Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2015 23:36 - СЛУЖБИТЕ.... - 2
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 972 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                               СЛУЖБИТЕ…    - 2

 

    Първата част на постинга си написах по повод залепено в социалните мрежи дацзибао срещу мен. Явно залепителят е разчитал на хунвейбините да ме отпочнат, може и на муджахидини да е разчитал да ми организират джихад, на тупамароси - да ме гръмнат. Знаеш ли? Идеята му обаче е открадната от ЧК от времето на ФЕД, а докосването до тази съкровищница на ЧК, пълна с жемчужини от преди 100 години свидетелства за разработка на aus dem Gebrauch geworfenen примат.      

      Въвеждам пояснение – има предпримати на прехода между бозайниците и приматите, но има и по-висши от този подвид, на прехода между примати и маймуни. Разработчикът този път се явява на сантиметри от точката, след която бозайникът става примат и поема пътя към следващия рубеж на развитиие, маймуните. Ако специалист  погледне за секунда разработката, не може да не открие в нея наличие и на маймунджулук, който се изучава от студентите по оперативни разработки в Центъра. Студентите оперативчици трябва да се научат да откриват враговете и приятелите на разработчиците им по излъчването им и затова они должни да познават до съвършенство основните видове излъчване на разработваните или следени от от тях обекти. Обект е оперативен термин - така се нарича някой, който е субект на разработка, защото докато трае разработката срещу него той не се брои за човек. След привършването на разработката оперативчиците редуцират и класифицират постъпките на обекта, откриват взаимовръзките и прецизно попълват една специална бланка, която с шифрограма изпращат в Центъра. Това те трябва да могат да правят без да са имали каквото и да е сношение с обекта или да са били забелязаани по време на оперативната им работа от него, защото той ще направи опит да ги подведе. Ще дам примери от обучението на оперативчици от професорите им за придобиването им на умения в тази област:

     При капитализма човек има излъчване на вълк, който тича, много е изморен, но пак трабва да тича, няма време дори да пие вода. Нови печалби, промени в курсовете на валутите, спадове и възходи на борсите, няма време за секунда почивка. Спреш ла да почиваш, отпадаш от играта, все едно почиваш окончателно. Като образец за този тип излъчване по време на упражненията на оперативчиците се въртят по лаптопите им изявите на Рейгън – по време на срещи, изнасяне на речи, в свободното му време и др. Той е образецът, но студентите оперативчици биват запознавани с още стотици „вълци”.      

     При социализма в резултат на условията при които човек живее, той замязва на едно от двете животни, доста различни, първото от които е маймуната. Нейното излъчване се отъждествява с това на соцчовека, че за да оцелее, той трябва да се прави на маймуна. „Маймуните” не са голям процент от соцчовеците, защото към тях принадлежат само социнтелигенцията, соцучените, соцпартийните работници. В случая по време на упражнения се въртят изявите на Брежнев като политик, като ловец, като произнасящ речи и др., защото това е човекът, олицетворяващ хората тип  „маймуните” в соцстраните. С „маймуни” работата е по-трудна, защото са дяволи и това изисква допълнителни умения у оперативния работник.

     Другият образ на човек от социализма е този на прасето. Прасето при оперативната работа се отъждествява с човек, който от всичко трябва да е доволен и освен да яде, нищо друго да го не интересува, най-вече да не мисли. Към „прасето” принадлежат около 90% от соцчовеците, поради което оперативните работници, специализирани с работа по „прасета” са много повече по глави от тези, разработени да работят с „маймуни”. При вторият казус оперативчиците разучавт маниерите на Хрущо, излъчването му, показват го дори как яде. След показването на Хрущо на студентите се показват още доста като него, но в низходящ ред, все по-малко да мязат на прасета. По време на упражненията професорът сезира студентите върху най-типичните маниери на изява на „прасето”, които те ще ползват в рботата си после като оперативни работници по света.

   Доверчивите и живеещи по Божия закон нетролове хабер от понятие си нямат какво воинство на Путин бръмчи около тях и затова за тях изготвих този постинг. В Библията има отговор на Христос на въпрос на учениците му, как да разпознават лошите хора, които се представят за добри. Христос им казва:

    - По делата им ще ги познаете.

    И ето едно дело за разпознаване - гласуването в парламента на антикорупционния закон. На хората ли, които са ги избрали служат депутатите ни или на задкулисието е отговорът му. Преди да говорим обаче, трябва решително да се разграничим, казва Ленин. Говорим задкулисие, понимаем Путина. Говорим Путин, понимаем задкулисие.

