Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2016 21:52 - РЕКЛАМА НА ФИЛМА "ЛЕВИАТАН"
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1289 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

           РЕАЛНАТА   РУСИЯБЕЗИЗХОДЕН  ТРАГИЗЪМ?

 

     Пояснение: Понятието Безизходен трагизъм е въведено от руснаците след 1990 г. за музиката на Шостакович. За  запознатите  с живота и творчеството му по-точно опеделние за музиката му няма!

 

     С този въпрос - реалната Русия  доста често тенденциозно запроституирват по заказ от Центъра платените нетови тролове, а напредналите в тази материя са особено чевръсти в приказките и доводите си подмятайки тези и доводи за всестранния напредък на тази страна, тръгнал по експонента след назначаването от Юрий Дроздов на Путин за президент. Руският патриарх каза, ча най-големият дар Божий за Русия е Путин, след което получи от него личен самолет, Западът пък нарича Русия Империя на злото. Изкривяването на фактите - какво е Русия днес е част от хибридната война, която Путин води срещу нас, защото принадлежим към ЕС и сме в НАТО. Признавам му на Путин, успехите му срещу България са големи, но предпоставка а този успех е ниското ни интелектуално ниво, продажните гласове по време на избори у нас, които той финансира, промитите мозъци от времето на тотолитаризЪма, агентите му навсякъде в България, троловете в нета, на които той плаща. Говорим Путин, понимаем задкулусие, говорим задкулисие, понимаем Путина. Само в парламента ни той има три партии, които работят срещу нас и чрез тях той спъва устрема ни към Европа и налагане на истинска демокрация у нас и премахване на мошеническата, която е параванът на задкулисието.  В нета Путин има хиляди платени тролове, които постват небивалиците си в строг ред, други се изкоментриват под тях, накоментирват ги, наейякулирват ги, химнословят ги, въздигат ги до небесата. Освен това троловете се допълват, коригират се, противопоставят се дружно, комунистическими способами  на всичко в нета, което е смислено с цел да го опростачат, да прекършат вдъхновението на творците. И тук има успехи Путин – на творците я отвори сайта им някой, я не, но пък пиперливите тролове, особено ако те псуват, са най-четени, изтепват се да им проникват в сайтовете, макар всичко, поместено от тях да не прави смисъл, а истината де се обяснява с лъжи.

   Тази война на Путин срещу нас, която той води благодарение на новите информационни технологии е продължение на предишните, които нарачахме идеологическая проработка, съчетана с репресии спрямо различно мислещите от комунистическите идеолози.

   

    Във връзка с намаляване цените на суровия петрол обаче и недостигът на средства за заплащане на хибридните войнци със заповед за назначение като нетови тролове в момента, троловете сега се скъсват от конкуренция. Това няма да им помогне, очертава се поне 90% от тях да останат без финансиране. Поради това все по-често се появават статии в нета, колко хубаво е в Русия, колко добре са заредени магазините им, поместват се и барбаснимки с доволсвата в магазините им които пращят от евтина и качествена стока. Чудя се, как афганистанците не промениха крайната си дестинация Германия с Русия. Виждах дори статии със заглавие „Реалната Русия”. Трябва да си по-умен от Делян Пеевски, да имаш аналитичен ум като неговия, та да можеш да прецениш реалната Русия и да имаш претенции от свое име да напишеш: Реалната Русия. Което означава споменаване на майки към всички останали, които пишат на тази тема, защото тяхната е нереална!

   А реалната Русия – вместо през статиите на нетови тролове, добре е да се види тя през погледа на един виден руски режисьор, който направи покъртителния филм Левиатан /Левиафан/. Препоръчвам го на тези, които пишат в нета за Русия да се запознаят с филма. Гледайки го в умя ми дойде определението за музиката на Шостакивоч – безизходен трагизъм. Давам и таг за безизходен трагизъм, неговата Десета симфония. Само че тя е трудна и не е за всяка глава. Писана е след смъртта на Стали и вопълът в нея е: А сега накъде? За никъде не сме?

   Няма сега да коментирам филма, но може да сторя това в отделен постинг. 

   За да бъде по-цялостно разбран филма препоръчвам на тези, които ще го видят да прочетат преди това трагедията на Пушкин „Борис Годунов”, да се запознаят и с едноименната опера и чак след това, при условие, че са запознати с историята на Русия от 1905 г. до наши дни, да намерят филма и да го изгледат. Ако изпълнят тези изисквания те ще го гледат като умни хора, а не като тези, които проституират с темата Русия, а казаното от тях, неправещо никакъв смисъл вместо размисли предизвиква у хората…. споменаване на майки.




Гласувай:
8



1. slavimirgenchev1953 - Борш и Хвалинвенци,
02.02.2016 06:22
а и целият гювенциат начело с графомана Хвалиери, ще да залюбят още по-силно необятната цъвецка страна, пък Хвалиери ще я възпее с най-чепатия си стих!
цитирай
2. apostapostoloff - Филмът е страхотен и страшен!
02.02.2016 17:41
Тръпки да те побият. След като го изгледах, си плюх в пазвата и благодарих на Бога, че не съм руснак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185960
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031