Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2016 23:10 - БОМБИТЕ, ЗАЛОЖЕНИ В ЕВРОПА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 854 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.12.2016 09:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
     На другарка Чара и товарищка ЦАВ, едната от които е умна, другата интелигентна - за поучение, а на хейтър Дъекономист, който не притежава тези техни качества - за слава

БОМБИТЕ, ЗАЛОЖЕНИ  В  ЕВРОПА  С  „МИРНИТЕ”  ДОГОВОРИ СЛЕД  ВСВ  ЗАПОЧВАТ  ДА  ИЗБУХВАТ …

     Аз и друг път съм казвал, че ВСВ не разреши проблемите на Европа. Чрез „мирните” договори, архитект на които беше Чърчил и които не отговарят на мисленето на евопейците бяха заложени бомби, които започват да избухват. Виновна за ВСВ е Англия с нейните мирни договори след ПСВ в опита си да продължи да владее и граби половината свят, нейни колони. Жертва на тези договори сме и ние. Англия завърши като победител във ВСВ, но тя не спечели тази война. Спечели я световната мафия, за която Европа, ако в нея бе победила Германия, щеше да си реши проблемите и да се превърне в икономически съперник на САЩ. И щеше да ги надмине, защото по умствен потенциал Америка и Европа не могат да се сравняват. Не само Путин е виновен за случващотоо се сега в Европа, той само се възползва от него - да руши стара Европа, където живият културните хора - творци, умеещи да мислят, да работят и да произвеждат. Хората там по нищо не приличат на приматите в Русия, можещи единствено да добиват и да продават природни ресурси. И да произвеждат според думите на Хрущо ракети на конвейр, както колбаси. Неприобщаването на Русия към тези културни държави, капсулирането й, към което я води Путин по подобие на Ким Чен Ун-овото на Северна Корея ще доведе до края й като държава, защото след не много години никакви връзки между хората от капсулираните държави и хората от свободниите държави няма да бъдат възможни.  

    Първата цел на тези „мирни” договори беше да няма ЕСЩ /Европейски съединени щати/, защото ако такива имаше, днес Американските съединени щати нямаше да се така силни и да владеят света. Тяхното владеене на света не става чрез ограбването му както от Англия с войски в колониите си, а по един нов начин, в основата на който са парите. Ще посоча само една страна, която макар и втора по икономика в света без САЩ е жива умряла, това е Китай. От къде ще взема Китай нови технологии, кому ще продава стоките си? Опитът на някои държави да се „откачат” от долара просто изтглежда смешен. Турският президент предлага на страни-идити да се разплащали с Турция със свои валути, вместо с долари. Това предложение в настоящия момент в света, когато доларът е международно платежно средство се приема с ирония.

    За да се реализира този проект на неоколониализма, начело на който сега са САЩ - твърде различен от класическия сценарий на Англия, Франция и други грабители-идиоти - необходиимо бе да се отслаби и разедини Еврапа, да се създаде основа за непреодолими противоречия между държавите в нея. Мирните договори след ПСВ, заради коиито започна Втората не само не бяха променени или отменени, но бяха заложени нови бомби в Европа. Световната мафия, чиито архитект бе Чърчил, вместо да дезинфекцира СССР от опасната брадата спирохета на Маркс, която бе внедрена от Антантата там, за да бъде СССР тогава хвърлен във войната срещу Германия и Австрия, направи точно обратното. Като благодарност за заслугите на Сталин към Англия във ВСВ, Чърчил му разреши да владее и граби голяма част от Европа, в това число и Балгария, която не бе воювала срещу СССР. Така България просто бе подарена от Чърчил на Сталин, а какво срува това на България!  Така страните, които Чърчил не обичаше той даде на Сталин,  защото знаеше какви материални и духовни разрушения ще им причини звяра, както го нарече Чърчил в една своя реч. Вместо промяна в Съветската империя, която да се превърне в нормална държава, тази империя на злото стана за втори път разменна монета на мафията и така тя се превърна в силна във военно отношение държава, заплашваща с ядрена война неподготвената за такъв конфликт следвоенна Европа, разрушена от безумната ВСВ зарадии английските интереси по света и в Европа. П този начин Европа остана зависима от Америка по същи начин, както зависими по отношение на сигурността си сега са Южна Корея и Япония, срещу които Ким Чен Ун подмята ракети както Путин срещу Европа.

