Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2014 17:57 - ЦИГАНИЗАЦИЯТА - ВЕЧЕ ЛИЦЕ И МАНТАЛИТЕТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2329 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 03.06.2014 21:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЦИГАНИЗАЦИЯТА - ВЕЧЕ ЛИЦЕ И МАНТАЛИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ

 

   По този въпрос се размислям по-сериозно, когато съм извън страната. Често говорейки с някого за България, разбирам, че в представите му това е държава, характерна с циганията си. Не става въпрос конкретно за експлозивно нарастващия цигански етнос у нас, а за налагащия се в Блгария начина на живот, подобен на този, който водят циганите – безотговорност за утрешния ден, лъжи, кражби, простащина, планини от боклуци, грозни сгради, кич, унищожаване на природната среда. Аз бих добавил нещо по изискано към тази картина - приматите като интелектуални възможности и изродите в буквалния смисъл на думата,  заемащи най-високите постове в държавата. И как няма да е така, след като България се управлява задкулисно толкова дълго време? Тези, които дърпат конците на управляващите се нуждаят точно от такива типове - необразовани, манипулируеми, продаващи на избори глъсеца си на този, който най-много ще плАти. Така се случи и на последните избори. Има населени места, където почти всички са гласували за ДПС. Дадоха пример с Бяла Слатина, където ДПС е първата политическа сила след преброяване на гласовете. Аз съм бил в Бяла Слатина, знам защо е така. Мафията обаче не се притеснява от обстоятелството, че е на власт благодарение на циганските гласове, че почти 60% от хората с негласуването си по същество пуснаха бяла бюлетина на управляващите, означаваща, че не искат никой от тези начело на властта, че допитванията на всички социологическите агенции посочват еднакво доверие в правителството - на не повече от 20% от запитаните, и то всичките в графата слабограмотни. Важното за Мафията е друго - тя да продължава да е на власт задкулисно.  Така тя не само притежава държавата но и индиректно я управлява чрез куклите си на конци, които турга начело на страната.

    По телевизията видях радостта на един примат, който трепкаше като пеперудка, че само 5 мин. били достатъчи на правителството, за да оцелее при вота. Радостта му ми напомни за опита да взривят Хитлер, ранявайки го леко в ръката. По нощите той поискал включване на всички радиостанции на Германия и произнесъл дълга реч, която прекъсвал с крясъци – жив съм, жив съм, жив съм! Така и приматът се радваше на оцеляването на правителството, рискувано за 5 мин. Най-щастливите хора на света – в КНДР – отиваха да гласуват за Ким Чен Ун не спирайки да танцуват и да скачат от радост докато влизаха в изборните секции.

    Докато бях в Западните покрайнини също директно, от простичките и добри наши сънародници там, съхранили в чуждата страна българския дух почти 100 години ми бе казано, че България се е превърнала в циганска държава. Такива са впечатленията на посетилите България, видяли изоставените ниви, посечените гори, разхвърляните навсякъде боклуци, скъпите коли, управлявани от цигани и дебелаци / там понятието мутри още не се ползва/. И се страхуват, че ако влезат в ЕС от там ще ги задължат да издържат циганите, да търпят кражбите  и разселването им из нови райони, ще съсипят природата си и ще заприличат на нас. Хората в Покрайнините се хвалят предимно с обработените си ниви, какво ли друго имат за хвалене. В Сърбия в момента правителството води борба да убеди хората, че трябва страната им да се присъедини към ЕС, но този въпрос се отлага във времето, защото ще има референдум и под влияние на все още силните като позииции там бивши деятели на СЮК ако той се състои сега, хората ще гласуват против присъеединяването. Един от козовете „против” е циганският въпрос, който за сега там е решен.

 

    Ние вече четвърт век вървим по погрешен, съзнателно начертан ни от задкулисните разработчици на ДС по време на ВНС път по правила, заложени в Конституцията, който води България към гибел. Всякаква паплач от чужбина може свободно да се засели тук, да продава наркотици или да се занимава с престъпност, защото от корумпираната ни полиция не е проблем да се купят документи за самоличност. Или пък да се „дЕ ли” с престъпниците. От статуквото у нас печели олигархията, която за разлика от Русия, където директно държи властта и си има бащица, тук тя действа задкулисно. Не, че в ЕС не знаят за това. Което става у нас малко ги засяга. Поради тези и други причини тък върви процес на израждане на хората като физика и като морал който се дължи на лошите примери и на лошото образование, което изключва духовността и ценностна система на основата на най-доброто, постигнато от нас, българите, по време на хилядолетната ни история.. Този процес наричам съзнателна приматизация и резултатите вече са налице. Чалгата се наложи като водеща в почти всички сектори. Това доведе до извратени възприятия и разбирания за живота, при които колкото повече някой прилича на изрод и има  по-грозен прякор, толкова повече го уважават. А изроди – те са и на най-високите места. Ще посоча няколко:

   Започвам с Успелият на 33. Нека някой каже на какво прилича той. Вероятно на 66 ще увеличи двойно живото си тегло. И ще започнат да го уважават два пъти повече.

   Посоочвам и една друго особа, зам. председателка, наподобяваща увеличена с електронен микроскоп бледа спирохета. Тя била…пич. Трети на още по-високо стъпало от нея едвам издържа заседанията, по веме на които няма как да удари няколко стакана с водка.

    Появиха се и нови типове, наподобяват ми хомоноиди. Един от тях присъди най-високата оценка на „спирохетата”, въздигайки я в звание „Пич”. Още един хомоноид ще посоча, който разработи програмата за платеното паркиране в Софиая. Без да си е отворил устата, виждайки го само, човек се чувства травмиран от секундния досег с него, докато успее да спре телевизора.

   Тази ненормална обстановка в страната дава своите горчиви плодове. Те обаче пускат дълбоки корени и премахването им ще бъде много трудно. Куклите на конци, начело на страната, прикриващи кукловодите си - това е отлична хранителна среда не само за престъпниците, за възникването на организирана престъпност, но и за склонните да паразитират, каквито са електоратът на управляващите, а те никак не са малко. Чрез този електорат управляващите купуват властта си, като сценарият е много прост: с парите, които държавата дава на партиите се купуват гласове и така се печелят избори. После въздигнатите толерират незаконната и престъпната дйности на паразитите. Това е възможно и поради друга причина – 60000 полицаи с некадърното си и корумпирано ръковдство по същество не извършват нищо полезно за страната. Давам пример с незаконната търговия на цигари по пазарите в страната, с кражбите по селата  и вилните зони – престъпъления, оставащи „незабелязвани” от полиията или пък „неразкрити”. А полицията работи, давам пример със с. Мечка. За да фанат крадците полицаите монтирали камера на площада, но циганите… откраднали камерата. Не, че не искат, камера турнали.

 

    Сега ще дам конкретен пример, който показа, че престъпността в страната и агресивните изяви се разрастват и че в тази сфера вече са включиха и малки деца.

     Трамвай № 22 е наричан „Циганският”, защото свързва три много важни точки – последните му спирки достигат до големи цигански гета, а по средата е Женският пазар. В центъра на града в трамвая се возят и хора, но който е наближил с него до Летоструй или Баталовата воденица, знае какво остава в трамвая - цигани с боклуци, с бали, с колички. В трамвая много рядко влизат на проверка униформени контрольори, само в участъка в центъра на града. Бях свидетел на такава сцена.

   Две луксозно облечени циганети на по около 8 години се качиха на Халите с по сладолед и кофичка джус със сламка в него. Седанаха най-нахално на голямо разстояние едни от други и се развикаха. Щяли да слезат на Опълрченска и от там да продължат с метрото до Люлин, защото на тази станция се влизало в метрото свободно. Трамваят бе нов със сини седалки. Освинииха ги циганетата. Хората се възмутира и ги помолиха да не викат толкова силно. Циганетата обаче се развикаха още повече и попитаха, къде в трамвая пише, че в него не може да се говори. На Пазара се качиха двама униформени контролюори и поискаха ученическите им карти. Били ги забравили циганетата, но казаха: Ние сме бъдещето. И го повтаряха след всеки въпрос на контрольорите към тях. Контрольорите ги задърпаха, те  повтаряха и повтаряха: Ние сме бъдещето! На Христо Ботев циганетатата слязоха и се прекачиха във втория вагон. Контрольорите не отидоха да ги изгонят, защото няма смисъл - щяха да се върнат в първия. Аз слязох на Опълченска, защото там имах работа, а циганетата се отправиха към метрото. Каквото бяха решили направиха го. Униформените контрольори могат да глобяват по 20 лв., да пишат актове – такова нещо за циганите няма. Така, както я няма и държавата.

