Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2016 21:43 - КОРЕНИТЕ НА ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1111 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 26.07.2016 08:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

             КОРЕНИТЕ  НА  ИСЛЯМСКИЯ  ТЕРОРИЗЪМ

 

    Преди да посоча корените на ислямския тероризим ще го разделя на видове и подвидове:

1.     Тероризъм на терористични централи, за които тероризмът сe е превърнал в поминък. Целта на този тероризъм е да бъдат дестабилизирани определени демократични държави от държави-идиоти по заявка и срещу финансране на тази тяхна дейност..

2.     Тероризъм на страна спрямо завоювана от нея страна с цел да я направи неспособна да се бори за независимистта си,

3.     Тероризъм на държавници-идиоти срещу собствения си народ, за да бъде той държан в страх и да не може  да се протовопоави на идиотизЪма им.

    Останалите пет раздела казионен теророиизъм и 20-те новоразрабетени неказионни, но  прилагани вече терористични методи без използване на взривни материали или огнестрелелни оръжия ще опиша в следващия ми постинг, доосветляващ тероризма.

 

    Ислямският тероризъм има твърде дълга история. Напомням, че след 1680 г. Османската империя вече се е изчерпала. Завоюваните от нея територии вече достигат Виена и Кандия, което става причина австрйците да осъзнаят опастността от турците за тях. Те се организират във военно отношение и нанасят голямо военно поражение на турците, връщайки ги през 1688 г. на част от територии на България, от което те започват нашествието. Местата, където са прекратени бойните действия са известни, но жалкото е, че поради този факт в Сърбия остават остават поморавските и заеечарските българи. Към присъединените от Турция държави към Османската империя, която вече се разлага и между които е и България, съседните й държави гледат като на плячка, за която настъпва моментът да бъде отнета от Турция и просъединена от тях. По същия начин сега Ердоган гледа на разлагащата се се руска империя на Путин за да си възвърне Крим, който счита за част от Турция, отнета им преди три века от руснаците. Така една по една завладяните от Турция държави в Кавказкия регион, включително и Крим, къдото по времето на завладяването му от турците живеят етнически българи, биват завладявани сега от Русия. Същото щеше да стане и с България през 1878 г. аке не бе намесата на Европа - Русия щеше да притежава и една Задунайская губерния с към 200000 кв. км. площ и излаз на две морета. За тази цел бе подписан и Санстефапнсия мирен договор. Има една поговорка – най-страшното нещо на света са английската дипломация, американската авиация и руската окупация. Тази руска окупация продължава в Кавказ вече 300 години. Отслбването на Османската империя, започнала в началото на 18-и век е причина в България да се заселят много турски животновъди, защото придвижванеето им по планините със стоката им през онези години на преразпределяне на турската плячка стават опасни.  Голяма част от тези животновъди се заселват по Източните Родопи, където има добра инфраскруктира, останала още от римляните, вода и паша за стоката им. Преди 300 години тачи част на Родопа много по-малко е приличала на пустиня. Оригинални каменни къщи от преди 300 години още ги има в този регион, някои са запазени в оригинал и се ползват до днес. Тези къщи наподобяват подредена каменна грамада, като никъде от тях не се показва дърво. Ливадата до тях да се запали, гората – къщите ще останат.

