Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2019 15:42 - Кратките ми блог_бегейски размисли с 13-тата ми за деня шкембе чорба (ха ха ха)
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3922 Коментари: 55 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image





Гласувай:
31



1. starforlife - Сега...
21.08.2019 15:45
Малко ще са тези, които ще отделят 23 минути, за да изгледат видеото.
Затова запазвам този коментар когато ми остане време за губене да цитирам някои моменти от него.
Моменти, които ще покажат едно от тоталните престъпления, извършвано по времето на соца - пропагандното изкривяване на Истината на 180 градуса, довело до тотално промиване на мозъците на хора от цели поколения.
Като например, че не Северна Корея напада Южна, а обратното.
Като например, че съветските войски били поканени в Унгария, за да удавят в кръв вълненията срещу соц-идиотията през 56-та.
И прочие, и прочие, и прочие - все абсолютни лъжи с които бяхме облъчвани по времето на соца какво става на запад и какво във "великия" соц.
Е да де, но хиляди от "великия" соц с риск за живота си бягаха към онзи "див" и "варварски", "изоставащ" дори по пропагандните твърдения Запад, който никого не върна и не хвърли в лагер или затвор, а на всекиго предостави шанс да достигне капацитета си и почти никой не се помисли да се завърне на изток дори след Промените...
Докато тук неуспелите да избягат ги хвърляха в лагери като Белене или още по-лесно - просто ги разстрелваха като предатели, само и единствено, защото не са искали да бъдат овце и са потърсили по-достоен живот.

Слава на БКП и КПСС.
Слава на всички комунисти, изградили цветущия соц и довели ни до райския комунизъм.
Е... Някои отидоха във вечните ловни полета, но какво тук значат някакви си 100, 200, 500 хиляди прекъснати животи в името на една идиотска политика?
цитирай
2. peperutka - ??!!! многоо си мил и възпитан, както винаги..
21.08.2019 16:10
след 1917 / даа,това е ник а на онъз лудата МараХуйка,
с червените гащи и заЛюпена с
Червена шапка,и Путя ,опулен на изкуствените и цомби...
Жертвите на т.н.Комунизъм/ на Хунвейбините, Мао, Пол Пот, Ленин и Сталин..
изроди, умъртвили и погубили над 65 млн!!!! народ.....
да бъдем жестоки и..точни, жоро...

хун вей бини) или „червеногвардейци“ / от китайски..
цитирай
3. getmans1 - Засече ли ми времето. . . хахахах...
21.08.2019 16:27
Засече ли ми времето ... хахахахаха

„ПРЕДЛАГАМ, ДА НАПАДНЕМ „ ... каза ЯНКО 1968 г.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Жоро,
21.08.2019 16:48
Пиши за компютри, или псувай-по ти се отдава. Накратко ще ти разкажа за вдъхновителя на унгарските събития-Имре Наги
Заради комунистическите си убеждения и участие в унгарската соц революция той е принуден да избяга в СССР, където работи в Коминтерна. Връща с със съветските войски и взима дейно участие в установяване на комунистическата власт. Избран е за член на Политбюро и министър. На селското стопанство мисля. Проявява различно мнение по аграрната реформа Противопоставя се на софхозите и е привърженик на кооперациите. Тези различия са вътрешна работа и не са интересни за СССР. България, Полша, Чехословакия също залагат на кооперациите , но стрелба няма. По късно Маги е министър председател. Свален е защото се опитва да въведе профсъюзите или по точно работническите съвети пряко в управлението на стопанските организации.
Тоест нещо като войнишките съвети в СССР в първите години след революцията.
С аграрните си виждания и тези за работническите съвети спечелва силна популярност сред земеделци и работници и се опитва трайно да вземе еднолично властта.
Търси помощ от руснаците, но му отказват -Сталин и хората му ги няма вече. Новите подкрепят противниците му. Тогава Маги се обявява за неутралитет и за напускане на съветските войски страната. Обещават му от Запад подкрепа -рсзбира се лъжат го. Довежда страната до гражданска война и останалото е известно. Това което искам да кажа е че Маги никога не си е представял Унгария като несоциалистическа страна. Нещо повече, с работническите съвети, той се доближава по скоро до военния комунизъм на Троцки. И ако следиш Унгария, то няма как да не си забелязал, че махнаха паметника на Маги от мястото му. То е защото ще правят мемориал на жертвите на ком режим, а по понятни причини Маги не се вписва.
цитирай
5. delff - Здравей, Стар!
21.08.2019 16:51
Моето мнение е, че ти наистина си се размислил и заглавието е само опит да се придаде шеговитост на трагедия.
11 минута и 47 секунда от филма: "В унгарското възстание загиват 3 хиляди души, 229 възстанници са екзекутирани веднага, 25 хиляди са арестувани, 200 хиляди емигрират". Нека преди някой от русофилите на блога да заговори какво е постигнала България за времето на социализма, да ни поговори за тези факти, защото това са били хора, които са имали правото в собствената си страна да не са доволни от строя и живота си и да искат по-добро, а СССР се е явявал кръвопроливащ агресор, довел до тази конкретна трагедия и зачернил само в нея хиляди семейства.
И ако сега сравним със случващото се на протестите в Москва, паралелът е повече от очеваден, а трезвият разум е повече от възмутен. Той е по-скоро в отказ да приеме, че са възможни такива неща и то в условнията на подобно рисуване на нещата точно наопаки.
Поздрав, Стар!
цитирай
6. delff - Господине от коментар 4, опитвате се да сведете нещата до една личност, споменатият от Вас Маги, който изобщо не е интересен в качеството си на това, че по ника
21.08.2019 16:57
Искам да кажа, че да се опитвате да разсеете като оправдание ужастното кръвопролитие и жестокост, която бившият СССР е носел по цял свят е меко казано безочие от Ваша страна. Някога хората не се докосваха до истината, което за мен разкрива абсолютната слабост на тези, които правеха всичко възможно да я потулят и променят за своите интереси. Днес светът стана тесен с помощта на компютрите и интернет, всеки вече има достъп до достоверна информация и такива като Вас разумните хора определят като ненормалници.
цитирай
7. starforlife - ~ 2. peperutka
21.08.2019 17:23
Естествено, че жертвите на тези изчадия са милиони, Ю.
Но нормалният човек се опитва да тушира трагедиите. Не да ги изкриви. Не да ги забрави. Не да им търси оправдание. А да ги сведе до по-поносими мащаби когато става въпрос за принципно говорене, а не изнасяне на фактология в цифри.
Трагедията започва от личността.
Една от грешките на соца, пълно отричане на природните закони дори, е да се обезличава Личността и да се опитва да бъде вплетена в някаква групова стадност. Западът затова е светлинни години напред във всяка сфера на Науката, техниката, икономиката, социалния живот и прочие от бившия соц - защото Личността е на пиедестал. Но не като идиотския култ към личности като Ленин, Сталин и прочие при соца, а на обикновената личност. Моята, твоята, на когото и да е. На когото и да е, имащ право да бъде нещо много повече от идиоти като споменатите Ленин и Сталин.

Така, че цифрите 100, 200, 500 хиляди - бяха просто хей така спуснати за образност, осъзнавайки, че са малък процент от реалните.
Дали умира един човек или хиляда е еднакво голяма трагедия за нормалното съзнание. Въпросът е какво довежда смъртта. Защото, ако спрямо каквато и да е трагедия човек гледа като на нещо вероятностно, то на трагедии от рода на тотални репресии десетилетия наред и насилствена смърт, няма как да се погледне по друг начин, освен с "омраза" в очите.
Независимо дали социализмът и комунягите са причинили смъртта на 1 човек или на 1000 - това е коренно различно престъпление от... престъпленията на масовият убиец например.
Не може и дума да става за база за сравнение м/у непропусканите да се набият в очите на околните случаи когато нящой в САЩ да речем грабне автоматичното оръжие и отнеме живота на 1, 10, 100 ученика в една гимназия, и обстоятелството една ръководна партия на десетки държави тенденциозно да е отнемала живота на хора десетки години наред.
Първото е трагедия, защото пред смъртта всички сме равни, но второто е недопустимо престъпление, защото премахва именно това равенство.
Ако ме разбират четящите какво искам да кажа с последното, защото за мен точно в тези ми думи се крие ядката на разумните разсъждения и правдив поглед към заобикалящата ни действителност.
цитирай
8. starforlife - ~ 4. vencivaleri1951
21.08.2019 17:27
Ето затова ти казвам и ще продължа да ти казвам, че ти си лицемер, идиот и прочие.
Защото ти правиш всичко възможно да завоалираш абсолютните престъпления, които такива НИЩОЖЕСТВА КАТО БАЩАТИ например, са извършвали.
В посинга съм споменал едно от малкото по темата на постинга хладнокръвни убийства на руските капути.
Това коментирай - защо руснак не в условията на война, е на територията на УЖ суверена държава и трепе наред. Наред, защото убитите са хиляди. В мирно време. Цивилни, невъоръжени граждани в собствената им родина. От съветски военни агресори, целящи да смажат роптаещи за по-добър живот мирни люде.
Това ти, лецемер долен, не коментираш, а започваш плюнченето си с това вижте ме колко съм начетен и зная.
Зваеш мъде.
Ти си тъп и ограничен, Венци, но се имаш за много нещо.
Един неудачник щеше да си, сол-ташако, ако не е бил сол-ташакът ти генерал-баща.
Един неудачник.
Необразован и скопен в ръцете.
цитирай
9. radostinalassa - 8. starforlife
21.08.2019 17:36
Защо янките пуснаха атомни бомби над Япония, а над Сърбия само бомби с обеднен уран, с надпис Привет, сърби ? Защо ни мразят толкова ? Това са истински садисти. Ако ме хване рак, ще те смятам съпричастен в това престъпление. Русия никога не си е позволила да използва атомно оръжие. Факт. А янките го правят 3 пъти. Садисти.
цитирай
10. starforlife - ~ 9. radostinalassa
21.08.2019 17:41
Абе я па ти оди са шибай и не ни натрисай идиотиите си.
цитирай
11. vencivaleri1951 - Ето това си ти! Так держать!
21.08.2019 18:06
Псуването и обидите ти приличат и външно , и като дух.
Все пак да попитам без да слизам на нивото ти и като се извиня предварително
На човека, когото ще замеся косвено.
Драги ми Жорко и лице на обществените тоалетни имам към теб въпрос:
Ако при социализма висшия офицерски състав е бил некомпетентен и съставен от
Нищожества и неудачници, то какъв е бил капацитетът на сержантския състав?
цитирай
12. radostinalassa - Прав си Лайфчо Пръча
21.08.2019 18:10
starforlife написа:
Абе я па ти оди са шибай и не ни натрисай идиотиите си.