    Световната мафия удари не само Европа, пострада и най-великата и най-издигната в интелектуално отношение и като технологии страна в Далечния Изток, Япония. Нейното бъдеще бе посечено по същия начин както това на Германия. Причината – да не може да застраши тя мощта на САЩ. Япония  бе мозъкът в този регион, Китай бе производителят на продукцията й, тези неща днес не са така, Китай работи предимно за САЩ. Япония вече не е велика сила, Китай стана велика сила, но икономически той е подчинен на САЩ. Китай се хвали с трилионите долари, които притежава, на ако Америка реши да наппави някакав промяна с долара или да го направи невалиден? Страшна сила са парита. Към тази картина да е по-пъстра се добави Северна Корея, която може да съсипе Япония и Южна Корея ако САЩ не ги пазят. Дали ще има мир и там, както в Европа, зависи от САЩ, от стабилността в САЩ и от предвидимостта на политиката им по света. Ако ги нямаше САЩ отдавна Путин и Ким Чен Ун да са нападнали враговете си, чиято вина е в това, че те са културни държави, с които приматизираните хора от техните държави никакъв контакт не могат да осъществят, освен да ги превърнат в радиооактивно стъкло, както каза министъра на отбраната на Путин. Защото не се примати като тях?

    Тази ненормална обстановка в света, архитект на която – повтарям -  бе Чърчил, се обръща вече най-вече срещу Европа с много страшен лик. За Европа се задава много голяма зло, но зачеването му е извършено доста отдавна, през 1945 г. Засегната е и Англия, която загуби колониите си, макар да се води победител във ВСВ и сега англичаниите имат трудната задача да живеят добре без да ограбват света. Това е невъзможно за тези пиянища и кръвосмесени изроди, но опитът да грабят ЕС не минава и затова те искат да го напуснат. Тези, които искат да го напуснат са промитите мозъци от ерата на Чърчил, идиота, не младиите англичани, които искат да са с Европа. Ето конкретно как опростачването на мисленето и живота, насадено в Европа след ВСВ, сега  работи срещу континента, дал най-великите достижения на света:

       Управниците по света в резултат на промените след ВСВ искат да управляват примати, защото те са манипулируеми и с тази цел създадоха условия да се множи в геометрична прогресия това просташко воинство както в развитите страни, така и в постсоциалистическите страни в Европа. В развитите страни хората не бяха опростачвани насилствено, те станаха такива благодарение на битието си, което определя и съзнанието им. Има дял в това отношение и хибридната война на Путин срещу тях, в основата на която са популизма, национализма и фалшивите новини – за да бъда разбран трябва да се познават меетодите на тази война. Тази война се води от страните-примати срещу културните държави точно защото хората в тях, макар и богати си остават прости. В посттоталитарните страни опростачването беше облигатно. Освен да са манипулируеми хората, на тях трябваше да бъдат вкарани и грешни команди, подобно на вирус в кръвта им, от който те да не могат да се излекуват. На тях им бе внушено, че единствените им верни приятели са руснаците, че ЕС ги граби и че ако ги напрадне Русия, ЕС ии НАТО няма да ги защитят. Хибридните войници на Путин ползват словоосъчетанието „Еврогейски съюз”, без всякакво съмнение, спуснато им от Центъра. При това положение, от една страна ЕС граби хората и от друга, твърдят хибридните войни на Путин, ако сме към Русия, ние ще станем отново добре, както бяхме някога. Попаднах на една възрастна жена, която каза, че като се върнат комунистите в България ще повишат пенсията й, ще направят учебния процес на децата и студентите безплатен, ще направят здравеопазването безплатно. Пропусна да каже и за транспорта, както на времето говореше правешкият башбиринджия на България.