    Подмяната на турските грабители в страните на Кавказкия регион не носи нищо добро на мюсюлманските и мюсюлманизирани / такъв регион е Крим/  страни. Там нещата от много тежки при турците  стават трагични при руската окупация по отношение на бита и образованито на хората, нещо, което устройва Русия – да култивираа примати, за да ги манипулира. Така тя води тези страни към социалистически планирана  погибел за да им вземе териториите един ден, когато се обезлюдат както нашите региони Северозападна България пради циганската престъпност или Източни Родопи поради изгонване на медстното население по време на „възродителния” процес. Но те ще са й ненужни, защото няма руснаци, които да се заселят там. Както няма и българи да се заселят на местата по Източни Родопи, от които промити мозъци изгониха турците. Борба за освождението на тези страни от руското врадечество има, но то завършва с неуспех, защото Русия иска да задържи териториите на тези страни заради природните им богатсва, без да се иннересува за хората там и без да може да ги насели с руснаци. Там има вакум, отвратителен, капан, в който Путин държи милиони нещастници. Тези кавказки страни съзнателно са разделени още от времето на Ленин и после доразделени и узаконеени като отделни държава с декрети на Сгалин с цел да бъдат те държани в противоречия и подчинение. Цитирам един таг, Нагорных Карабах. На базата на такъв сталински декрет през 2008 г. Путин нападна Грузия, за да защити суверенитета  на Абхазийската и на Северосеетиинската народни републики, по нищо не  различаващи се от днешните новопредтавено към Русия държави-идиоти Луганска и Донецка народни републики, коото държат на нокти света. По същество с този акт той откъсна от Грузия и пръсъедини към неговата империя нейни теротории.

 

   Съжителство между мюсюлманите от Кавказ и руснаците е невъзможно. Докато турците са ги владеели, поне са били от една вяра, имамите са ги убеждавали да  живеят в мир. Това разбра се не е станало лесно – ако нашите помаци са запазили езика си, то българите в Крим са избирали да приемат турската вяра и езика им или дръвника с брадвата. А какво могат да направят руснаците за Кавказките републики – освен да ги грабят, те ги колхолизираха, понаучиха ги на руски език, всичките знаят за Ленн, промениха им начина на живот да не отговаря на техния, воден от стотици години и който е в чипа им. Понятието мюсюлманин-комунист носи толкова смисъл, колкото понятето девствена курва. За почти тристата години руско подчинение на тези мюсюлманси народи в тях се роди най-страшното нещо за Русия – идеята да се освободят от нея. Ама не става, защото там районът е богат на петрол, по него могат да се набучат ракети срещу империалистите - врагът на най-щастливите хора по земята.

   Клапанът за отпускане на напрежението се отвори в края на ерата на пропоеца Елцин, когато Джохар Джудаев обяви независимост на Чечения от СССР. Елцин ги нападна и ги абортира от това тяхно намерение. Сама Чечения може да воюва с Русия толкова, колкото днес Украйна, на която Русия отне Крим и Коридора /Луганск + Донецк/. След инвазията и разрухата, причинена от пропоеца чеченци отново поискаха независимост, но вторият удар бе съкрушителен. Наказателните действия на Путин срещу Чечения надминават по жестокост тези на Караджич и Младич в Босна – в Чечения бе извършен геноцид срещу хората, който продължава и сега. Жертва на този геноцид са около 400000 души, а останалите чеченци са в смъртна хватка на Путин. Начело на стрната е агентът от КГБ Рамзан Кадиров, известне с убиването на политическите си противници и опожаряването на домовете на роднините им. Най-популярните хеликоптери-убийци в света, К-50, наричани от амерканците BLACKPREDATOR застреляха от въздуха хиляди хора, а милиони прогониха от страната. Руски бомбардровачите от ВСВ, нарчани от американците парни машини разушиха не само столицата Грозни, но и цяла Чеченя. Да не пропусна: Сталин раздели Чечения на Чечения + Ингушеттия, нещо ка България да е разделена на Княжество България и Източна Румелия. Ингушетия пострада по-малко. Последствията от тези масови убийства на чеченците бяха ужасяващи. От 6 милионното население на Чечения 4 милиона напуснаха страната си или бяха избити, а останалит две милиона са подложени на геноцид от Путин. Начело на държавата и службите той държи сега най-злите джелати от КГБ, а чеченците нямат нито работа, нито училища, нито медицинска помощ. Те се крият по домовете си, защото ако се усъмнят джелатите на Путин в тях за нещо могат да ги застрелят. Прехраната им е каквото намерят или успеят да си произведат. Децата остават напълно неграмотни, голяма част умират поради болести. Без всякакво съмнение тези деца в последствие се превръщат в терористи, за тях дуг избор няма. Съществува и още едно понятие – черни вдовоци. Това са жени, чиито мъже и деца в Чечения са избити от руснаците и те са съвсем сами. Пред гладната смърт те избират да се взривят някъде или да направят някоя беля. Тези черни вдовоци бяха в основата на терора в училището в гр. Беслан.
  Да не пропусна и причината за тероризма, предизвикана от СССР с инвазията си в Афганистан. От една държава, живееща по законите на исляма от Средновековието, днес тя заприлича на гнездо с попикани оси - тероростите. Тези терористи са по-зли от съветските войски, които бяха там и поради която причина спечелиха войната срещу тях. Два тага давам - Леонид Брежнев и Бабрак Кармал.