Това е истинска идиотия, да пускаш атомни бомби над мирни граждани отвисоко. Но сърбите свалиха един невидим изтребител, защото не знаели, че е невидим.
Каква разлика правиш между руските , американските и ислямските изроди ? Приликата е в тези, които използват изродите да изпълняват целите им. Написано без псувни и грешки. Факт.
цитирай
13. radostinalassa - Лайфчо Пръча , отивам да те поздравя с една песен
21.08.2019 18:34
Може да ми напишеш един коментар, от мене да мине.
цитирай
14. cortana - И тук се включвам аз, най-умничкият и най-сексапилен клонинг на Смарти! :):):)))
21.08.2019 18:38
Ще си позволя да рекоментирам другаря Венци, като съответно това ще се яви реално по темата на постинга. :)
Другарю Венци, както директно ти го е казал Жоро, това, което ни разказваш ни най-малко не променя нищо по отношение на засегнатите от Жоро проблеми. Твоето е все едно да седнеш да ни обясняваш как и защо нискоинтелигентни и необразовани хора като лидерите на СССР по времето да кажем на Втората Световна Война са успяли да победят високоинтелигентни и образовани лидери на фашистка Германия. Все едно да изтъкваш, че една допотопна държава, каквато е била СССР по онова време, с тотално окаяна икономика, е успяла да победи една така добре работеща икономически, а и политически Германия. И всичко това без думичка да споменеш, че реално зад въпросната победа реално стои западът.
Аз мога да ти задам много въпроси, изникващи само дори от използваното от Жоро видео в постинга, но нека да се огранича за момента само до един. И той е:
Би ли бил така добър да ми обясниш какво се явява това българският народ да е лъган за истината по отношение агресията на Северна Корея спрямо Южна и да събира помощи за подпомагане на първата? Смяташ ли за правилно и достойно един цял народ да е тотално заблуждаван и по своя воля, вследствие на тази пропагандна заблуда, доброволно и с жар да подпомага реално един агресор? Една държава, нападнала да граби и убива друга, ти смяташ за редно да бъде подкрепяна материално от цял един заблуден народ? Нашият народ?
Хей така, простичко и конкретно, без патос и отклоняване на поставения разширено въпрос ни отговори. Защото описаното и въпросът ми касае позиционирането на един цял народ, нашият, години наред на страната на престъпни режими и държави.
цитирай
15. cortana - Да го кажа по друг начин на radostinalassa. :):):)
21.08.2019 18:43
radostinalassa, ако мислите, че Жоро или аз сме заслепени американофили и не отчитаме техни политически или друг вид пропуски, грешки, недъзи, то лъжте се.
Има обаче една огромна разлика, radostinalassa, и тя в основите си е правото на достоверна информация, избор и изграждане на собствено мнение.
Вие получавате информация за това какво се случва тук или там по света и никой не се опитва, поне не тотално и реално ефективно, да Ви насади конкретно подчинена на нечии интереси локална или глобална картина на нещата. Никой не Ви е не дори приканвал, а принуждавал да оказвате каквато и да е материална подкрепа на каквато и да е кауза, а още по-малко кауза на убийци. Обратното току що го засегнах във въпроса си към Венци.

Ако трябва отново да се огранича до клипа в постинга, по времето на процесите спрямо Куба, българинът в частност, както и всеки гражданин на която и да е бивша социалистическа държава, е получавал пропагандата информация, че САЩ се отнасят крайно агресивно и едва ли не нападат Куба. На тях не им е била поднесена истината, че преди това СССР е разположил и насочил към САЩ ядрено оръжие и последните реално действат, за да защитят страната си от угроза.
Сега Вие оправдавате каквито и да са агресивни действия на Русия по отношение на същото, което изкарвате престъпление от страна на САЩ.

Отново ограничено до клипа в постинга и казаното току що: За Вас случилото се напоследък с ядрената катастрофа в Русия е видите ли нормално, защото тя има право да разработва такъв тип оръжие, при все, че НЯМА ПРАВО, защото е в нарушение на международни договорки. А чистата лъжа, която е поднесена в клипа по отношение на уж подобна авария в Германия, за Вас е нещо нормално, така ли?
В сегашния случай, този в Русия, се говори с конкретика кога, къде, какво, колко и дори самата Русия от няма накъде не отрича цялата тази конкретика. Във другия случай, този от клипа, за уж аварията в Германия някога: някъде в Германия, тези дни, станала авария. Нищо, че нито дупката от кадрите отговаря на подобен род авария, нито ланшафтът около нея, а още по-малко пораженията върху хората.
Както казва Жоро: БААСИ! :)
цитирай
16. getmans1 - . . . НЯМА ТАКАВА ПСУВНЯ КОЯТО ДА Е ...
21.08.2019 18:46
... НЯМА ТАКАВА ПСУВНЯ КОЯТО ДА Е ПО-ОБИДНА ОТ МЕНТОРСКИЯ ТИ ТОН ... ЧЕТВЪРТО ПОКОЛЕНИЕ ЛЕВИЧАРЮ
- СОЦИАЛИСТ
- БОЛШЕВИК
- КОМУНИСТ
- СОЦИАЛИСТ

И НАЙ-ОБЩО КАЗАНО ФАШИСТ-ПУТЛЕРИСТ-ЧЕТИРИ ПОКОЛЕНИЯ В ЕДНО




vencivaleri1951 написа:
Псуването и обидите ти приличат и външно , и като дух.
Все пак да попитам без да слизам на нивото ти и като се извиня предварително
На човека, когото ще замеся косвено.
Драги ми Жорко и лице на обществените тоалетни имам към теб въпрос:
Ако при социализма висшия офицерски състав е бил некомпетентен и съставен от
Нищожества и неудачници, то какъв е бил капацитетът на сержантския състав?

цитирай
17. radostinalassa - Аз не съм съгласна с конете
21.08.2019 18:55
Вл. Путин не е комунист, нито фашист. Това е конска грешка. Последният стадий на либералния капитализъм щеше да прерастне в откровен фашизъм към нормалвине хора, но те вече се осъзнават. Имам предвид ранното възпитание в аморални сексуални наклонности в гнилия Запад. Това какво е , ако не бавен изтънчен фашизъм.
цитирай
18. starforlife - ~ 17. radostinalassa
21.08.2019 19:05
Право на избор, Тъжина - право на СВОБОДЕН, ЛИЧНОСТЕН избор.
Ето това е.
На мен не ми се нрави педерастията. Но зачитам правото на различния да бъде различен и, ако той по никакъв начин не причинява нищо лошо на околните - не ми е проблем да съжителствам с него.
Това е част от Демокрацията.
Смешно е и съм наясно как от безсилие и липса на капацитет да отстояват позиции някои ще се опитат да изкривят думите ми, но да имаш личностното право да си педал, е част от Демокрацията.
И ни най-малко не е фашизъм.
Фашизмът е смърт.
Педерастията не води до смърт.
Комунизмът ДА.
Защото е факт, че всеки дръзнал да се опита да избяга от огромните репресивни лагери, които реално представляваха бившите соц държави - намираше най-често смъртта си.
Никой педераст не ми е забранявал да отида на екскурзия в чужбина.
Комунистите ДА.
Никой педераст не се е опитвал да ми налага наклонностите си.
Комунистите ДА.
Никой педераст не ме е принуждавал да му членувам в каквато и да е тяхна организация.
Комунистите ДА. От най-ранна възраст. Опитвайки се да промият методично мозъка ми.
Никой педал не ме е карал да пея идиотски маршови песни, да марширувам и козирувам, да работя без заплащане в идиотски Ленински съботници и т.н и т.н. и т.н.
Комунистите ДА.
Никой педераст не ме е принуждавал да нося хранителни продукти, дрехи и прочие ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в училище и то както е казала уместно Корти - за помощ на агресори-убийци дори.
Комунистите ДА.


Така, че, Тъжина - еби си путката майна и спри да ни занимаваш с недонаебаната си путинско-курвенска пачавреност.
цитирай
19. starforlife - ~
21.08.2019 19:50
vencivaleri1951 написа:
Ето това си ти! Так держать!
Псуването и обидите ти приличат и външно , и като дух.
Все пак да попитам без да слизам на нивото ти и като се извиня предварително
На човека, когото ще замеся косвено.
Драги ми Жорко и лице на обществените тоалетни имам към теб въпрос:
Ако при социализма висшия офицерски състав е бил некомпетентен и съставен от
Нищожества и неудачници, то какъв е бил капацитетът на сержантския състав?

