Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2015 07:35 - ДОВЕРИЕТО КЪМ ДЕПУТАТИТЕ И КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ИЗЧЕРПАНО - 1
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1045 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 02.08.2015 00:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

              Ще дойде време, когато разбойниците ще слезат от  горите, ще

седнат в канцлеариите и с калем в ръка ще започнат да ограбват хората!

                                                          /Васил Дечев, 1860 г. с. Чепеларе/

 

      КАЗУСЪТ  „МАЯ  МАНОЛОВА”  -  КЛОНИНГ  НА

      КАЗУСА    „ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ”  

       От месеци на управляващите е ясно, че доверието на хората към тях е напълно изчерпано и че ако те искат пак да са управляващи след задаващите се предсрочни избори трябва нещо да направят. Това очакване дойде чрез неочаквани за възможостите на политическата /инфра/структура на парламента решения, които подсилиха фундамента, върху който управляващите ни до сега се самовъзпроиизвеждат. Посланието на законодателите е твърдо:        

    Никакви промени по същество!

    И за заблуждаване на хората, че се прави нещо – жълта поредица от козметични промени, съпроводени с голяма парламентарна парлама, небивала радост сред троловете в социалните мрежи, химнословененье на стореното от парламента във вестниците на Делян Пеевски. Само 1-2 телевизионни предавания отразяват обективно ставащото, все още. Докато ги не треснат и тях…

   За да започнат промени в страната ни, в която управлява задкулисието чрез партията, „защитаваща” правата и свободите на българските граждани съвместно с партиите, в които членовете им са тролове на Путин - АТАКА, БСП, АБВ, РБ и др. бяха необходими законови промени, най-важните от които е промяна в съдебната система - опора на задкулисието в България. В нея Конституцията е заровила кучето на непромените и всесилието на задкулисието. Втората промяна трябва да бъде въвеждане на задължително гласуване. Това гласуване  е начинът да се елиминира желязната гвардия на ДПС - циганите, с чиито гласове задкулисието ни управлява до сега.

    „Промените”, замислени за съдебната сисистема връщат мислите ми към един период от мутрешките години веднага след 1989 г. В първите години на „демокрацията” навсякъде се продаваше наливна ракия, от която измряха доста пиянища. Установи се, че това е резултат от наличие на метилов алкохол в нея и продажбата й бе забранена. И така – два дни. На третия всичките тези пунктове, на които пишеше „Наливна ракия” отвориха отново врати с нови табелки, „Разливна ракия”. Пиянища отново умираха, но никой вече не говореше за това. Големите се разбраа, бе обяснението за „голямата” промяна. Някой си е получил своето, както Догана за яз. „Цанков камък” и вероятно е казал на търговците на ракия: Дерзайте!

