Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2020 10:59 - Може ли след ББ да дойде нещо по-добро?
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 800 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 12.08.2020 12:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ББ до днес има пълната подкрепа на Брюксел и САЩ. А Брюксел е ЕНП – „Европейската” „Народна” Партия, колониална котерия, изцяло подчинена на Уолстрийт. Като Холивуд, масмедиите и нета. И има ЦЯЛАТА ВЛАСТ в ЕС.  И до днес не е спряла за ДОКАЗАНА корупция (простащините настрана) евро-парите за ББ. А на коалицията от цар, социалисти и турци я спря поради СЪМНЕНИЯ за корупция, недоказани до днес. А тая тройна коалиция, оплюта и свалена от власт от ЕНП, постигна в икономиката най-доброто за целия преход. И остави осем милиарда резерв. А ББ взе 20 милиарда заеми. И се хвали, че имаме най-ниска задлъжнялост в ЕС. И забравя, че преди него беше по-ниска. И за всичко това медиите си траят (малотиражките не се броят, монопол има и без да е 100% монопол). 

След всичко казано по-горе, на какво основание можем да очакваме след ББ да дойде нещо по-добро? „Е”„Н”П продължава да има цялата власт в ЕС. САЩ също не са снели подкрепата си от ББ. Посланик Херо пусна някаква двусмислица "в подкрепа на протестите” такава подкрепа, че Гешев писмено благодари за нея. И е прав да благодари. 

Те и протестите, и особено окупациите на Орлов мост и др. не намаляват властта на ГЕРБ, Напротив, не му пречат за харчи милиарди извън бюджета, нито да живее в телевизора. Само Гешев спря да живее там с каскета си. Явно ББ го е стегнал. Няма двама фюрери. И някой от Европа трябва да се е обадил, че Геш става главен дразнител на общественото мнение и че НЯМА НА СВЕТА главен прокупор, който да живее в телевизора. С каскет прои това. А НЕ СЛУЧАЙНО английските магистрати се явяват в съда с бели перуки. Без АВТОРИТЕТ на правораздавателните органи няма държава. И отдавна нямаме. 

Протестите полека губят облика на самодейност, последвала спонтанно призива на президента „Мутри вън”. Яви се „отровната тройка”. Окупаторите на Орловия мост се държат професионално и дръзко, дузина хора, и полицията ги търпя да се вкоренят, изгони ги уж, но пак ги търпи, и ББ ги търпи защо? От любов към демокрацията? Ми то това не е демокрация – дузина хора да тероризират десетки хиляди и повече. То май ББ има интерес, да види враговете си МАЛОБРОЙНИ и дразнещи десетки хиляди мирни жители.

Да, ББ има интерес да се покажат враговете му малобройни и да дразнят десетки хиляди мирни жители, и старци, и родители с малки деца. 

И човек на ЕНП отговори официално на Радев, че „Не са с широко затворени очи”, което означава, че не признават корупцията (естествено, и те са вътре, нали те ТЕ, Т Е са давали парите). 

Та, след всичко казано, на какво основание да очакваме след ББ да дойде нещо по-добро? Няколко хиляди млади хора с наивна вяра в силите си, срещу ЕС и САЩ. Които ще намрят начин да ги използват и да ги извозят. И когато положението се влоши, независимо ще падне ли ББ, да кажат „Ами ВИЕ нали това искахте”. 

Дано това да е само един най-черен вариант. Но е РЕАЛНО ВЪЗМОЖЕН тоя вариант.




Гласувай:
4



1. vaquero - krumbelosvet,
09.08.2020 15:33
Няма добро за България, от където и да е.
цитирай
2. krumbelosvet - Надежда винаги има
09.08.2020 16:31
На латински не беше ли "дум спиро сперо".
Да пазим достойнството си и да грешим по-малко. Да се борим. Как?
Дай Боже Дух, разум и сили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1974661
Постинги: 1163
Коментари: 3399
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930