Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2014 22:44 - КРАЯТ НА ЕДНА ЗАЧЕНАТА ОТ ЗЛОДЕИ ИМПЕРИЯ - 2
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3045 Коментари: 18 Гласове:
7

Последна промяна: 07.03.2014 09:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

КРАЯТ  НА  ЕДНА  ЗАЧЕНАТА  ОТ  ЗЛОДЕИ  ИМПЕРИЯ – 2

 

     /Продължение/

     Завърши ВСВ. Съветската империя излезе от войната с разрушена инфраструктура, както и Европа, с 20000000 трудоспособни по-малко - убитите по време на военните действия. И без Аляска, която те отстъпиха на американците за помощта им да пречупят гръбнака на фашистите и нацистите, кафявата чума. Такъв е финалът на войната – победа на СССР в нея – според комунистическото й ръководство. Започна възстановяването на империята, но сега, когато вече нямаше външен враг, трябваше да се издирят враговете вътре в държавата и особено тези с партиен билет. И евреите на ръководни постове, които предоставиха на Берия да ги оправи. В представите на Сталин за подчинение не влизаше постъпката на кримските татари /б. м. това са ислямизирани българи/, защото след като бяха завладени от германците, те  се обявиха за независими и възстановиха държавата си във вида след освобождението си от турците. Сталин набързо ги оправи. НКВД на Берия изби голяма част от тях, останалите изсели по Сибир. В техните домове дойдоха руснаци, но не какви да е, а болшевики, заразени с вируса на Маркс. Така на Крим през 1945 г. се извърши етническа подмяна – помаците бяха заменени с руснаци с партиен билет. А Крим бе превърнат в една от най-големите военни бази на СССР, която да скондапца натовските Турция и Гърция ако се наложи.

    Междувременно Съветската империя налагаше своята система в страните, които американците им предоставиха да владеят като „победители” във войната. Национализация, колективизация, приматизация, партийни секретари навсякъде ,ченгета, служби. И над всичко – репресивната система, най-перфектно работещата в заченатата от злодеите империя. Тя изби изби 20000 полски офицери, над 32000000 граждани Советского союза, жертви на политическата им милиция.

    Но дойде ключовата за Съветската империя 1953 г. Умер Сталин! За първи път претенции за поста му имаше началник на НКВД, тогава Лаврентий Берия. Не успя, мина номерът на Хрущо. Гръмнаха Лаврентия. Проблемът пред империята обаче оставаше. Тя нямаше идеология, политика, която да бъде продължена от друг и осъвременена, която да е в интерес на хората в тази огромна империя на злото. Тя бе свързвана само с името на Салин, който я олицетворяваше. А той е символ на репресии, на убийства, на налагане на ненормални условия на живот на хората, на непрекъснат страх и стрес да не ти потропат на вратата сутринта в 5 ч. и да те застрелят или депортират в концлагер в Сибир, от където връщане няма.

   Ще направя едно отклонение:

   Шостакович, живият барометър на времето, във връзка със смъртта на Сталин веднага след 5.03. 53 г. сяда и пише една от най-великите си смифонии, Десетата. Трагична неизбежност е нейното определение, но и още едно - че след смъртта на Сталин Русия / не СССР, Русия!/ просто няма път, трагедията и агонията ще продължат. Ще приложа линк на симфонията.

    Започва голямото разиграване на политическита карта от политмафиотите в СССР. Ясно е, че без промяна тази жестока система няма да я бъде. Трябва да се направи нещо или поне да се излъже. Сталинистките бетонни глави се обединяват около Маленков, Каганович, Молотов и Шепилов. На другия фронт са Булганин и украинеца Хрушчо. Победител в това надхитряне излиза дебелата украинска свинкя, която отстранява противниците си и после премята и съперника си Булганин. Добре се е развила умствено свинкята и ще обясня една от причините за това:

    По идея на Хрущо, той самият, маршал Малиновски и Янош Кадар се скопяват в най-престижната московска болница, вероятно за да станат по-умни. И успяват. Защото от основната си си  изява по времето на Сталин във вилата в Кунцево, когато Хрущо играе гопак на масата след подаване на знак от Сталин, сега той става най-първият. В историята тази тройка остава с прозвището Скопците. Замислям се, дали да не отида да скопят и мен. Ако ми гарантира някой, че ще поумнея и аз, веднага тръгвам към най.близкото ДКЦ.