Ей, путьо...
С кои очи си позволяваш да се опитваш да вменяваш кога аз тук съм отражение на същинскто си аз и кога не, бе необразован идиот?
С кои очи си позволяваш да се опитваш да вменяваш какво ми прилича и какво не бе, спукан капуте?
С кои очи си позволяваш да се опитваш да вменяваш какво ми е нивото бе, лицемер недоклатен?
Не на последно място: С кои очи ще ми говориш аз на кои тоалетни съм лице бе, лайнар миризлив?

АЗ ПРИКАНИХ ЛИ ТЕ ДА УБЕДИШ НАПРИМЕР ИКОНОМИСТЧЕТ0 И ТАКА ДА СРАВНИМ МОЯ ЕЗИК И НИВО В РАМКИТЕ НА ГОДИНИТЕ ПРЕДИ ДА ИЗВАДЯ НАРОЧНО - ПОДЧЕРТАВАМ, ПРИ ВСЕ, ЧЕ НА ВСЕКИ Е ЯСНО - НАРОЧНО, ТОЗИ МИ ЕЗИК?
М?
Приканих ли те?
Хайде да видя вас, "интелигентните", спрямо мен - "простакът", м?
Схващаш ли, че аз мога да си позволя и си го позволявам да съм какъвто реша ТУК, защото не съм лъжлив капут като вас?
Това схващаш ли го бе, недоклатеняк?


Напълно съм наясно защо ме провокираш да сведа нивото на низшия състав до този на висшия, но не мисли, че ще ме вкараш в клопката, защо с пълно съзнание ти заявявам, че низшият състав нямаше нищо общо като база за сравнение спрямо висшия.

По времето на соца низшите военни, милиционери и прочие, просто хранеха семейства. И е крайно курвенско от твоя страна да се опитваш да намекнеш, че щом висшият е некадърен и прочие - низшият е още по-зле.
Както и, че еди кой си евентуално бил сержант или старшина и съответно нивото му. Включително и по отношение на баща ми.
Низшият състав не е бил никога в позиция да гради кариера, независимо, че по образование в 90% от случаите е бил със същото като висшия, а просто е хранел семейство.
Да нахраниш семейството си дори с кражба при абсолютна липса на друга алтернатива - е престъпление, но не е високо укорим като морал акт. Напротив - изисква се сила на духа да влезеш в съгласие със себе си, за да откраднеш, но не да гледаш детето ти как гладува.
Обратното - презадоволената върхушка виш състав, никога не се наяде и винаги каквото можеше открадваше отвсякъде. Не приемай кражбата като чисто материално изражение, защото визирам да речем фактът, че ти - необразовани смотаняко, си лишавал от място в университета, кариерното си развитие и т.н. някай, който много повече от теб го е заслужавал, но не е бил син, внук и прочие на някакъв партиен сол-ташак.
Изпитал съм го на гърба си и мога и говоря от първо лице.
Баща ми беше нисш състав и аз при все доказаните си способности, бях преебан при първото си висше от някакъв си льольо внук на активен борец.
Съсед в П-ще от едната страна ми беше един бай ти Пенко Врагов. Завършил висша химия и на сериозен пост с висока заплата. А самият той си казваше, че грам не разбира химията и всичко дължи на дядо си - известен партизанин.
Ти си станал офицер, не защото си заслужил, неграмотнико. Един офицер трябва да е на първо място точно това - грамотен.
Офицери са били тези по времето на царска България, които са започвали обучението си с това как се държи такъв в Обществото и какво е това Чест и Достойнство.
Ти си един капут, на когото, ако бащичко ти не беше друг пълен - тоест, празен - капут, но партиен - щеше да си в низините на неудачниците.
Не осъзнаваш ли, че ти личи и никакви заучени и подготвени "житейски" примери, нито фрази и разни показващи широка култура (ако щеш дори като прочетени класици) неща, не са в състояние да маскират липсата при теб на най-важните качества като СМЕЛОСТ, ПРЯМОТА, БЕЗПРИСТРАСТНОСТ, ПРИНЦИПНОСТ...
Ето такива качества трябва да притежава един Лидер (независимо дали офицер или друг вид водач).
И когато ги притежава (КАКТО АЗ - ха ха ха), може да си позволи с отрепки като вас езикът му да е какъвто реши и това ни най-малко не го променя като фактор в очите на другите. Особено в реалния живот.

Къде беше ПРЯМОТАТА при загиналия соц да ни представя нещата в истинската им същност, м?
Къде беше БЕЗПРИСТРАСТНОСТТА при загиналия соц да предоставя еднакъв старт на всички, а не във всеки втори какъвто и да е анкетен или друг подобен лист да присъства въпросът за партийна принадлежност, м?
Къде беше ПРИНЦИПНОСТТА да предоставя правото на всеки да има собствено мнение по каквито и да са въпроси, м? Да може виц да разкаже за властта дори без страх, че иронията му ще го вкара в някой лагер, м?

Не на последно място: КЪДЕ БЕШЕ СМЕЛОСТТА НА ЗАГИНАЛИЯ СОЦ ДА ПРЕДОСТАВЯ ПРАВОТО НА ИЗБОР НА ВСЕКИ, НЕДОВОЛЕН ОТ СИСТЕМАТА ДА Я НАПУСНЕ И ЕМИГРИРА НА ЗАПАД?
Знаеш къде. "Смелостта" беше в СТРАХА, че ще останете само вие - партийните сол-ташаци.

ПФУ!
Педали с педалите безочливо-лицемерни!
цитирай
20. ok3223 - Ма и на теб ли ти подхвърлиха
21.08.2019 19:57
зелена тревица, та започна да поучаваш...
Ако капацитета ти е по- голям от средния. За да говориш смислени неща. Намери и прочети поне първият том на "Капиталът" на Маркс.За да имаш представа какво е това МАРКСИЗЪМ КАТО ТЕРИЯ И ПРАКТИКА.КАКТО ГО Е РАЗБИРАЛ И ОСНОВАТЕЛЯ НА МАРКСИЗМА КАРЛ МАРКС ПОДПОМОГНАТ ЕНГЕЛС. РАЗРАБОТИЛ ПОДРОБНО, КАК И КАКЪВ Е НАЧИНА И ПЪТЯТ ЗА ТРАНСФОРМИРАНЕ НА ПРЕЗРЕЛИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ В БЕЗКЛАСОВО ОБЩЕСТВО. В КОЕТО ВСИЧКИ ЩЕ СА С РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА, НЯМА ДА ИМА БОГАТИ И БЕДНИ, ВСИЧКИ ЩЕ СА С РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ...НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ И НУЖДИТЕ.ОТ ВСЕКИ СПОРЕД ВАЗМОЖНОСТИТЕ МУ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА. ОТ ВСЕКИ ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО. ЗА ПРОСПЕРИТЕТА ЩАСТЛИВИЯТ И ОХОЛЕН НА НАРОД И НАЦИЯ КАТО ЦЯЛО.
КАТО ВСЯКО ГОЛЯМО ОБЩЕСТВЕНО ДВИЖЕНИЕ НА НАРОДИТЕ ПО СВЕТА В ТЪРСЕНЕ ПО ЩАСТЛИВ ЖИВОТ И БЪДЕЩЕ НА ХОРАТА КАТО ЦЯЛО И ПО ОТДЕЛНО. И В КОМУНИСТИЧИСКОТО ДВИЖЕНИЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ОТДЕЛНИ ГОЛЕМИ ГРУПИ ОТ ХАОА И ДЪРЖАВИ, КОИТО ТЪЛКУВАТ КАЗАНОТО И ПРЕПОРЪЧАНО КАТО ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА ОТ МАРКС РО РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ.РАЗЛИКАТА Е В ПОДРОБНОСТИТЕ.
В НАЧИНИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПРАКТИКА НА ПРЕПОРЪКИТЕ НА МАРКС И ЕНГЕЛС КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ПОСТРОЯТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО,КОЕТО В СЛУЧАЙ НА УСПЕХ, ВНИМАТЕЛНО ТРАНСФОРМИРАТ В КОМУНИСТИЧЕСКО...ТАКА, КАКТО СИ ГОЕ ПРЕДСТАВЯЛ МАРКС В "КАПИТАЛЪТ".
И В КОМУНИЗМЪТ, КАКТО В ХРИСТИЯНСТВОТО СЕ ОТДЕЛЯТ ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ, ГРУПИ В ОТДЕЛНИ ДЪРЖАВИ. ОТ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ТЕЗИ ОБЩЕСТВЕНИ ДВИЖЕНИЯ, ВСЕКИ ПО СВОЕМУ ДА ПРИЛАГА ОСНОВНИТЕ ПОСТАНОВКИ И ПРЕПОРЪКИ НА МАРКС И ЕНГЕЛСИ, ОТ ТАМ И РАЗЛИКИТЕ.
ДОКАТО В РУСИЯ КОМУНИЗМЪТ-ЛЕНИНИЗЪМ, В РУСКО ИЗРЪЛНЕНИЕ СЕ ПРОВАЛИ КАТО ПРАКТИКА..
В ДНЕШЕН КИТАЙ,МАРКСИЗМАТ, МАОИЗМЪТ, КАТО ПРАКТИКА ДАДЕ И ДАВА БЛЕСТЯЩИ РЕЗУЛТАТИ.
ПОД РЪКОДСТВОТО НА КИТ.КОМ.ПАРТИЯ, ЗА 30-НА ГОД. КИТАЙ СЕ МОДЕРНИЗИРА,ПОСТРОИ СУПЕР КОМПЮТИЗИРАНА ИНДУСТРИЯ И ИКОНОМИКА, И Е ДЪРЖАВА,ПЪРВА ПО ВСИЧКО В СВЕТА. ПО ВОЕННА И ИКОНОМИЧЕСКА МОЩ. СУПЕР ДЪРЖАВА, С ОБЕЗПЕЧЕН БОГАТО МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО, ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ НАРОД, ...
цитирай
21. starforlife - ~ 20. ok3223
21.08.2019 20:09
Теб пък, идиоте неграмотен, дори няма да си правя труда да те чета.
Достатъчно ми е само това:
ok3223 написа:
Ма и на теб ли ти подхвърлиха зелена тревица, та започна да поучаваш...

