Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2017 22:11 - "ПАРТИЯ" ДОСТ - ДОСТОЙНИЯТ ОТГОВОР ПОСТУМА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 586 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 10.03.2017 08:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

„Партия” ДОСТ -  ДОСТостойният отговор постума

 

      Задкулисието отдавна си гръмна биринджизадкулисника, Луканов, лукавите му дела спрямо България обаче остават. Ще се спра на едно от тях - създаването на „партията” ДПС. Това е лабораторно синтезирана партия в централата на някогашната ДС. Замисълът бе: Тя с лъжи истини да обяснява. На изгонените от родните им места турци от България трябваше да се даде някакво обяснение /б. м. да се излъжат/ и обяснението бе така науйдурдисано, че джелатите на този процес да бъдат представени за техни защитници на правата и свободите им. Нямаше обаче нужда вече от такива обяснявачи - турците напуснаха България, ние загубихме работниците си - строители на пътища, на сгради и др, които отидоха да работят за  Турция. Разрушенията от местата, където живяха тези трудолюбиви хора съм показвал в блога си. Показвал съм и полупустинята Източни Родопи, която работливите ръце на турците бяха преобразиили в градина. Днес родните им места са станали отново пустиня, каквито са били преди 300 години, когато те са отседнали тук с животните си, прекратявайки номадския си живот. Селата и махалите, където те живеха изглеждат като след налет на ракети на Путин. Светите места на траките по Източни Родопи стават все по-трудни за намиране, а достъпът до тези, които не са включени в списъка за културно наследство и няма специални пътеки за тях става невъзможен. Само хора, които ги знаят къде са и не се лоят да се пpовират между тръни могат да ги достигнат.

    Основателите на ДПС бяха турци, агенти на ДС, но имаше и българи. Въвеждам два тага – професор Татарлъ и безпрофесника Палчев. Те бяха инфилтрирани в процеса, наречен Възродителен и осведомяваха ДС за случващото се сред турското население на България, направляваха действията му от позициите си на агент-провокатори или даващи акъли на турците, голяма част от тях неграмотни.  Малко информация имаше веднага след 1989 поради което  пенисите, които заподмятаха новопредставилите се като борци за права и свободи на репресираните турци в България минаваха, тук и там по някой балък се ловваше на тях. По делата им обаче тези хора /б. м. изявниции на ДС/ бързо бяха разпознати кому служат и турците се отдръпнаха от тях. Не всички, защото ДПС имаше административната власт в каазите с турско население и с помаци и гласоподавателите бяха превърнати едва ли не в изборни бойци, наричани от политоведите-проститути Желязната гвардия на Доган. Такива остават до днес нашите помаци, почти 25 години след оснваването на ДПС, защото нямат никакви възможности да се противопоставят на емисарите-измамници на ДПС, които държат тези бедни и отрудени хора в смъртния захват на железния си депесарски капан. Няма да споменавам кметства с помаци, но това, което е залепено на таблата за информация е обидно за България. Ако някой прочете постинга ми и посети помашките села по р. Върбица и притоците й, ще си спомни за този мой постинг. За да търпят обитаващите дадено населено място тези кандърмакюшета, представям си какъв страх имат те спрямо депесеагите си, които навсякъде по общините са 100% като кметове и като съветници. Сърбят ме пръстите да напиша таг с две-три такива населени места, но няма да сторя това, защото както се казва, ще се получи нежелателно ако някой от тази община отвори постиинга ми. Ще спомена обаче два региона – Якоруда, с най-войнствените и най-верни на ДПС помаци и  Рибново, където хората са набедени за такива. В чисто турските региони ако на турците се спомене понятието ДПС, въздействието върху събеседника е все едно чадър в гьота му разтваряш. Аз съм човек, на който турците са оказвали при пътуванията ми голямо внивание, имали са ми доверие и са ми разказвали за теглата си. А те не са малки. Писал съм а тази тема, сега дамо ще напомня, че те са яхнати от местни мафии, начело с турски мутри и са жестооко ограбвани. Причината е лошата инфраструктура на населените им места и липсата на конкуренция между мутрите. Най-точно казано животът на голяма част от мюсюлманите направо зависи от депесеагите им, за които турците казват: Те нямат нищо ообщо с нас, за тях не искаме да чуваме! И когато има избори гледат как да се измъкнат от населените си места.

    Постепенно това, което се вършеше от ДПС стана ясно на всичките турци в България, а за отношението на турското правителство към Догана всеки, който следи отношението мвежду двете страни знае какво е то - като към предател спрямо Турция. ДПС е една партия на лъжата, но пък много важна за това, което наричаме задкулисие на България. Тя работи като парапартийна централа на БСП. Поради това тя разшири доста влиятелността и дейността си в страната, към нея има обръчми от фирми, банки, в парламента можеше да се изявява като езиче на кантара, обръщането на което Доган ползваше за запреструктуриране отново и отново политическото пространство. Та преходът да продължава. Към ДПС се включиха и българи, и те с приказ от ДС - в ДПС, което да ползат за параван като задкулисници.

       Не можеше това да продължава вечно, поводът бе свалянето на мирния бомбардировач на Путин, избиващ враговете на народа на Сирия, който пресече турската граница. Изведнаж се оказа, че ДПС има връзки с Путин и благодарение на тях спаси България. Защото заради изказването на Местан в парламента Путин насочи към България ракети, но верният му подруг Догана се намееси и ги отсочи, като по този начин спаси България от превръщането й в радиоактивно стъкло. За втори път спаси България Догана, при пълвото ни спасяване той измисли формулата на етническия мир. Как да му не данеш 1,5 млн. лева за язовиира „Цанков камък”, аз бих му дал повече. Благодарение на него язовиирът е на томното място и няма да се налага после да се премества. По-ясно кой кому служи ДПС никога не е било, поради което да се направи протурска партия в България бе необходимо само технологично време. И тя е вече факт. При гласуванее в парламента ако ДОСТ се класира, депесебириинджията ще го наактивирва Путин с приказ как да създава напрежение между България и ЕС, достбиринджията ще го наактивирва Ердоган как да постъпва, за да работи за имперските му амбиции върху България.

    Та това е метастазата на раковото образувание на Луканов, създадено след 1989г. лаборатарыми сособами. И двете партии ще пречат на България. Узаконяанеето им бе недопустимо, но още по недопустио е те да са в парламента. Известно е, че листите на депутатите ги рЕдат задкулисниците. Те назначават  дори ръководството на БСП, сега начело за генсек му турнаха  Кури.

   Няма големи шансове Лютиф Местан в парламента ако влезне. Там има Атака - партия на Путин, а също Демократи, Националисти, АБВ, ДПС, БСП, ДСБ всичките също къртици на Путин. А Путин и Ердоган, това са мераклиите за възстановявяне на империите им, а методите им – от ХVІІІ-ХІХ век. С толкова пезевенци в парламента, има ли бъдеще България в ЕС, а и тя самата? Питам се и си отговарям сам, няма защо да питам други.

    Възниква обаче още един въпрос:

    Кури и Радев ли ще ни извадят от ЕС, или преди да успеят да сторят това, от там ще ни изхвърлят с препоръка да се върнем към Путин, където според БСП-ДПС е и мястото и спасението ни. И според останалите гибридни солдати на Путин Но в уравнението се включва и още едно неизвестно - Ердогана... 

               image

    Ние определяме паричните порции, не Цветан Василев?


 




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12301141
Постинги: 4573
Коментари: 10802
Гласове: 18380
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930