      Привидно Хрущо изглежда добронамерен, но не е така. Първата му задача е да развие военната мощ на Съветската империя, която вече се е повъзстатновила от войната. Цялата мощ на СССР отиваше за производство на оръжия, като отпадъците от военната промишленост бяха ширпотребата за хората. Да им имам понятието, ширпотреба. Такъв бе планът за сриването на икономиката им, разработен от американците, но те не се усещаха и мислеха, че ще удържат икономически, произвиждайки според думите на Хрущо ракетите на конвейр, както колбаси. Истинското си лице Хрущо показа през 1956 г, когато унгарците поискаха да се отделят от СССР. Изпрати им 2000 танка, стотици хиляди войници, смазаха унгарците. Преди да застрелят ръковотелите им, джелатите на НКВД са ги увивали в бодлива тел. Виновни за това са и американците, които обещаха на унгарците да им помогнат, но им помогнаха  толкова, колкото австрийците на чипровчани при въстанието им през 1688 г. срещу турците. Пощурялата дебела украинска свинкя бе изплашила и тях. Окрилен от този успех срещу капитализЪма, Хрущо се опита да стационира в Куба ракети срещу САЩ, но номерът му не мина.

    Реформи в Съветската имперя бяха необходими и Хрушо предприе стъпчици в тази посока. Разкри доста от зверствата на Сталин, обеща по-добро отношение към гражданите на СССР и дори освобиди някои от политзатворниците в Сибир, между които и Солженицин. Проведе специален конгрес на КПСС и обеща нова политика. Тези промени не се харесаха на сталинистите в империята и те го изиграха.  Използваха случай, когато той бе в Сочи на почивка, свикаха извънреден конгрес на КПСС и го направиха персонален пенсионер на СССР, следен и когато влиза в тоалетната.  На негово място турнаха неосталиниста Брежнев, най-първи в Днепърската мафия, директор на завода за селскохояйственая техника в затворения за чужденци гр. Днепропетровск, където до днес се произвеждат двигателите за ракетите им. Жестокостите от времето на Сталин не можеха да се върнат, както се искаше на истинските сталинисти, но пък в замяна на това ролята на партията и на милицията станаха най-важни в държавата. Огромната военна мощ, която имаше Съветската империя й даваше основание да мислят генсеците й, че тя може да се разшири още за сметка на съседни страни, да се намесва в техните дела, за да определя политическата им линия. Така възникна войната в Афганистан. А социалистическият лагер Съветската империя считаше за свой вакъф и тя определяше всичко в него, дори коя страна какво да произвежда. Ще дам пример с ужасяваща простотия, представена като гениално решение на съветското политбюро:

   Събрали се те и решили - да изчезне издатината в средата на купето на Москвича, като за целта заводът да проектира Москвич с предно предаване.

   Това е смешно и просташко решение, макар повече да ми мяза на генитално вместо гениално, но събитията от 1968 г. в Чехословакия съвсем не бяха смешни. СССР считаше сателитните си страни за свои губернии.

   Манията за застрашеност в Брежев и обкръжението му доведе до нова стратегия на Запада, с която по-бързо да рухнат Съветската империя. Брежнев повтаряше вълшебното заклинание „У нас все, чтобы обеспечить свою безопастность” така често, както по време на богослужение в църква попът „Госроди помилуй!”. И американците, като го разбраха, че не е у ред, натиснаха педала на въоръжаването. Декретната икономика на СССР и икономиката на САЩ, за която работи целия свят са несравними и резуртатът започна да се проявява. СССР удържа известно време преди да се срути, за да се срути окончателно по времето на Горбачов.