Месечната ми заплатата, льольо, е сигурно поне удвоената твоя двугодишна пенсия. Така, че не съм опрял да се цаня за "зелена тревица".
А, че имам моралното право да поучавам повече от всеки от вас, соц-идиотите, това е повече от релевантно.
Но не го правя и показването на очеизвадни факти, които по никакъв начин не може да оборите, не превръща думите ми в поучаване, а само теб в жалък смешник.
цитирай
22. starforlife - ~ 20. ok3223
21.08.2019 20:16
Но понеже си много "начетен" и заговори за Китай, без дори кракът ти да е стъпвал там, че да имаш поне донякъде моралното право, за което споменах току що по-горе, та да те попитам:
Великобритания - Хон Конг - Китай
Нещо по тази нишка като най-съществено и важно да кажеш, м, многознайко?
Започвайки от чисто политическия аспект на нишката и достигайки до последващия икономически.
И, ако не можеш - ходи се шибай с Тъжина и не ме занимавай с невзрачната си персона.
Още по-малко ме занимавай с капути като Маркс и Енгелс, без дори да си наясно доколко съм ги чел и, че личната ми библиотека е толкова тома, колкото начетвъртина не си изчел.
цитирай
23. radostinalassa - Май не си Лайфчо Пръча
21.08.2019 20:52
Поне в оня пост пишеше, че ти липсвал основният атрибут на един пръч. А пръчовете нямат мозък, не им трябва.
цитирай
24. getmans1 - ГОЛЯМА МИ Е МЪКАТА Стар, . . . ГООО...
21.08.2019 23:53
ГОЛЯМА МИ Е МЪКАТА Стар, ... ГОООЛЯЯМААА .... Явно ШОПИНсУШНА МАРКА 1951 вече няма да ме обижда на „КНЯЗ МИШКИН„ ... ХАХАХАХАХА ... десетки пъти ми е казвал „Княз Мишкин си ти гетьо, княз Мишкин„ ... понеже „княз Мишкин„ му се види малко се обръща към мен с малка буква ... сбъркана работа ти казвам ... най-после е прочел „ИДИОТ„ или някой му е обяснил как стоят нещата ... АМА НЕЩО РАБОТАТА ПАК НЕДОКВАКАНА, само гледай;

„56. starforlife - Венци, ти си идиот. (Не по достоевски.)
20.08 12:05
Но все пак да те попитам какви са приликите и разликите м/у коментар Nо2 и този под Nо51?
цитирай
57. vencivaleri1951 - Ако беше прочел ,, Идиот,, НА Достоевски
20.08 13:41
........
а и разбрал щеше да разбереш разликата между княз Мишки/идиота/
и някои от персонажите -близнаци твои. .......
цитирай

ТОЯ ЧОВЕК НАИСИТИНА ИМА ПРОБЛЕМ С ВЪЗПРИЕМАНЕ НА ТЕКСТ А ВЕРОЯТНО И НА ЧУТО....
Твоето „ Венци, ти си идиот. (Не по достоевски.)„ ... е повече от „ноторно и релевантоно„ ... а, той ти отговаля с „АЗ НАЙ ПОСЛЕ РАЗУМЯХ КОЙ Е КНЯЗ МИШКИН„ ... ХАХАЕХАХАХА ...

ОЩЕ ПО-СМЕШНО МИ СТАВА, ЧЕ МЕ Е „ОБИЖДАЛ„ НА „КНЯЗ МИШКИН„ ПРЕКТИЧЕСКИ ПРЕД ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ, ВСИ НАЧЕТЕНЯЦИ И ЛИТ. КРИТИЦИ ...
То е ясно аз защо си мълчах ... ама тез корифеи и литературни критици защо си мълчаха пак вече ми е ясно .
цитирай
25. starforlife - ~ 23. radostinalassa
22.08.2019 07:29
Виж сега...
В момента не те изтривам, но ти не повеждаш реална комуникация, а продължаваш с пълните си идиотии.
И после си с претенции.
И изказваш мнение, че видиш ли съм се боял, че съм губещият и затова те изтривам.
Ееее...
Кое е релевантното (и ноторно - и ноторно) - моите думи за идиотията ти или твоите за страха от губене на дискусии?

Корти ти е поставила много уместни въпроси, но ти се правиш, че не съществуват.
Това автоматично те прави смешна и жалка.
Отговори им де. Ама така точно и ясно, а не типично идиотски.

А аз ти задавам един семпъл и прям въпрос, очакващ сепъл и прям (и най-вече честен) отговор:
ТИ ЛИЧНО, УВЕЛИЧИ ЛИ ПРИЕМЪТ НА ЙОД СЛЕД ЯДРЕНАТА АВАРИЯ В РУСИЯ?
Хей така, чисто профилактично увеличи ли го?
Ама и хей така, честно и прямо отговори.
М?
цитирай
26. vencivaleri1951 - Редко си прав делиорманецо,
22.08.2019 09:18
,но когато си прав трябва да ти се признае. Никога повече не бих ти казал
,,Мишкин,, защото той и със своите странности е симпатичен персонаж. Той е чужд на фалша, на интригата, на хвалипръцковщината и откровено казано въпреки различията ни смятах, че тези неща са ти чужди, а то се оказва, че ти си готов да им служиш като крепостен. Иначе ,,Идиот,, никога не е късно да се чете . Опитай и ти.

quote=getmans1]ГОЛЯМА МИ Е МЪКАТА Стар, ... ГОООЛЯЯМААА .... Явно ШОПИНсУШНА МАРКА 1951 вече няма да ме обижда на „КНЯЗ МИШКИН„ ... ХАХАХАХАХА ... десетки пъти ми е казвал „Княз Мишкин си ти гетьо, княз Мишкин„ ... понеже „княз Мишкин„ му се види малко се обръща към мен с малка буква ... сбъркана работа ти казвам ... най-после е прочел „ИДИОТ„ или някой му е обяснил как стоят нещата ... АМА НЕЩО РАБОТАТА ПАК НЕДОКВАКАНА, само гледай;

„56. starforlife - Венци, ти си идиот. (Не по достоевски.)
20.08 12:05
Но все пак да те попитам какви са приликите и разликите м/у коментар Nо2 и този под Nо51?
цитирай
57. vencivaleri1951 - Ако беше прочел ,, Идиот,, НА Достоевски
20.08 13:41
........
а и разбрал щеше да разбереш разликата между княз Мишки/идиота/
и някои от персонажите -близнаци твои. .......
цитирай

ТОЯ ЧОВЕК НАИСИТИНА ИМА ПРОБЛЕМ С ВЪЗПРИЕМАНЕ НА ТЕКСТ А ВЕРОЯТНО И НА ЧУТО....
Твоето „ Венци, ти си идиот. (Не по достоевски.)„ ... е повече от „ноторно и релевантоно„ ... а, той ти отговаля с „АЗ НАЙ ПОСЛЕ РАЗУМЯХ КОЙ Е КНЯЗ МИШКИН„ ... ХАХАЕХАХАХА ...

ОЩЕ ПО-СМЕШНО МИ СТАВА, ЧЕ МЕ Е „ОБИЖДАЛ„ НА „КНЯЗ МИШКИН„ ПРЕКТИЧЕСКИ ПРЕД ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ, ВСИ НАЧЕТЕНЯЦИ И ЛИТ. КРИТИЦИ ...
То е ясно аз защо си мълчах ... ама тез корифеи и литературни критици защо си мълчаха пак вече ми е ясно .
[/quote]
цитирай
27. starforlife - ~
22.08.2019 09:40
vencivaleri1951 написа:
...
въпреки различията ни смятах, че тези неща са ти чужди, а то се оказва, че ти си готов да им служиш като крепостен. Иначе ,,Идиот,, никога не е късно да се чете . Опитай и ти.

Хайде пак императивни мнения.
Радо може да е чел "Идиот" преди теб, повече пъти от теб, както и да го е разбрал много по-добре от теб, всезнайко.
И ти вече си 13-тата дупка на 13-тия прокъснат капут, а не както по онова време, когато си бил "нещо" и "някой" само и единствено заради изпърдяната си семка.