    Същата промяна – вече не наливна съдебна система, а разливна, е подготвена и за дейността на съдебната система. Негласно съдебната система се „държи” от ДПС - изнесената извън черепа част от мозъка на задкулисието, което до скоро наричахме мафия, но аз мисля, че съдебната мафия се и „върти” от ДПС. Запознатите с възникването на сицилианската строителна мафия проумяват съдържанието на тези две понятия. Главният прокурор и ВСС са придатък на ДПС. Пример привеждам с мотивите на главния прокурор пред ВСС да остане Делян Пеевски в списъка на следователите, после с бденето му над него след  СМС на Цветан Василев  за„заплаха за живота му”. Виждаме, че задкулисието управлява стабилно - каквото иска ДПС, то винаги става. Възможността да се гласува тайно разрешава на агентите на Путин, проникнати в други партии / БР с червената кукувица, абсолютен човек на Путин, а също и в ГЕРБ/ да провалят подготвени междупартийни уйдурми, да рушат доверието между партньорите, да предизвикват кризи. Привеждам за пример резултата от тайното гласуване във ВСС при избора на една съдийка за шеф на ВАС. Всичките съдии стават и се изказват, какъв голям го вадела съдийка, как щяла да оправи работата на ВАС, как никой друг за тая работа не ставал освен тя, то бе химнословенье, глория ин екселенц. Последва тайно гласуване, както е по канона и тия, дето я хвалеха й турнаха пръстта /само че в един съседен отвор/ – гласуваха против нея. Кои са те е първият въпрос, но това никой няма да узнае. На мен обаче ставащото в съдебната система ми е ясно, защото прекарах в нея 22 семестъра в борба със свързани със съда мафиоти да отнемат чрез съда семейното ни жилище. Това е причината да познавам процесите в съдебната система по-добре от планините на България. Съдиите от позицията, която заемат в живота - да служат на престъпниците и да проституират по казуси по заказ от ВСС са се превърнали в най-отвратителните изчадия и веднага могат да бъдат разпознати от специалисти или извършвали сношения с тях. Без да си отворят устата, по отвратителното им излъчване специалистът може да определи ранга им в съдебната йерархия, а ако си си отворят устата, по гримасите психиатрите могат да им поставят диагноза без да ги преглеждат онлайн. Аз, като пострадал от съдебната система имам няколко постинга на тази тема. Единадесет години ме въртя нейната мелница, ни н къщи ни на улицата и преобърна живота на семейството ми. Останахме само с едно дете заради тези идиоти, по-точно заради обещаните им комисионни ако се изпече работата.

    Привеждам две тези, които само дългогодишни служители в съответните области могат да разберат!

1.     Никой не може да промени съдебната система!

2.     В Енргетиката всичко е разпределено!

    Втората теза е извън контекста на днешния ми постинг, но голяма част от случващото се покрай опита на КЕВР да тури нещата в някакъв ред е точно поради тази причина – там всичко е разпределено. Не само там, всичко в България е навързано с конци, които стигат до задкулисието - да си ги подръпва, а по подръпването навързаните към тях да получават кодиран сигнал – как да гласуват, как да мислят, кво да говорът, ква уйдурма или щуротия да направят.

    Другата належаща промяна, за да тръгнат нещата в страната към подобрение бе предложението на президента за задължително гласуване. Тролове на на Путин в РБ и ГЕРБ свършиха своето – на едни се счупиха пултовете и не гласуваха, на други им се доходи точно в този момент по голяма, по средна или по специална нужда - още се уточнява каква точно е била тя в партийната централа - трети не влязоха в гласувалнята, за да им е чиста работата и да ги депутират избирателите отново на задаващите се избори, защото така те  се запазиха ненапетнени като девственици. При срещата с президента – всичките партии от коалицията съгласни с предложенията му, както съдиите от ВСС с набелязаната съдийка за шеф на ВАС. При тайното гласуване посланието към президента бе: Ще имаш да вземаш! Каквото ние кажем, туй ще е! От теб нищо не зависи! И с двете най-важни промени, от които трябваше да последват и промени в страната стана така, както искаха биринджиите на ДПС – никакви промени, ще управлява задкулисието! Още по-жесток бе жестът към около 500-600000 души – не ви разрешаваме дори да изявите волята си на референдум по този въпрос.  Защото е глупаво, продължават огъня по изиграните от народните представители хибридните войници на Путин от социалните мрежи. Така не е нито в Русия, нито в Северна Корея.

    Същата работа стана и с гласуването за омбудсман. Не одобрявам пригодността на К. Пенчев за този пост. Считам го за по-подходящ за преподавател на студентите в НАТФИЗ по сценична реч отколкото за омбудсман. В досието му обаче е нанесено от оперативния му работник, че за този пост е бил предпочетен другият кандидат, Методи Танев, поради което К. Пенчев е бил пренасочен да учи право и после като шеф на ВАС е получил заказ да оправи партията на царо и имотите му.  