   Брежнев се застоя много на поста си, което бе зле за СССР, защото това времето на Годините на застоя. Така се характеризира ерата на Брежнев. Нищо не се правеше, освен ненужна военна техника. Брежнев посети веднаж Западна Германия и веднаж Франция, където французите му скроиха шапка. Отклонили каналната тръба от стаята на хотела, където спал Брежнев, и той като се изсрал, отнесли акото му на изследване. Оказало се, че е болен от рак и вместо да преговарят с него, Западът решава да чака следващия първи, а този е достатъчно чепат и агресивен.

    Следващият най-първи обаче е бивш шеф на НКВД, Андропов. Това е първият случай в историята на СССР, когато на най-високия пост застава екзекутор. Няма много време Андропов, но каза, че ако се спазва дисциплината, нещата ще се оправят. Проверките на всеки, известни като Андроповките се водеха и в България. И с още нещо бе запомнен той – пътническият самолет на Корея с около 400 души на борда прелетя над част от СССР и поради това съветски изтребители го догониха над океана и го свалиха. Какво са някакви си 400 пътника! Никакви промени не осъществи в тази Империя на злото Андропов и така си отиде. И как би осъществил такива кадър от котилото на Берия? Борбата обаче за поста генерален секретар след Андропов бе така жестока, че докато политическата мафия се разбере, начело турнаха резервен политически мафиот, украинеца товарищ Черненко. Той бе в хладна треска, едва жив, но зад гърба му се водеха най-тежките договорки. Мафията се разбра, дойде времето на Горбачов и на Голямата лъжа, както бе наречено то. Рейгън натисна педала на въоръжаването още, декретната икономика на СССР рухна както заредена за събаряне с взрив сграда. Трябваше да се спре тази надпревара и се сключи договорът за разоръжаване, който се водеше още по времето на Брежнев. Без враг обаче, срещу който да се готвят да воюват, без икономика, с половината население алкохолици, при ужасяващата бедност, която остана от предишните години, когато се произвеждаха само ненужни оръжия, СССР на практика престана да съществува. Дойде времето тази империя да бъде разграбена от бъдещите олигарси, почти всички от службите, които вече носеха името КГБ. Това стори Елцин. Стори го за една нощ. Събраа са и решиа: на този газов кладенец, на оня нефтен, на Абрамович диамантите, на друг – мините за никел или пък алуминий. Това статукво обаче трябваше да се удържи, защото то бе ново престъпление – някога бе отнета собствеността на хората от държавата, противозаконно, сега бе отнета противозаконно държавната собственост от бъдещите олигарси. И се намери здравата ръка, кадъра на КГБ, Путин. За втори път в историята на СССР начело застава кадър на службите, екзекутор, наблюдаващ работата на ЩАЗИ в Дрезден. Още един такъв имаше – Примаков, но той сигна до министър председател. Запомни се с разработката си докато бе начело на КГБ на царското семейство Кобургготски, за което България заплати скъпо, но и самото царско семейство си плати. Заради интересите на руските мобилни оператори катастрофираха в Мадрид престолонаследника на на Симето, царо но рулетката и картите.

   Какво можеше да направи Путин – да фане олигарсите да плащат данъци, с които да подържа военната сила на Русия, да плаща на държавните чиновници и т. н. Олигарстите обаче не са олигарси за да дават, а да вземат. Твърди се, че след пълвият си мандат като президент Путин е забогатял с 40 млрд. долара. Врътките му с Медведев, когото руснаците наричат Боклука заради пиянството му са известни. Конституцията им е направена така, че да могат тия двамата да си менкат постовете до посиняване и после обратно. Високите цени на енергоносителите в момента спасяват Путин и Русия, но това е един фалшив кон. Русия се превърна в колониална държава, която добива природни суровини и не произвежда почти нищо. В момента зарпада и зърнопроизводството й. Хората във вътрешността на Русия получават по 35 фдолара на месец, с които могат да си купят брашно, олио, много рядко захар и водка. Някои услуги са им безплатни като образование, медицинско обслужване, но евтиното си е евтино..

   Виждайки единствения изход за спасяване на икономикаа на страната в добива на енергийни суровини, Путин завладя час от Грузия – областта Абхазия със столица Сухуми. Сега настояват пред Канада, САЩ и Норвегия, че Северния океан е към тях и искат да добиват петрол и газ изпод него. Няма да стане. Путин не пуска и Кавказките републики, които са завладяни от Русия вече 300 години. Това, което той извършва в Чечня е геноцид, но един кадър на НКВД едва ли се интересува от човешки съдби. Да им източим нефта, да го продадем, пък хората – те имат по 35 долара на месец. Аз ще пиша специално за Чечня, защото там жестокостта човешка няма предели.

