Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2016 11:50 - НОВ ТЕРМИН РАЗШИРИ ОБХBАТА ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 966 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 29.07.2016 11:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                                                                          С посвещение на ок3223:

   НОВ  ТЕРМИН  РАЗШИРИ  ОБХВАТА  НА  ЕДНА  ИДИОТЩИНА

 

      Все по-често медиите и нетовете заподмятват понятието радикализация, която вреди на ЕС, но в същото време представлява заложена бомба с дистанционно управлене у нас. Разните ни служби добре осъзнават тази опастност, но гледат да не създават напрежение или паника, каквито има в Белгия, Франция и другаде след изяви на радикализирани идиоти. Никой обаче не обясни произхода на това зло, което може изведнаж да се окаже голям проблем за нас. Че са ни малко другите. Имало ли го е до сега това зло, не е ли то заченато още от 1917 от Ленин и Дзерджински? Сам, като тия дето не са „сами” си отговарям: Да!

      Защото:

      Радикализацията е модернизирана версия на разработка на ЧК, по-късно актуализирана от НКВД, КГБ и ФСБ. А старото име на тази разработка,  придобило популярност е ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ. Този процес се провежда много нагло и безсрамно, поради което той не се осъзнава от всички и така не всеки може да предотврати пагубнто му въздействие върху самия себе си ако е тъп, послушен, неспособен да различи топлото от суденото и да се противопостави на този процес. Днес промивките се извършват с помощта на медиите, нетовете, рекламите, предаванията на водещи, по същество политпроститути, по линията на образованието и още много, известни на тесен кръг хора. Промиването на мозъци е един от най-важните идеологически инструменти на държавите-примати за обработка на масите.

     На първо място като процент на промити мозъци в една държава в света е КНДР с успеваемост в тази област към 99.9999999999999999% от населението й. На второ място е Русия с над 50%, но има и други такива държави, между които Сърбия и Македония с доста добър резултат, към 30-40%, даващ им право за вписване в Книгата на Гинес. Промити мозъзи има в Америка, като промивките им са извършвани и перфектно и перфидно в годините след ВСВ. Така в главите на възрастните американци има вкарани грешни команди. Младите американци – при тях промивки не вървят, ще изтъкна само един факт – те подкрепят Тръмп както младежите-пиянища от Северна Англия подкрепиха брекзита на консервативната мафия. В Америка младите хора не се замислят накъде повеждат Америка ако този ненормалник поеме властта, защото в тази държава президентът има голяма власт и трябва да бъде нормален и умен човек, какъвто бе Обама напр. а не въздух под налягане.

    Разработката на КГБ /сега ФСБ/ бе приета на въоръжение и в някои от арабските държави, където централите за промиване на мозъци по ленинско-дзерджински тип работеха от внедряването на социализЪма в тях през 1963 г, а в Сирия работят с успех и сега. Този процес намери сред арабските държави благодатна почва, защото спрямо хората разработчиците ползваха методите на работа на религиозните им водачи преди „прогресивните” арабски народни и демократични правителства да поемат чрез преврати властта. И при нас се опитаха да подменят поповете с партийни секретари, със заповеди за назначение „Промивачи на мозъци”, но не се получи съвсем, а в Полша, Чехия и Германия – хич. И така партийните секретари в соц. страни след ВСВ, а в арабските след 1963 г, представители на различните партии-идиоти, които поеха властта там като  Партията на верния път, Партията на справедливостта, БААС и други метастази на КГБ откриха своите центрове за промивки, подчертавам, още не закрити в Сирия. В тези страни като метод на управлението им се наложи вид фундаментализъм, който сега се утвърждава в Турция, а предходен утвърдител на фундаментализъм бе всесилният ирански айятоллах. Той стана баща на този вид държавно управление сред ислямските държави, по който сега иска да тръгне и  Ердоган, но последният поставя съвсем други неща във фундамента, не казвам простотии и ненормалщини.  В СССР фундментализмът бе въъведен от Сталин след 1922 г. когато чичо Сифчо /Бледата спирохета на сифилиса/ напълни мозъка на Ленин със сифилистични гуми и му смениха трибуната с инвалидна количка. Резултатът от този фундаментализъм на Сталин – 32 млн. руснаци избити директно от НКВД или изпратени на смърт по лагери в Сибир, при убити във ВСВ от страна на СССР общо 20 млн. войници и гражданско население. Какви промивки ще да се били извършвани на мозъците на руснаците, че някои и до днес си искат Сталин, а такива се намират и по нетовете в други страни, на които не е необходимо да се плаща - те се самонаактивирват сами като странично явление на промиивките им преди годиини, които така и не могат да осъзнаят. Давам пример с безпартийните комунисти, най-първите жертви на промиването на главите им.

