Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2016 23:09 - БЕРЛИНСКИ СПОМЕНИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 898 Коментари: 0 Гласове:
1



 

          БЕРЛИНСКИ СПОМЕНИ ОТ 9. И 10. МАЙ 2015 г.

 

    Не съм преустановявал връзките с гедерманските си приятели освен по уважителни причини – вече някои от тях не са измежду нас. За доста от тях имам заслуга те да бяха туристи като мен, но това качество те си го имат в чипа и са благодатен материал за работа в тази посока. С други подробно обсъждахме теми от музиката. Макар и негерманец, по темата немска музика аз не отстъпвам на германците.

    Миналата година реших да посетя старите си приятели в Германия и за Деня на победата се озовах в берлинския квартал Йоханистаал, спечелил си печална слава след събарянето на Берлинската стена, която 29 години бе символ на противопоставянето, разделението и простотията на дебелата украинска свинкя. А ето каква е славата на берлинския квартал Йоханистаал и защо е печална:

    След бутането на берлинската стена берлинските геносета, между които имам много и приятели, с които съм се запознал в България се събраха в една доста голяма сграда в споменатия квартал, която бе ползвана от Районния комитет на партията им и основаха клуб, който да продължи да работи за комунизЪма. Така се роди Клубът за немско-съветска дружба, а Общината предостави сградата на дружбащите съгласно сключен договор между двете страни. СССР- такова нещо отдавна няма, но името на клуба не е променено до сега. За геносетата СССР остава вечно жив и те са убедени, че един ден ще го има отново и Германия пак ще бъде в съюз с него. Участниците в този Клуб, наричани от берлинчани Бетонните глави, за които като стане въпрос всеки берлинчанин споменава тяхна майка, окачествяват себе си като активни безпартийни и членската им маса се множи. Към тях напридойдоха кандидатбетонни глави от цяла Германия. Този клуб стана трън в очите на берлинчани, но всички опити на Общината да им вземе сградата и да ги разкара от Берлин имаха успех колкото да се отнемат ядрените оръжия на КНДР. Геносетата са свикнали с комунизЪма както някога въшките с ДДТ-то и си го искат обратно.

   И ето ме мен миналата година по случай Ден победы в Клуба. Там всички говорят сносно руски, а руските вестници, които се предлагат в него са безплатни. На най-видното място има една книга на Путин с изказванията му, по-почитана от тях от библията. Бившите геносета четат в ориигинал руската преса и книги без речник и после коментират на руски за да упражняват езика.

   Освен конгресната зала, Клубът има и една малка зала за есенцията на представителите на всички геносета с 300 места. В тези 300, преброени по глави /бетонни глави/ няма случайни хора, поради което те биват нариичани Малкият парламент. Там геносетата са разделени по три показатели, столовете са разделени също на три столови групи, като пред всяка столова група на бюро с техника за запис и микрофон седи фюрера на групата.     

    Първата категория са тези, които са тук за да поучават, най-истинските бетонни глави. Те имат сто стола, а техен говорител от много години е геносе Зюси Аршлох, която е работила на времето с Козята Брада /Валтер Улбрихт/. Тя е завършила руска филология в Москва преди 1989 г. и владее перфектно руски. Аз съм я слушал на запис, все едно Надежда Крупская говори. Според мен тя осъществява връзката с Центъра.

    Втората категория, също със сто стола в залата са напредналите в материята, аз ги наричам почти вбетонените глави, много малко им трябва да седнат на стол за поучители. Те усърдно се учат от най-първите. Техен говорител е Вирзинг Байшлаф, завършил Външноикономическата школа в Москва преди 1989 г.

    Третата категория приятели на СССР, разполагащи също със сто стола са младенците, които жадно попиват богатия опит от предните две категории, след което разнасят и разхвърлят семената му по Германия. Техният говорител е младенецът Ернст Швулер, разработван в Центъра като оперативен работник в областта на идеологията. Когато той заговори никой не може да му затвори устата. Знае за Ленин повече дори от руснаците, бих казал, всичко.

    Малката зала има украса, която ще покажа, но в нея има и българско присъствие – портрети на Димитър Ангелов, на Орлиин Орлинов, на Стоян Цеков Драскалов. Портрет на Гошо Тарабата е направен по-грижливо отколкото Исус Христос от Микеланджело.

    Естествено е да очакваме, че по случай Деня на победата в клуба ще има яко ядене и пиене и с моите приятели се отправихме натам, но не се получи. Клубът бе буквално изпразнен от геносетата, макар в момента да предаваха по телевизията парада от Москва, където Путин показваше на най-новите си оръжия.  Трите фюрера естествено бяха по бюрата си, но на въпроса защо не празнуват, а гледат напрегнато, мълчаха като таквоз. Аз, като оперативчик высшего класса, преминал успешно всички нива в Центъра, намерих път да се добера до необходмата информация. Казах на чистачката, фрау Вихсенманн, че е много красива, че много става, че съм възхитен от красотата на германските жени.  След този комплемент тя се раздвълнува, разлизга се и издаде играта на съпартийците си с надеждата за следващ контакт с мен. Започвам с обяснението на жената от групата на младенците.

