Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 13:58 - НА ПРИМАТИЗАТОРИТЕ - ЗА ПОУЧЕНИЕ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1970 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                   image

         БЛОГ. БГ – ВСЕ  ПО-НАГЛО  МАНИПУЛИРАН
                                  от  приматизатори

 

    Днешният свят благодарение на информационните технологии, които разпространяват информацията до всички страни с достъп до световната мрежа предоставя огромни възможности на лошите хора тя да бъде изкривявана, чрез нея хората да бъдат манипулирани, мозъците им промивани. Такими способами се цели създаване на хора без лик, които по начина си на мислене, на изява, на отношение към останалите хора и към жизнена им среда да наподобяват това на приматите. Най-първи в това отношение са северокорейците, 99.9999% от които одобряват ръководителя на страната си, гения на гениите Ким Чен Ун. На второ място, но далеч за тях са руснаците, 80% от които одобряват това, което прави полковник Путин за тях в момента. Не притежаващите ценностна система хора, необразованите, невярващите, разочарованите от бездуховността около тях, неможещите да намерят мястото си под слънцето и отчаяни поради това, злите по природа или пък със социо… или психопроблеми – това са категории хора, особено податливи към манипулации на кръг от разработени да се изявават в тази област измамници, пропагандатори на разни учения, агенти на различните служби, които работят за определени среди или по политическа поръчка и така мозъците на тези нещастници биват промивани и по линията на световната мрежа. Най-податливи към промиване на мозъците обаче са откровените примати, за работа с които също има обучени агенти, които да ги манипулиат в мисленето и изявите им, особено когато предстоят избори. Тези агенти не са публични личности, „засекретени” са и нАучните им трудове, чрез които са защитили титлите си, напр. Доктор по еди какво си, напр.  Комбинирано жонглиране по време на демокрация. Някога това се учеше в Симеоновското школо, днес – на съвсем неподозирани за тази дейност места, напр. в Института за библотекарки. Завършилите за библиотекарки вече получават висше образование, но измежду тях има и биринджиблиотекари, които имат най-високите нАучни степени за специалните служби в България. Може би /по документи/ ги водят по-изучени от Делян Пеевски?

    Тези висши агенти подготвят следващото звено низши агенти, които се подготвят за внедряване в звена с определена професионална изява или в областта на изкуството. Няма да сгреша ако кажа, навсякъде. Но нещата не са същите както преди 1989 г. - средствата за тях са много малко. Разчита се на волнонаемни - лоши хора, които всички мразят, а не на професионални агенти, които с работата си ще помогнат да бъде заловен престъпник, ще предотвратят престъпление, ще подадат информация за организирани престъпници, напр в съда или в митниците, за опастност срещу държавата. Това е и разликата между агентите в Америка, където да работиш с службите е престижно и нашите, които работят за задкулисието и против хората. Целта на нашите „разузнавачи” не е да събират информация, която да помогне на държавата с нещо, а да събират данни за компромати, да дикскредетират определени личности, да противопоставят хората по етнически и верски принцип, на селяни срещу граждани и обратното, на интелигентни срещу необразовани, списъкът е дълъг.

   Светът е в криза, Европа е в криза, България е в криза, в криза навлиза и Блог. бг. Обяснението, че келеши навлязоха в блога и затова той се променя в лоша посока е твърде елементарно. Не субективен принцип – навлизането на келешите, което е истина – а един обективен принцип оказва влияние върху кризата, която ще става все по-дълбока в следващите години. Той е нацръкването в блога на агенти, които започват да манипулират неподозиращи тази тяхна дейност хора и творци. Към тях работят многониковци - тези без лик, само с числа /тоя с двойките съм го картаттекирал като Фекал Фтори/, един друг си е турнал ник на най-модерния руски хеликоптер-изтребител, трети е с име на руски богатир, четвърти  - на руска атомна  подводница. Изявите на тези хора и агентурната помощ на прикритите зад блогове без постинги  и зад многото си никове техни агенти допринасят много за наекскрементарването на суратя на блога, който от поле за изява на творците и на тези, които могат нещо да кажат, започва да се променя в едно съвсем ново поле в опит за приматизиране на тези, които по някакъв начин влизат в това виртуално пространство. В момента най-значителното събитие, което повлиява за тази промяна е стремежът на Путин да възроди съветската империя. Колебливият ЕС, който гледа материалното благополучие на хората си и така и не осъзнава тази комплексна опастност, а в нея вече се включват и арабите, преселели се в Европа. Имперската експанзия на Путин в комбинация с действията на арабите в Европа би могла да погуби континета, дал голяма част от културата на света в следващите години. Ядрена война няма да има, ще се водят мръсни войни, наричани хибридни, в които ще участват противници без лик и ще дам два примера. Мюсюлманите в Европа, които атакуват определени цели се оказва, че не били истински мюсюлмани, а самотни вълци. Същото се оказва и в Украйна – воюващите там руснаци не били редовни войници, а войници в отпуска, които с лекото си оръжие, с танка или самолета си през отпуската си отивали да воюват като доброволци за народа. Това е тяхна лична отговорност, досущ като тази на самотните вълци по Европа. Как няма да има  сходство в тактиката, та кой разработи тази тактика в комунистическа Сирия след Арабо-Израелската война? Другарят Андропов, ако някой не си спомня или не знае този човек. И кой е неговият наследник днес? След загубите на арабите в двете войни с Израел, той измисли нова стратегия -  срещу Израел ще се води война без лик. Тя ще се води от терористи - муждахидини, джихадисти, тупамароси, талибани и др, - които ще отвличат самолети, ще се взривяват, ще обстрелват Израел от съседните страни с ракети и т. н, докато го скапят без да се води с него война, оти военните действия не дават резултат. Същите тези обучени от агентите на Андропов хора в Сирия днес откъснаха част от нея и направиха ислямска държава, която няма нищо общо с исляма или дори Русия, но по същество наподобява комунистическа страна – маймуни с ракети - по подобие на Русия и Северна Корея.

