Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2014 12:33 - И АЗ СЕ ДОКОСНАХ ДО АМЕРИКАНСКАТА КУЛТУРА!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2442 Коментари: 3 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  

      УЛЯЛЯАААА!  ДОКОСНАХ  СЕ  ДО  АМЕРИКАНСКАТА  КУЛТУРА!

   Разхождайки бебето с количката из Беверли Хилс попаднахме в кафе, придобило световна известност покрай звездата Джордж Майкъл, певец от Англия. Какво нещо са звездите! Посещението му в това кафе и изявата му – макар тя да е била в мъжката тоалетна на входа на градинката срещу кафенето - бе направила това място популярно и много посещавано…от геьове. И аз – бабабар Петко с мъжете - оказах се там. Пихме по едно кафе, по една вода и изядохме по един квадратен шоколад с размери  един инч широк и  2/8 от инча дебел.  Като ни донесоха сметката възкликнах: Уаоооо! Не заради космическата цена на кафето, водата бе страхотна. Такава не бях пил, американска. Не бях виждал и шоколад в размери в инчове.  Ето какво се бе случило тук наскоро, та цените бяха така фръкнали:

     Звездата Джордж Майкъл бил в кафето, защото наблизо имал магазин. Той имал и други магазини в Лос Анжелес, ние видяхме някои от тях. Върху стоките по витрините – всичките китайски - които се продават в магазините му има ликът му и част от текстове от песните му. Много се търсели тези стоки с щампованата  звезда-певец върху тях. И както си пиел кафето Джордж Майкъл забелязъл един красив негър, пардон, американец от азиатски произход, направили си някакви знаци и се отправили към тоалетната на входа на въпросната градинка. До тук добре, но ги забелязъл полицай от нравствената полиция, обучен да ловва педераси. Тръгнал и той с тях, правейки знаци от техните, че предлага тройка. Контразнак го подканил да тръгне с тях. В тоалетната обаче той предложил  първо Джордж Майкъл и негъра да си фърлят по една пушка, после и той да се включи, но вместо това ги заснел със скрита камера и докато те „работели“ изчезнал. Привикали Джордж Майкъл в полицията, показали му записа, повдигнали му обвинение за разврат на публично място, взели му зелената карта и го изгонили от САЩ.  Това е само есенцията на случилото се, то е дълго и сложно и в Холивуд сега снимат филм по действителния случай. Още преди да да е зъвършен филма обаче броят на посетителите в кафето се увеличавал, за да научат нещо повече по този случай със звездата и кафеджиите надули цените. Аз видях двама съмнителни посетители отвън на терасата, които привлякоха вниманието ми.

    Един прошарен мъж на около 50, облечен в костюм сигурно за сто хиляди долара  стои неспокоен и пие кафе. Изведнаж той скочи, тръгна да посреща някого, покланяше му се, все едно танц около него играеше, доведе го на масата, турна му стол, затича се да вика сервитьорката веднага да дойде. Разбрах каква е работата и ще направя сравнение между този господин  със скъпия костюм и кочът, който  ухажва разгонената овца преди да й „скочи“. Кочът  започва да я обикаля тичайки овцата, да прикляка, да подскача, да танцува и като си изпълни ритуала,  „скача“ й. Тоя бе по нетърпелив и от коч - готов беше  да „скочи“ на дошлия още преди да го е положил нежно на стола. Вероятно по интренет са се намерили. А новопредставеният в кафенето какъв образ беше – един двуметров млад мъж на около 25, устните му надути от естроген, дупето му – релефно, ще се пръсне. Нашия главен прокурор,  също застрашен да експлодира от естроген е хиляди пъти по грозен от този, защото целулитът при него е  по шията му, кръста, корема  и бедрата. А тоя бе страхотен красавец. Държи се със самочувстние, дава го тежко, другият го ухажва, но не ясно ще се „даде“ ли след като е поне два пъти по-млад или има и други срещи, докато попадне на подходящия за него.  Веднага стана ясно кой е мъжкият /връхчето, педерунгела, плодника/ и кой е женският /дънцето, педеругата, коронката/. Мъжкият поръча какао със сметана, шоколади – нахрани го до пръсване, а женският  поема всичко от чиниите и чашите като прахосмукачка. Не се наяжда лесно двуметров гигант.