     Едно пояснение:

     Хеликоптерите К-50 /конструктор е инж. Камов/ са най-маневрените, защото имат два подемни винта, въртящи се срещуположно и така нямат нужда от стабилизиращ пропелер. Най-върлите нетови агенти на Путин , вдъхновени от този наистина уникален хеликоптер избират за ник неговото име, но не на съветски език /Ка-50 или само Камов/ а на американски, Blackpredator.

 

 

 

 

     Его един дълбок корн на тетоороизма, прорасъл в Руската империя и даващ горчиви плодове. Терористи дават и други Кавказки държави, завладяни от Русия преди 300 години, ще спомеена Дагестан. Те също са мното пострадавши от руснаците, но не чак колкото чеченците. Ужасите в Батак, Жепа и Сребреница са захарчета в сравнение с ужасите на Путин, които той извърши и извършва в Чечня. Отговорът на тези убийства е: Теророизъм.

 

    Друга патерица на тероризЪма са успехите на Хрущо да насади комунизЪма около 1963 г. след провала му в Куба с ракетите в страни от арабския свят. Арабите са непросветени хора, държани в подчнение от духовниците им. Техният начин на живот въобще не отговаря на този от Европа. Колкото  по-неук е един народ, толкоз по-лесно може той да бъде заразен с брадатата стирохета на Маркс, както Русия през ПСВ. Хрушчо по онава време чрез агентите си от КГБ проби в доста арабски страни като Аржир, Либия, Египет, Сирия, Ирак и други и ги обърна от тяхната вяра в правата – марксленинската, абосютно несъвместима с техния начин на живот. Поради това първо Египет, като по-напреднала интелектуално страна, а после и Алжир се брактисаха от комунизЪма и станаха независими. Независими, това е някакъв особен статут като този на безпартийнте комунисти – най лошата комбинация: ни безпартийни, ни комунисти, просто – промити мозъци. Напомнам за Троицата Тито – Насър – Бен Бела. Не ги наричам Тримата групаци, макар да са повече и от такива. Комуниизмът в Либия пък се изроди съвсем, там се появш месия, който вместо да образова хората и да ги кара да работят им даваше по стотина долара на месец без те дори да учат. Лежиш и ядеш, това май е най-добрият комунизъм, втълпиха си те и сегаслед като си утепаха Кадаифа въобще не са годни да се управляват, защото който не се труди престава и да мисли. Нещо подобно стана и с гръцкия социалидъм – не работят гърците, но пък получават кредити от ЕС.

    По подобен начин като в Либия с развиха нещата в Ирак, но там съветският образец бе внедрен в по-значителна степен. Те имаха диктатор, къкъвто днес са Путин или Ким Чен Ун, който мислеше вместо тях и управляваше всичко в страната. В последния ден на управлението си Саддам Хюссеин отиде с един камион в Централна банка, където му го натоварихи с долари. Той създаде за да бъде непоклатим режима му мощни служби по сигурността, които след падането му станаха основата на днешната терористична дейност в Ирак, те са офицеритее и на идиотите, които воюваат за Ислямска държава. Да напомня за личната разправа на Саддама с несъгласните с режима му: отивал е при тях по вечерите в затвора и ги е съсичал с брадва.

