Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2020 12:41 - НА КОИ ПРЕЧАТ БЪЛГАРИТЕ?!
Автор: jupel Категория: Поезия   
Прочетен: 979 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

sekirata - А мислите ли, че народ български ще повярва на ваксината на САЩ?! АКО ИЗОБЩО Е НА САЩ, А НЕ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ!....нашите. 
Бойко е говорил с държавният секретар на САЩ Майк Помпео  колкото аз съм говорила с папата.
"Парен каша духа".
Като проблемът на България с турските ваксини за българчетата.Като проблемът с безплатните ваксини за грип есента 2019. Една моя позната пенсионерка едва не умря от такава безплатна ваксина за грип в София.Като проблемът с ваксините за тетанус на определена възраст ги бият и ...са менте, видя се в много хора.Това е начин -мор! Има хора изобщо не понасят ваксини, но аз  не говоря само за тях.


22:26 - Белият дом ни дава ваксина
Автор: fanuri Категория: Политика
Прочетен: 1 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 22:28

Министър председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с държавният секретар на САЩ Майк Помпео по повод разпространението на пандемията Coved 19 .Двамата дискутираха мерките с които всяка една от двете страни прилага,за ограничаването на вируса и т.н. и т.н.


Премиерът и държавният секретар Помпео обмениха мнения и за лекарствата,медицински консумативи и тестове за диагностика на Covid 19.
В разговора стана ясно, че учени и специалисти от САЩ разработват ваксина срещу вируса и България ще е сред първите страни с които ще я споделят.

Премиерът и Помпео бяха единодушни, че всички страни са длъжни да продължават борбата с пандемията чрез взаимопомощ и тясно сътрудничество при обмен на успешните практики в лечението...и т.н.

sekirata - А мислите ли, че народ български ще повярва на ваксината на САЩ?
АКО ИЗОБЩО Е НА САЩ, А НЕ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ!

Доцент Мангъров е убеден, че няма накъде да бягаме ,всички ще го прекараме, но не всеки ще оцелее.Звучи доста песимистично. Но това са изкуствено създадените вируси с ползване на туй онуй от диви животни.

https://www/novini/ljubopitno/kak-bogatite-se-kriiat-ot-koronavirusa-234578

Как богатите се крият от коронавируса -

Търсенето на бункери и частни острови расте, пише CNBC

ПЛАНЪТ Ран -Ът СЕ ЗАБАВИ И ЕТО РАЗГЕЛЕ С ХИМИЯ И БИОЛОГИЧНИ ТРЯБВА ДА СТАНЕ...ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ! Хора, не глупейте! Май ЕС и Италия, Германия, Америка, Турция... ни завидяха ,че сме уж застаряваща нация , МАЛКО НАРОД , а още НИ ИМА. Потрайте де, всички в ЕС и по света знаят , че сме разединени, наивни, да не кажа и простовати и ни заблуждават, че този грип нищо не бил! Ама не...Щом убива най-вече мъже, а те воюват знаете го, убива старите хора - изпатили и знаещи много, оставя младите с пороците и разхайтените- повечето.АЗ НЕ СЕ ЛОВЯ НА НИКОЙ НА ПРИКАЗКИТЕ, СЛЕДВАМ ИНТУИЦИЯТА СИ И ЗНАМ, ЧЕ ТОВА Е УЛОВКА ЗА КЪРВАВ ВЕЛИКДЕН най-малкото! ЕС НИ ЗАВИДЯХА ОСОБЕНО ИТАЛИЯ И СЕГА ЩЕ НИ ВЪРЖАТ- НАРОДЪТ НИ НЕ Е ДИСЦИПЛИНИРАН, НАИВЕН, ПРОСТОВАТ Е! ДОСТА САМОНАДЕЯН, НО ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО... ЯСНО Е , ЧЕ НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТАЗИ ГАД - ВИРУС СЪЗДАДЕН ОТ ЧОВЕКА, КАТО МНОГОТО ТАКИВА!

 

Но бих попитала големият доцент Мангъров-да се примирим, да чакаме и да оставим смъртта да си вземе който поиска, просто защото така или иначе всички ще го изкараме?! Безразлично им е на младите за болните и старите хора -тяхните родители и роднини !!! След време друга корона ще се появи и не случайно, и ще довърши света с тези млади и здрави бизнесменчета.

ИЗПУСНАХА МУ КРАЯ...ВЕЧЕ СА ХИЛЯДА В БЪЛГАРИЯ, да не кажа в близко бъдеще ХИЛЯДИ.

