Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2015 22:25 - В опит да сезирам Другарят железоВ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1823 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 07.10.2015 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                Товарищами Jelesov, Apostapostoloff, Stih, Alibaba2, Rustam –

                                                               С днем рождение Путина!!!    

 

             С надежда да се самосезира Другарят железоВ

                    върху постинга ми за музиката от днес  

 

     Всичко при тоя човек е сбъркано, та дори и името му. Ако аз му тургах име - бях му кръстник! - щях да му турна фамилия не /Д/железовВ, а Скрапов, оти туй име по-вярно щеше да отразява и лицето и дрехите и душата и мислите му.

     Които отварят  блога ми – те стават все по-малко – знаят колко много обичам музиката и че съм просветен любител музикант. Защо на тази тема ударна група по-културната революция залепи в нета дацзибао срещу мен разбирам, но не знам на тази група стана ли й ясно, че тя по този начин се самонаекскрементира така, че никога вече няма да успее да си почисти суратя.

   Първо за оперативния сценарий, копиран от НКВД от годините 1936/37 г. Това са учили товарищите, това знаят. Но го знаят и други.

   В далечната 1936 година Шостакович пише Четвъртата си симфония, в която отразява събитията в Украйна през 1933/34 г. по време на разработката на НКВД „Голодомор”. Пиисал съм за тези неща в постинга си „Великият художтик”. НКВД узнава що за произведение е симфонията и забранява тя да бъде изпълнена пред публика. Шостакович е заплашен със смертательная казьн или Сибир. Срещу него от НКВД организират тормоз, изразяващ се в следното:

   По всички заводи и колхози парторзите сбират рабочих и крестьян да бичуват произведението на Шостакович. Знаят ли те какво е това симфония, разбират ли нещо от музика, това е отделен въпрос. Стават работници, работнички, селяни и се изказват срещу симфонията, заклеймяват автора, громят го като враг на СССР. Рисуват плакати. Специално отбелязвам, това произведение не е изпълнявано, никой не го е слушал, но въпреки това то бива критикувано, туй, че никой не разбира от музика – башкъ.  И как не, НКВД разпорежда. И хората скандирват: Балумба симфония, балумба Шостакович!

   Някога НКВД, после КГБ, днес Центъра…

   По същия сценарий запроцедираха и с мен по случай писанието ми за един концерт, на който бе изпълнена Петата симфония на Шостакович. Една кучка /това е съветска дума, означава петорка/ ме подбра. А оперативната разработка срещу мен носеше кодово ноименование „Шостакович”. Не бих нарекъл могучата кучка, в която се изявяват съвременни рабочих и крестян нетови примати в областта на музиката, защото не знам разбират ли те от музика, тролове ли са или наактивирани по казус пасивни постингвачи.  Наактивирването е голяма работа, ще припомня какво напправи един наш наактивиран естраден певец. Него го наактивирваше джазбандиста на групата му, но веднаж така успешно го е бил наактивирал, че естрадният певец дори успял да си заплоди булката. После му се роди син, който бе кръстен на името на баща си.

       Към мен бяха отправени обиди от тая петорката, бяха ми вменени  качества, които не притежавам, но понеже съм много възпитан не наричам петаците банда от идиоти.  И  ето ме сега с нов постинг на тема музика, този път за клавирните концерти на Моцарт. Написах го специално за ударната група по културната революция с най-първи в нея Другарят железоВ за да дам възможност на „критиците” ми да докажат наистина ли разбират от музика. Ако разбират от музика ще допълнят постинга ми или ще открият неточности. Ако не сторят това остава да са тролове, наактивирани от Центъра или примитиви от отсечката бозайници-човек. Първото веднага ше стане ясно, защото съм доста вътре в музиката. За второто/третото пък ще направя специална програма по единадесетобалната система, която да определи те наактивирани тролове срещу мен ли са били или пък примитиви от типа, като чуят за култура да се фащат за кобура.

   Ето едно изказване на участник в групата по културната революция, който…пишел за музиката. Така поне се представя в блога си:

 

"15:06 - Простолюдието само с това се занимава-
да одумва другите и да им намира кусури. На простолюдието само едно: еби си майката, ама у гъзо осран, за да не изкенза дъртата уруспия още едно лайно като теб."

 

  Приматпоезия?