После: Корти ти зададе уместни въпроси. Но ти типично като насран комуняга се правиш на трепан.
цитирай
28. vencivaleri1951 - Жорко,
22.08.2019 10:01
да разбирам ли, че старшините са хранели семейства, а офицерите са хранели само
себе си. И понеже ти вади очите това, че и аз съм офицер, то моя милост молба за това не е подавала, и на званието си не съм се радвал. Гледал съм как да мине по бързо и безпроблемно времето. Мен с пистолет не са ме награждавали -теб с два. Дори и тази ти фантазия говори достатъчно за теб и за филма който ,,режисираш,,
Впрочем и баща ми не е подавала молба. Него коменданските го взимат във втория семестър в Медицинския и го водят при Славчо Трънски, тогава комендант на София и онзи го пита:
Ей, зрънце....теб кой те демобилизира-на което баща ми също пита.
-А мен бате Слави, кой ме мобилизира, та после да ме демобилизира.
Това съм го чул и от Трънски, и от Данаилов/загубил емпатията на Великия Гетсби...пардон Герман/в една от пиесите на бай Славчо. Тоест и при баща ми нещата не стават доброволно. Толкова за бащите.
Препоръчвам ти да прочетеш и за Корейската война, а и побликувсните записки на Труман за нея. Какво е Корея до Войната, как и защо се разделят на Северна и Южна Корея. Ще спомена само, че СССР се намесва във войната с авиация ,чак когато янките пращат въздушна дивизия. Няма да ти развалям настроението с резултатите от въздушните боеве. Иначе севернокорейците основно са подкрепени от китайците, а южняците от САЩ, Великобритания,Австралия и д-р. Пак няма да говорим кой търти да бяга и в тази

конфигурация

П.П казах ти, че не живея в блога .Малко много ми идва да си пиша и с теб, и с профилите ти.
цитирай
29. radostinalassa - А аз ти задавам един семпъл и прям въпрос, очакващ сепъл и прям (и най-вече честен) отговор: ТИ ЛИЧНО, УВЕЛИЧИ ЛИ ПРИЕМЪТ НА ЙОД СЛЕД ЯДРЕНАТА АВАРИЯ В РУСИЯ?
22.08.2019 14:41
Лайфчо, аз не съм приемала йод даже при бомбардировките в Сърбия, а след Чернобил въобще. Тогава не ми е минавало и през ум да пия йод.
Аз винаги пиша възпитано и затова не съм жалка. Жалки са неврастениците, които псуват като сигани.
цитирай
30. getmans1 - . . . Точно ТИ, трябва да вземаш ре...
22.08.2019 14:48
... Точно ТИ, трябва да вземаш редовно йод, че ЮЖНИЯТ ТИ МОЗЪК е яко облъчен ...


radostinalassa написа:
Лайфчо, аз не съм приемала йод даже при бомбардировките в Сърбия, а след Чернобил въобще. Тогава не ми е минавало и през ум да пия йод.
Аз винаги пиша възпитано и затова не съм жалка. Жалки са неврастениците, които псуват като сигани.

цитирай
31. radostinalassa - Аз пиша само до Лайфчо , а не на крантата му
22.08.2019 20:51
И да си призная не знам френски език и не употребявам френска храна.
цитирай
32. radostinalassa - Йодът при вероятно облъчване просто не дава на ...
22.08.2019 20:53
радиоактивния йод 131 да замени нормалния йод в щитовидната жлеза.
цитирай
33. starforlife - ~ 28. vencivaleri1951
22.08.2019 21:26
Венц0, ИДИОТино, ти си жалка картинка, но все пак ще те рапликирам. Отзад напред.
(Предай на необразования ти кореш, хореш или както е там да го ебЪ, че това са една дума.)
Та:
- Колкото и да се пънете да вменявате, че ползвам множество профили - това не се превръща във факт, най-малкото, защото много хора познават основно мен и Корти и най-малкото за двама ни знаят, че сме две различни лица. Включително модераторки и други видове длъжности от екипа на стопанисващите блога и вие, ако имахте поне малко логична мисъл, щяхте да си давате сметка, че за работещи за фирмата, стопанисваща платформата е повече от детска игра да добият представа аз такъв "играч" ли съм, за какъвто искате да ме предтавите пред околните или друг.
А как ме възприемат и какво е отношението им към мен (ако щеш и дори чисто като към Професионалист), се вижда от факта, че се изявявам като краен циник и простак, но няма последствия спрямо моята скромна персона, а профили като други предшественици на настоящия фейк Василиса 1 гънка в мозъка, 9 грама от същия и 17 нереализирани интригантски профила, без поне специално аз да правя каквито и да е доноси по адрес на идиотът, стопанисващ ги... Повтарям: БЕЗ ДА ПРАВЯ КАКВИТО И ДА Е ДОНОСИ КАКТО ВИЕ ПОСТОЯННО ПРАВИТЕ СПРЯМО МЕН получават заслуженото.
Така, че, капути жалки - АЗ ТУК СЪМ ИНСТИТУЦИЯ! Ха ха ха

- Какво ебе когото и да е как се развиват дадени действия по време на въпросната война бе, льольо? Вие не проумявате ли колко сте жалки, че по-умният в лицето на САЩ, винаги е готов на компромиси именно защото е по-умен.
САЩ са в състояние да сгънат дрисливата ви Русия за по-малко от месец, ако се води неядрена война. Запомни го от мен - за по-малко от месец.
Индия - за може би два. Турция - за може би същите два. Израел - също.
Ето това е "великата" руска мечка - дуене, което се вижда при реални бойни действия в момента колко е смешно и жалко.
Венц0, ще отречеш ли и с кои очи, че след подялбата като сфери на влияние през 45-та на Корея на Северна с влияние СССР и Южна - с влияние САЩ, първата изостава до най-идиотската държава в света в момента, а втората процъфтява икономически?
Сравни стандарта на живот в двете Кореи в момента бе, смотаняко.
Аз хей така, без Гугъл, мога да ти цитирам минимум 5 Южно Корейски корпорации, които са водещи в браншовете си в световен мащаб, докато ти дори с помощта на Гугъл не би могъл дори една Северно Корейска да ми цитираш.
Да пробваме ли?
Схващаш ли, льольо?
На кого му дреме дали СССР е привидно победител във въпросната война, когато "победителите" живеят скотски (подобно СССР спрямо Германия след ВСВ), а "победените" - повече от добре?
Когато и в двете идиотски държави - СССР и Северна Корея, гражданите нямат нормални, чисто човешки права, а в държавите САЩ и Южна Корея - правата им се ограничават що е речено до нивото на хъсът им за реализация.

- През кура, че и оттатък ми е историята на сол-ташака ти баща, Венц0. Той е бил един престъпник за мен и точка. Ти също.
Защото е престъпление да отнемаш нещо от човека до теб, а и двамата сте го правили.
Отнемали сте от такива като мен - обикновени момчарлаци, без миналото на излязли на 8-ми "шумкари" и слязли на 9-ти, за да може след това десетилетия и внуците им дори да се облажават с най-медоносното на една престъпна шайка изклецани комунисти.
Ти знаеш ли например какви деца има да речем Бил Гейтс и какво работят?
М?
Хей така, дори с помощта на Гугъл можеш ли да ми отговориш, м?
Защото всички знаем, били сме свидетели, какво работеха децата на някакви идиоти-партийни "величия" като сол-ташаковия твой баща.
Ти си видим пример как един необразован идиот, с промит мозък и осакатени дименсии за Чест и Достойнство, за Правдивост и Безпристрастност, е решавал въпроси (човешки съдби дори под формата на власт по отношение на кариери), за които не само не си имал капацитета да го правиш, а не си имал моралното право на това.

- И понеже за кой ли път се опитваш да вменяваш свои си измишльотини, та да репликирам и тази твоя педерастия като опит за вменяване на околните:
Венц0, че съм работил за агенцията ни по национална сигурност е повече от доказуем факт. Най-малкото го има отразено в трудовата ми книжка. Но вие точно затова (една дума, икономч0) се "ужасявате" да се срещнете на такъв вид среща с мен (не само обикновен разговор, а доказване на твърдения и от двете страни с помощта на неоспорими документи), защото няма как да останете така лицемерни, както ви се ще и правите при положение, че видите и пипнете въпросните документи.
Единият ми пистолет не ми е трофейна награда както се опитваш да вмениш, че фантазирам и аз никога и никъде не съм дори намекнал за такова нещо като изсмуканата от гъзЪ ти поредна педерастия, а е личното ми оръжие, което може да се закупи при пенсиониране или други случаи. И аз съм го направил. Така както Гет е броил пари за неговото лично оръжие при пенсионирането си. Това "офицер" като теб (повярвай ми, чинът ти е дооста по-нисък от моя) явно няма как да го знае, защото ти и като "офицер" си бил същият посредственяк като при куп други неща.
Вторият ми пистолет е закупуван също лично от мен.
Да не говорим, че в къщата ми можеш да видиш доооооооста повече ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО оръжие, включително и автоматично.
ИСКАШ ЛИ ДА ГО ВИДИШ С ОЧИТЕ СИ, М?
И да не говорим, че под постинг някъде назад, когато пуснах снимки и на дипломите си, и разни други квалификационни документи, имаше снимка и на разрешителното ми за НОСЕНЕ на оръжие.
Документ, който, "офицерино", подлежи на контрол по отношение на психическото състояние на притежаващия го и който документ се презаверява периодически въз основа на определени критерии, един от които е именно психическата стабилност и здраве на кандидата.
Тоест, педерастията ви да се опитвате да твърдите, че не съм добре психически - просто пропада пред това, че периодически се явявам на психо-тест, за да имам правото да НОСЯ (не притежавам) оръжие.
БОЙНО оръжие, льольо. А не гладкоцевно или сходните.

