Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2017 22:06 - ГЕРБ сменя областните с държавна сигурност!
Автор: jivko1128 Категория: Новини   
Прочетен: 2513 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.05.2017 17:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ГЕРБ влиза в управлението на страната с ДС!?

ГЕРБ сменя областните с държавна сигурност!
image

Областната администрация е ненужна структура, която със своята администрация е хранилката на  издръжката и от гърба на данъкоплатците.  Кметове по общините, се избират от народа, които ги е избрал и те да си решават проблемите на населението в областта!
Партия-държава отново управлява България.
Само че този път не е Тодор Живков, а неговият прислужник.

В Сливен областен управител става Чавдар Божурски. Работил е от 1982г. в МВР-Сливен продължително време в сектора сигурност, бил е директор в ОДМВР – Сливен.

Старши комисар Чавдар Борисов Божурски

Роден на 21.09.1957 г. в гр.Сливен.

Обществено достъпна информация за полицай  Божурски  -НЕ Е ЗАБРАНЕНА?


Д
окога ще бъдат БЕЗОТГОВОРНИ?
Докога причинените от тях вреди на жертвите им ще се заплащат от целия български народ, чрез държавния бюджет?                                               
Докога ще търпим полицаи да деребействат безнаказано?    така че тези които си позволяват да бъркат в кацата с меда, като използват служебното си положение - трябва да бъдат отстранени от системата.                                                                           
Докога полицейска, прокурорска и съдебна власт ще се ползват за изпълнение на поръчки, за лично облагодетелстване, за мъст, за закрила на организираната престъпност и на престъпници-политици?                                           

Борба с корупцията или вътрешна чистка в МВР - Сливен?

Колко полицаи убиха половинките си заради изневери или подобни неща?!!!                                      

Колко бивши или настоящи  полицаи продават дрога?!!!                                                                         
Колко полицаи прикриват престъпници и престъпления, защото получават  рушвети за тази си дейност?!!!                                                              

Полицейските сводки са пълни с такава информация!                                                             

Никой не желае да плащат заплати от данъците на такава полиция!!!                                                                                                                              

Румен Христов е роден през 1962 г. в гр. Елена. Назначен за заместник – областен управител на Сливен,  в последните три години от службата си в МВР е началник на РУП – Нова Загора, откъдето се пенсионира. 
Оказа се, че топченгетата в „града на 100-те войводи“ са замесени в най-тежките престъпления – наркотрафик, сводничество, прикриване на престъпления на близки хора от местния ъндърграунд, пране на пари и т.н.

Или поне такива шокиращи данни изнесоха пред медията ни сигурни информатори, приближени до МВР шефовете, пише днес LiveNews.

През есента на 2010 г. LiveNews писа, че шефът на ОДП Чавдар Божурски е тайно отстранен, а инспектори от София следят под лупа началника на РПУ Недечо Неделчев. Двамата изпаднаха в немилост заради съмнения, че са покровителствали и участвали в сводничеството и търговията с наркотици в града. Разкритието направиха пред LiveNews служители в сливенската полиция, докато медията ни разследваше случая в града под Сините камъни.

Срещу двамата течеше проверка от Инспектората на МВР. За нея потвърдиха от дирекцията на полицията в Сливен, но отказаха каквато и да е официална информация.

 Уволнен МВР шеф след разследване на LiveNews вече юрисконсулт на „Софарма“
Понеделник | 7 Май 2012 | 12:18.. 344.. Чавдар Божурски.. Отстраненият от шефското кресло на Областната дирекция на МВР в Сливен Чавдар Божурски с обвинения за далавери и прикриване на престъпления, строи две луксозни къщи в село Малко Чочовен..

LiveNews.. отвори кутията на Пандора в сливенската дирекция на МВР и от нея изскочи такава чернилка, каквато не си е представял и най-големият песимист.. За шефа на РПУ-то Неделчо Неделчев отдавна се говори, че прикрива престъпления, взима подкупи и е замесен в наркоафери, но че е сводник на високо ниво, дори и ние не подозирахме, коментираха близки до топполицая от града на 100-те войводи.. Божурски бе отстранен до приключване на проверката, а в същото време всячески се опитвал да подаде рапорт и да напусне системата, разкриха негови колеги.. Още тогава Чавдар Божурски излезе в болнични.. За това, че е започнало сериозно разследване срещу полицейските шефове, спомена и вътрешният министър Цветан Цветанов още при откриването  .. откри и още интригуващи подробности.. Преди да стане юридически съветник в Софарма и да бъде полицейски шеф в Сливен, Чавдар Божурски е бил на работа в друга фармацевтична компания - Биофарм Инженеринг АД -Сливен.. Срещу него са заведени дела за присвояване на акции от починали акционери.. Божурски обаче ги печели.. Когато през юни 2006 г.. Чавдар Божурски е назначен за директор на ОДП-Сливен, той все още е член на надзорния съвет на Биофарм Инженеринг АД - Сливен.. И още.. Според нашите информатори от града на 100-те войводи било обществена тайна, че много от охраняемите обекти на Общинската полиция в Сливен преминали в ръцете на т.. нар.. Първа частна полиция.. Така била известна фирмата, в която Чавдар Божурски бил съдружник до встъпването му в длъжност в сливенската дирекция на МВР.. Отрязана бе главата и на заместника на Божурски Станимир Колев.. Последната информация от града под Сините камъни, до която.. се добра, е че Колев е спрял полицейски патрул да се намеси в сливенско заведение при сбиване на празнуващи.. Така Колев възпрепятствал служебните задължения на униформените, за да предпази свои авери от кръчмата.. Според нашите източници полицейският началник от своя страна започнал да буйства и да пробва да троши заведението.. Какво още предстои да изскочи от сливенската кутия на Пандора.. ще продължава да следи и да ви информира..

