Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2016 12:05 - ЗА УБИТОТО МOМЧЕ ВЪВ ВРАЦА - 1
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3134 Коментари: 7 Гласове:
10

Последна промяна: 05.02.2016 21:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

УБИЙСТВОТО НА МОМЧЕТО ВЪВ ВРАЦА – ПО РАЗРАБОТЕНИЯ     

        СЦЕНАРИЙ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ

 

   Организираната престъпност има и ниски нива, но те са важни за нейната дейност със същата тежест, която има Районния съд на София в съдопроизодството. В Районния съд се подготвят съдебните уйдурми, като се съгласуват с Касационния съд, това го знае всеки, преминал през мелницата му. За изчакване – една от страните да умре или да се появи нов закон - има предвидена друга инстанци, Градски съд, която по същество е подчинена на Районния съд, който директно работи с Касационния. Подобни на РС са дребните престъпници, които са голяма част от населението на България и за които престъпността, далаверата, възползването от всяка възможност, от която да се спечели нещо, напр. да се лъжесвидетества, да се пренесат пари от един престъпник на друг без лицето, което ще получи 50 лв. за услугата да знае нещо за тях е поминък. Това са млади хора между 20 и 40 години, има и изключения, 95% от които са мъже. Това, което може да се каже за тях е, че не убиват, но пък бият и заплашват яко. По данни на статистиката у нас има около 1,5 млн. мъже, които не работят и не търсят работа, но имат доходи. Това са пълните паразити за страната, в която те не внасят нито лев данъци или осигуровки. Това е огромна цифра за една страна, в която има още 1,5 млн. цигани на помощи, от които към 300000 пълнолетни, много малко от тях работещи, а тези, които работят не внасят данъци. Има и още около 2 млн. пенсионери, вече приключили трудовата си дейност. Като се извадят от 7 млн. и децата, оставащите да работят са около 2 млн, което е базата за ужасяваща бедност и възможности за престъпност на всички нива.

   Давам пример с рекетьорчетаата по пътя, с които почти доста хора са имали конфликт. Те предизвикват дребни спречквания по пътя, при които набеденият да му се снеме рекет се предопределя за виновен – нарушил правилника и застрашил мутрата, отнел предимство на мутрата, ударил мутра, движещафсе по тротоара със странично огледало или по друг начин без да усети, ударил леко внезапно спряла пред него кола. Това е много разпространен номер, ойто мами застрахователя и който служи за вземане на рекет от „виновника”, който става жертва на уйдурмата. Постановката е съвсем проста: Намиращата се отпред мутра дебне при най-късата дистанция да издърпа докрай ръчната спирачка, за да не светнат стоповете и е възможно „подпиране” на колата му отзад. Следват заплахи, мутрата не е сама и се снема рекет от „виновника”. Има и още по-нагли схеми, когато при зелен светофар мутрата дава назад и натиска колата на набелязания обект с джипа си. По закон който е отзад е виновен, всички потенциални свидетели изчезват от мястото, мутрата си взема своето, иначе лошо.

    Аз също станах пострадавш от пътна уйдурма, но удържах положението. При изпреване на спрял автобус на центъра на Горубляне срещу мен зави рязко някаква кола, аз доближих максимално автобуса. Допряха се минимално огледалата ни, моето се размести и трябваше да са навеждам на страни, за да виждам добре назад. След стотина метра, когато имаше възмощност спрях да го регулирам и хоп – кола с 4 мутри спря със скърцане на спирачки до мен, изпонаизскочиха 3 от мутрите от нея и ме обградиха. От стреса при удара четвъртата мутра /б. м. драйвъра/ не можела да се освести, за да излезне поради причинения й от мен стрес в резултат на превишената и скорост и опастноста за живота й, която съм й създал. Веднага усетих първо, че тези три мутри са взети за свидетели от биринджимутрата, която все още бе в колата и че не са агресивни. На тази база изградих стратегията си. Появи се и башмутрата, едвам ходеща от уплахата, която й причиних, наподобяваща горила, небръсната, с очила, с агресивно излъчване. Попиита какво ще правим сега, обвинявайки ме в удряне на колата с голяма скорост по време на изпреварване, причинен стрес, нарушаване на Правилника за движение. Да си плАтя ли – определи ми иск 100 лв. или да вика КАТ. Мутрата добре знаеше за репертоара на свидетелите, които трябваше да ме подготвят за решението ми да си платя за уплахата, която й причиних, вероятно това е начинът тези четири мутри да припечелват. Оправих се и  с биринджимутрата и след като вече престанах да ми искат пари, но не и да ме заплашват – те снимаха номера на колата ми - дадох им 10 лв. като за подигравка, но те ги приеха.