     Вчера пък същото, но в Автобусна линия № 1. Качват се цигани и циганки с планини от боклуци, които ще извозят до гетата си, ще ги прегледат и ненужноото ще хвърлят в рекичката Косана. Напомням, че там през 1989 г. ичаше едно гета, а сега – 6. Контрольорката ги  пъдяи от автобуса, защото нямали пари за билет, те не слизат, всичките цигани се разкрякват и заплашват контрольорката с бой. Една дебела циганка бе помъкнала два огромни чувала и блокира средната врата на автобуса. На всяко призоваване от страна на контрольорката циганката да слезе, тя й крещеше: Курво такава!

   Вчера цигани пребиха контролоьор в центъра на Горубляне. Мотивите им -  искал от тях да си купят и перфорират билети. Човекът е откаран в Пирогов със счупин нос и тежки рани по лицето, извършителите вероятно са постигнали споразумение с ррокуратурата. Контлольорите обвиняват полицията, че стои на последните спирки на автобусите и така не може да помогне ако се прояви насилие срещу проверяващите. За този случай от вчера обаче никъде не се спомена. Защото вероятно може да предизвика етническо напрежение или пък за да не се засегне електрота на ДПС, на Делян Пеевски и на приятеля му, главния прокурор. Или пък за да не се обиди електората, избрал властниците ни - не се знае кога ще са следващите избори.

  

    На къде отива България по този път? Вместо иинтелигентни, мислещи, можещи да правят нещо хора, появават се българи на бъдещето, с които дори словесен контакт не е възможно да се установи. А ако установиш, можеш ли да им кажеш нещо или пък те на теб. Тези българи на бъдещето изминаха дълъг път през селата, прогонвайки селяните в града, за да се спасят от престъпността им. Сега изгонилите ги от селата отново идват при тях, вече в града. В София се твърди, че циганите са над 300000 души, от които 60000 над 18 години – електорат! - а остналите – деца. Това означава, че те са между 1/5 и 1/6 от софиянци. Прогониили хората от селата, същите тези вероятно на етап след не много дълъг период ще атакуват жертвите си вече в града, от където изнасянето е само в чужбина. Агресията им, която се неглижира от полицията расте и вече научаваме ужасяващи неща. Ще припомня само едно:

   Циганин, уж строител, отвлича от спирка в Северна България млада жена, изнасилва я, коли я, но и вади очите й с ножа, за да не се е запечатал образа му в тях. Жената обаче била в мензис и следовото куче открило веднага убиеца. Предполагам, че той вече е пуснат ако е постигнал споразумение с прокуратурата. Нищо по това дело не се изнесе в пресата. Както вчера, когато пребиха контрольора…   

 Полиция, която  да пази хората нямаме, тя пази парламента, имаме куклено правителство, което крепи статуквото със заеми от чужбина и което нищо не може да свърши. И ето какво става, прилатам статия, която свалих от интернет. Аз, като редовен пътник по Автобусна линия № 1 при почти всяко пътуване съм свидетел на грозни сцени – не само сега, когато стават разправии с контрольорите,  но и от преди, когато автобусите се ползваха безконтролно за развозване на боклуци, от които се вади суровина за Отпадъци.

    Статията:

 

$(document).ready(function(){ $("#recommend1").click(function(){ recommend(); }); $("#recommend2").click(function(){ recommend(); }); }); Роми потрошиха автобус в столицата, две жени пострадаха

 

© снимка: Sofia Photo Agency, архив  

n = document.getElementById("audio_player"); jqrequestAudio("174352"); Чуй още от Новините в аудио

Още по темата

Пуснаха ромите, които потрошиха автобус в столицата

Роми нападнаха линейка в русенско село

Роми пребиха семейство в София

Роми пребиха пътник в автобус, направил им забележка, че пушат

 

   Две жени пострадаха след като роми изпотрошиха стъклата в автобус номер 1 на Столичния градски транспорт. Инцидентът е станал около 16.00 часа вчера в района на „Горубляне" и комплекс Цариградски". 36-годишният шофьор на автобуса се страхува, че след като ромите бъдат освободени от полицията, те биха си отмъстили. Тези инциденти са ежедневие, казват от фирмата-превозвач „Карат С".