     Нещата обаче се обърнаха – опростачените от системата хора, без някой да е имал цел да ги опростачва, както и тези, които бяха опростачвани облигатно, станаха до толкова прости, че те вече желаят за държавници още по-опростачени от тях, ако може рафинирани примати. Някога след 1989 г. казвахме за най-популярните ни тогава лиичности, наподобяващи на дялани с брадва – колкот повече мязаш на изрод, толкоз повече тъ уважавът. Сега тази мода попремина, дойде друга, опростачените хора искат да имат начело на държавата си примати. Издигат лозунги за мажоритарен вот, като предлагат да ги управлява някой изрод, чиито мозък е нагънат колкото корема на Успелия на 33 след като се е навечерял с тава кебапчета, тава толумбички и каса бира. Вълната приматска се зароди в Америка, където победи популизЪма и вече се разпространява по света, като сега вълните й достигнаха и Европа. Този процес е изключително опасен за света. Отказът от ангажиментите на Америка към Европа и към Южна Корея ии Япония може да даведе до ядрена война. Освен двата ненормалниика, подмягащи ракети /Путин и Ким Чен Ун/ сега се появи и трети, Ердоган, а претенции кам господство в Близкия Изток имат и персите, наследници на политиката на ислямския фундаментализъм, които дори не говорят арабски. Но пък искат бази в Сирия от там да треснат Израел с ракети, което ще доведе веднага до ядрена война, защото по важност в света Израел е на второ място след САЩ.  Изборът на президент с интелектуален заряд на примат на най-великата държава в света говори за интелектуалното ниво на тамошния електорат, който преценявам като такъв с енцефалумни проблеми. Те се мислят за отдалечени от всякакви конфликти в света и независими от това, което става по него. Внушено им е, че са спасили света от най-страшното нещо, германския фашизъм, че са най-силните, че щом имат пари, значи са и умни. Ако се съди по процентното съотношение на мозъка спрямо теглото им, още щом ги видиш знаеш, че по-умни от тях няма. И внимаваш да се разминеш по-отдалеч, че да те не настъпят…

   Вълната, която тръгна в Америка достигна вече до Европа и застрашаава ЕС от вътре. В ЕС държавите не са от едно качество, то зависи от хората в тях. Най-сериозната държава в ЕС е Германияя и тя го крепи, но ако така продължава тази роля Германия няма да може да изпълнява повече. Манталитетът на англичаните е да грабят агресивно, като не могат да грабят ЕС, ще го напуснат. Манталтетът на гърците е да паразитират пасивно и като не им пускат непрекъснато гювеч и те ще искат да го напуснат. И да са го напуснали отдавна, но Путин няма какво да им даде, това е техният морков в глобалната им политика, кой повече ще даде. Ако го „отпраска” някой Путин, той няма да има да му даде дори пет копейки да се почерпи, така го е закъсал завалията от намалението на цените на газа. Австрия също е с много ниско ниво на интелекта на хората, които са от различни етноси, тя е бивша иимперия. Спрямо Грмания Австрия е както Македония спрямо България, уточнявам, много са прости. Икономическото положение на Австрия обаче е добро и една от предпоставките за това са милионите граждани от света, по статистика над 30000000 годишно, които посещават Австрия предимно заради Моцарт и оставят там доста милиарди за икономиката им. Те имат също много сериозна промишленост, във всяко населено място действат работилници, имат отлично селско стопанство, макар там природните условия да не са добри.

    Французите са доста объркан народ, които са били колониална даржава, загубилии са колониите си и сега към 1/3 ог населението там са преселници от Африка и Близкия Изток. В мналото французите водят войни едни срещу други в самата Франция на религозен принцип – десетгодишна, тридесетгодишна, стогодишна, правят революции като ВОСР в Русия - абсолютни простотии, които пречат на единението на нацията и на възхода им. Ще кажа какво е мислел Хитлер за тях – след приключване на войната той е мислел да направи от Франция проститутник, от Швейцария – курорт. Французите не са сигурен партньор никому, те са като Мексико в Латинска Америка. Никак добри не са перспективите за Франция с този мултиетнически етнос, който сами си вкараха в държавата след ВСВ. Той до 20-50 години ще надвишава етноса на французите.