    Такъв е случаят вероятно и във Враца. Двете мутри са търсели инцидент, от който да се възползват, потрошили са и огледалото на момчето, което да им служи като веществено доказателство, че то ги е ударило на пътя. Вероятно са си поискали своето за стреса, но провалът им е дошъл по две направления. Първо, че момчето е оказало съпротива и второ, че след като тия два дебелака набили момчето, то умряло. Схемата на такъв вид престъпност обаче има още прикрепени лица към реализаторите на престъпното деяние - тези, които осигуряват отцепленето им. Поне още двама техни авери е имало там, ако няма, ще се намерят. Те ще свидетелстват, че момчето е излязло от колата и е пребило жертвите на престъплението си, после си е умряло само. Ще свидетелстват за ползване на бокс или други оръжия, ще подхвърлят един такъв, прибран от възмутен гражданин на мястото на инцидента. Момчето е починало, то нищо не може да каже, ще има заплахи към свидетелите, поръчково следствие-уйдурма, което да подготви решението на съда за оправдаване на мутрите, жертви а агресия срещу тях. Вече се работи и в тази насока – първият патоанатом вижда само един удар по тялото на момчето, пред следователя братята-мутри твърдят същото, само веднаж ударили момчето в режим на неизбежна самоотбрана, защото то ги удряло с бокс. Вторите патоанатоми описват обаче 28 удара. Ако организирана престъпност във Враца не „смаже” /с пари/ тези патоанатоми, нещата се усложняват и това ги принуждава да преминат към контрапротести. Протеситрат срещу действията на убитото от мутрите момче, искат оправдаване на убийците, кристално чисти както спрайт. Тези контрапротестъри са от контингента на младите хора, предвърнали престъпността в свой поминък. Контрапротестъри срещу заплащане, както тези на времето за Орешарски, както новосформираното сега нетово хибридно войнство от платени тролеве, контрапротестиращо срещу Плевнелиев, химнословещо Путин.

    Накрая всичко ще завърши в съда. А съдът – това днес е една бакалница – даваш, получаваш правосъдие, не даваш или пък даваш по-малко - не получаваш. Аз съм особено чувствителен когато науча информация за съда, защото и аз съм жертва на съдебната система в едно делбено дело и съм чувал, че във Врачанския съд работи схема за оневиняване на тамошни убийци и други извършители на тежки престъпления, в основата на която е някаква съдийка, бяха ми казали и името й. Дано това дело не се гледа във Враца, където нищо чудно убитото момче да получи присъда , а убийците – оневинени на базата на лъжесвидетели, техни авери от единия милион.

    Тези мои мисли пиша в блога си като потвърждение на това, до каква степен е деградирала ценностната ни система след отнемането на собствеността на хората по време на сталинската колективизация, която  промени хилядолетния ни начин на живот и ни вкара в днешната духовна криза. Ако този процес не бъде осъзнат от нас, българите, с България е свършено. Както практически е свършено с Видниско, почти е свършено с Монтанско и в значителна стерен – с Врачанско. Обезбългаряването на части от България заради вихреща се в тях престъпност е факт, а след обезбългаряването следва обезлюдяване и от престъпниците и…вакум. Защо не се прави нищо срещу това, г/да държавници, докога с тази престъпност, която съсипва страната, но пък от която няколко инстанции печелят? До кога България ще остава без съдебна система?

    

   




Гласувай:
11



1. bgman13 - Може и да си прав, че съществува и ...
22.01.2016 14:04
Може и да си прав, че съществува и такъв вид поминък на мутрите. Въобще не съм склонен да защитавам полицията и правосъдието не само във Враца а и навсякъде. Освен това видеоклиповете от камерите, даже и аз твърдя, че полицията има навик да ги скрива - точно така направи полицията в Монтана, когато с удар изотзад ми счупиха ченето а предшестващото спречкване стана между мой приятел и десетина дрогирани каратисти с профила... на убития Тодор.

Не съм склонен да го обвинявам него, поради минали и мои си причини, мир на праха му. Но все пак в случая има видеоклип, който е в интернет и на който се вижда, че Тодор си пада без никой да го е удрял. Ти вероятно приемаш, че той е ударен, най-вероятно в корема. След което обаче явно не е усещал болки и неразположение, стоял си говорил си. И по някое време - пада и умира. Но да речем отново, че и това е възможно. Е да ама Тодор тренира тае куон до. Там би трябвало да са го удряли много по-силно от тия мешковци.

