Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2020 13:17 - Почистете дома си без химия
Автор: megi9872 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 266 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.01.2020 14:56


Знаем, че в природата преобладава баланса. Аз съм човек, който уважава природата, околната среда, хората и себе си. Работя с компания Далвита. И когато започнах преди около два месеца, не се поколебах или усъмних в качеството на техните продукти.
Водата, слънцето, въздухът, земята ни дават своите ресурси и ние трябва да ги защитим и рециклираме отново в природата.
Далвита вярва в силата на природата. Знаете ли колко е приятно да почустваш уханието на продукта, с който си миеш ръцете, като знаеш, че използваш най-чистия природен продукт. Не вредиш на кожата си и дишаш спокойно.

Почистващите, измиващи и перилни продукти на Далвита ни доставят това удоволствие и здраве. Проектирани са да поддържат баланс, ефективни, дружелюбни с хората, екологични и натурални с околната среда. Безвредни за хората и природата.

Ние обичаме децата си и им даваме най-доброто. Искаме те да растат здрави и да играят свободно в чиста къща без вредни химикали. Ето защо горещо препоръчвам продуктите на Далвита, тъй като те съдържат съставки, които са международно признати за безвредни. Изключени са всякакви вещества, които създават здравословни проблеми. Подходящи и безвредни са дори за малки деца и бебета.

За целта компанията постоянно изследва, чете, тества, анализира, пита и непрекъснато подобрява качеството и състава на продуктите. Активните съставки, от които са създадени продуктите за домакинството са от плодове, захарно цвекло, захарна тръстика, кокос, царевица, сапунено орехче.

Нека запазим здравето си - нашето и на нашите деца, планетата и нека да спестим пари, като използваме почистващата сила на природата. Съставът на продуктите е концентриран, което означава,че се използва много малко количество от тях. И въпреки това - те почистват, измиват, изпират перфектно и ухаят чудесно.

Изключително подходящи са за хора с алергии, атопичен дерматит и различни други  заболявания.  Без глутен, без бои, без парабени, без силикони, фосфати, не са токсични, не са тествани върху животни, одобрени от природозащитниците.

Къде се произвеждат? Биологичното разнообразие на гръцката флора предлага множество етерични масла, растителни масла и съставки, които имат чудодейни свойства. Когато аз използвам продукта за измиване на ръце, на мен не ми е необходим крем, който да хидратира и предпази кожата ми от изсушаване. Ръцете ми остават гладки и чувстват комфорт.

Концентрирания универсален продукт за почистване се използва за всичко. Негови съставки са етерични масла от розова вода и розмарин. Начинът, по който е създаден позволява да почиства нежно и най-трудните замърсявания - мазнини, олио, загорели повърхности, мастило, варовик, петна върху тъкани и др.  Пак повтарям - съдържанието е от природен произход 98%.
Защо да не се възползваме от почистващата сила на природата?

Разгледайте продуктите от серията EcoHome на Далвита, както и другите продукти за здраве и красота: www.dalvita.com/bg-3590002434







Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: megi9872
Категория: Други
Прочетен: 6896
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031