Към 15 часа вчера група пияни роми се качили на спирката след Панчарево в автобус номер 1, движещ се в посока центъра. Част от групата веднага започнала да тормози хората в автобуса - около 30 души. Шофьорът Стайко Христов разказа: „Аз ги наблюдавах на огледалото за обратно виждане. Удряха по стъклата, викаха по хората. Пътниците им правеха забележка, но те викаха". На спирката под бул. „Цариградско шосе" шофьорът спрял, младежи от автобуса избутали пияните роми навън. Двама обаче останали в превозното средство. Останалите започнали да замерят автобуса с камъни, а пътниците легнали на земята.

Притеснявам се какво ще стане. Тези цигани са ги прибрали за 24 часа и утре ще ги пуснат и пак ще са на улицата.

- Шофьорът на изпотрошения автобус Стайко Христов

Христов работи като шофьор в градския транспорт от четири години. Той е бивш военен. По думите му най-лошо впечатление прави това, че ромите се возят без билет в автобуса, притесняват всички граждани, които са си купили билет и не за наказани за това, че са агресивни: „Досега от мен циганин не си е купил превозен документ - билет. А и не съм виждал на никое бюро за абонаменти карти да купуват карта".

Собственикът на фирмата-превозвач „Карат С" Миролюб Столарски каза пред Дарик, че щетите възлизат на около 10 000 евро. По думите му това са често срещани случаи в автобусите, които се движат по тази линия: „Много пъти имаме случаи в късните вечери да бъдат бити някои от шофьорите". Проблеми има при ромското гето вдясно от пътя към Банкя, добави той.

Подобни хулигански прояви са били често срещани преди две години, по време на футболни мачове в София, допълни заместник-кметът по транспорта Любомир Христов. „В конкретния случай на практика отговорността остава на лицата, които са нанесли тези щети. Част от извършителите са задържани от полицията, други се издирват. Надявам се ще бъдат предприети съответни действия с предявяване на съответни мерки към тях, най-малкото за хулиганство", обясни Христов.

В резултат на няколко подобни инциденти по автобуси на градския транспорт, спирки и други, всички футболни клубове учредяват парична гаранция, която да покрие евентуални подобни щети по време на мачове в София. Това каза още заместник-кметът и допълни, че тази мярка е довела до намаляването на хулиганските прояви.

 

    Ето го закономерният резултат:

   Градниката в Горубляне, плажът в Панчарево. Цигани пият по цял ден бира, държавата им дава помощи. Вместо да работят и да печелят, те паразитират към държавата, но й причиняват и друго: съсипват пътната инфраструктира на Горубляне, по която имаше доста ценни чугунении скари на шахтите, чупят автобусите, които струват по 200000 евро, задръстват долините на реките с боклуци, изсичат дърветата около тях. И т. н.

   Накъде, Българио? Някой ще осъзнае ли, че този проблем, който надвисва над страната ни ще прогони българите от България? Първият етап с прогонването на хората от селата и малките градове е почти финализиран, идва следващият, решаващият за това ще я има ли България или не.

 

 





 






Гласувай:
12



1. yotovava - Абе все си мисля, че няма да е така лесно,
03.06.2014 18:24
три империи сме сринали, мамка му.
цитирай
2. raders - Май директивата за циганизацията ...
03.06.2014 19:41
Май директивата за циганизацията на страната е спусната от Брюксел. Тъжно е да се помисли, но няма друго обяснение това катастрофално нарастващо видиотяване на населението. Разбира се, обяснението е достатъчно благовидно: грижа за правата на човека.
цитирай
3. lyubomircholakov - Правилни констатации в постинга. ...
03.06.2014 19:51
Правилни констатации в постинга. Остава само да се продължи нататък и да се направят точните изводи. Без изводи човек си остава само регистратор на фактите.
А колкото до това дали България ще я има или не - ще я има до приблизително 2040 г., когато демографските прогнози сочат, че българите ще станат малцинство в Българите. Циганчетата в автобуса съвсем правилно са казали: "Ние сме бъдещето". Така е, те са бъдещето на вече т. нар. "България".
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Ужасно е и не се взимат никакви мерки ...
04.06.2014 17:44
Ужасно е и не се взимат никакви мерки да се предотвратят тези изстъпления.
цитирай
5. minevv - мда
05.06.2014 11:07
какво пише на фасадата на Нар.Събрание?
цитирай
6. sande - Пак ще кажа: Каквато държавата, такива са и циганите й.
09.06.2014 07:48
Каквита са циганите й, такава е и държавата.

В Ихтиман циганите казват: Няма вече бъгари и цигани! Ние станахме като вас! ... И вие станахте като нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12186018
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031