    Енергийните доставки са причината Путин да се изявава като енергорекетьор спрямо Западна Европа, но не знае колко много греши. Плаши ги и с оръжия, останали от времвето на предишната Съветска империя. Гръмна една огромна вакумна бомба, но ефектът от нея бе така незначителен, че самият Путин каза „ну погодите” на тези, върху които може да я хвърли. А самолетите му какастрофират, подводниците му се палят или гърмят. Твърди се, че заводът в гр. Горки, и той затворен за чуждеунци, Атомстрой е на Путин. Но може и да не е, защото от данъчната му декларация се вижда, че той има една панелна квартира, жена и куче каракачанка.

   Много подла е политиката на Путин вътре в новата империя, която се нарича ОНД. Путин е поставил агенти от своите служби тук и там, които да го викат, уж руснаците са застрашени, той да се намесва в работите на чуждите държави и да им отнема територии. Дадох пример с Грузия. Сега се оказва, че татарите, които Сталин изби…искат да останат към Русия. Знам за мъже, които обичат жени да ги бият, но не знам държави, чието население е избито от други държави, да търсят какой либо контакти с тях. А стига с тия пениси, товарищ Путин. Колкото и да ги помяташ, нааричайки ги  референдум, защита на руското население или с други термини, научени в НКВД, никой няма да се ловне за тях. Имаш избор – или правиш каквото ти казват или се противопоставяш на целия свят. Не забравяй,  че си в ръцете на приятелитехна САЩ, Саудитска Арабия. Ще намали тя цените на петрола за няколко месеца и ти си свършен. От къде ще намериш по 35 долара за хората във вътрешността на страната и Кавказките републики? Те ще се отцепят от Русия, която ги владее вече три века.

    Краят на империята на злото идва. Изборът е нормален разпад или непредвидим. Сценарият е начертан в Юговойната. Не може да се изкраде една империя от олигарсите, първият в нея да е подобен на Василка или бащицата Махно, да не произвежда тази страна нищо, а да продава само природните си ресурси.

    А има и нов момент в последия сценариий – никого не може вече да изплаши Путин, защото той превърна огромната Съветска империя в книжен тигър…

   Трети разпад или тотално сгромолясване на заченатата от злодеите империя на злото – поживем, увидем! 

  Прилагам линк с Десетата симфония на Шостакович, писана веднага след смъртта на Сталин. Тригична неизбежност - такава е рисунката на Великия художник.
   Ще приложа и Дванадсетата симфония на Шостакович, носеща името "Памяти Ленина". Тя е много велика като вдъхноовение и майсторство в този жанр.Поръчана му е лично от Хрущо, като имат договорка - да бъде изпълнена Четвъртата симфония на Шостакович, укривана 25 години и да бъде пуснат сина му Максим да емигрира в Англия. И още нещо. Да бъде назначен по настояване на Хрущо  Шостакович в отдел на КПСС за да работи в областта на културата. Тези моменти не съм пропуснал в писанието ми за Шостаковим от 2006 г. по случай 100 години от рождението му.
 
Времето, за което пиша и музиката на Шостакович са много здраво свързани. Трагична неизбежност...
/Следва/ 

   








Гласувай:
11



1. born - Интересно ми е откъде идва тази с...
06.03.2014 23:09
Интересно ми е откъде идва тази страшна омраза към Русия и в частност към всички от нейните хора- алкохолици, неграмотници, безотговорни безродници, безверници и пр. Интересно , наистина ?
цитирай
2. planinitenabulgaria - Не съм ползвал такива термини.
06.03.2014 23:15
born написа:
Интересно ми е откъде идва тази страшна омраза към Русия и в частност към всички от нейните хора- алкохолици, неграмотници, безотговорни безродници, безверници и пр. Интересно , наистина ?


