Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2016 23:37 - ПОЛИТИКАТА НА ПУТИН СПРЯМО БЪЛГАРИЯ - ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1451 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 17.05.2016 14:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

         ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ – ПОСЛЕДСТВИЕ ОТ

           НАМЕСАТА НА ПУТИН В РАБОТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

 

     Аз се връщам на едни спомени от преди /около/ 4 години, тогава писах за туй, що видях. А то бе следното:

     В страхотен студ една зима се прибирах по шосето от Дружево за Лакатник. Ако бях избрал преките пътеки – снегът не бе дълбок - имаше опастност да премръзна. По шосето от Лакатник към Вършец пътуваха много микробуси, нагъчкани с ромове. Микробусите чувах първо по тътена на басите към чалгата, която дънеше в тях. После чувах мотора на колата. В микробусите ромовете скачаха на седалките, имитирайки игра на чалга. Посоката на всичките микробуси бе към Вършец.

    При пристигането ми в Миланово влязох в кафенето в центъра на селото, срещу паметника на партизанина Милан, от който бронзовата част е изчезната. Контакен съм над нормите по този показател, седнах при едни по-възрастни хора, които попитах какви са тези микробуси с ромове. Не ги броих, но бяха към 20 само за разстоянието от разклона за Дружево до миланово. Обясниха ми, че това става от няколко дни и ромовете отиват по местата, където ще има балотаж за кметски избори. Те се регистрират на определени адреси, като в цялата тази организация има кой да ги води, кой да ги посрещне и регистрира на някакъв адрес в населеното място, където те ще гласуват за да отговарят на изискванията за редовни гласоподаватели. След това в деня на изборите отново ще ги откарат да гласуват за правилнния човек, който с техните глъсчета ще управлява селото си или града. И който без техните глъсчета няма да бъде избран, защото е мошеник или крадец.

     Попитах хората кой плаща за това, от къде са ромовете, къде отиват де се регистрират за избори. Ако се съди по претъпканите микробуси, които бяха с номера СО, вижда се, че в тях пътуваха ромове от населените места по Искърския пролом, които не са малко. Като се почне от Курило, първият им център, после като се мине през квартал Тунел №8 и Зли Дол, от север пък наприиждат от Елисейна, която е първото населено място във Врачански окръг и не само от там.

    Хората от топлото кафене не знаят как точно тече тази процедура, но изказаха следното становище, което споделям и аз. Много съжалявам, че главният прокурор на страната вероятно не го знае или пък не четее постингите ми. Те много биха му помогнали в работата, но в живота е така – на човек можеш да му вземеш, не можеш да му дадеш. А има и една поговорка от с. Требич, Софийско – късмет в гъзо му вкарваш, оно си бега от късмето.

    Хората бяха на мнение, че в районите на Вършец, на Берковица, на Монтана изборите на точно определен кмет без ромовите гласове няма да дадат желаните от местните мафии  резултати. При национални избори ромовата тежест пада относително, но за местните тя нараства, а за балотожите наприиждащите от други населени места ромове определят местните ръководители. Съвсем прост пример -  в едно село от 50 дущи микробуси докарат 100 ромове да гласуват. Този бизнес върви от 1989 г, на тези гласове се крепи задкулисието у нас, което не е изпускало управлението от 1989 г. до сега, а задкулисието, това са подставените лица на Путин в България - не само олигарсите, но и хората му в парламента, разните пропутински партии, финансирани от него, институции, медии, нетове… Предполага се, че Путин играе предимно в енергетиката, но това не е истина, той се меси във всичките работи на страната ни. Тази негова линия да скапе страната ни като част от ЕС доведе до всички бели у нас в последните години и е така вредна за страната ни както сталинската колективизация, която унищожи селото, фундаментът на страната ни и я приматизира.

    Как става плащането на ромовете за глъсчетата им. Има едно плащане в кеш, но то не е горямо, мярата му е 50 лв. и е така от години, подобна на възнаграждението на стрижещия овцете /къркъмджията/ - той получава вълната на всяка двадесета овца, защото овчарът няма кеш. Към ромовите 50 лв. има още сандвич, бутилка олио и двулитрова бутилка бира, за които сумата е към 10 лв. Разбира се, има и екскурзия, развозване с микробуси, с коли.

