Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2013 17:24 - Убиха ли Боклук Бойко?
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2786 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Който вади нож срещу народа си, от Народната ярост ще умре. Небесен, неотменим Закон. Яростта ще се стовари над Боклука и той ще отиде на бунището, където му е мястото. Смазан и обезобразен до неузнаваемост.
Да, и Боклука ще бъде настигнат от Възмездието. Престъпленията му са прекалено много, за да има прошка. Тоя престъпник гаден даде право на американските самолети да ни ръсят с всякаки гадости. Да предизвикват ракови заболявания и да унищожават природата ни. Тоя отвратителен тип съдействаше на своята еврейска любовница Цветелина Бориславова да унищожава селското ни стопанство с ГМО. Тая отрепка почна кампания срещу цигарите, а забрави за отровните съставки в хранителни стоки и напитки, продавани свободно в търговската мрежа. Това за авиоотряди и далавери са дреболии пред истинските му престъпления. Да не говорим, че собственоръчно е убивал напълно невинни хора. Не бива да подминаваме и репресивните му действия срещу ветерани на антикомунистическата Съпротива. Друго, освен смърт Боклук Бойко не заслужава. И ще си я получи. Ще умре от много страшна смърт и ще квичи като недоклана свиня преди да умре.
Ама дали вече неговите еврейски господари не си го убиха? Вижте това:
http://www.blitz.bg/news/article/211357
Венцислав Лаков: Бойко Борисов е в нелегалност

"Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново не се яви на изслушването във Временната анкетна комисия, разследваща полетите на правителствения „Авиоотряд 28". Отсъствието на бившия премиер беше констатирано от председателя на комисията Венцислав Лаков. „Аз направих всичко възможно да поканя г-н Бойко Борисов. Оказа се, че в парламента и в Министерски съвет няма никакви документи по отношение на г-н Борисов. Изглежда, че той е в нелегалност. Съгласно чл. 80 от Конституцията, длъжностните лица или гражданите, които са поканени да бъдат изслушани от комисия, трябва да се явят. Г-н Борисов нарушава клетвата, която е дал", обясни Лаков."

Казусът е безпрецедентен и даже Боклука едва ли би си позволил такова открито нарушение на всякакви закони. Та се питам другата свиня, евреинът Сорос дали не е наредил послушната му кукличка да бъде премахнат? По старата формула: "Мавърът свърши своята работа. Мавърът може да си върви."

Ще чакам с огромен интерес развитието на събитията.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003816
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930