Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2018 10:24 - ЛЕСНО СА НАСАЖДА ЗЛОТО, ТРУДНО СЕ ИЗКОРЕНЯВА…
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1581 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 15.04.2018 17:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Ако ли пък се намери някой измежду вас, който сее плевели, раздори и други съблазни, такъв веднага го отстранете отсред вашето събрание, за да не се обърне това на разяждаща живеница, според Апостола, и да не се разпространи злото между добрите, и да не би някой корен на горчивина да прорасте нагоре, да направи пакост и чрез това да се осквернят мнозина. И злият вълк да не смути мирното Христово стадо, защото и такива ще се явят. За тях предсказва Христос, говорейки: "Защото е нужно да се яви съблазън, и горко на света от съблазънта." Поради това и вие, чедца, се пазете от тези неща и не ги допущайте да живеят между вас. Но ги отклонявайте далече от себе си, както пастирът прогонва краставите овце от чистото стадо.

                                          /Част от Завета на Свети Иван Рилски/

 

   

 

     ЛЕСНО СА НАСАЖДА ЗЛОТО, ТРУДНО СЕ ИЗКОРЕНЯВА…

 

     Този постинг пиша по случай отравянето на деца с химическо оръжие в Сирия от подкрепяния от Путин комунистически диктатор на Сирия, Башар Асад. Пърият – зла прокоба за света, вторият – част от злото, за което говори в Откровенията си Свети Йоан.

 

     Кой измисли злото, което вече сто години трови живота на хората по света, комунизма? Измислиха го Германия, Франция и Англия. По същество комуниззмът бе замислен като вид оръжие, което подло да поразява агресивните държави с необразовано население, подлежащо поради този факт на манипуулация. Днес необразованите хора са продукт на системата, наричаме ги опростачени от популизма. Внедрен сред държавите с необразовано население вирусът на комунизма води до самоизбиването на хората, водещо до отслабването на държавата до степен, да не бъде тя повече проблем за страните измислители на това подло зло. В подходящ момент чрез агенти на Комнитерна това зло бе внедерено в Русия, описана от един наш поет като мрак, гнет, неразорана целина, вертеп. С вируса на това зло в снагата си Русия, там започнаха граждански войни, убийства, избиване на реакционната маса, интелигенцията, въвеждане на нови системи на управление. Цитирам две от тях - командно-административното управление и колхолизацията, измислени като не от хора, а от банда от идиоти. Великите сили по време на ПСВ въвлякоха и Русия в нея, за да ползват ресурсите й, най-вече войници за избиване, като голяма част от тях са били въоръжени с гояги. С това завърши първият етап от внедряването на злото, казах в кои страни то бе измислено, казах и най-необразованата като население страна на Европа, където то бе внедрено и намери добра почва за развитие поради тази причина. Подчертавам, Европаа имаше нужда от това зло, затова го измисли и внедри в Русия, защото от изтощената от  глупавата война в Западна Европа, Русия щеше да откъсне още територии.

 

     Това зло обаче не се разви през следвоенните години по сценария на Коминтерна, лабораторията на злото. Вместо да се ограничи само в страната, където бе внедрено, то започна да пуска метастази в страните, които го измислиха, че и в други, разпространяването му започна да става застрашително дори за измислителите му. Атентати, подбуждане на граждански войни в други страни – у нас атентата с църквата „Света Неделя” и въстанието срещу монархофашистката диктатура от 1923 г, гражданската война в Испания,  подкрепата на интербригадисти, дестабилизация вдруги страни от агенти на злото, внедрени агенти-провокатори, платени от страната с победилото зло в нея - този процес стана подривен за голяма част от Европа, а като негови платени /от Сталин/ подкрепници се изявяваха родените не да се трудят и творят, а да вършат всякакави престълнения, започвайки от дерайлирането на влакове, до убийства.

     Комунизмът обаче има и друга вина – с пдкрепата на комунистическия СССР Хитлр си осигури гърба и започна война срещу Англия, най-силната държава тогава, владеща половината свят, и тя символ от онова време на злото.  Хитлер ги размаза, но те подлъгаха Сталин да нападне Германия, като завладее цялата Полша и после самата Германия. Хитлер ги размаза и тях, но дойде време за преломния момент не само за ВСВ, но и за бъдещето на света въобще. Англичаните вкараха във войната САЩ, които видяха своя шанс да станат световен лидер и станаха. С могъщите си самолети, наричани летящи крепости те разрушиха Германия, която капитулира и  американците засатанаха начело на новя световен ред. В този нов световен ред те дадоха шанс на живот на световното зло, комунизма, защото имаха нужда от него. С неговото опазване Европа се разделяше на два враждувщи лагера, комунистическа и свободна, а за да има равновесие в нея без намесата на САЩ това нямаше да бъде възможно. С това една от целите на войната – да бъде изваден вирусът на комунизма от снагата на СССР не бе осъществена и така бе даден шанс на това зло да се разпространява по света.