ПРОСТО КАРАТ ГО НА КРАК, РАЗНАСЯТ ГО БЕЗ ДА ЗНАЯТ, А КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕКАРА НА КРАК .....МРЕ!
Напускаха печалбарите наши и циганите отвън да ни го донесат, какво се очаква -ОТКРИТ ЗАРАЗЕН БИЛ В КОНТАКТ С ТАКЪВ ДОШЕЛ СИ ОТ ЧУЖБИНА, АМИ ДА! Само в село Буковлък Плевенско поне 200 роми се завърнаха от Италия най-вече.
Да не говорим пък за тирове и базите американски у нас...войничета...кво ли става в Ямболско? И не само там . Лъжат, но и не могат да смогнат с изчисленията си и тестовете дето ги нямат! За медицински персонал и болници, лекарства...да не говорим, пълна трагедия сме.
Най-страшното е , че това вече ще се повтаря всяка година-зима, докато по-малките държави СЕ СРИНАТ- и населението световно остане наполовина.

Ще видите, че не бълнувам.

Просто трябваше отначало БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЗАТВОРИ , НИЩО ОТВЪН И НИКАКВИ ХОРА ОТВЪН. ТАКА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ И СПИРАНЕ НА ВСИЧКО ЩЯХМЕ ДА СМЕ СПАСЕНИ-ВСИЧКИ. ВЕЧЕ Е КЪСНО.

ВИНАГИ ПО РОЖДЕСТВО И ПО ВЕЛИКДЕН НА НАС БЪЛГАРИТЕ НИ СЕ СЛУЧВАТ ЛОШИ НЕЩА. Дали е от Господ-недоволен, природата също или просто ислямска, турска магия, за което говори и зомбираният наш народ не се знае, но ДА СЕ СТЯГАМЕ ПО ВЕЛИКДЕН 2020. А че вече всяка година ще си отглеждаме смъртоносни непознати вирусчета е повече от ясно.

Вече Ви свикнах на манипулацията на двата ми профила.
 
ТА ТАКА МАНИПУЛАЦИЯТА НА БЛОГА МИ, ТА И ТОЗИ МИ ЗА СТИХОВЕ  ПРОДЪЛЖАВА СЪС ВСИЧКИ ПОЗВОЛЕНИ  И  НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА! 


Няколко пъти го писах по съобщения и коментари, явно исакате пост. Продължава се с краденето на паролата ми. Пиша едно след ден го виждам преправено, а си записвам къде какво пускам особено постове и коментари. Преправено от дупедавците наши, които слугуват на САЩ. Съдя по какво и как се преправя. Какво дирите тук-, стойте си там по Европата, Америката, ама фукнаха повечето и домъкнаха коронавируса в България! Щото нашите за пари ги пуснаха. След като сте се устроили там и Ви било добре, защо се връщате, защо драпате по сайтовете ни, ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ! Бли сте българи, какви българи сте ,каквито са и циганите -продажни!
ПАРИ ВКАРВАТЕ В ДЪРЖАВАТА НИ? ! ДРЪН, ДРЪН! А ВСЪЩНОСТ ШПИОНИРАТЕ И ВЗИМАТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ДЪРЖАВАТА , ОТ РОДИНАТА СИ ,КОЯТО СТЕ ЗАРЯЗАЛИ ЗАРАДИ СОБСТВЕН КРАСИВ СПОРЕД ВАС ЖИВОТ НАВЪН! Колкото ...постол този не го виждам, дори и след смъртта ми ще се се преобръща , защото има големи грехове не само към мене. 

https://www.youtube.com/watch?v=Pfy8ONtl0Sw

https://www.youtube.com/watch?v=1bERxdesGxY

https://www.youtube.com/watch?v=kgQ_TIurdrc

Защо сама се боря с тези двамката, защо Ви звучи като саморазправа?
Защото Вие не чувате молбите ми. Кой разрешава коментарите под постовете ми, след като аз съм ги забранила? Само аз си пускам най-много по един коментар допълващ поста ми. А сега Ви изобличавам. Коментарите ми бяха разрешени, паролата ми също невалидна и .т.н. ДОКОГА ДРАГИ, АДМИН?!

И децата разбраха кой ми пише от профила на apоstapostoloff. То бива безочие, но чак пък толкова...Още ще ни чука ПРИРОДАТА!

Къде са постовете ми между тези двата? Това се наблюдава на няколко места в профила на sekirata!

14.04.2012 16:49 - МОРЕ, ЖЕСТОКО СЕ ОБИЧАМЕ!
Морето реве,бушува,
душата моя не сънува,
вълни се бият на прибоя,
Категория: Изкуство
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове: 3

14.02.2012 22:40 - НАЛЕЙТЕ ВИНО ДНЕС Е ТРИФОН ЗАРЕЗАН!
Искрящо вино в чашите се лей,
душата моя иска да се смей
опърлена от болка и несгоди,
Категория: Изкуство

Има още такива големи  луфтове дори и година в блога на sekirata толкова ли е опасна? Тук е свободно пространство и затова всеки си има блог, но не който да се манипулира сазо защото НЕ СЛУШКАМЕ-тоест не пишем това и така както искат няколкото техничари наложили се с парите си за сайта пред админ.