   Те горките, като гледали новите оръжия на Путин така се зарадвали, че от радост им се дохождало до тоалентата, затичвали се натам, но като се връщали в залата виждали друго оръжие на Путин, новата радост пред оръжията му предизиквала в тях отново контракция – това е термин на жената - и те отново фръквали към тоалетната. Поради това в залата на младенците половиината от столовете бяха незаети.

   С втората група, тези с вече почти вбетонените глави, положението било по-тежко. Те още повече се вълнували, виждайки най-новите оръжия на Путин, едвам сигали до тоалетната, но там, припомняйки се видяното отново ги връхлитали нови и нови контракции, не можели да излезат от тоалетните и поради това от столовете им само 4-5 бяха с цушауери. Сезирах се върху тях - бяха в готовност да полетят в летящ старт и те към тоалетните, но задържаха, едно оръжие на Путин още да видят. То таквиз оръжия, такваз радост, как да контролираш физиологията си при такова вълнение!

   С първата група обаче положението било трагично - не само в залата, но и в тоалетните ги нямало. Като видяли новите оръжия на Путин такива жестоки контракция от радост ги връхлетяли, че най-бетонните глави се превърнали в настоящие шайсеншпритцери, а много разралотените в шайсенверфери. Те изпоприпадали в тоалетните от безслие поради пълната загуба на суровината от тялото им. За да им спасят живота от спешна помощ ги изнасяли от тоалетните, тургали ги на системи и така ги откарвали за спешно преливане в организЪмите им на суровина, за да не измрат от изтощение. Суровината обаче почти свършила от многообройните преливания на пациенти от Клубраума заради парада в Москва и чистачката ни напомни, че е добре и ние да дарим доброволно нещо за тях.

   Стана ми мъчно за тези най-стопроцентовии бетонни глави и на другия ден с приятелите ми отидохме на свиждане при двама наши познати от планините български, Курц Холцбайн и фрау Ерика Щтраус. За голямо моя изненада те се бяха снабдили с лаптопи и пишеха статии, в които химнословеха новите оръжия на Путин. Не им беше лесно – със сонда половиин цол в аршлоха им, на системи с глюкоза, но и това не им пречеше да пишат за оръжията на Путин, как той ще победи враговете си, кандърдисваха Меркел да напусне ЕС и да влезе в ОНД, защото ако не стории това, Путин с тези оръжия покрай Америка ще унищожи и Германия като техен съюзник.

   Нали човек мисли за Родината си, замислих се и аз. Не трябва ли и ние да напуснем ЕС и да се присъединм към ОНД? Мисля, това е единственият начин да останем на този свят. Иначе Путин като подбере враговете си с новите си оръжия, току виж, треснАл и нас. Новата му бомба унищожава всичко в диаметър 750 км, това означава цялата ни страна.

   Ние трябва да извършим тази спасителна промяна в политическия си курс. От години, тези които наричаме нетови хиибридни войници на Путин ни убеждават да сторим това, но сега аз се убедих сам. Посещението ми в Германия и по конкретно в Клуба за немско-съветска дружба промени мисленето ми - аз внече споделям призива на тези, които призозават: Долу терорът на ЕС, съюз със ОНД!,

    Изборът ни е един, той няма алтернатива - или в ОНД или България ще бъде превърната в площ, покрита с радиоактивно стъкло, както всички страни, врагове на Путин. Това ни очаква според министъра на отбраната му, спасението е в нашите ръце.

   

    Послепис:

    Това извадих от райзебуха ми от миналата година. Мисля си, как ли са възприели приятелите ми от Клуба показът на най-новите оръжия на Путин тази година? Опасявам се, че превърналите се в шайсенверфери/шпритцери/  тази година ще са още повече, а може да има и летални случаи. Тази тенденция, на неконтролируема радост считам за опасна и заразителна – такава вече има и в нета, видно от публикуваното вчера. Моят приятел, шеф на итензивното в Пирогов по преливанията със сигурност вчера ще да е имал доста напрегнат ден. То такиви оружия, че и допълнителна радост – на този ден геният на гениите Ким Чен Ун бе въздигнат още едно ниво нагоре, получавайки поста Председател на партията на труда. Ще да е имало вчера преливки и по този казус -  честните и прогресивни хора по света не са само маркспутинци, има и кимченунове, чиито брой расте по целия свят.

    Да живее международното положение!

 

  image

                          Целувките са заразтелни!

image

                  Архитектът на Берлинската стена

image

Първият държавник на страната с най-щасдтливите хора на света.

image

Ким Чен Ун и Путин, верни във борбата, скоро ще въведат нов ред на земята.

image

Сюда все изучали Дроздова и Фартышева.

image

Агент Бърза свирка демонстрира уменията си.

image

Най-новият Калашник с лазерен лъч, който е програмиран чрез ЦПУ в Центъра.

image

Путиновият войник от Донббас, наречен Моторолата заради вносния си джиесем.

image

  Атаманът на Крим Денис Пушилин с най-модерното хладно оръжие на света.

image

Пролетарии из всх стран, обединяйтесь!

image

Тази реклама подканва германците за
излети по нашите планини.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12302360
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18380
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930