     Пропускам Корейската война с петте милиона жертви, Китайската гражданска война, подаръка на Чърчил за Сталин, половината от Европа като благодарност за заслугите на Сталин по време наа ВСВ, между които страни бяхме и ние. Резултантът при нас е известен – отнемане на собствеността, избиване или интерниране на интелигенцията, разруха на основата на страната, селото с произтичащата от това миграция, разрухата на ценностната система на хората, която пък доведе до опростачването им и до формиране на трите прослойки на днешното ни общество– пазарни проститути,пазарни боклуци и абсолютни боклуци.

    Пропускам и годината 1962-а, когато Хрушо искаше да монтира в Куба ракети срещу САЩ по същия начин, както сега Иран иска да монтира в Сирия ракети срещу Израел. Нма да пропусна обаче годината 1963-а, основата на днешния конфликт в Сирия, в който братската дружба между Путин и Асад стана причини тоталната разруха на страната, смъртта на 500000 души и заливането на Европа от мигрантски вълни. Какво случи комунизма на света през 1963 година която дестабилизира Близкя изток, ще обясня сега:

     Дебелата украинска свинкя яде голата опашка покрай опита му да инсталира ракети в Куба, но на един друг фронт, близкоизточния, той постигна големи успехи. В резултат на връзките с близкоизточни страни и внедряването на агенти на СССР в тях, на власт дойдоха арабски социалисти. Това понятие не прави смисъл, араб социалист е толкова противоречиво понятие колкото и девствена курва. За арабите като манталитет, като вяра, социализмът е нещо недопустимо. Въпреки това обаче в някои страни от които Алжир, Либия, Египет, Сирия, Ирак, на власт дойдоха т. н. партии за арабско възраждане, просоциалистически. По-късно макар и под друго наименование социалистическият строй наричан фундамнтализъм вместо диктатура „проби” и в Иран, който се превърна в бандитска държава. В Иран не са араби, но по манталитет са същите.

    По-интелигентните от тези страни отхвърлиха социализма сами -  Алжир и Египет -  в други страани той метастазира според условията в тях и се утвърди. Утвърждаваането му бе продължителен етап, то продължи и по времето на Брежнев, който опита да внедри соцализма в още една държава, Афганистан. В тези арабски социалистически държави бяха организирани служби по сигурността, като тази задача извърши най-силният катебист след ерата на Берия, Андопов. Тези служби бяха най-силни в Ирак и особено в Сирия, където благодарение на подкрепата на Путин, олицетворение на злото, което тресе света вече много години, работят до днес.

     Злото, причинявано от куминизма, с най-силна фигура в момента Путин има следното лице – незачитане на човешкия живот, налагане на комунизъм на всяка цена, който не води към нищо добро. Давам приимер със Северна Корeя, и тя принадлежаща към най-щастливите хора на света според комунистическата династия там. Комунизмът причини много сериозни проблеми в една от най-красивите и богати страни на Южна Америка, Венецуела. Тя се срина икономически въпреки огромните си природни богатсва. Какво добро ще допринесе за хората в страните, в които Путин наложи комунизъм, нарушавайки спораазуменя за ненакърнимост на границите като Приднестповието, Северна Осетия, Абхазия, Крим, „ЛНР”, „ДНР”. Това буквално са страни идиоти, които дъргжат на нокти света. Читирам и Чечеения, където наложеният там комунизъм стана причина за разрушаването на страната и напускането й от 2/3 от населението й. Пука му на олицетвворителя на злото по света. Ако нито един чеченец не остане в страната си, него това го устройва абсолютно. Войнаата в Чечения бе прелюдия на войната в Сирия днес, която Путин води по същя начин.

    Това са корените на войнаата в Сирия, нейният възел се заплете доста от далееч, през  1963 г., когато в тази страна комунизмът се утвърди благодарение на жестокостите на комунистическата династия Асад. Случващото се показва на какво са готови комунистите, олицеторение на злото по света, за да здапазят властта си. Като противодействие срещу тези убийци на власт в Сирия се появиха още по-страшни убийци като въоръжена опозиция, защото по нормален начин управниците не могат да бъдат свалени от власт. Втази страна сега вилнее духът на злото, комунистите избиват содтвения са народ за да остаанат на власт, с тази цел те дори ползват химически оръжия, убивайки децата. Сирия е разрушена, половината Сирия напусна страната, войната се очертава да продължи докато САЩ рухнат Путин икономиически и олигарсите го махнат, защото той има ограничен ресурс за водене на тази война, а ако тя завърши, разушенията нама как да бъдат вазстановни. Направо казано, комунизмът унищожи държавата Сирия.     