 Разреши коментари от: Всички
Никой
Само от потребители на Blog.bg Публикуване на коментари: Без преглед
С преглед

 







Тагове:   italia,   Kitai,   grip,   razlichen,   sekirata avtorovo klipove stihove pesen,   koronavirus,   bil,   prost,   jertvi,   govoriat,   mutira,   izkustven,


Гласувай:
5



1. radostinalassa - Вирусът мутира много бързо...
02.04.2020 14:10
и ваксината ще бъде безполезна. Ако съдържа наночастици и тежси метали ще бъде даже вредна. Аз лично ще я пропусна.
цитирай
2. sekirata - Ясно е...гони се целта с всички средства и начини човечеството да остане наполовина.
02.04.2020 19:48
radostinalassa написа:
radostinalassa - Вирусът мутира много бързо...и ваксината ще бъде безполезна. Ако съдържа наночастици и тежки метали ще бъде даже вредна. Аз лично ще я пропусна.


Какъвто народа такива му и управниците!

Не съм го измислила аз това, но другото е ясно като бял ден.Трима генерала и тримата в различна посока ни влачат,един друг се надпреварват кой да направи така, че народът да намрази другите двама. Но само премиерът има тази власт нищо, че не го бърка да си свали маската и да се изкашля, изкиха и в парламента и не къде да е още. Ама иначе приказва, лъже та се къса. Та всъщност той откри модата да се носи маската под брадата-погледнете по улиците, модерно станало.
Мутафчийски пък получава заплахи за живота си, че иска дисциплина от народа си и прави това което му нареждат. Мигар на ББ не нареждат и при това отвън?! Президента наш-прочетете му цялата биография и чуйте какво говори И СЕГА ще разберете,че само той мисли за народа си, НО НЯМА ВЛАСТ, ПЪЛНОМОЩИЯ , А ЗАЩО ЛИ?
Ще чакаме есента с новото COVID20 -esen! И какво ли не още с тези заеми ,които ни тежат като воденичен камък и не можем да спрем или не искаме, а? Като зомбирани сме?! Страхливи? Може би, но и глуповати и разединени!

цитирай
3. jupel - https://www.pariteni.bg/novini/ljubopitno/kak-bogatite-se-kriiat-ot-koronavirusa-234578
03.04.2020 14:29
изведнъж линкът се заключил и пак в моя блог :)

https://www/novini/ljubopitno/kak-bogatite-se-kriiat-ot-koronavirusa-234578

цитирай
4. jupel - https://www.pariteni.bg/novini/ljubopitno/kak-bogatite-se-kriiat-ot-koronavirusa-234578
04.04.2020 15:34

Как богатите се крият от коронавирусаТърсенето на бункери и частни острови расте, пише CNBC

А мислите ли, че народ български ще повярва на ваксината на САЩ?! АКО ИЗОБЩО Е НА САЩ, А НЕ НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ!....нашите.
Бойко е говорил с държавният секретар на САЩ Майк Помпео колкото аз съм говорила с папата.
"Парен каша духа".
Като проблемът на България с турските ваксини за българчетата.Като проблемът с безплатните ваксини за грип есента 2019. Една моя позната пенсионерка едва не умря от такава безплатна ваксина за грип в София.Като проблемът с ваксините за тетанус на определена възраст ги бият и ...са менте, видя се в много хора.Това е начин -мор! Има хора изобщо не понасят ваксини, но аз не говоря само за тях.

Доцент Мангъров е убеден, че няма накъде да бягаме ,всички ще го прекараме, но не всеки ще оцелее.Звучи доста песимистично. Но това са изкуствено създадените вируси с ползване на туй онуй от диви животни.Но бих попитала големият доцент Мангъров-да се примирим, да чакаме и да оставим смъртта да си вземе който поиска, просто защото така или иначе всички ще го изкараме?! Безразлично им е на младите за болните и старите хора -тяхните родители и роднини !!! След време друга корона ще се появи и не случайно, и ще довърши света с тези млади и здрави бизнесменчета.

https://fakti/bulgaria/461399-doc-mangarov-ili-pravim-barzi-testove-ili-umirame-ot-glad

Относно мене ......

И децата разбраха кой ми пише от профила на apоstapostoloff. То бива безочие, но чак пък толкова...Още ще ни чука ПРИРОДАТА!

Къде са постовете ми между тези двата? Това се наблюдава на няколко места в профила на sekirata!

14.04.2012 16:49 - МОРЕ, ЖЕСТОКО СЕ ОБИЧАМЕ!
Морето реве,бушува,
душата моя не сънува,
вълни се бият на прибоя,
Категория: Изкуство
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове: 3

14.02.2012 22:40 - НАЛЕЙТЕ ВИНО ДНЕС Е ТРИФОН ЗАРЕЗАН!
Искрящо вино в чашите се лей,
душата моя иска да се смей
цитирай
5. jupel - https://www.youtube.com/watch?v=uxpw1hnX1L8
05.04.2020 01:16
"Сигурно е, че новият коронавирус има естествен произход" - Да, сигурно затова е патентован в 2015 година! Защото има естествен произход?!? US патент на CDC: US7220852B1

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2444802
Постинги: 2836
Коментари: 1224
Гласове: 14316
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031