   Отдавна диспутираният антикорупционен закон влезе в пленарната зала и бе отхвърлен. По същия маниер както в Съвета за сигурност, да има или не трибунал срещу виновника за сваления Боинг над Украина.  Нека нетроловете сами да преценят кои са троловете на Путин в парламента след това скандално гласуване, каквото бе и в Съвета за сигурност и после да сравнят туй, що става в парламента ни с туй, що става във виртуалните мрежи. Там е същата работа. Навсякъде в България има хора на Путин, като се започне с няколко партии в парламента, които по същество провалят всеки опит за промяна и така обезпечават надеждността на задкулисието, но тролове на Путин са и в правителството и по същество те държат бать Боко здраво, а ако се наложи го и въртят. Докато троловете на Путин са в тези три места, промяна в тях няма да има.

 

   В този кратък постинг искам да въведа само няколко тага. Първият е:

 Гласуване на антикорупционния закон в НС.

  Връзката между Путин и троловета му в НС става веднага ясна ако се разгледа разпечатката от гласуването. Тук един таг стига.

 

    За електронните мрежи въвеждам повечко тагове, защото ако депутатите трябва да умеят да различават две понятия, в мрежите изискванията са по-високи:

      Украина, ЕС, НАТО, СИРИЗА, Америка – тия стигат, за да стане ясна връзката между Путин и троловете му в социалните мрежи.

   И накрая един въпрос, който трябва да размисли нетроловете:

   Навсякъде се твърди, че по времето на Андропов КГБ е имало най-голям щат на тролове по света. Аз твърдя, че не е така и ще приложа убедително доказателсво.

   По времето на Андропов като шеф на КГБ и като генсек в НС е имало само един негов трол, довеждан от съветското посолство, който е пишел и изпращал в Центъра нещо си. Ако сега се  погледне разпечатката на гласувалите в НС ще излезе, че Путин има поне 100 пъти повече тролове в този най-висш наш законодателен орган. Те обаче не са само там, защото никога до сега задкулисието не е било така стабилно и опитите за лустрация или борба с корупцията, така решително отхвърляни. А дали няма путинови тролове в правителството, в Лукойл, в енергетиката, в културата и другаде? Въпросът е риторичен и го оставям без отговор. По делата на тези институции ще ги познаете.

    И последният въпрос към нетроловете, защото троловете имат идея къде, как и какими способами:

    Ако не бяхме в ЕС и Путин ни командваше директно, а не посредством внедрени навсякъде негови платени тролове, дали още щеше да има България на картата на Европа?


                           image




Гласувай:
4



1. planinitenabulgaria - Написах това заради един примат, който опита срещу мен сценарий от времето на
05.09.2015 18:03
lenalena написа:
Представена по този начин, окончателно се избистря ситуацията, заради която съм оставила на заден план същинското си съществуване :)

Аз по рождение (и по професия - учителстването в бг си е истинска школа) си имам свръхчувствителност, относно хората и знам, че някои се учат на такава, но че тази инфо и "упражненията" се изнасят в обществото под формата на изкуство, не знаех (точно).

Без да съм посещавала лекции с реклама на Рейгън знам, че той е успешен президент и от него има много какво да се научи :)

Колко съм благодарна на интуицията си, че ме накара да ги преметна, че съм прасе :) - чудя се аз, защо ме играят дебили, а то, картотекирали са ме неправилно :)
Какви постановки са ми правили!!! КАК си блъскат главите, защо не могат да ме чупят и къде е проблема :)))

А всичко е започнало доста преди мен - още моите близки са били разигравани по подобен начин.

Напразно се отказах да опиша в книга гнусните номера, които са ми погаждани на всяка крачка. Но, има време!

Струва си да се опише, заради няколкото счупени живота в рода ни.
Точно по ТОЗИ начин - клевети, манипулации, постановки.
Черешката на тортата е манипулираната снимка на личната ми карта.

Чудя се аз - защо е трябвало да "умра още тогава" и как така преди се опитваха да ме обиждат на "свиня", а сега на "маймуна".
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ!!!


Сталин - Ежов - Жданов, чието рождение става по времето на ФЕД. Той си мисли, че разработването му може да остане в тайна. За приматите може, но за специалистите по оперативна работа - не. Интересно е агентурното му звание, дадено му от неговия оперативен работник - Sancta Simplicitas.
А сега част от разговор между Рейгън и Горбачов в САЩ преди сериозните преговори, които тогава водеха:
Рейгън хвали Америка, Горбачов я не харесва и пита Рейгън:
- Като е толкова съвършена системата Ви, защо имате клошари?
Рейгън отговаря:
- Америка е свободна страна, всеки сам избира начина си на живот.
Он настоящим волком!
цитирай
2. born - Пропусната е още една категория, ...
06.09.2015 15:58
Пропусната е още една категория, характерна за съвременния евроатлантсубект и българския му еквивалент и тя очевадно е най-масовата: "овца". За членуването в тази категория е задължително да се притежава масова /чалга/ култура и особено нисък КИ /коефициент на интелигентност/.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185551
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031