изскочи от водата газпетролопровода направо на нейна територия. Иначе Вовата пак щяха да го третират с "квадратнио" докато се откаже, както от ЕС. Мисля си обаче, че и при такъв казус, той пак щеше да измисли опция, не е за подценяване в комплект със службите, които възроди след годините на Елцин.


Начинанията на тези са като енциклопедия на безумствата. Нормален човек, колкото и да се напъва, няма шанс да ги задмине по безумие и нелепост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12268322
Постинги: 4565
Коментари: 10792
Гласове: 18367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930