    Пак се връщам в мутренските години, когато избираните трябваше да отговарят на определен критерий  - колкот повече мязаш на изрод, толкоз по-високо та издигът. Този принцип обаче явно е останал и бе приложен преди две години за кандидатшефа на ДАНС. Сега модифициран, той бе приложен за избора на обмудсманката - колкото по-близо си до приматите като интелект, толкоз по-високо тъ издигът. Макар в сегашния казус понятието примат да се явява комплимент за новата омбудсманка. Бозайничка е по-точното определение за интелекта на Берсинската Дева Мая, май

    Без всякакво съмнение това стана с гласовете на троловете на Путин в РБ на първо място и на ГЕРБ на второ. Този път не им се е налагало да се редуват в тоалетните по средни или специални нужда, оти се гласуваше тайно. Нека някой да докаже как са гласували.

    Изборът на новия омбудсман е срам за България. Според мен това деяние ще прелее чашата на търпението на хората. Но противникът -  Берсинската Дева – не е човек, а джелезо. Тя има вписани в досието си повече „попадения” с мъже от една наша външна министърка, а има и съмнение, че е треснАла и оперативния работник, прикрепен към нея от Центъра. Тя е „скачала” когото си е поискала без някой да й е отказвал, в резултат на което прави шеметна кариера.

    „Заработвайки” в началото с митнически шеф, после тя „скача” кмет на областен град , от него прескоква на областен управител, но недоволна и от него се ешва с министър на войната. Междинните й спирки за още много нейни скокове и ешвания нямат отношение към кариерата й, но всичките те са осъществени с хиперрасови мъже. И друго интересно нещо има в досието й – докато другите жени на нейна възраст вече са извън репродуктивни възможности, тя не е прегоряла и остава в разплодна възраст. Това също има значение за кариерата й, защото ако на мъжете им разрешат, „уважават” такива жени и после им помагат във възхода на служебната им кариера.  Друго нейто качество е това, че вижда няколко хода напред.  Никой друг не видя какво става в Костинброд, но тя съзря подготвяната от ГЕРБ измама, сезира Барека и Цацаров и триматаа фанаха Бойко Борисов как отпечатва фалшиви бюлетини в Костинброд, а Цветанов ги връзва на топове и ги товари в автобуси с двойни дъна. С тези фалшиви бюлетини те искаха да подменят вота на народа, който искаше  отново ДПС и БСП на власт, а не ГЕРБаджиите. Благодарение най-вече на нея бе предотвратена пагубна изборна измама, наградата за която сега – омбудсман – е голяма и заслужена. Специалистите по генетика пък, виждайки носа и горната й устна, установяват още нещо за нея – последствията от едно много страшно наследствено заболяване на предишните поколения нейни роднини, което засяга и възпроизводителните клетки.

    Парламентарна договорка, уйдурма или не знам какво, но камъните от нейния избор паднаха в градината на Бойко Борисов. Берсинската Дева бе срещу ГЕРБ, сега ГЕРБ я избира! Трябва да има нещо. И това нещо ще доведе до нови избори и ще сложи край на кариерата на Бойко Борисов. Сега на всеки е ясно, че той беше изигран от задкулисието и троловете на Путин, че от него почти нищо не зависи и има сценарий да го дискредетират и махнат когато решат. Дали в този сценарий ролите не разпределя червената кукувица, профессором оперативными делами? Нека тя докаже, че не е най важната связь между задкулисието в България и троловете на Путин по всички възлови места в страната.