Понимаеш, товарищ?
цитирай
34. getmans1 - Залудо се хабиш СТАР, АЗ ДВА АЗАЦА МУ ...
22.08.2019 23:54
Залудо се хабиш СТАР, АЗ ДВА АЗАЦА МУ ИЗВАДИХ И ТОА НЕ МОЖА ДА ГИ ОСМИСЛИ ... за този твой коментар ще му трябват поне дузина ... асистенти ... хахахаха.
цитирай
35. vencivaleri1951 - Е , вече съм спокоен ,щом контраразузнаването ни има такъв кадрови състав
23.08.2019 04:36
Само да уточним. Агенцията по национална сигурност не беше ли американска? Щото българската е Държавна агенция по Национална сигурност, ако не ме лъже паметта. Ама в контраразузнаването вече с трудови книжки ли са? Остава и в бюрото по труда да е регистриран личния състав. Впрочем ти знаеш ли, че Труман създава НАС именно около Корейската война, поради изтичане на информация според него. Той и така обяснява ,,приземяването,, на американската ВВС дивизия в Корея и пленяването дори на командирът и. Иначе как тези пияндури , които са лесни за ,,сгъване,, ще разпертушинят ,, соколите,, на чичо САМ. Как да не знаеш, като имаш ,,трудова книжка,, и от там. Абе велик си Жоро с няколкото библиотеки, множеството колекции, профили, но това с трудовата книжка от контраразузнаването е върхов лаф.
За бащите
Ще започна с това, че за летателния състав се пишат стихове, а за милиционерския такъв вицове.
Иначе бъркаш датите. Това с 8ми септември не е валидно поне за баща ми, защото Белград пада през ноември и то след тежки боеве, а войната за възпитаника на 2ра мъжка свършва през 45та във Виена. От лятото на 43та до пролетта на 45та. През това време успява да ,,открадне,, от колекцията на такива като теб и български и сръбски, и руски отличия. И кавалер е на ордени и медали за наритани немски задници, а не ,,усмивка пред строя, че намерил откраднатата гъска на баба Пена, което също си е важно, но от друг характер е това движение. Важно, защото днес, когато синът на старшината има трудова книжка в разузнаването на баба Пена освен, че и крадат гъската я и изнасилват, и убиват, и каквото се сетиш още. Това са обаче подробности, важно е , че има интернет и знаем какво правят синовете на Бил Гейтс-
какво ни интересува баба Пена..
Жорко, не може да говори за достойнство човек чиито
думи ще затруднят колектив от психолози и лингвисти да разграничат истинските от лъжливите.




starforlife написа:
Венц0, ИДИОТино, ти си жалка картинка, но все пак ще те рапликирам. Отзад напред.
(Предай на необразования ти кореш, хореш или както е там да го ебЪ, че това са една дума.)
Та:
- Колкото и да се пънете да вменявате, че ползвам множество профили - това не се превръща във факт, най-малкото, защото много хора познават основно мен и Корти и най-малкото за двама ни знаят, че сме две различни лица. Включително модераторки и други видове длъжности от екипа на стопанисващите блога и вие, ако имахте поне малко логична мисъл, щяхте да си давате сметка, че за работещи за фирмата, стопанисваща платформата е повече от детска игра да добият представа аз такъв "играч" ли съм, за какъвто искате да ме предтавите пред околните или друг.
А как ме възприемат и какво е отношението им към мен (ако щеш и дори чисто като към Професионалист), се вижда от факта, че се изявявам като краен циник и простак, но няма последствия спрямо моята скромна персона, а профили като други предшественици на настоящия фейк Василиса 1 гънка в мозъка, 9 грама от същия и 17 нереализирани интригантски профила, без поне специално аз да правя каквито и да е доноси по адрес на идиотът, стопанисващ ги... Повтарям: БЕЗ ДА ПРАВЯ КАКВИТО И ДА Е ДОНОСИ КАКТО ВИЕ ПОСТОЯННО ПРАВИТЕ СПРЯМО МЕН получават заслуженото.
Така, че, капути жалки - АЗ ТУК СЪМ ИНСТИТУЦИЯ! Ха ха ха

- Какво ебе когото и да е как се развиват дадени действия по време на въпросната война бе, льольо? Вие не проумявате ли колко сте жалки, че по-умният в лицето на САЩ, винаги е готов на компромиси именно защото е по-умен.
САЩ са в състояние да сгънат дрисливата ви Русия за по-малко от месец, ако се води неядрена война. Запомни го от мен - за по-малко от месец.
Индия - за може би два. Турция - за може би същите два. Израел - също.
Ето това е "великата" руска мечка - дуене, което се вижда при реални бойни действия в момента колко е смешно и жалко.
Венц0, ще отречеш ли и с кои очи, че след подялбата като сфери на влияние през 45-та на Корея на Северна с влияние СССР и Южна - с влияние САЩ, първата изостава до най-идиотската държава в света в момента, а втората процъфтява икономически?
Сравни стандарта на живот в двете Кореи в момента бе, смотаняко.
Аз хей така, без Гугъл, мога да ти цитирам минимум 5 Южно Корейски корпорации, които са водещи в браншовете си в световен мащаб, докато ти дори с помощта на Гугъл не би могъл дори една Северно Корейска да ми цитираш.
Да пробваме ли?
Схващаш ли, льольо?
На кого му дреме дали СССР е привидно победител във въпросната война, когато "победителите" живеят скотски (подобно СССР спрямо Германия след ВСВ), а "победените" - повече от добре?
Когато и в двете идиотски държави - СССР и Северна Корея, гражданите нямат нормални, чисто човешки права, а в държавите САЩ и Южна Корея - правата им се ограничават що е речено до нивото на хъсът им за реализация.

- През кура, че и оттатък ми е историята на сол-ташака ти баща, Венц0. Той е бил един престъпник за мен и точка. Ти също.
Защото е престъпление да отнемаш нещо от човека до теб, а и двамата сте го правили.
Отнемали сте от такива като мен - обикновени момчарлаци, без миналото на излязли на 8-ми "шумкари" и слязли на 9-ти, за да може след това десетилетия и внуците им дори да се облажават с най-медоносното на една престъпна шайка изклецани комунисти.
Ти знаеш ли например какви деца има да речем Бил Гейтс и какво работят?
М?
Хей така, дори с помощта на Гугъл можеш ли да ми отговориш, м?
Защото всички знаем, били сме свидетели, какво работеха децата на някакви идиоти-партийни "величия" като сол-ташаковия твой баща.
Ти си видим пример как един необразован идиот, с промит мозък и осакатени дименсии за Чест и Достойнство, за Правдивост и Безпристрастност, е решавал въпроси (човешки съдби дори под формата на власт по отношение на кариери), за които не само не си имал капацитета да го правиш, а не си имал моралното право на това.

- И понеже за кой ли път се опитваш да вменяваш свои си измишльотини, та да репликирам и тази твоя педерастия като опит за вменяване на околните:
Венц0, че съм работил за агенцията ни по национална сигурност е повече от доказуем факт. Най-малкото го има отразено в трудовата ми книжка. Но вие точно затова (една дума, икономч0) се "ужасявате" да се срещнете на такъв вид среща с мен (не само обикновен разговор, а доказване на твърдения и от двете страни с помощта на неоспорими документи), защото няма как да останете така лицемерни, както ви се ще и правите при положение, че видите и пипнете въпросните документи.
Единият ми пистолет не ми е трофейна награда както се опитваш да вмениш, че фантазирам и аз никога и никъде не съм дори намекнал за такова нещо като изсмуканата от гъзЪ ти поредна педерастия, а е личното ми оръжие, което може да се закупи при пенсиониране или други случаи. И аз съм го направил. Така както Гет е броил пари за неговото лично оръжие при пенсионирането си. Това "офицер" като теб (повярвай ми, чинът ти е дооста по-нисък от моя) явно няма как да го знае, защото ти и като "офицер" си бил същият посредственяк като при куп други неща.
Вторият ми пистолет е закупуван също лично от мен.
Да не говорим, че в къщата ми можеш да видиш доооооооста повече ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО оръжие, включително и автоматично.
ИСКАШ ЛИ ДА ГО ВИДИШ С ОЧИТЕ СИ, М?
И да не говорим, че под постинг някъде назад, когато пуснах снимки и на дипломите си, и разни други квалификационни документи, имаше снимка и на разрешителното ми за НОСЕНЕ на оръжие.
Документ, който, "офицерино", подлежи на контрол по отношение на психическото състояние на притежаващия го и който документ се презаверява периодически въз основа на определени критерии, един от които е именно психическата стабилност и здраве на кандидата.
Тоест, педерастията ви да се опитвате да твърдите, че не съм добре психически - просто пропада пред това, че периодически се явявам на психо-тест, за да имам правото да НОСЯ (не притежавам) оръжие.
БОЙНО оръжие, льольо. А не гладкоцевно или сходните.

Понимаеш, товарищ?

цитирай
36. starforlife - ~ 35. vencivaleri1951
23.08.2019 09:59
vencivaleri1951 написа:
не може да говори за достойнство човек чиито
думи ще затруднят колектив от психолози и лингвисти да разграничат истинските от лъжливите.

Абсолютно си прав, сол-ташако - не може да се говори с хора като теб, описвани с това изречение.
Защото и в случая, при този твой коментар, ти си въобразяваш, че това, което мислиш и/или съждаваш, е правилното, а то в огромен процент от случаите не е, най-малкото защото си живял и живееш в сенилната среда на заблудата и дезинформацията.
Или искаш да кажеш, че кадрите на анегенцията ни по национална сигурност не притежават трудови договори, не се вписват трудово-правните им отношения в трудови книжки и въобще за тях има нещо различно като практика от стандартната в държавата?
И тук не се ограничавам само до България.

Смешник си ти, Венц0 - пълен смешник.
цитирай
37. getmans1 - . . . ЕЙ, ГОЛЕМ СИ ИНАТ. . . УДАРИ ГО ТОА ...
23.08.2019 11:37
... ЕЙ, ГОЛЕМ СИ ИНАТ ... УДАРИ ГО ТОА НА ДЖУМБИШ ... НЕ ВИДИШ ЛИ, ЧЕ БАВНО СТОПЛЯ.


starforlife написа:
vencivaleri1951 написа:
не може да говори за достойнство човек чиито
думи ще затруднят колектив от психолози и лингвисти да разграничат истинските от лъжливите.

Абсолютно си прав, сол-ташако - не може да се говори с хора като теб, описвани с това изречение.
Защото и в случая, при този твой коментар, ти си въобразяваш, че това, което мислиш и/или съждаваш, е правилното, а то в огромен процент от случаите не е, най-малкото защото си живял и живееш в сенилната среда на заблудата и дезинформацията.
Или искаш да кажеш, че кадрите на анегенцията ни по национална сигурност не притежават трудови договори, не се вписват трудово-правните им отношения в трудови книжки и въобще за тях има нещо различно като практика от стандартната в държавата?
И тук не се ограничавам само до България.

Смешник си ти, Венц0 - пълен смешник.