Та главният въпрос тука е "Как така е умрял?". И обяснението не изглежда като да е от удар. Но вероятността да е шмръкнал малко амфетамин точно преди старта е много голяма. Защо е голяма ли? Защото аз твърдя, че дншните каратеки постоянно дръпват дрога за отскок преди бой на публично място.
цитирай
2. apostapostoloff - Все още не се знае дали
22.01.2016 15:28
момчето във Враца е убито. По всичко личи, че е починало от сърдечен арест, предизвикан от скандала.
цитирай
3. bgman13 - Все още не се знае дали момчето във ...
22.01.2016 17:35
apostapostoloff написа:
Все още не се знае дали момчето във Враца е убито. По всичко личи, че е починало от сърдечен арест, предизвикан от скандала.


Обаче се знае вече друго - че държавата и медиите са си наумии да разпалят граждански конфлик от тоя случай. Което като нищо може да се превърне и във гражданска война. Защото икономическата ситуация е опасна за самата държавна власт и тя предпочита народът да се изтрепе по между си. При положение, че се знае, как стоят нещата, т.е. при положение, че има видеоклипове, достатъчно свидетели и факти, вкл. Медицинска експертиза та дори и две. При това положение, да ни подават информация на час по лъжичка - веднаж така, следващият път онака, какво означава? Да ни кажат цялата информация, да покажат видеоклиповете и тогава ще разсъждаваме кой крив, кой прав.


цитирай
4. planinitenabulgaria - Чудя се тамошните мутри
22.01.2016 20:07
bgman13 написа:
apostapostoloff написа:
Все още не се знае дали момчето във Враца е убито. По всичко личи, че е починало от сърдечен арест, предизвикан от скандала.


Обаче се знае вече друго - че държавата и медиите са си наумии да разпалят граждански конфлик от тоя случай. Което като нищо може да се превърне и във гражданска война. Защото икономическата ситуация е опасна за самата държавна власт и тя предпочита народът да се изтрепе по между си. При положение, че се знае, как стоят нещата, т.е. при положение, че има видеоклипове, достатъчно свидетели и факти, вкл. Медицинска експертиза та дори и две. При това положение, да ни подават информация на час по лъжичка - веднаж така, следващият път онака, какво означава? Да ни кажат цялата информация, да покажат видеоклиповете и тогава ще разсъждаваме кой крив, кой прав.




как още не са спретнали контрапротест в защита на незнакомия стрелец, който гръмна собственика на тировете. На времето когато бе Орешарски паднаха много дъждове и той предложи на МС програма: Ще отговорим с контравалежи.
А целта сега е ясна, обяснение на истината с лъжи и възползване от казуса.
цитирай
5. born - Слагам ти 95 % плюс и 5 % минус за :
27.01.2016 20:29
"...нетово хибридно войнство от платени тролеве, контрапротестиращо срещу Плевнелиев, химнословещо Путин."
Извини ме, но е изключено Путин, респективно Русия да са виновни за всички идиотщини и криминални инциденти, които стават у нас. Поздрави.
Предстои да видим как ще се представи величавата ни съдебна система и дали ще опраска някого. След десетина години ще има и дело, и съдебно решение.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Има една истина за България, която я знаят не само притежаващите много информация.
27.01.2016 21:17
Тя е: Говорим Задкулисие, понимаем Путина. Говорим Путин, понимаем Задкулисие. Давам и тагове: Догана, Първанов.
А за съда - аз имам в него 22 семестъра от 1990 г. до 2001 г. Описал съм точно престъпната схема за ограбване на хората по линията на имотните дела, архитектът на която бе Иван Григоров. Тази линия продължи и след него, при Влахов /шеф на РС/ тя се срути под собствената си тежест. Сега има нова схема, в центъра на паяжината стои ВСС /б. м. съдебната мафия/. Описал съм тези схеми в блога си преди много години, уподобявайки ги на паяжина, в центъра на която стоеше Иван Григоров.
В момента в България съдебната система за дребните хора е бакалница - плащаш - получаваш правосъдие. Не плащаш, не получаваш. Ако и двете страни не платят, и двете няма да получат правосъдие. А големите - те имат закрилата на ВСС. Та нали за това са турнати в него съдиите, по квоти на управляващите.
цитирай
7. sande - Врачанецът Тодор не познава врачанци ...
29.01.2016 11:34
Тодор е спортист. Тренира боен спорт. Това му дава ивестно самочувствие, но то е и подвеждащо.Второ: до него в колата седи любимата му красива приятелка. Затова е курназ и реагира спонтанно и театрално. Прави се на мъж.

Затова е трябвало да не се впряга детински от дребния конфликт, просто да не излиза от колата, да даде газ и да каже: Майната ви!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181275
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031