Цитирал съм доста велика личност, наричана жив барометър на събитията. И съм фен на руската култура.
цитирай
3. born - Интересно ми е откъде идва тази с...
07.03.2014 00:52
planinitenabulgaria написа:
born написа:
Интересно ми е откъде идва тази страшна омраза към Русия и в частност към всички от нейните хора- алкохолици, неграмотници, безотговорни безродници, безверници и пр. Интересно , наистина ?


Цитирал съм доста велика личност, наричана жив барометър на събитията. И съм фен на руската култура.


Прегледах и предишния постинг, но не можах да разбера, коя е великата личност-жив барометър на събитията. Ако не е секретно, моля да ме осветлите за името на великата личност. Що се отнася до руската култура много са феновете й, както са много феновете на световното културно наследство, бих казал.
цитирай
4. germantiger - И под тази твоя част
07.03.2014 01:55
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ и СТИГА С ТИЯ РУСИЯ, УКРАЙНА, ЕС...
Хора и режими, които правят Москвич, не могат да надделеят над умение и качество, които правят Мерцедес.

Каквито и "трикове" (реални или нереални) да се родят във фантазията на москалите и техните симпатизанти, не могат да променят разликата в технология между източна Зазка и западно БМВ.

Каквотои да пъчи изтока, просто Булгар-Рено не е и никога няма да бъде Ауди!

...

Какво всъщност казвам:

РУСИЯ ОТДАВНА ЗАГУБИ - ТЯ Е СРИТАНА В ГРАНИЦИТЕ СИ ОТПРЕДИ ПЬОТР ВЕЛИКИЙ И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ СМАЛЯВА

АКО ЩЕ ДА "БИЕ" В 10 ПОДОБНИ НА УКРАИНСКАТА КРИЗИ - РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ, ПРОСТО ЗАЩОТО СВЕТА ГОВОРИ НА АНГЛИЙСКИ И АМЕРИКА БИ В "100 ВОЙНИ", А ЕВРОПА ЗАЛЯ 100 "ПАЗАРА"

Всеки фойерверк руски - днес и утре не може да навакса онова, което се зове - западен валяк десетилетия наред след 1945г.

Радостта от една спечелена победа, НЕ променя изхода от "войната"!

...

Разбира се, всичко е временно - тази епоха е на англо-саксонския запад, ако света го има след 100-200 години - "епохата" в бъдеще може би, ще е другиму.

Това, което сте написали в постинга всъщност няма как да е руски успех, просто защото на краставичар - краставици не може да "продавате", или ако му ги препродадете ще е веднъж - в другите следващи 100 случаи той ще ви купи краставиците, градината и самите вас.

Руската успех е невъзможно,както невъзможно бе САЩ да загуби два пътив Ирак и веднъж в Афганистан - БОЛ НАРОД ВБГ ЧАКАШЕ ЩАТСКА ЗАГУБА,НО ИМАШЕСАМО ЩАТСКИ ПОБЕДИ.

Бол народ в БГ беше убеден, че България - троянския кон на Русия никога няма да влезе в НАТО - България влезе.
Бол народ в БГ НИКОГА не би предположил, че ще има опастност дори Украйна да не е руска - половината ако не и повече - вече не е!

БОЛ НАРОД НИКОГА НЕ БИ ПОВЯРВАЛ, ЧЕ КОМУНИЗМА ЩЕ ПАДНЕ - ПАДНА

Запада отдавна победи и това не е панегирик или "ода"-това е истина (като чук).

...
...

- всичко е до време и това "чудо" ще мине
- всичко е премислено от едни люде много над мащаб