    Отново някои страни, които след ВСВ оставиха злото за да имат ползи от него, продължанат тази линия. Да се пазят хората от злото, да не го оставят да пусне горчиви корени, а да го прогонват както овчарят краставата овца от стадото, за това предупреждава още през 946 г. от пещерата, отредена за него в Завета си небесният закрилник на България, Свети Иван Рилски. В днешният опростачен, пазарно скроен свят, управлявян от зли хора, предсказани в Откровенията на Свети Йан и от опростачватели, за да имат манипулируем електорат и така да запазят властта си,  няма кой да се съобрази с неговата премъдрост…

     




Гласувай:
12



1. sande - Поздрави, Коста !
15.04.2018 11:47
Злото, причинявано от куминизма, с най-силна фигура в момента Путин има следното лице – незачитане на човешкия живот, налагане на комунизъм на всяка цена, който не води към нищо добро. Давам приимер със Северна Кория, и тя принадлежаща към най-щастливите хора на света според комунистическата династия там. Комунизмът причини много сериозни проблеми в една от най-красивите и богати страни на Южна Америка, Венецуела. Тя се срина икономически въпреки огромните си природни богатсва. Какво добро ще допринесе за хората в страните, в които Путин наложи комунизъм, нарушавайки спораазуменя за ненакърнимост на границите като Приднестповието, Северна Осетия, Абхазия, Крим, „ЛНР”, „ДНР”. Това буквално са страни идиоти, които дъргжат на нокти света. Читирам и Чечеения, където наложеният там комунизъм стана причина за разрушаването на страната и напускането й от 2/3 от населението й. Пука му на олицетвворителя на злото по света. Ако нито един чеченец не остане в страната си, него това го устройва абсолютно. Войнаата в Чечения бе прелюдия на войната в Сирия днес, която Путин води по същя начин.
цитирай
2. zaw12929 - ТЕМАТА ВИ Е БОЛЕЗНЕНО АКТУАЛНА...
17.04.2018 22:40
ДА ВИ ПОПИТАМ ПОМНИТЕ ЛИ КОЙ НИ НАТОПИ, ЧЕ СМЕ ОРГАНИЗИРАЛИ ПОКУШЕНИЕ НАД ПАПАТА?! ТОВА ЗЛО ПОГУБИ ХОРА, А НЕ СИ СПОМНЯМ ТЕЗИ . КОИТО НИ НАБЕДИХА ДА СА СЕ ИЗВИНИЛИ?! ТЕ ИМАТ НАВИКА ДА НАБЕЖДАВАТ И КАКТО БАБА МИ НАБЕЖДАВА ТЛЪСТАТА КОКОШКА , СГОТВЯ Я ТЕ ПЪК СИ СГОТВЯТ ДЪРЖАВИ. А СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЗАЩО СЕГА БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ БЕДНИ И НАЙ БОЛНИ?!
ПРАВ СТЕ, ЧЕ ЗАПАДА Е ИЗМИСЛИЛ ТЪКАЧНИТЕ СТАНОВЕ, ПАРНАТА МАШИНА, НО И ОЩЕ : ДЕМОКРАТУРАТА, КОМУНИЗМА, АТЕИЗМА, ФАШИЗМА И ЛИБЕРАЛИЗМА
БЪЛГАРИТЕ СИ БЯХМЕ ИЗМИСЛИЛИ СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА И В НЕЯ РАЗВИХМЕ ИНДУСТРИЯ, МОДЕРНО ЗЕМЕДЕЛИЕ ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОБРАЗОВАНИЕ... И ПАК НИЕ СИ ГО РАЗРУШИХМЕ, КОГАТО СЕ ИЗПЪЛНИХМЕ СЪС ЗАВИСТ, ОМРАЗА, ЗАБРАВИХМЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ТРАДИЦИИ НА ДОБРОТА... И ГИ ЗАБРАВИХМЕ ОТ НЕДОИМЪК, ОТ СТРАХ И МИСЪЛ- КАК ДА ОЦЕЛЕЕМ... НЯМА ХОД НАЗАД, НО И ПРЕД НАС СЪЩО БАРИЕРА...
цитирай
3. planinitenabulgaria - От ранга си на специалист по психофизологичните проблеми при жените
18.04.2018 21:28
веднага изтъквам двете опции, които са възможни при Вашия казус, г/жо ЦАВ:
1. Или работите за интересите на чужда страна - не за своята, а притив нея,
2. Или още не сте достигнала до интелектуално ниво, което да Ви дава възможност да различавате дигигус и фалос.
Когато достигнете това ниво, ще напиша реплика към коментара Ви.
Заради такива като Вас хората в Швейцария преди малко години разрешиха на жените да гласуват на избори и то под натиска хна Европа...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181169
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031