  Очаквам нов приматпостинг от ударната група по културната революция, която сега сезирвам.  Обзеха ме съмнения обаче, че надценявам културното й ниво. Оцених ги като примати, но те май са на друго място в отсечката бозайници – хора. Най-първият е бозайникът, след 3000 години иидва приматът, след още толкоз маймуната и след 10000 години – човекът. Понеже съм много музикален търсих подходяш поздрав за бозайници, после за примати – нема! Но пък намерих музика с маймуни-гювендии. Гювендия означава певец, певица, които докато пеят танцуват. Ако не появи Другарят джелезоВ в постинга си писание срещу мен, което да турнат на Първа страница и в което той да ме направи на две стотинки от старите, ще поздравя ударната група по културната ревобюция и лично Другарят джелезоВ с танца на тази петорка, прототип на неговата, която громи, заклеймява и бичува с приматкритика музикалните ми писания.

      И внимвайте, петаци, особено най-стопроцентовия от Вас, Другарят железоВ. Ако не появите разумен постинг- критика към мойо, ей с това ще Ви поздравя. Да си знаете. Точно на тези пет гювендии мяза и петорката Ви…

 

      http://www.youtube.com/watch?v=3fUqABFWuxQ






Гласувай:
9



1. germantiger - ...
08.10.2015 15:49
Другаря Железов е плъх ;)

Той подпитва, но за себе си не снася...

Той пита и настоява вкл. за лично инфо, но се снишава...

Впрочем другаря Железво може и да е човек готов на диалог и от когото може да се понаучи нещо или немалко - всеки човек има право на шанс включител;но комуниста - така казват мъдрите (аз не споделям това тяхно мъдро съждение, но кой съм аз ;)

ДРУГАРЯ ЖЕЛЕЗОВ КВАЛИФИЦИРА ЛИЧНОСТТА, НО НЕ СПОРИ С АРГУМЕНТИТЕ!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Сега Другарят джеелезоВ ще трябва да си снеме маската:
09.10.2015 00:17
germantiger написа:
Другаря Железов е плъх ;)

Той подпитва, но за себе си не снася...

Той пита и настоява вкл. за лично инфо, но се снишава...

Впрочем другаря Железво може и да е човек готов на диалог и от когото може да се понаучи нещо или немалко - всеки човек има право на шанс включител;но комуниста - така казват мъдрите (аз не споделям това тяхно мъдро съждение, но кой съм аз ;)

ДРУГАРЯ ЖЕЛЕЗОВ КВАЛИФИЦИРА ЛИЧНОСТТА, НО НЕ СПОРИ С АРГУМЕНТИТЕ!


Едната вероятност е Фактически да е много Фътре в музиката. Ето му втори повод да се изяви като такъв., статията ми за клавирните концерти на Моцарт. Другата вероятност е да е платен трол, който по заказ от Центъра си активирва агитката от волнонаемни или откровени глупаци. Третата опция е да мрази всичко, свързано с културата. А тия от агитката му, за такива по кръчмите на Софийските села казват: Фани единио, удари другио...
в момента Другарят джелезоВ имитира една въшка, която се подвизава по интимните места предимно на жените. Тя цялата е впита в кожата и само дупенцето й е навън, поради което не може да бъде извадена. Тази въшка има различни прякори - дамски буби, подкоремни пеперуди, пучи въшки. Да му се ненадяваш, такива имало и в нета...
цитирай
3. germantiger - ...
09.10.2015 14:52
Важното е, че дупето на въшката и другаря са червени (предполагам), въобще трябваше да ги обагрят в кървавочервено след 1989г., но тъй-като всичко бе театро това не стана - трябнваше физически да осъдият и убият/обесят не разстрелят маса виновни другари (нямам предвид железовци - те са въшки както каза, буба той ;)
цитирай
4. planinitenabulgaria - Не помествам коментара на една дама,
12.10.2015 21:28
притежаваща талант в скромна степен, за да спестя критики към нея от тези, които ще надникнат в коментара й. От това, което тя двусмислено и витиевато казва става ясно само едно, че майка й е природно интелигентна. Поради това не към дамата, а към нейна майка са поздравите ми, щом е така. Към дамата не мога да ги насоча, защото към два от трите ми постинги за Моцарт, които написах с много любов ми е треснала минуси. Друга една дама и тя с талант в скромна степен пък е написала двусмислен коментар, обиден за мен към писанието ми за Шостакович, с чието творчество и живот се занимавах три години.
Могат да имат някакъв талант хората или жените, но ако талантливият, творцът не е комплексна личност, която да да ритежава едновременно талант, разум и интелект, да следва естествения път на Божието употребеление, да се изгради като личност в живота, той няма да достигне върховете на изкуството.
За Вас, две дами, мисля че подбрах музика, дето, надявама се, че Ви араше:
http://www.youtube/watch?v=rSOT_T1uEsg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184382
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031