Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2016 22:12 - ЩЕ СЪСИПЕ ЛИ РУСКАТА МАФИЯ КОНКУРСА "ЧАЙКОВСКИ"?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1233 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 10.04.2016 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                 РУСКАТА  МАФИЯ  СКОВА  КОВЧЕГА

                    НА  КОНКУРСА „ЧАЙКОВСКИЙ” ?

 

    За запознатите с музикалния живот на Русия присъствието на руската мафия в него е очевидно. С възможностите да работят руските музиканти по света дейността на руската мафия чрез тях метастазира извън Русия – известни руски музиканти са едновременно и едни от биринджиите на руската мафия. Уточнявам - говорим русская мафия, понимаем Путина. Говорим Путин, понимаем русская мафия.

   Един пример:

   Тече Международният конкурс „Шопен” преди 5 години. Най-добрият тогава е нашият пианист Евгени Божанов, няма равен на него!!!  Само че не той стана победител в конкурса, а една рускиня, не помня името й, която не издържа никакво сравнение с него. Защо така се получи? Предполагам, че руската мафия е заплатила на журито за това решение защото тази музикантка е вероятно агентка под прикритие на мафията, которая исполняют дела. А това решение на журито е позор върху самия конкурс на името на поета на пианото, Шопен. То орезилява и журито, в което има музиканти от цял свят. Не е необходимо руската мафия да подкупва цялото жури, достатъчни са трима от петте изтъкнати музиканти. Голяма сила притежават парите, както на времето казваше адвокатката на правешкия джуревец, Тато. Щом на Конкурса „Шопен” е възможно тези неща да ги случи руската мафия, какво се случва на Конкурса „Чайковский” е повече от ясно.

    Международният конкурс „Чайковски” има доста дълга история от 1958 г. до сега и петнадесет издания. Ще отбележа някои предишни участниците в журито и администрацията му, достойни и велики музиканти – Шостакович като най-пръв, Ойстрах, Лев Оборин, Рихтер и други. Сегашните, хора на Путин, те са откровени мафиоти -  Валерий Гергиев и Денис Мацуев. Конкурсът е бил замислен първончално от Екатерина Фурцева и Хрущо да участват в него само цигулари и пианисти, но после състезателната му програма се разширява доста, тя е извън контекста на темата ми този път. Някои от изданията на този конкурс са значителни за музикалния живот, напомням за Ван Клайбърн.

    С идването на Путин като велик кърмчия на Русия Конкурсът върви към залез и вероятно ще бъде изхвърлен от списъка на международните конкурси на същия принцип, както руските атлети заради употреба на забранени медикаменти. Едва ли вече някой вярва, че на този мафиотизиран конкурс това, което се случва е истинско, че на първо място в него е изкуството, че журито не е подвластно на мафията, че наградите на лауретите са заслужени. Путин има зависими от него музиканти, някои от тях доста издигнати в бранша, но вероятно и с много висок ранг в КГБ. Ще цитирам някои от тях:

   Най-първият е диригентът Валерий Гергиев. Той е на свободна професия, живее в Европа и Русия, подвизава се по целия свят. Като диригент не е нещо особено, но е топлата връзка между Путин и музикантите, принадлежащи към мафията на Путин по света. Лично на мен той ми е неприятен, не ценя и изпълненията на произведенията, които той дирижира. Имам си любими диригенти – Клаудио Абадо, Бърнстейн и др, този не го ценя. Диригентът трябва да е и симпатичен,  а този е подчертано антипатичен. Произведенията, които той дирижира преминават на средно ниво, не го окачествявам като посредствено. Явно той е диригент по чл. 64, а основната му работа е друга.

   Друг агент на Путин в музиката е цигуларят Владиимир Спиваков. И той е добър, но не блести с нищо особено. Подвизава се предимно в Русия и то все по-рядко. Свири с името си, не с таланта си, който е доста скромен, химнословят го без да заслужава това. Настоящим маркспутинецом.

   Трети маркспутинец е диригентът Марк Горенщайн, още по-настоящий от Спиваков. Той е бил цигулар, но без успехи в бранша, после става диригент, подвизава се в Русия. Интересното за него е, че произлиза от Одеса, където са родени големи музиканти. Като диригент му тургам най-ниската оценка. Вероятно силата му е в маркспутинизЪма.

    Четвърти верен на путинизЪма е виолинистът Юрий Башмет. Не може да се отрече талнатът му, добър музикант е. Той обаче се пропи. Докато преди е пиел след привършване на деня или концерта си – той е фърст водкаджия! -  сега пие преди да излезе на сцената за да не трепери. Развали си отношенията с големия руски цигулар Гидон Кремер, подвизаващ се в Европа, аз съм негов фен. И двамата не споменават нито дума защо, но не само, че вече не се изявяват заедно, но не си и говорят. С Башмет има страхотни записи, дори правя реклама на един от тях – на Сонатата на Шостакович заедно с Рихтер. Как се е озовал в мафията на Путин този голям музикант не ми е ясно. Севодня от являються настоящим пропойцем.

    Пети маркспутинец е най-големият музикант измежду всичките, които цитирах, това е Михаил Плетньов. Той е диригент и пианист както Бареенбойм, при това добър диригент, но като изпълнител на творби за пиано от Моцарт е върхът!!! Лошото при него е погрешната му сексуалната ориентация, която съсипва кариерата му, той е педофил. В последните години прекарва по-голяма част от времето си в Тайланд, където работи като артист на свободна рпрофесия. С него има един запис на Сонатата на Моцарт с еничарския марш, не съм чувал по-добро изпълнение. Може би само Делян Пеевски ако бе станал музикнат щеше по-добре да я изпълни, той за всичко става. Като човек извън изкуството Михаил Плетньов е пълен нещастник. И той работи за Путин, подписа деклараця за подкрепа на анексията на Западна Украйна от Путин ведно с тези, които цитирах преди него. Какво ли му разбира малоумницата от тия работи. Разработили са го оперативните работници на Путин като човек от културата да подкрепя неодобряваните от цял свят дела на кърмчията.

