Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 12:29 - ДО ЖК ЛЮЛИН И ОБРАТНО ПО ТЪМНОТО
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1455 Коментари: 0 Гласове:
4




            ДО  ЖК  ЛЮЛИН  И  ОБРАТНО  ПО  ТЪМНОТО

 

   Дъщеря ни си купи гараж на ул. Тодор Влайков и поради това от почти две години често пътувам натам. Изводът е само един, мнението ми не е субективно – Люлин се циганизира! Ако някой не вярва да отиде по бул. Европа, напр. в района на Триъгълника, където се отклонява Филиповското шосе. В изоставените къщи там са се самонастанили цигани, които денонощно пият бира, вдигат шум, изливат по тротоарите вода и замърсяват. Те са на  помоши и нямат задължението да работят. Там има и пункт за вторични суровини. Нещо страшно е като микроквартал, но циганите са вече навсякъде по Люлин. Те превзеха и старата сграда на РУ на МВР, а районът около сградата хората наричат гето Районното управление. А за връзките между циганите-престъпници и полицаите от новото РУ, което люлинци нарчат Филиповското, нека пишат други. Още една придобивка имат циганите от този район. Негласно или по споразумение с ромлидерите, на спирката на метрото Сливница полицай няма. Циганите знаят това и пътуват с автобусите до тази спирка, за да вземат метрото накъдето имат „работа”.

   А какво става по автобусите, част от които са съвсем нови? Циганите ги ползват без билети, за да превозват в тях количките си за /с/ отпадъци, разни боклуци. Държавна власт нямааме, но май нямаме и местна…

     Снощи решихме да се разходим до гаража, защото трябваше да вземем едиин забравен предмет от там. На връщане се качихме в автобус 108 до Орион. Само двама човека бяхме в автобуса, аз и съпругата ми. Останалите бяха цигани между 12 и 18 години, автобусът бе пълен с тях. Ужасен шум, ужасно блъскане, крясъци, закачки, всичкото това предружено и с миризми. На Орион сменихме автобуса със 110, чисто нов. Освен нас имаше още няколко човека, те стояха кротко. Останалото бе цигани, които се качиха от спирката пред входа на Западен парк. Тичаха в автобуса, качваха се по седалките за да се закачат, хвърляха един по друг боклуци, блъскаха вратите, опорите, където се държат хората, ядяха семки…

   На Женския пазар – нова изненада. Пред хотел Цура – стълпотворение от араби и циганки проститутки, но ужасна измет. От входа на хотела до входа на на денонощната закусвалня, която е на бул. Мария Луиза бе нещо страшно. Араби се пазарат с проститутките, които биват наблюдавани от пезевенците им, но на три-четири араба се падаше по една проститутка. Тя се спазряваше с един от тях, тръгваше към хотела, долу я чакаше следващия араб. Времето за ползването на проститутските явно е регламентирано – 15 – 20 мин. Ние влязохме в магазин Била, между двата входа на който е входът на хотел Цура. Пред нас влезе отвратителна циганка с араб. Когато излязохме от магазина излизаше и тя. Друг араб се класира и я върна в хотела.

    Завивайки пред денонощната закусвалня попаднахме на друг шедьовър. Циганки си бяха закачили на гърдите табелки с указания на български и на английски, ето какви:

   15 мин. 5 лв. – секссвирка,

   20 мин. стандартен секс - 20 лв.,

   20 мин. задна прашака – 80 лв.

   При асансьора бе седнала една красива циганка, а табела указваше че за 20 мин. стандартен секс тя взема 100 лв. но никой не я уговаряше. Беше седнала на перваза, свила се, колената й бяха до лицето, дупето й бе цялото на показ към арабите и негрите. Всички я заглеждаха, но явно тази бе от класа елитни и чакаше да я откарат някъде срещу 60 лв. на час за цялата вечер.

   Продължихме нагоре по Мария Луиза по западния тротоар. Срещу нас идваха на групи араби по 5-6 души и отиваха с надежда да се класират и те в района на простититутника Лъвов мост – хотел Цура.

Арабите и негрите – боклуци, но циганките от цялата страна, дето сега печелят от тях как изглеждат – те са нещо ужасяващо. Колкото и ужасяващи да са обаче, те  ще се класират в това голямо търсене на подобен род услуги. Ще прихванат някоя пустинна или непозната у нас болест, ще я предадат на децата си или на някой друг „клиент”.

    Някой би се запитал, а няма ли там полиция, защото този район е между три полицейски дерекции. Ако се намери такъв аз пък го бих попитал: Какво е това полиция?

     Ако има закъсали или пък загорели, които да отворят този постинг, нека знаят, че сега е времето да посетят югозападния ъгъл на кръстовището Сливница – Мария Луиза. Сигурно на връх Брокен в планината Харц не става такъв празник…Като този у нас в центъра на София между трите полиции…

  




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12303458
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18381
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930