цитирай
38. vencivaleri1951 - Смешник има...
23.08.2019 11:48
Жорко, помня как баща ми каза на мама, че има вече и той трудова книжка.
Беше на 54години и току що оглави един институт.
Но не това е причината за убеждението ми по въпроса. Петте ми години като държавен експерт минаха в сферата на труда в Планова комисия. Имах и достъп 2ра степен никога, поне до 92ра година, а няма логика и след това военният състав да е отговарял със същият трудов документооборот с цивилния. Волнонаемният състав донякъде, но тези под пагон никога. И то е логично. В разузнаването и контраразузнаването има под прикритие някакво резиденти, или обикновени агенти
Които се знаят от двама, трима в агенцията, а по някога и самата структура е в неведение. И може би ще кажеш, че машинописките от личен състав им правят
Трудови книжки, заверяват ги в бюрата по труда и вероятно им пишат длъжностни характеристики заверени както е редно от профсъюзите. Ти казваш че си офицер ,сега разбрах и че си бил в разузнаването. Като те гледам и слушам ти си типичния разузнавач-незабележим, ненабиващ се на очи ... Щирлиц, който показва мускули и върти лопата пред ,,Тетевен,,Щирлиц на трудов договор!?
Жорко, просто парче си

quote=starforlife]
vencivaleri1951 написа:
не може да говори за достойнство човек чиито
думи ще затруднят колектив от психолози и лингвисти да разграничат истинските от лъжливите.

Абсолютно си прав, сол-ташако - не може да се говори с хора като теб, описвани с това изречение.
Защото и в случая, при този твой коментар, ти си въобразяваш, че това, което мислиш и/или съждаваш, е правилното, а то в огромен процент от случаите не е, най-малкото защото си живял и живееш в сенилната среда на заблудата и дезинформацията.
Или искаш да кажеш, че кадрите на анегенцията ни по национална сигурност не притежават трудови договори, не се вписват трудово-правните им отношения в трудови книжки и въобще за тях има нещо различно като практика от стандартната в държавата?
И тук не се ограничавам само до България.

Смешник си ти, Венц0 - пълен смешник.[/quote]
цитирай
39. cortana - :):):)))))
23.08.2019 12:11
И ето, че в обедната си почивка отново се включвам аз, Корти! :):) Най-умничкият и сексапилен клонинг на..... 'Агент Щирлиц'. :):):)))))
цитирай
40. cortana - Другарю Венци, личи Ви, че сте изгледали много филми и дори във филм живеете. :):):)))
23.08.2019 12:13
Не знам обаче дали ще е изненадващо за Вас, че въпросният филм не се режисира от Вас и в него Вие сте един обикновен статист, който почти не се отличава от декора. :):):)))
В последния си коментар сте написал толкова глупости и сте използвал толкова филмови похвати, че още се смея.
Дали имам аз лично представа от някои неща във въпросната агенция, чиято дейност не се ограничава до контра разузнаване и в която много малка част персонал е под пагон ли? Да не говорим, която изобщо НЕ Е военизирано подразделение. Ами имайки предвид, че от доста вече години съм първа приятелка на човек, работил доста години за нея, както и имайки предвид, че доста години единият ми брат е женен за служителка на въпросната агенция, явно имам много по-ясна и достоверна представа от Вашата.
Вие, другарю Венци, живеете с призраците си от миналото. :) Проумейте, че почти всичко в съвременния живот е много различно от въъпросното минало. :) Включително в сферата на..... контраразузнаването. :):):))))
цитирай
41. vmir - Привет, Жоро!
23.08.2019 12:59
Орките са извадили насреща ти и емблематичния соц-идиот ОК2332, който въпреки върховната си простащина, неграмотност и необратима деградация, няма вече сили да се плюнчи и пеняви както преди 10 години. Останала му е само пословичната за всички пост-соц-фанатици манакална претенция да познава материи, от които хар-хабер си няма.

Колкото до Гадостинка, дето щяла да те държи отговорен ако умре от рак, тя не може да схване, че с гадостите, които е пропуснала толкова дълбоко в себе си, сама се поставя в опасна за здравето ситуация и аз познавах и преди доста години съм контактувал в блога с поне 3 - ма блогъра и блогърки, които си отидоха скоропостижно от рак по същата причина. Това е едно луднало бабе, вживяло се в специалистка по ядрена и каква ли не техника, защото не знае, че знания и ерудиция се трупат десетилетия и се натрупват от хора, които не ги търсят в сайтове за видиотяване на престарели неграмотници, решили тепърва да стават техничари и специалисти.

Поздрави и успешен ден!
цитирай
42. radostinalassa - Почакай малко г - н Вмирисан
23.08.2019 14:08
.

Колкото до Гадостинка, дето щяла да те държи отговорен ако умре от рак, тя не може да схване, че с гадостите, които е пропуснала толкова дълбоко в себе си, сама се поставя в опасна за здравето ситуация и аз познавах и преди доста години съм контактувал в блога с поне 3 - ма блогъра и блогърки, които си отидоха скоропостижно от рак по същата причина. Това е едно луднало бабе, вживяло се в специалистка по ядрена и каква ли не техника, защото не знае, че знания и ерудиция се трупат десетилетия и се натрупват от хора, които не ги търсят в сайтове за видиотяване на престарели неграмотници, решили тепърва да стават техничари и специалисти.
Значи аз съм луднало бабе? Сигурна съм, че си по - дърт и болен от мене. На 100%. Оттова излиза, че освен вмирисан си и долнопробен лъжец, който пише зад гърба на хората. Може би го правиш от глупост, но това не ме топли. Просто поствам чужди статии, за които съм преценила , че са верни, Вмирисан глупако.

цитирай
43. starforlife - Хаааааааааааа ха ха ха
23.08.2019 14:17
Тъжина... Пръчко... Любо (ако не знаеш това е реалното име на "вмир") е 2 метра мъжага на малко над 50 годишна възраст. Здрав не само психически (за разлика от теб) индивид от мъжки пол, а и както вече казах - мъжага. Тоест, от онзи тип Мъже, които, ако ти си капут като разни икономчовци, мерлинчовци, блекчовци, венцивалеровчовци и си позволяваш подобен език, чисто по мъжки при една реална среща с него би/биха напълнила гащите от физиката му, а за Интелекта му красноречиво говори обстоятелсвото по отношение на неща при него като кариерно развитие, в коя област и за какви работодатели както и странични ангажименти за обществото в самото него.

Тоест, Тъжина, дърта пръчко:
- Първо, да чуем сега твоята възраст. Аз съм на 47, Любо 52-54 (той ще уточни)
- Второ, да кажеш кога и къде да си направим една фотка, м?
Аз поемам ангажимента да сме там с Любо и после от въпросната фотка да се види накуп визията и на трима ни.
Защото, нали: по твои думи аз съм възпълен... Сега "вмирисаният" (твой епитет, възприет от льольото-женчо мерлинчо) пък бил по-дърт от теб... И прочие.
Да не говорим, че Любо е пускал свои снимки в блога и подмятанията ти са чиста проба дъртофелнически шитни като цялото ти "творчество" тук, а ти като млада убавица що не се покажеш, м?

М?
Да дадем ход на льольовщината ви по този начин, м?
Като фейс ту фейс започнем да опровергаваме или доказваме кой какво твърди за отсрещната страна.
Аз по последната ти идиотия казвам, че Вмир е на 50и, а ти според мен си на около 70.
Да проверим, м?
И околните да си направят сметка с кое безочие една изкуфяла дъртачка като теб, пуска екстрементите си за Мъж с поне 15 години по-млад от нея.
цитирай
44. vencivaleri1951 - Жоро, общо взето съм наясно какво прави агенцията и как е структурирана
23.08.2019 14:36
Също написах, че волнонаемните имат приблизително еднакъв документооборот.
Ти обаче си бил офицер написа и си си купил пистолета при напускането. Преди разказваше, че са ти награда, а не трофей както написа по горе. Както и да е, аз ти казах, че няма как да има военен трудова книжка. Нито трудовото законодателство, нито Кодекса на труда третира военните като възможни истци и ответници. Примерите които съм дал са да усетиш абсурда на твърдението си. Естествено е малко да са
Под пагон служителите в агенцията, но това е проформа. Тя би трябвало да е софтуера на разузнаването ни, ако е взела за модел американската, а ако е убежище за фукари и калинки е друг въпрос. Преди съветът по сигурността към държавния съвет бе сериозна институция. Иначе аз съм готвил документи за пенсиониране на стотици хора, някои със стаж и в армията. Знам извлечението което ми се даваше от финансовите служби. Наистина, нямам практика с военни след 2005година, но ще питам колега, който само това прави.

quote=cortana]Не знам обаче дали ще е изненадващо за Вас, че въпросният филм не се режисира от Вас и в него Вие сте един обикновен статист, който почти не се отличава от декора. :):):)))
В последния си коментар
Дали имам аз лично представа от някои неща въ е под пагон ли? Да не говорим, която изобщо НЕ Е военизирано подразделение. Ами имайки предвид, че от доста вече години съм първа приятелка на човек, работил доста години за нея, както и имайки предвид, че доста години единият ми брат е женен за служителка на въпросната агенция, явно имам много по-ясна и достоверна представа от Вашата.
Вие, другарю Венци, живеете с призраците си от миналото. :) Проумейте, че почти всичко в съвременния живот е много различно от въъпросното минало. :) Включително в сферата на..... контраразузнаването. :):):))))[/quote]
цитирай
45. starforlife - Хайде, капут-Венц0, сега покажи къде съм казвал, че личното си оръжие съм получил като награда.
23.08.2019 14:46
Просто покажи.