   

    След това дълго въведение сега конкретно за приматизацията в блога, като ще се сезирам върху методите на работата на господа приматизаторите.

    Те започват дейността си скромно, пишейки коментарии към произведения на творци, старайеки се така да направят името си популярно. Мисля, че никой от Центъра не ги контролира в тази им дейност, защото коментариите им са просташки на квадрат. Не е добре обаче  за творците да допускат такива коментарии към постингите си. Други приматизатори пишат статии, като цитират научната си степен, напр. професори. Трети имат ник на американски език, макар по същество написаното им да подхожда за ник на съветски език. Четвърти менят снимката на ника си, като избират най-гадните възможни. Сега така е модерно, защото колкото повече мязаш на изрод, толкоз повече тъ уважавът. Пример – всичките реклами. Ако не приличаш на изрод и искаш да се включиш като масовка в някоя реклама, ще те набият.

   Наскоро един комунистически професор написа такава тъпотия, че се запитах: този човек дали различава светло от тъмно или топло от студено? Друг блогър обаче, изключително интелигентен, се ловна на подметнатия от квазипрофесора пенис и написа статия, с която го обори. Въпросът е, че този човек взе професора на сериозно. Целта на професора е вероятно да приматизира със статията си определи хора от блога, макар тя да не става и за това, защото всичко написано в статията е глупост на квадрат, той като да е бил в хладна треска докато я е пишел. Този професор е пример за бетонна глава, в която всички кръвоносни съдове са не склерозирали, а са се бетонирали и така – цялата му глава. Бетонните глави са кротки, промитите мозъци обаче са агресивни, по това те се различават в изявите си. Лошото е, че точно измежду тях се крият агенти, които се представят за един от тези два типа нещастници и ги активират, а чрез коментарии манипулипат мисленето им и обясняват що са искали да кажат.

    Такива стаатии се появяват все по-често и са най-четените, ако се съди от посещенията им. Така „авторите” им постепенно водят към промяна в блога – творците се панират като видят какви неща се поместват в блога, те не се осмеляват да поместват в него повече свои творби или го напускат. За приматите в блога ли да творят те? Та те не могат да различават доброто от злото. Ето какво пишеше на един техен плакат: Какво ни пука за природата, важното е да има пари!

   Нали обичам много музиката, с нейна помощ сега ще опитам да обясня каква бе целта на един от приматизаторите в блога, професоР, чието име вече забравих.  Не съм сбъркал главната буква, в неговата вбетонена глава вече всичко му е объркано, главните букви за такива се поставят на други места.  Напр:  професоР овчароВ.

  

    Статията е типичен пимер за опит за приматизация на посещаващите блога необразовани хора. Написаното сравнявам със сръбската  песен „Три години девет дана”, но предварително въвеждам уточнение, че текстът на песента е много по-смислен от туй, дето го е написал блогъра-професоР.  Певицата провежда темата, приматите заподскачват по нейния ритъм. Като им излезе душата от подскоците, към които тя ги подканва, тя спира за момент да си поемат дъх – през това време пее припев, също много смислен – после запява отново, приматите заподскачват пак. Стъпките им не са много различни - това са примати, не балетисти. Пак песен, пак приматтанци, до посиняване и отново. И се получи нещо като статия на приматизатор и активирани от нея примати да пишат коменатарии до посиняване и след това още. Като не могат да скачат докато я четат като тия от линка, да пишат коментарии, не ги съжалявам.

    Песента има много сложен текст, който надвишава доста по смисъл текстовете не само на този професоР, но и на всички останали, посветили се на приматизацията в сферата на блога. Авторът на текста на песента – Лайнолюб Войнович - въвежда една тема, в която певицата чрез музика изразява мъката си, „Три години деват дана”. Скоро се въвежда втора тема – на калугера. Нека първата тема да е А а втората В. До тук разработката става А – В – А. Войнович въвежда обаче и трета тема – на майката, нека тя бъде С. След още няколко припева Войнович въвежда сложна трета тема на Трите Радки, темата D. И така на езика на музиката като се включат четирите теми, разработката на песента става А – В – С - D – А – В – А.

   Сезирам приматизаторите задълбочено да се запознаят с музиката и текста на тази песен, и ако не могат да достигнат нивото им, то поне да се опитат. А за по-образованите в музикатаа отбелязвам, че тази форма на музикално развитие се нарича Рондо с четири теми. 





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - Нали уж е демокрация,
20.02.2015 22:24
всеки има право на позиция, на мнение... Във Фейсбук също има доста русофили и българофили... И там се правят, споделят много повече публикации на ден...
цитирай
2. sande - Блоът се скапа!
24.02.2015 17:41
От 2010 съм в него.

Първите две-три години се чувствах уютно, като в добра компания, като в добро семейство.

После изпълзяха змии и гущери.

Културата стана ненужна. Даже "културните" започнаха да псуват на майка. Като измисления образ на Левски от Максим Генчев, който се покатери на плещите на Апостола, за да стане по-голем от Него.

Но няма да бягаме. Няма накъде.

Поздрави, Коста!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183064
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031