Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2017 19:26 - ПУТИН МОЖЕ ДА ПРЕВЪРНЕ МАКЕДОНИЯ ВЪВ ВТОРА СИРИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 858 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     ПУТИН МОЖЕ ДА ПРЕВЪРНЕ МАКЕДОНИЯ В СИРИЯ №2

 

   Фалшиви новини, дезионформация, пропаганда и ясни политически цели на Путин - след поражението му в Черна гора и неуспешния атентат срещу Джуканович най-верни на Балканите му остават Сърбия и Македония. Стремежът му е да им пречи да се присъединят към съседите си, страните от ЕС, като вместо това ги ползва за дестабилизиране на Балканите, водещо до напрежение в ЕС, до провеждане там на неприятни дебати, на които да се изявявят орално неговите политически приближени в страните на ЕС -  Орбан, Радев и кандидатпървата Льо Пен. На която след дни на изборите избирателите ще й експлоадират перинеума.

   Путин може да  разчита на правителствата на тези две страни, Сърбия и Македония, защото връзките му там остават. В Сърбия най-пръв стана Вучич, възпитаниик на националиста Шешел, сега негова маша. Затова са и протестите срещу него, има подозрения, че изборът му също е резултат на хакерска атака. В Македония нещата са още по-сложни, но понеже са от нашия етнос, запазвам мълчание.      

     Подчертавам, че сърбите са ми симпатични и много приличат на нас. Имат обаче неподплатено самочувствие, мъжете винаги се представят за типа курецкаогредо. За управляващите обаче това не важи – Сърбия винаги е била против нас, а сега работи против нас по заказ на Путин, защото така повелява славянското братство, което той предвожда срещу евогейците и хамериканците.

   Путин направи вече един такъв сценарии с неговите хора в Сирия. Чрез него той успя в някакава степен да дестабилиизира ЕС и да го натовари финансово, защото в него дойдоха неппригодни да живеят и да се трудят бежанци. Цената на разработката му „Сирия” до сега са към 400000 убити, разрушена страна, напрежение около Сирия и съмнителни дивиденти за Путин, комуто предстои да загуби войната. Смисълът на тази война в Сирия е подобен на смисъла на неговите хакери, които хакнаха Блог. бг. Хакнаха го, контрахакери обезсмислиха усилията им чрез изработване на нова антихакерска програма. Не се съмнявам, че сега на хакерите му е поръчана нова щуротия. А тези щуротии бяха успешни – избрани бяха Тръмп, Егор Додон и Радев, сега французите се страхуват руските кибератаки да не фалшифицират изборите. Поради този страх в Холандия гласуваха ръчно.

    В обхвата на моите интереси влизат Балканите, ВСВ и още доста теми. Не като военни действия, а като стретегии ме интересуват -  политиката на Балканите и случващото се по света по време и след края на ВСВ. Резултатите след ВСВ, договарянето, набедените жертви, последствията, почти всичко случващо се днес по света е резултат от случилото се тогава. Това са причините за днешния ни хал. Ние виждаме само последствията им, корените обаче са много дсъблоки и дават горчиви плодове. И ще продължат да ги дават.

   Обяснението защо стават тия неща в Македония дават самите македонци в една народна песен. Ако някой не я  чувал, ето линка й: https://www.youtube.com/watch?v=CEfPo9R4K7g

   Тази песен е спечелила Всероссийския конкурс за естрадни песни „Красный пеерец” в гр. Омск за най-смислен текст и за най-красива музика. Песента обаче е послание към света, което показва, че македонците са предразположени към заразата, която Путин възнамерява да им нацръка и да приложи сценария „Сирия” и при тях. А покрай тях да превърне Балканите във втора Сирия, да съсипе и нашия регион. Условия за това има. Непремахването на комунистите в Сърбия може да доведе до такъв сценарий, защото те се надяват да си върнат Косово покрай една военна ситуация на Балканите с помощта на Путин.

  Вероятността да бъдат вкарана македонците в сценарий на Путин е реална, защото от сто години те живеят в лъжа, подобно на руснаците, които пък живеят в Голямата лъжа. Повтаряни хиляди пъти лъжите, те започват да се възприемат като истини и се стига до феномена Промити мозъци. А това, което се задава пред Македония е нов сценарий „Косово”, сега без война и чужда намеса. Има основание за това. Резултатат от него ще бъда  подялба на Македония, като границата на Албания ще достигне Вардара. Да не признават, че са етнически българи, да ни мразят и да пишат трудове против нас – това ще бъде резултатът от тази тяхна глупост. Необразованите, но работеши от тъмно до тъмно албанци с многдетните си семейства ще изместят това велико племе, най-величавото творение на които май ще остане техният 16 метров кон в центъра на Скопие. Що бронз за скрап ще смъкнат гиптите /така се наричат македонските ромове/ от него, ако го разрушат при военен конфликт….






Гласувай:
4



1. sande - Така е ...
02.05.2017 22:33
Вероятността да бъдат вкарана македонците в сценарий на Путин е реална, защото от сто години те живеят в лъжа, подобно на руснаците, които пък живеят в Голямата лъжа. Повтаряни хиляди пъти лъжите, те започват да се възприемат като истини и се стига до феномена Промити мозъци. А това, което се задава пред Македония е нов сценарий „Косово”, сега без война и чужда намеса. Има основание за това. Резултатат от него ще бъда подялба на Македония, като границата на Албания ще достигне Вардара. Да не признават, че са етнически българи, да ни мразят и да пишат трудове против нас – това ще бъде резултатът от тази тяхна глупост. Необразованите, но работеши от тъмно до тъмно ал
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181034
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031