   За Италия – от нея имам много информация. Там опростачването като автономен процес върви много успешно. Срещу Италия Путин води много силна хибридна война и успехите му там са едни от най-големите. Италианците считат, че като трета икономическа сила в ЕС, Германия и Франция ги грабят и обидени от това статукво искат да излезат от ЕС. Това е държава, склонна към организирана престъпност, която по подообие на руската има метастази в целия свят. Точно тази престъпност държи политиците и те се съобръзяват с мафията, която ги е одобрила да са начело, като у нас начело са одобрените от бившите служби на ДС. Противопоставянето на простите италианци срещу германците е голямо, то им се внушава от социалните мрежи по същия начин, както на гърците, че Меркел ги била ограбила. Тя май и италианците е ограбила, не мафията им. ЕС  даде на Гърция един трилион евро заеми, от който тя трябва да връща 360  милиарда, но ако се научат, че трябва да живеят от това, което произвеждат, не от кредити. Въпреки това те пак се чувстват ограбени, защото налице е сума, която богатите отказват да им опростят.

    Оръжието на Путин срещу ЕС е подобно на това, което в Русия ползва Жириновски – е популизма и национализма. В Русия това върви, защото там опростачването е невъзвратим процес, течащф от 99 години, който се самовъзпроизвежда, защото доведените до ниво примати не биха искали да ги управлява непримат. Русия е най-голямата заплаха за ЕС ако САЩ променят политиката си спрямо Европа, а те могат да сторят това много елегантно. Ще привика приматът Тръмп правителството от Брюксел и ще му каже:

       За да Ви пазим от тук нататък от Русия, искаме от Вас /примерно/ 100 млрд. долара годишно. После ще привиика правителствата на Япония и Южна Кория и ще им каже същото. Пазарно мислене. Задава се обаче голямо зло за Европа в това направление.

      Вътрешно в ЕС положението също не е добро. Испания не е сериозна държава, Италия – също, същото важи и за Унгария, която върви по пътя на Гърция в претенциите си. Австрия е най-податлива на хибридните атака на Путин защото австрийците не са интелигентни и поради това те се поддават на лъжите на пропутинците в Австрия, местните жириновсковци – националисти и популисти. България също не стои добре, показател за това е желанието на доста хора да виждат като техни фюрери Нинова, Радев, Сидеров, Каракачанов, Трифонов, Нихат Катил, Карадайъ. Това са вредни хора за страната ни, те до нищо добро няма да я доведат, освен до ново ограбване на спестяванията на хората, на пенсионния фонд и всичкото зло което същиите тези сториха след 1989 г. Всеки народ заслужава ръководителите си, но с такива ръководитеели-популисти кой ще ни търпи в Европа? Популизмът, /б. м. наглите лъжи над хората/ стана нещо страшно. Това е съвременно отдаване на могия и на вълшебни заклинания. Ще ни изгонят от ЕС и новият ни геополотически партньор отново ще бъде ОНД.

    Ако не бяха несправедливите договории след ПСВ, нямаше да има Втора, сега светът щеше да бъде подреден и добро място за живеене. Но стана така, че лошите хора - световната мафия - победи във ВСВ и заложи тези бомби в Европа, за да няма тя бъдеще. Те вече избухват.  Ще протича ли постепенно този процес, или ще го катализира новия хиперпрезидент с интелектуално ниво на примат, това зависи от него. Една държава да държи в ръцете си цели свят и да не може да го управлява разумно, това е срам за тази държава. А щом в тази страна може да ъде избиран такъв президент, какво остава до малките като България, Австрия, Унгария? Не се ли сложи край на тази кампания, която поде Путин на хибридния фронт, проституирайки с назионализЪма и популизЪма – не проумеят ли хората какво ще стане около тях, ЕС го очакват неразрешими проблеми. Най-пострадалата от тази промяна държава ще е една, няма да уточнавам коя заради обстоятелството, че тя вероятно е включена в ЕС за да бъде троянски кон на Путин в него. И на двойната игра ще настъпи конец….




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12275704
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930