Имам "усещането", че огромна част от блог.бг се изживяват като

А - руснаци
B - украинци
C - западняци

ЖАЛКО, твърде жалко... но кой съм аз да гледам от високо на избора и хорските страсти и ежби ;)
цитирай
5. vmir - Обективен постинг, респект!
07.03.2014 08:33
Държава, в която трагичното е възприемано за велико. Не без помощта на гении без право на свободен избор, оцеляването на които винаги е поставяно в зависимост от таланта и усърдието им в угода на безскрупулни злодеи. И десетки милиони простотдушни и добронамерени хора, щедро дарени единствено с възможността да умрат геройски за властта на онези, грижата на които за саможертващите се изчерпва с нарочването им за патриоти. Трагедия отвсякъде.
цитирай
6. mt46 - Не е ли
07.03.2014 12:21
тъпо да спорим коя империя е по-зла - съветската, фашистката, американската, еврогейската /ЕС/? Все диктаторски, тоталитарни, елитарни, античовешки организации...
цитирай
7. sande - А мислил ли си за това, Коста?
07.03.2014 12:41
Някъде в началото на 20-ти век КГБ намира едно яко момче, будно , с харизма, без висше образование, от бедно семейство. И го повежда. Цял живот го води. Проба със Септ. въстание 23-та, /по примера на ВОСР/, атентати, Лайпциг, световна популярност,/ обезпечена с милиони долари/ Москва - Коминтерна, ген.секретар, министър-председател - мавзолей в центара на София.

След обявения за "вожд и учител" на простите българи Герги Димитров, през 44-та - Тодор Живков /абсолютно неизвестен/. Идентична история. Същия профил. И така 45 тодини.

Сега може би се потретва историята със Сергей Станишев. Той поне е образован. Или с някой друг, щото се изкоплицира работата с този ЕС и трябва да се внимава повече.

Всичко това е истина и се вижда с просто око.

Невероятно , но факт!
цитирай
8. planinitenabulgaria - Не одобрих четири коментара, но с приложените линкове отговарям на тях.
07.03.2014 13:56
А последният линк е поздрав и към Четирите.

http://www.youtube.com/watch?v=LfMzVO_dihY
http://www.youtube.com/watch?v=_cMlu7tUshg
http://www.youtube.com/watch?v=B5W3TYEx-og
http://www.youtube.com/watch?v=-jcDXDHoNGs
http://www.youtube.com/watch?v=-A42-BmAncA
цитирай
9. planinitenabulgaria - На Германтигер:
07.03.2014 14:15
Тази криза е тест за Запада, който през 2008 г. Путин унижи. Лично Меркел с военен кораб отиде при Сакашвили да си изясняват недоразумението. По това време танковете на Путин още бяха в Грузия, та дори и в града на Сталин.
Сега всичко това се повтаря. Пак застрашени руснаци, викащи Путин да ги спасява, пак опит за създаване на държава-идиот като Приднестровието, Абхазия, Северна Осетия, която ще признае само Русия и ще държи чрез нея на нокти света. Затова кризата е тест за Запада отново.
Статията ми остава и неразбрана, защото я четат и заразени с вируса на Маркс. Тъй като те не притежават ценностна система не могат и да мислят. Една бетонна глава не разбира, че аз съжалявам руснаците за това, което им случиха Коминтерна и Световната мафия, че ги считам не за победители, а жертви на ВСВ и на олигарсите сега, а ме пита:
Ти що толкоз силно мразиш руснаците?
цитирай
10. germantiger - +
07.03.2014 14:40
И положителното за Русия или както аз виждам една друга истина

"Както е тръгнало" стремежа на запад да се ликвидират физически западните народи вероятно вече е почти необратим... както е тръгнало ако след век има нейде бели и то с "традиционни", здрави народни ценности и светоглед - това може да е единствено източна вропа и най-вече частта в която живеят руснаци (без водката), биха били все още хора, докато в централна и западна Европа, както в южна предполагам ще се ширят "орки".

Отделно от това - Европа без Русия и инвалид - човек без гръб.Русия е последното голямо от европееца като претенция за сила и като ресуср разбира се - всякакъв - териториялен, човешки и друг. (И да не пропусна - най-нежния бял език за мен е руския, макар най-силния да намирам английски, а най-прецизен германски).
цитирай
11. planinitenabulgaria - А това с Крим сега не се ли повтаря?
07.03.2014 19:28
sande написа:
Някъде в началото на 20-ти век КГБ намира едно яко момче, будно , с харизма, без висше образование, от бедно семейство. И го повежда. Цял живот го води. Проба със Септ. въстание 23-та, /по примера на ВОСР/, атентати, Лайпциг, световна популярност,/ обезпечена с милиони долари/ Москва - Коминтерна, ген.секретар, министър-председател - мавзолей в центара на София.
В Грузия /пардон, в Абхазия и Северна Осетия /мекеретата на Путин не го ли викаха, защото руснаците били застрашени, а на Приднестровието. Сега в Крим - същият сценарий. Он готов да доди...Вече има едни маскирани в Крим, коли без номера, сръбски четници. Чакат го с пита и паничка сол. Както през 2008 г.