     Изводът от тази дейност на парламента и правителството е за министър-председателя. Ако това не ясно на Бойко Борисов аз му казвам в прав текст – членовете на партията ти в голяма степен са тролове, командвани от друго място, за теб е оставена отговорността, за да те махнат щом престанеш да им хуйдисваш. Натам вървят нещата. Измамили са те и да продължава тази измама след като е известна на всички е недопустимо. Прекъсни този пагубен за страната процес. Отново привеждам еднаквите сценарии за избора шеф на ВАС и за обмудсман. Да се различават по нещо? Не, защото са разработени на едно и също място. Изходът е един – правителството да подаде оставка, защото тайният вот прикирива троловете и руши това, което правителството иска да направи. Знам две парламентарно представени партии, за които съм убеденн, че им плаща Путин, но няма да кажа кои са. Убеден съм, че още много тролове на щат към него са на важни постове у нас. Аз не съм политиик, но не съм и олигофрен, това е моята гледна точка. От тук нататък ако Бойко Борисов не подаде оставка ще наподобява на боксьор в състояние на гроги, който нищо смислено не може да направи освен да се предпазва доколкото може поне от удари по главата. Положението му е и още по-сериозно, защото не се знае от къде ще дойдат ударите и къде ще му бъдат нанесени. Когато се изпълнява заказ от Центъра правила няма с едно изключение:  Мольчать и не разсуждать!

   Новите предсрочни избори също до нищо няма да доведат след като няма съдебна реформа и задължително гласуване, агонията на държавата ще продължи. Троловете на Путин отново ще гласуват за АТАКА, БСП или АБВ.  Циганите срещу 50 лв, сандвич, олио и бира отново ще гласуват за задкулисието, пардон, ДПС. Главният рокурор не се самосизира за изборната активност, ето аз го сезирвам: Спрете изборния туризъм на циганиите при местните вотове, г/н  Цацаров! Като няма задължителен вот един цигански /неграмотен/ глас е равен на пет на човешки, които не гласуват поради обида към управляващите ги, защото са със степен на интелигентност като на Мая Манолова, Бать Сали и др.

     Някой трябва да излезе и да каже, че сегашната политическа система, която ни наложи Конституцията не е полезна за България, че всички по върховете са корумпирани и така нищо в България няма да тръгне към добро. По-надолу хората ще си казват – това е истината, трябва да се лъже! И ще живеем още във времето на голямата лъжа на Сталин, Горбачов, Путин. Ще е добре само за троловете, които чрез тролене ще си вадят хляба и за циганите, за които ще има чадър за престъпленията им и социални за тях и децата им ако гласуват правилно.

     Така България ще загине, защото младите хора виждат безизходността на положението и емигрират, а тук остават хора на средна възраст,  чиито данъци няма да стигат за пенсии, за социални и детски на непрекъснато растящия брой цигани. Страната така ще се обезбългари и циганизира, все повече пари ще са  нужни за пенсионерите и за паразитите, прикрепени към гостоприемника България.

     Брависимо, откровени подкрепници на Путин от АТАКА и БСП, а също на хибридните му войници и троловете от социалните мрежи. Вярвайте в него. И светът вярва – ето, хората не искат трибунал срещу него за убитите около пътници в самолета на Индонезия, а разбирателство между народите. И в Съвета за сигурност нЕщат да се нажежава международната обстановка заради пътническия самолет, с който Путин няма нищо общо.

    Дано да си довършите делото, Вие, наетите да извадите България от ЕС и да я вкарате в Евразийския, където декретчик ще бъде полковника от КГБ товарищ Путин. Ще се получи същото както с партизаните, които искаха справедливост, а вкараха в страната система, която отне имотите на родителите им, а тях прокуди немили-недраги от населените им места по градовете. Откъснати от живителната връзка с местата, където те са били пръкнати, от труда и радостта от нега, системата бързо ги превърна в лентяи и пазарни боклуци. Тогава така са мислели хората, заблуден са  били. Днес е друго – лошите хора са платени от режими начело с примати. Да получаваш пари да рушиш Родината си, за това опрощаване и на другия свят няма да има…

   Още веднаж напомням за пророческите думи на учителя Васил Дечев от Чепеларе. И препоръчвам на продажниците да прочетат книгата му, „Миналото на Чепеларе”. Дано след това да се засрамят от делата си.

 

    /Следва/

   




Гласувай:
5



1. demograph - Ех..планинарю, планинарю..
07.08.2015 09:34
Джомолунгма трябва да отместим за да си пробие път истината в дупката България...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12290541
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930