Уволнен МВР-шеф след разследване на LiveNews се препитава с.. дрехи втора ръка.. На бала –триумф на суетата или брутална безвкусица..

Преди година и половина LiveNews отвори „кутията на Пандора“ в сливенската дирекция на МВР и от нея изскочи такава чернилка, каквато не си е представял и най-големият песимист. Оказа се, че топченгетата в „града на 100-те войводи“ са замесени в най-тежките престъпления – наркотрафик, сводничество, прикриване на престъпления на близки хора от местния ъндърграунд, пране на пари и т.н.

Чавдар Божурски бе възстановен на поста шеф на ОДМВР Сливен с идването на власт на Коалицията БСП-ДПС през 2013 год. Кръгът КОЙ възстанови своя човек на поста - главен комисар на ОД на МВР в Сливен. През месец октомври 2013 год. в Европейската комисия постъпва сигнал за полицейско насилие и произвол, извършван от служители на РПУ Сливен, покровителстван от Районна Прокуратура Сливен, Окръжна прокуратура Сливен и Ръководството на МВР в Сливен. Извършват се проверки от страна на Европейската комисия. Във връзка със сигнала се извършва проверка от Председателя на Народното събрание и от Президентството. Гласност на извършените проверки не се дава. Напротив, институциите прикриват нередностите, извършвани в РПУ Сливен. През месец ноември 2014 год. е подаден сигнал до Европейската комисия и Дипломатическите представителства в Република България за спретнат съдебен процес от страна на Районна прокуратура Сливен, Окръжен съд Сливен и РПУ Сливен - осъдено е лице, което няма връчен Обвинителен акт и не знае, че срещу него се води дело. Лицето разбира от медиите, че е осъдено. Извършените проверки от страна на Висшия съдебен съвет и Инспектората на Висшия Съдебен съвет оневиняват виновниците от съда и прокуратурата, както и от РПУ Сливен. През цялото време главен комисар Божурски покровителства извършителите на полицейското насилие и произвол. През месец май 2015 год. в Специализираната прокуратура на Република България и в Европейската комисия постъпва сигнал за разследване на организирана престъпна група в Районна прокуратура и Окръжна прокуратура в гр. Сливен, в Районен съд Сливен и РПУ Сливен. Сигналът е затулен. Комисар Чавдар Божурски е човек на кръга КОЙ. Но същият е удобен и на новата власт на ГЕРБ от 2015 год. Продължава да е ценен кадър и днес за властимащите, които въпреки нарушаването на закона, полицейското насилие и произвол,  извършван от полицейски служители през тези години, го назначават за Областен управител на Сливенка област. Режимът явно не само се охранява от полицията. Той назначава полицейски кадри на такива постове, за да осигури бъдещето си в близките месеци.

 В Сливен Божурски се смята за един от богатите хора. Репортер на LiveNews успя да открие какви палати строи Чавдар Божурски в близкото село Малко Чочовен. По наша информация имотите де факто са тяхна собственост. Де юре луксозните палати на Божурски се водели на името на негова приятелка.

Произходът на парите за скъпите имоти скоро също ще има своето обяснение след края на проверката, увериха пред LiveNews запознати със злоупотреби, приписвани на двамата. Така и стана. Тайно и без много обяснения Чавдар Божурски бе уволнен дисциплинарно от шефския пост на ОДП-Сливен. Божурски отиде като юрисконсулт в една от най-силните фармацевтични компании - „Софарма"

Прочети, факти които говорят?!!!

Погнаха шефа на полицията в Сливен, покрил дансаджия в издънка?

Бивша полицайка разкрива: Какви тайни крие сливенската полиция?   Скандално ченге отново шеф

ГЕРБ ЗА ВТОРИ ПЪТ УВОЛНЯВА ЧАВДАР БОЖУРСКИ. ТОЗИ ПЪТ ЗАРАДИ КОНТРАБАНДНИТЕ ЦИГАРИ!

Благодаря ви за вниманието.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4398909
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031