След обявения за "вожд и учител" на простите българи Герги Димитров, през 44-та - Тодор Живков /абсолютно неизвестен/. Идентична история. Същия профил. И така 45 тодини.

Сега може би се потретва историята със Сергей Станишев. Той поне е образован. Или с някой друг, щото се изкоплицира работата с този ЕС и трябва да се внимава повече.

Всичко това е истина и се вижда с просто око.

Невероятно , но факт!

цитирай
12. sande - Някой може да каже, че опростяваме нещата, но не е така ...
08.03.2014 09:18
planinitenabulgaria написа:
sande написа:
Някъде в началото на 20-ти век КГБ намира едно яко момче, будно , с харизма, без висше образование, от бедно семейство. И го повежда. Цял живот го води. Проба със Септ. въстание 23-та, /по примера на ВОСР/, атентати, Лайпциг, световна популярност,/ обезпечена с милиони долари/ Москва - Коминтерна, ген.секретар, министър-председател - мавзолей в центара на София.
В Грузия /пардон, в Абхазия и Северна Осетия /мекеретата на Путин не го ли викаха, защото руснаците били застрашени, а на Приднестровието. Сега в Крим - същият сценарий. Он готов да доди...Вече има едни маскирани в Крим, коли без номера, сръбски четници. Чакат го с пита и паничка сол. Както през 2008 г.

След обявения за "вожд и учител" на простите българи Герги Димитров, през 44-та - Тодор Живков /абсолютно неизвестен/. Идентична история. Същия профил. И така 45 тодини.

Сега може би се потретва историята със Сергей Станишев. Той поне е образован. Или с някой друг, щото се изкоплицира работата с този ЕС и трябва да се внимава повече.

Всичко това е истина и се вижда с просто око.

Невероятно , но факт!