    Възнаграждението на ромовете, което описах е виждащото се, но то е като върхът на плуващ леден къс. Частта от възнаграждението, която ще последва ще бъде отчитане на кмета на населеното място към избралите го на този пост по други линии. Тези въпроси са договорени с ромлдерите, които не са случайни хора. Кметът ще разреши /мълчаливо/ на ромовете да направят гета в населеното място, което той управлява блатодарение на техните гласове, когато са готови гетата вместо да ги бутне като незаконни ще им пусне вода, ток, път от гетото до населеното място ще построи. Така стана в Гърмен, в Раднево, в цялата страна, включително и в София. Ако някой попита кой плаща, уточнявам, че плаща мутрата, избрана за биринджия на местната власт с парите на хората, които той управяла без те да го искат, но ромовете са им го натресли. Отчитанията на кмета като благодарност към избралите го пришълци има и други измерения – ромовата престъпност се толерира, крие, приниязва. Само че това продължава твърде дълго, вече повече от четвърт век. Поради това ромовете, които израстнаха в тази среда придобиха чувство на безнаказаност и те вече не само са агресивни при ромнабезите си, защото се чувстват безнаказани, но и убиват възрастни хора и не само възрастни. Напомням за съсечената с брадва Вероника заради чантата й, за убития старец от Ръжево Конаре заради 3 лв. Това се резултатите от разработката на Центъра за избори, които не водят до нищо, но пък не помръдва задкулисието в България, петата колона на Путин у нас.

     Две думи и за организаторите на тези уйдурми, т. н. ромлидери. През тях преминават парите, вероятно петродолари от Москва, с които се купуват гласовете за избор на задкулисието. Част от тях те дават на гласуващите правилно ромове, но вероятно основната част от парите остава при тях. Тези лидери не се занимават с дребни работи, видно от дворците им по Горна Оряховица, Левски, Ветово, в гетата покрай градовете, специално подчертавам един град, станал известен с ромбароците си, Костинброд. При влизане в града в ляво има един огромен ромбарок с конюшни, сгради за прислугата, за охраната. Чувал съм, че е на депутата Илия Илиев. Само грубият строеж на този ромбарок струва поне 5000000 лв. Втори ромбарок пак от ляво към края на Коснтинброд, но по-скромен пък бил на брат му, а срещу него ромбарокът с двете островърхи кули пък бил на братовчед му. Вероятно това е видимата част от богатството на Илииви, но ако се разтърси главния прокурор по разните банки като тази в Панама може да се появят и още. Не само тези са ромбароците в Костинброд, от западната страна на града изникнаха нови. Най-скромната къща там остана на Азис.

      С още два ромлидера ще завърша. Единият от тях е депутат, бать Сали, който дава ток на бедните роми в Седми квартал. Абсолютно непоклатим. Ким Чен Ун разстрелва обявилите се срещу него със зенитно оръдия. Този и на зенитен снаряд ще удържи. Друг един, навремето безработен, купи КОЦМ на Гара Искър. Псевдонимът му е Дон Цеци. Той е свързан с ЕВРОРОМА, от където към България потичат доста пари за бедните роми. Твърди се, че са 1 млрд. евро годишно, а към тях от бюджета се добавяли още 700 млн. лв.

    Ножицата е доста широко разтворена досежно живота на ромовете, като в единя край на отвора й са ромбароците, а в другия – гетата. Същото е и по отношение на престъпността. Фанат някой, че откраднал крава или кон и го окошарват, но други, които имат пари за дворци за милиони, тях никой ги не закача. Защото със сигурност  са свързани със задкулисието, което управлява страната, което е надвластно на съда, прокуратурата, министрествата и което е петата колона на Путин в България.

     А действията на Путин спрямо страната ни са така вредни за нас, както на Сталин някога чието текезесиране обърна наопаки ценностната система на хората, те възприеха заблудите и лъжите и поради което днес нещата в страната ни не могат да бъдат придвижени към промени, да заживеят хората по начин, който наричам естествено Божие употребление на хората, изминамащи земния си път. Ако това не стане, България просто няма да я има, тя ще се самоизяде от вътре…




Гласувай:
7



1. krassko - Като изключим Путин другите неща са съвсем вярни.
17.05.2016 07:05
цитирай
2. shveik5 - Путин, но косвено. Той има достатъчно маши,
17.05.2016 21:20
които да крадат от народа и от там да се плаща за интересите му- това е жестокото. Това –Лукойл, от кой се гуши, без да му попречи никой, това КТБ, къде отидоха милиардите и кой ги окраде, ако не тяхната ВТБ/ на Путин/ в едно с нашти олигарси. Беленета, Булгартабаци, БТК- та, Газпромовете за ромовете и хиляди още организирани апаши и далавери. Крадат се от нас и се плаща на цигани, тролове, АБВ та, патриоти, медии, комунета, Волгинчета.
цитирай
3. pvdaskalov - * ! *
18.05.2016 21:09
Така ще бъде, докато не се въведе образователен ценз. Не може гласът на един полуграмотен и подкупен човек, който не вижда по-далече от носа си, да е равен на гласа на един високо образован човек!
И аз мога да дам примери как се правят избори, но ще повторя автора в редица пунктове.
Поздрави за позицията!
П и е р
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Точно това
20.05.2016 06:07
са механизмите, процедурите и бурите. А накрая ще дойдат и бурките.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181642
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031