После ще се срещнем пред поделението на въпросната агенция на "Черковна"... С очите си ще видиш аз имам ли достъп да влезна вътре и как ме посреща и допуска охраняващият състав... Ще излезна с някой от свободните в момента апелативни прокурори или КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ (защото, ако не знаеш там е единият от двата "Блю Джийн"-а на България, а агентите от дирекцията за сигурност на информацията НЕ СА подпагон, но са агенти с доста широк спектър правомощия, произтичащи от статута им. ..) Ще седнем отсреща в кръчмата на Ахмет Доган... Пък така ти ще продължиш да си лалосваш, а аз с въпросните БЕЗ пагон служители към агенцията, ще си полафим на твой гръб.
Ще погледнеш с очите си разрешителното ми за НОСЕНЕ на бойно оръжие... Самото носено от мен такова... Регистрационния талон на автомобила, с който реша да съм там... Дипломата ми за компютърно образование... Трудовият ми договор на коя компания в момента съм "роб" и на какво ниво (заеманата от мен позиция)... Последната ми изплащателна дори, за да видиш що за "робско" възнаграждение получавам...
След това ще отскочим до 99% вече завършения мой строеж, за да видим кой и за това лалосваше... Там ще прегледаш чисто счетоводно документацията колко е излязъл като себестойност... Ще те препитам знаеш ли поне Питагоревата теорема и имаш ли Интелекта да я съотнесеш поне теоретично спрямо покрива, за който също лалосваше джуркащата се посредственост в главата ти... Ще ти дам личния си апарат за заваряване (има и аргон, затова не пиша електрожен), че да те видя една заварка ще направиш ли... Ти мен също ще видиш...
Накрая ще отскочим където кажеш, за да премеря Знания и Професионализъм на тема код с когото от твоите Програмисти кажеш...
И още по-накрая ще отскочим до пицарията ми и проверим кой как е в кухнята.
Вмир, Колевн38 и Корти от "моя страна" ще са там, за видиш поне веднъж с очите си опонентите си...
Ти доведи мерлинчо, блекчо и икономчо примерно.
Мерлинчо ще мери интелект с Колевн...
Блекчо с едни негови претенции за езици - ще поговори на три такива с Корти...
А икономчо ще го видим що за икономист е спрямо Вмир. По какъв начин ли? Достоверни начини много - все ще го измислим.
Е... Ако предложите мерене на данъчни декларации - аз ще съм "икономиста" за това. Ха ха ха

Да потанцуваме, м, льольо?

ПС: Продължавам да недоумявам защо се опитваш да вкараш ДАНС под шапката на военните когато това не е така.
Оставяме настрана обстоятелства от рода, че освен споменатите компютърджии, и други отдели на ДАНС като да речем за финансови престъпления и разузнаване, въобще и изобщо също не са пагонизирани, но ни най-малко не излизат от структурата и не се превръщат във външни такива.
Тоест, всички трудово-правни обстоятелства като да речем минимално трудово възнаграждение, отрегулирано със Закон; "бонуси" във вид на храна и/или купони за такава; на униформено и/или цивилно облекло; представителни; за почивки и прочие; доооста по-голямата платена годишна отпуска от която и да е в страната (Като си парче-счетоводител, знаеш ли колко дни е тя при един служител на ДАНС, м?) и прочие и прочие - си остават факт за всеки един служител, та чак приеми до "чистачката".
(последното е ебавка естествено)
цитирай
46. vmir - Жоро, кога ще се срещнем да те черпя за подмладяването?
23.08.2019 14:59
Че скоро Фръквам за Москва на път за Хамериката... Летището в Москва няма wifi, а в сравнение с това в Ню Йорк е като селска автогара. Но цените на сувенирите са в пъти по-високи от щатските. При последния си полет бях до едно рускинче, пръстите на краката му се виждаха през скъсаните гуменки, но то не само не се притесняваше от това, но и като че ли приемаше манифестациите на пръстите си като тържество на свободата...
цитирай
47. radostinalassa - Пак си ме изтрил палавнико!
23.08.2019 15:01
Лайфчо го е страх от негъзолизните мнения. Страхлив пръч излезе. Не се пъни да ми пишеш коментари, няма да стане.
цитирай
48. starforlife - Любо, утре.
23.08.2019 15:05
Адски съм ангажиран покрай строежа (до службата дори не мога да стигна), но понеже имам вина пред теб, че все не мога - утре когато кажеш. В пицарията ми, знаеш я, вече сме пили бира там. Само кажи час.
цитирай
49. starforlife - Тъжинчеее, жалко е да се опитваш да вмениш, че съм те изтрил.
23.08.2019 15:06
Защото не само НЕ СЪМ, а и те репликирам.
Та, Тъжина?
НА КОЛКО ГОДИНИ СИ ТИ - ПОДМЯТАЩАТА, ЧЕ ВМИР Е ДЪРТАК?
На колко, Тъжинче, пръчко?
И КОГА И КЪДЕ ЩЕ СЕ ФОТНЕМ АЗ, ТИ И ВМИР, ЧЕ ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ МОЯТА ТЛЪСТОСТ, ВМИРОВАТА ДЪРТОФЕЛНОСТ И ТВОЯТА МЛАДЕЖКА ВИЗИЯ?
М?
М?
М?
цитирай
50. vmir - 48. starforlife,
23.08.2019 15:37
Става ли преди обяд в 11ч, че после пътувам за Русе, имам среща пред Тетевен, само да не чуе Гадостинчето, че току дошла да ме набие, нали съм болнав немощен старец...
цитирай
51. starforlife - ~ 50. vmir
23.08.2019 15:52
vmir написа:
Става ли преди обяд в 11ч, че после пътувам за Русе, имам среща пред Тетевен, само да не чуе Гадостинчето, че току дошла да ме набие, нали съм болнав немощен старец...

Боях се, че ще го кажеш преди обяд, защото аз тази вечер пък пътувам за П-ще и след това, което ще върша там, ще съм крайно изморен, връщайки се на сутринта, но НЯМА ПРОБЛЕМ. Особено след като това е може би последният шанс да пием по бира скоро, заради твоето заминаване до тази така идиотска държава САЩ.

10?
Или?
Просто доуточни часа.
За мен 10 ще е ОК, както казваш до 11 ще пием по бира, полафим за възръстта ти, че да не се излагам друг път и след това тъкмо от 12 ще взема големия син да хапнем.
Е как къде?
Въпросното поделение на ДАНС е на 3 мин пеш от офисите ни, казах, че почти с/у него е кръчмата на Доган и защо пък да не се видя на по шкембе чорба (ха ха ха) с една Наталия - бивша Колежка, републиканска по карате, на която бедрото започва от сливицата.
Също като на Тъжина.
Хааааааааа ха ха ха

Последно 10 часа в пицарията? ОК?
цитирай
52. starforlife - ПС:
23.08.2019 15:55
Виж за в Русе се пази.
Защото за Тъжина не знам, но ако те улови оня бияч с помпозния НИК "пъъъърдяяятооор" - стъжни ти се.
Той много як и цели гребла навира в гъзЪ.

А сериоз: Пиши на Гети. Уточни се с него да пиете по бира и с него в Русе и се запознаете.
Дори ще му пратя по теб 1-2 готини немски бири - останали са ми все още 20-тина.
цитирай
53. vmir - 51. starforlife,
23.08.2019 16:06
ОК, утре в 10 ми е даже по-удобно от 11.

За Русе ще внимавам много да не ме набара завиращия гребла, даже ще си взема лопатка като теб, ама истинска, пък ако му се изплъзна жив, ще имам малко градинарска работа по фамилния гроб в Чародейка.

С Гети ще се уточним, той може би ще ми помогне да оцелея пред угрозата на черния хищник или Гадостинка.
цитирай
54. cortana - И тук отново макар и много набързо се включвам аз, Корти. :) Най-секси и умен Жоров клонинг. :) :) :)
23.08.2019 16:53
vencivaleri1951 написа:
Иначе аз съм готвил документи за пенсиониране на стотици хора, някои със стаж и в армията. Знам извлечението което ми се даваше от финансовите служби. Наистина, нямам практика с военни след 2005година, но ще питам колега, който само това прави.

Да де, но ДАНС НЕ Е армията и няма нищо общо с последната. И да де, но ДАНС е основана през 2008ма, а Вие сам казвате, че от 2005та сте изгубили връзка с нещата. :) И да де, но нещата през годините се променят и търпят развитие, защото това не Ви е социализЪма. :) :) :) И да де, но да бяхте първо попитал въпросния Ви познат и тогава да се опитвате духовито да иронизирате. :) :) :))
Уви, Вие все всичко знаете и околните са все по-ниско от Вас във всяко отношение.
Е да де, но Вие сте все само и единствено думи. Нито вседнъж не склонихте на реални проверки. :)
С две думи: празнословен бърборко. :) :) :)))
цитирай
55. getmans1 - . . . ГЕТИ, сега вари пърцуца до. . . ...
23.08.2019 17:45
... ГЕТИ, сега вари пърцуца до ... утре вечер ще е зает с тая технология ...
ВМИРЕ, и утре пред ТЕТЕВЕН бъди осебено осторожен ... наблизо живее ЛАСИТО ... те с ЧеПърдалото са комшиЙ итук го играят курт капан ... за камуфлаж ... хахахаха


анонимен написа:
ОК, утре в 10 ми е даже по-удобно от 11.

За Русе ще внимавам много да не ме набара завиращия гребла, даже ще си взема лопатка като теб, ама истинска, пък ако му се изплъзна жив, ще имам малко градинарска работа по фамилния гроб в Чародейка.

С Гети ще се уточним, той може би ще ми помогне да оцелея пред угрозата на черния хищник или Гадостинка.

цитирай
56. zuzi0550 - Венци, няма смисъл......
24.08.2019 10:28
Венци, няма смисъл......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2589877
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031