    Най-страшното обаче стана в Сирия. Там всичките служби са на базата на съветските, такива са законите им, диктатори от сталински тип управляваха и управляват страната. Това е подследният регион на Путиин в Близкия изток, близо до Израел, където има и петрол и през чиято теретория могат да бъдат построени петролопроводи и газопроводи от Иран към Европа. А това означава по ниски цени на тези енергоносителите от руските, Путин не дава и това е една от причините за тази нестихваща с години война. Путин има в Сирия и морска военна база и военни летища, а вероятно и набучени на много места ракети с дълът обсег на действие като тези в базата му в Ниш, в сърцето на Европаа. И тук възелът много се заплете, защото спрямо престъпнците-терористи всичките заинтересовани в конфликта имат или нямат полза, но все някой има повече полза отколкото вреда от тях. Поради това не ги избиват с надежда да се възползват от тези идиоти за да бъде гътнат по-големия идиот от тях, Башар Асад. Давам пример с Путин, който вкара авиация в Сирия за да ги избива, а бомбардира противниците на биринджиидиота в Сирия, Асад, който ако бъде премахнат ще спре и тази ужасна война, която ликидвидира Сирия, но и това Путин го не дава, защото той има полза от това статукво – с  бежанската вълна, която комунизмът му в тази страна причини той затруднава Туция, която е член на НАТО, притиска Гърция. Същата тази бежанска вълна в която има нацръкани идиоти със задача да организират терор по Европа предизвиква напрежение в ЕС, има връзка с Брекзита, а Путин гледа на ЕС както дявола на Еванглието.  Преструктурираното политическо пространство в Европа благодарение на терориистите облагодетелства еднствено Путин и е във вреда на всички останали страни. Затова той държи и държи на Асад да остане на мласт, за да я има тая бежанска и терористична вълна, която залива Европа и заплашва реда в нея. Само че нещата се разсмърдяха и бумерангът от идиотизЪмите с бежанците, които Путин причини на НАТО и Европа сега ще се завърнат при него.

   Накрая искам да дам заслуженото и на Путин, който е сам срещу целия свят с изключение на братската му КНДР и от тази позиция внася напражение и разкол между държавите – давам пример с кретените от Англия, прод на непредумишлено островно кръвосмешение или на безумно пиянство. Брекзита се приписва на Путин, но не е така. Един културан човек не може да бъде манипулиран, докато един изродил се не е никакавъ проблем. Сега най-страшната заплаха за равновесието на света, /приматът Тръмп/ също се приписва като дело на Путин. Ако тези в Америка, които ще си подават глъсчетата през ноември са като англичаните, жална им майка на културните страни от Европа.

    Ще завърша, че причината да има успехи Путин и да се налага тук и там са не тези, че той изпраща негови мутри /б. м.  военни/ тук и там в страните-идиоти, не и това, че той насочва, отсочва и подмята ракети, а в успехите му на хибридната война, която той води срещу света. Клкото по неуки са хората по света, толкоз по лесно е те да бъдат заразени с брадатата спирохета на Маркс или поразени от хибридните войници на Путин в нета и медиите. Там е неговата сила, а успехите му, вече ги казах – дължат се на все по-затъпяващите хора по света. Не се съмнявам, че това е съзнателно провеждана линия, защото които нямат ценностна система, се интересуват само от кльопачката и пиячката, те дори и не се възпроизвеждат. Такива считат държавнците си за длъжни да мислят вместо тях. Така прогрес в света няма да има, а ще има връщане назад по отсечката от бозайника до човека, по която етапите са много, а времето между тях – много продължително.

image
                         Зжохар Дудаев, улучен от ракета,
насочваща се от сигнала на мобилен телефон.

image

                         Сольдат Путина в Украине /Моторолата/

image 

Социалистически интернационализъм в действие!

image

Катерини Паралия

25. 07. 2016 г.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184652
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031