***
Коста, това го видях с очите си в Кабул 1979 г. Към края на декември пристигнаха руснаците - над 100-хилядна армия, доведоха с тях от Москва Бабрак Кармал за президент и го поставиха на стола буквално. Те го охраняваха през цялото време.
Съвсем ачик. Потрошиха милиарди долари. Безумни. Хранеха и авганистанската армия и полиция. Десет години. Накрая се срина и СССР, и целия соцлагер и Варшавски договор. И све. Да се смееш ли, да плачеш ли? Те това е!
цитирай
13. aboychev - ДА ВСИЧКО Е ИСТИНА И СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО
08.03.2014 09:48
ЛОШОТО Е КОГАТО ПРОСТОТО ОКО Е И НА ПРОСТА ГЛАВА,
А ПРОСТИТЕ ГЛАВИ ЩЕ ВИ ВМЕНЯТ ВСИЧКИ ЗЕМНИ ГРЕХОВЕ
ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СТЕ НА СТРАНАТА НА УБИЕЦА ИДИОТ ПУТИН,
ТОВА ТЕ НАРИЧАТ ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ
цитирай
14. planinitenabulgaria - На Sande:
08.03.2014 10:14
Много интересно се получава:
През 1944 г. съветската армия ни окупира, има референдум. Сега 30000 путински войници без отличителни знаци окупират Крим, а тамошните татари /ислямизирани българи/ искат референдум. Дали резултатът му ще бъде различен от този в България? И докога с тия пениси?
Ясно докога. Говорител на Путин каза, че това не може да бъде повод за война, защото тя ше прерастни в ракетно-ядрена. Ще нададат злоба от Европа, от Америка, икономическите връзки ще се окажат решанащи. И после - следващата такава държава-идиот след Калилинград, Приднестровието, Абхазия, Северна Осетия, а сега и Крим.
цитирай
15. planinitenabulgaria - На тези, чиито коментарии не одобрих:
08.03.2014 21:08
Не очаквах толкова недоброжелателни коментарии към един от личните ми дневници. Аз имам и други, а скоро ще появя и трета част към това писание. Тези лични дневници са написани да се четат свободно от други хора, но те са твободни и да не ги четат. Към първата група от критиците ми, които не ме причисляват към тези, които уважават руската култура им напомням един фокус, приложен спрямо самия него, от Хрущо. За да стане по-умен, той се скопил, но и за да не е сам в това така полезно за ума дело, фанал и още двама да се скопят с него - Янош Кадар и маршал Малиновски. След 1956 г. турга на поста генсек на Унгария негов човек, един от Тримата /скопци/. Примерът е уместен да бъде приложен към съмите тях от доста от критиците ми. Интервенцията може да стане във всеки ДКЦ. След възстановяването от нея нека пак да прочетат поумнялите вече това, което ги е придизвикало да надават злоба към мен. Вероятно мнението им ще е различно.
Към другите критици, които бъркат топлото със студеното и светлото с тъмното имам поздрав - Първата част на Седмата симфония на Шостакович. Там има един марш, който започва много скромно, с едно барабанче. Но какво става нататък! Едни идиоти, сменят ги други идиоти, вдигат крака до главата, бият строева крачка. Ако сега нахлузят военни униформи Путин, Ким Чен Ун, Успелият на 33, Догана или Анала, вицеппрезидентката ни - тия стигат! - и под звуците на тази музика започнат да маршируват, знаете ли как ще отива тя и на тях. Така, все едно за тях е писана, а не да изобрази безсмислието на войната, което демонстрират немските и съветските войници.
Ето линка с Първата част, темата с барабанчето:
http://www.youtube.com/watch?v=C8M136tvPqA
Ако някой прояви интерес към това произведение, може да отвори в постинга ми статията "Великият художник". Предупреждавам, крайно неразбираема е тя за бетонните глави. Май ги дразни...
цитирай
16. aboychev - ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ
09.03.2014 07:33
ВЯРНО КАЗВАТ ЧЕ МУЗИКАТА Е УНИВЕРСАЛНИЯТ ЕЗИК НА ВСЕЛЕНАТА,НО
ТЕ БЕТОННИТЕ ГЛАВИ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ДУМИ,
АВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ГИ ОГРАМОТИТЕ С ШОСТАКОВИЧ
ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МАГАТ ДА СХВАНАТ Е ЧЕ Е НЕЩО КАТО МОСКВИЧ,
ЗНАЧИ ОЧЕН ХОРОШО
цитирай
17. sande - Коста, прокълнати сме!
10.03.2014 20:41
Прокълнати.

Но защо?
цитирай
18. planinitenabulgaria - Един обобщен отговор:
13.03.2014 13:41
Не помествам всички коментарии. Във връзка със събитията в Украйна са активирана бетонните глави, щатнтите и нещатни сътрудници да Центъра, няма как да бъдат активирани само ромовете. Те се активирват по време на избори с кебап и бира. Това е желязната гвардия, на която дължим днес законодателите си, правителството си и съдебната власт. Не очаквах, че между блогер/к/ите има и такива, които не различават светло от тъмно - набеждават ме в омраза към руснаците, защото не различават стотината олигарси, от които идват всички беди на руснаците и самите руснаци. Към блогерките, които се опитват да съзапротистоитурам с казуса по тях и на блогерите, които ме заплашват с проникване във всичките ми телесни отвори имам поздрав:

https://www.youtube.com/watch?v=LfMzVO_dihY

https://www.youtube.com/watch?v=9vo5PSLV3_g

https://www.youtube.com/watch?v=GgUYwgH2Xx4

https://www.youtube.com/watch?v=mxjlNpq7E_k

Пояснение към третия линк:
Тъй като Ленин е станал целият в сифилистични гуми и се разпаднал преди да умре, за мумифицирането му пуснали из Москва агенти на ЧК да намерят някой, който прилича на него. Фанали един...и го балсамирали. Този, дето го водят за Ленин в мавзолея не е Ленин. Истинкото му име предстои да научим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12190139
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031