   Холивуд готви още една продукция на звезда, чието име не разбрах. Но в името на истината, тя много „ставаше“, от където и да я показваха с камерата. Тя била проститутка в Лондон, която се специализирала да бие клиентите си. Докарвали й ги вързани в стаята върху легло с тколелца ведно с изготвено от клиентите указание къде да ги удря, колко силно и колко време. Поръчките жената изпълнявала перфектно, не постъпила нито една рекламация за пребит или недобит клиент на бардака. Станала известна в професията си тя и започнала да бие само вип клиенти, които си резервирали часове и много плащали. Прислугата полагала клиентите върху подвижното легло вързани здраво по корем, да могат само да си въртят главата.  На леглото имало била заявката как да се „работи“ със съответния клиент.  Стандартния бой бил с бич по гърба, но имало и нестандартни заявки – за пребиване не само с бичове, но и по днруги начини. Проститутката ходела с обувки с остри токове и налчета, тракайки с тях по пода, към обувките имало и шпори, ако клиентът заявявал  такава услуга за ребрата си. При заявка „газене“ се изпълнявала и тази прелест, като месата за газени били описани в придружителния лист.  Всичко това траело точно един час. Започвало се с ритуален танц по някяква музика, проститутката плющяла във въздуха с бичовете си, дрънкала шпорите и тракала с налчетата, а след подаване на сигнал от клиента, че вече е готов, тя пристъпвала по същество според заявката и започвала да го бие, като почти всички предпочитали удари с бич по гърба, но с различна интензивност. Някои от битити, искали още да ги бие и повтаряли: Още, още, още няколко пъти удари и съм готов.

    Но така става, че като клиент при тази проститутка попада един богат американец, филмов продуцент от Холивуд, извесен с това, че обичал да го връзват.  Нанесените по гърба му удари  с бичове от тази проститутка били така перфектно изпълнени, че той се влюбил в нея. Отложил си пътуването до Америка само и само да му заздравее гърба и да може тя да го набие още веднаж. След това установил връзка с нея и веднаж месечно летял до Лондон, където имал резервация - да го вържат и налагат по гърба с бич. Това обаче отнема много време – самолетът лети 12 ч. само в едната посока - и той урежда на проститутката място в престижен бардак в Холивуд, където тя се развъртяла и привлякла тамошни вип клиенти. Към мениджъра си обаче била особено старателна и го посещавала с такъмите си да го бие в дома му, където той приспособил за целта стая  легло за връзване и специален под, за да тракат обувките й. Нещата не спряли до тук. Проститутката получила предложение да живее в дома му, което тя приела, а не след дълго той й предложил брак и тя се оженила за него. В момента не бие никого, само него, защото той ревнува, но е толкова богата, че вече няма нужда да се труди. А когато стане готов филма, главната роля в който ще изпълнява тя, ще стане и още по-богата. Освен това има предаване по телевизията  „Домакините на Беверли Хилс и е често канене по другите медии.

     Интересно е в Америка. Културата им от тях тръгва по целия свят и как не - те са богати, а това означава че са и умни и културни. Освен това имат и усет към бзнеса, към пазара. От такива случки със зведите, които ние дори ще порицаем, работещите в областта на културата там правят касови филми.  Като снимат филма с Джордж Майкъл и негъра, 1000 долара за билет съм готов да дам, само и само за да видя къде и кък. Не по-малко интересен ще е и филмът за проститутката, която бие. Как ли пляска с бичовете, как ли налага по гърба богаташите, гази ги, сръгва ги с шпорите си, кака ли те умолително я гледат и шептят: Бий, по-силно удри, сгази ме с начетата, че този път нещо не се получава…Да бях и аз богат щях да й платя да ме набие и мен. Ще заявя пълната програма -  бич, налчета, шпори, ако има пръчки или гьозтерица – всичко и то с максималния интензитет. Да са не мина, защото пари ще съм дал, да получа нещо срещу тях. Дори няма да кажа, стига, а ще изчакам тя да спре поради изтичане на времето ми. Мисля, че след едно такова - вече директно – докосване до американската култура още по-вътре в нея ще се окажа.  Но колко ли долара ще ми трябват да се възвися на едно ново, по-високо според американския стандарт култулно ниво.