   Шести мраркспутинец е пианиистът Денис Мацуев, другар и съратник на Валерий Гергиев. Те са един екип напр. в Конкурса „Чайковски”. Не го ценя и него въпреки успехите му.

    Най-пръв в путинизЪма и на най-ниското стъпало в културата е чалгаджията Йосиф Кобзон. Той е и най-отвратителният от всички, които посочих. Убеден съм, това е върхът на айсберга, путиновите мафиоти в музиката трбява да са страшно много. Ето какъв пъкна на хоризонта наскоро, агент под прикритие в руската музикална мафия, ползващ за параван професията си на виолончелиист, станал известен като Челистът на Путин, с реално име Сергей Ралдугин. Руснаците нарочно били измислили това име,  Сьер Гей, с което оприличавали някой на поакал се педерас. Случаят обаче е по-сериозен. Зад неговия реален образ кърмчията на Русия е прикрил 2,5 млрд. долара в извънбрегова зона в банка в Панама. Това вероятно са пари, които кърмчията е свил по някакъв начин и ги е скрил чрез посредник, да не се подмята в публичното пространство името му. Този номер става и у нас. Един бизнесмен с морала на Путин изтегля за фирмата огромен кредит, открадва го и продаде фирмата си на неграмотен, не притежаващ нищо ром. В клучая офшорката е ромът, всичко е законно, парите ги няма. Не съвсем, няма ги в банката. А за незаконно придобитото от Путин има предположения:

    40 млрд. долара след първия му мандат като президент и 250 млрд. долара в настоящия момент от акции в газовата и нефтената промишленост на Русия. Къде ли са парите на Путин освен тези, укрити в сметка на Ралдугин, вероятно никой няма да узнае.

   Съветската мафия в музикалното изкуство от времето на Жданов направи големи поразии в мисленето на музикнатите, включително и на нашите. Едва ли някой знае какво нещо представлява професор по музика с промит мозък, това е пълният нещастник. Благодарение на тази лъжемузикална наука много велики музиканти като Бах, Хендел, Бетховен и др. са представени според образа, който биха желали те да имат според  оперативните разработчици от КГБ в сектора "Музика". Поради това истината за творчеството им си обяснява с лъжи. Ако бъдат погледнати учебниците по история на музиката, изучавани от наши студенти по преведени на български съветски учебници, те предизвикват възмущение. Явно музиката е била второто нещо, на което съветските музиколози са гледали като степен на важност по отношене на обучението на нашите музиканти там, а първото нещо е било изучавано в Центъра. За преодоляването на тези проблеми в мисленето по отношение на музиката май са необходими толкова години, колкото евреите считат, че са необходми за да заживеят истиннски в Ханаанската земя, 40.

   Страхотно съм загриижен за Конкурса „Чайковский” да не го изхвърлят от списъка на международните конкурси, така както съм загрижен да не изхвърлят и нас от ЕС  НАТО. Защото и по тази линия Путин има агенти у нас с парламентарно представени партии, поне три. Две от партиите му си спретнаха псевдобой пред джамията на Халите преди години, а се оказа, че и двете партии работят за Путин по типа ала Жириновски, играейки амджиккючек на един и същи фалшив етнически кон.

    Проникването на мафиите във всички сфери на живота, на мюсюлманите в Европа, утвърждаването на престъпността и политиката като поминък, което доведе до безконтролна корупция  у нас – това наистина е нещо ужасно. Изкуството като отражение на живота, като поезия на живота - то няма как да не бъде по същия начин смъртно наранено от този идиотски принцип на водене на противоестествен начи на живот, в който правилата определят идиотите. Уточнявам, кретен е роденият като ненормален, докато идиотът е станал ненормален, защото битието така е формирало съзнанието му. При такова битие обаче вместо изкуството да усъвършенства хората, то се заменя с чалгизиране, приматизиране и опростачване. Тези тенденции вече не са и скрити, за тях се работи от медиите, от нета, а резултатите са очевидни. Без да кажат една дума хората, видно е, че те постепЕнно придобиват едно ново излъчване, което плаши...

    Следват снимки герои нашего времени:

    

image

     Валерий Гергиев: Дело состоялось....

image

  Я думаю, Вы, Денис Мацуев, вели себя всегда отлычно...

image

                  Челистът на Путин: Всичко друго освен водка отказвам!!!

image

    Даю Вам, товарищ Спиваков еще один орден - я верю Вам...

image

Башмет: Я не люблу больше водка "Горбачов", уже пью толко водка "Путин".

image

           Кобзон: Вы, Бащица - дар Божий для нас!

image

Я думаю, Калашников сотворил более интересной инструмент чем Страдивариуса.

image

         Я уже почти все написал.Жду конец истории Малайзийского самолета,
         тоже история самолета Качинского....




Гласувай:
4



1. nikolinavalentinova - Руската мафия...........
12.04.2016 22:16
Поздравления за дисекцията, направена с чувство за хумор, но ми се струва, че случаят е по-твърд от този на евреите - 40 г. няма да са достатъчни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12308932
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930