    Промитият мозък не може да мисли, той чака промилия го да го наактивира по казус и тогава се задейства. Това добре го знае Путин като бивш шеф от службите, подобно на Берия и Андропов и с вещина ползва промитите мозъци да рушат НАТО, ЕС, да противопоставя хората в отделни страни едни срещу други, да ползва промитите мозъци /пардон, радикализираните идиоти/  за атентати, подообно на този спрямо нашата църква Света Неделя, поръчан от Сталин. Има обаче много да работи Путин в тази област, защото той има само една държава негов продкрепник, Северна Корея, а всички други държави в света са против него. Естествено е Путин да ползва идиотите като потерици на неговата полотика, след като Западът не можа да предвиди този процес и вкара маскираните по този начин путиновите солдати, сега наричани радикални мюсюлмани, в държавите си. Сега се усетиха, че голяма част от тях влязоха в държавите им за да сторват пакости и така да разрушават държавността им, да  всяват страх сред хората, а хибридните войници на Путин да манипулират поради тезии събития определени държави от ЕС, че ако излезат от НАТО и ЕС и се присъъдинят към ОНД животът им ще поточе като река от мед и масло – Путин ще оправи терористите както някога в училището в Беслан. Подчертах - за държавник, на когото се противопоставят всички държави в света с изключение на една това е единственият възможен ход – рушене на другите държави и организации, водене на света към напрежение и анархия, за да оправдае невъзможността си да организира най-елементарното произвидство в държавата си, държавата си, която разчита на продажбата на природни суровини. А за самочувствие и авториитет пред промитите мозъци в собствената си страна…подмята ракети.

 

   Това радикализиране обаче е твърде опасно за нас по линията на подобния по схващане и дела друг самозабравил се политик съвсем близо да нас, Ердоган. Той по същество влиза в ролята на Хомейни, става едноличен диктатор. В Турция борбата на светското мисене с исляма е много стара, но сега със създадените от Путин и Башар Асад ислямистки центрове в Сирия и Ирак, наричащи се Ислямска държава според мен наклониха мисленето на турците в полза на исляма. Опастността от радикализирането на тези промити мозъци е голяма и за нашата страна, където имаме много турци и още по верни на исляма наши българи мюсюлмани, въвеждам таг, Якоруда. Това би могло да наруши баланса на отношенията в нашат страна между етносите, за което имаме лош пример – Юговойната. Предпоставки да се случи това има и от наша страна – псевдопартията ДПС, която е натерица на Путин, но се опитва да се представи за защитник на правата и свободите на турците в България, като с това предизвиква напрежение сред турците, които много добре разбират кого обслужва партията на Догана. Благоодарение на деепесмутрите населението в Източни Родопи бе яхнато от мутри и някои турци виждат спасението си от тях само чрез присъединяване на регионите им, в които те живеят към Турция. Ако започнат да се взривямат промиити мозъци или да правят разни бели, този процес може да се задълбочи.

   Още един пример, в който биринджиите са промитите мозъци – Л/уганската/НР и ДНР, представляващи Коридорът от Русия до Крим след аншлуса му от Путин. Моторолата, Атаманъът, банда от идиоти-промити мозъци – ето къде ги хвърли Путин да воюват за него. Те свалиха и самолета с холандците. Преди това ги хвърли в Северна Осетия и Абхазия, още по-страшни джелати-промити мозъци държи в готовност в Приднестровието.

    Същите промити мозъци, с извършени промивки от службите по сигурността в Ирак Сирия и другаде днес се внедриха в ЕС и неприятноостите с тях тепърва предстоят. Европейците обаче не са азиатци, те ще решат проблема, макар това да не стане бързо или лесно. Едва ли западът очакваше, че разработката на Путин ще се окаже ювелирен жемчужин – уж поддръжка на идиота Башар Асад, но покрай него десталилиизиране на Турция, която е член на НАТО, както и на ЕС като цяло. При сегашното положение Путин наподобява на примат, който е осъзнал за какво може да ползва предните си крайници и държи в тях тояга, а Западана Европа наподобява група културни хора, които не могат да отнемат тоягата на примата и са безпомоощни пред него. И се ндаяват Америка да ги пази от него.

    Така не може да продължава. Америка до сега пазеше Западна Европа от Путин от вън, но той вкара солдатите си промити мозъци вътре в нея. От това вече не могат да ги пазят американците. Дошло е времето за коренна промяна от страна на европейците, иначе – лошо. Още с мирните договори след ВСВ тук бяха забожени бомби, за да не може Европа да стане конкурент на Америка, което искаше да стори Хитлер, сега тези бомби  една по една избухват. Европа остава разделена на два лагера, не може да гарантира мира сама и това развързва ръцета на Путин да руши Европа като цяло или отделни държави. Последното му оръжие са промитите мозъци, които за разлика он неправещите такива пакости негови хибридни войници, заеха бойни позиции по Брюксел, Париж и другаде. Със задача от Центъра:

   Да разрушат най-голямото  достижение на Евпора, демокрацията.

   Колкото и да не съм съгласен с този процес, на който и ние ще станем жертва, мисля, че Путин е с няколко хода преди европейците….

image


         image
    




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - Блоговият червен тъпанариат
30.07.2016 07:08
начело с венцивалери и другите червени кхмери са радикални елементи екстременти.
цитирай
2. planinitenabulgaria - На башбиривджиите в блога -
30.07.2016 13:22
Товарищ Валерий Венцьев и красавицата Чар/ит/а погжеламав едит такъв Калашник, като тоя на Бащицата....Ако това се случи такива като мен и доста други ще бъдат разделени на молекули от тях
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12270003
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930