     Търсех  израз, позволяващ ми да предам възторга си от досега ми с американската култура и същевременно да разкажа за всичко това в едно-две  изречения, но не можах. Това обаче е сторил преди 1989 г. шопът Вуте от с. Требич, Софийско.

     За големи успехи като свиновъд в стопанството го изпратили на ескзурзия за обмяна на опит за сметка на ТКЗС- Требич в Париж. Върнал се Вуте, всички в кръчмата го питат: Ама какво виде там, Вуте? Вуте си пие рикиата и мълчи, само клати глава: от къде да започне, как да изрази възторга си от Париж, цяла седмица е ходил по него.  Конкретизирали въпроса се селяните и го попитали: Качи ли се поне на Айфеловата кула, какво виде от нея?

    Този въпрос вече рпазпалил огино на  Вуте и той тъжно промълвил:

     Горе беше страхотно:

    Погледнеш напред – еби му майкята,

    погледнеш назад – майкята му еби,

    погледнеш на старна – майкята си ебало,

    погледнеш на другата старна – ебало си майкята!

   Млъкнал и се сезирал отново върху чашата си с рикиата. Хората в кръчмата обаче така се възторгнали от това, което е видел Вуте, че настанала пълна тишина. Само най-възрастният, който най-малко от всичките бил пил, сбрал смелост и се изказал по същество:

-         Бреее, Вуте! Колко много неща си видЕл. И как убаво ни ги разказА…

    Евалла на Вуте – на него едно изречение му  е стигнало за да разкаже всичко, което е видял за седмица, а на мен две страници ми не стигат. Но пък ще поместя снимки с животинки от градината, която Джордж Майкъл и негъра направиха световноизвестна. В нея има и табела с мисъл на един милиардер, изказал мисълта, че в живота си не бил срещал човек, който да не му хареса. И се замислих – да не би пък тогава Дялан/ият с брадва/ Славчев Пеевски още да не е бил роден.

    Още два филма, характерни за културата на Америка, които се снимат сега ще спомена, но ще сторя това когато съумея да ги опиша само в едно изречение. Както Вуте.

   

 



Градинката, придобила популярността си покрай звездата Джордж Майкъл

image



image



image



image



image



image



image



Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kasnaprolet9999 - Леле колко добре ти се е отразил п...
15.02.2014 17:11
Леле колко добре ти се е отразил престоя в Бевърли Хилс, нямам думи:))
Няма нужда да ходиш там да те бият, това и аз мога да направя, от малка съм известна като голям побойник и биех наред лоюите момчета, само че за мой кеф. Сега ми стана ясно, защо на по-късен етап се влюбваха в мен и много дълго ги държеше:))) Моят съпруг също го свалих с една джудо хватка-Ук и Гоши и още ме обича, ама от тогава не съм му я прилагала. Явно има нещо сбъркано в някои мъже щом като плащат да ги бият жени.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Просто не си имала късмет:
15.02.2014 20:39
kasnaprolet9999 написа:
Леле колко добре ти се е отразил престоя в Бевърли Хилс, нямам думи:))
Няма нужда да ходиш там да те бият, това и аз мога да направя, от малка съм известна като голям побойник и биех наред лоюите момчета, само че за мой кеф. Сега ми стана ясно, защо на по-късен етап се влюбваха в мен и много дълго ги държеше:))) Моят съпруг също го свалих с една джудо хватка-Ук и Гоши и още ме обича, ама от тогава не съм му я прилагала. Явно има нещо сбъркано в някои мъже щом като плащат да ги бият жени.


С такива умения милионерка можеше да бъдеш, в Холивудски продукции да участваш...
цитирай
3. sande - В Пастух селяните са по-интелигентни от хамерикаците!
20.02.2014 18:47
Един селянин пътувал се връщал с колата си от София, но попаднал на задръстване на магистралата и моного се ядосал, че ще закъснее за сбирката в кръчмата. Все пак пристигнал. И ето какво разказва на съселяните си:

"Гледам , гледам мама му деба! и си викам ебах мааму деба /вижда задръстването/ Кога погледнах, оно си ебало мааму деба! И си викам : заеби деба, е, сега се преебах!"

И селяните отлично разбират патилата му.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189716
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031