Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2014 08:28 - КАКВАТО ДЪРЖАВАТА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1688 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image 


            КАКВАТО ДЪРЖАВАТА, ТАКИВА  И  ЦИГАНИТЕ  В  НЕЯ,

                                    ТАКАВА  И  ПОЛИЦИЯТА  Й

 

    Това твърдение съм чувал от хора, жертви или прогонени от родните им места по Искърския пролом поради разрастващия се в страната битов терор след „демократичните” промени. В този регион на страната от 1989 г. вилнее престъпност, която не стихва и сега, макар вече почти да няма какво да се открадне. В блога си имам постинг за двама убийци, на които попаднах случайно над с. Владо тричков. Битов терор - така окачествяват хората циганската престъпност, която поради безнаказаността си вече четвърт се утвърди като поминък за престъпниците не само там. Началото бе поставено в по-малките населени места на страната, но тя стана бизнес и в големите градове. Тази престъпност в малките населени места пропъди населението от цели региони по планината и в тях днес селата приличат на призраци – къщите с избитите за горене плозорци наподобяват черепи без очи, готовият да се срути всеки момент покрив на къщите, от който са извадени опорите от джелезо за скрап наподобява грохнала старица, която ще падне недостигайки до смъртното си легло в дома си.

   Основата на тази престъпност е политическа – циганите са опора на сегашното правителство, но в различна степен и на предишните наши демократични правителства. Заради ромгласове им се толерират техните престъпления, което пък води до масови преселвания в страната от селата и малките градове в големите, където държавата макар и малко я има. Други хора напускат обидени страната. Този процес е демографска промяна за страната в резултат на която цели региони вече са обезселени и така територията на България остава без българи.По селата и малките градове, които все още функционират, държавата я заместиха феодали и откровени мутри. Напомням за един висш полицай от Видин, който коментираше циганска кражба в село до Видин. На старица цигани бяха откраднали пред нея храната й и чувала й с въглища, които през деня оставил синът й. Полицаят даде следното обяснение:

   Тук почти всички са безработни, това е поминъкът им!

    Причината за този битов терор върху хората е резултат от разработка на мафията, която се нуждае от безпросветен, манипулируем и подкупен електрот, за да продължи да управлява. Този постулат бе точно формулиран от един възпитан при комунизЪма професор в университета на Велико Търново. На когото не му харесва в България да емигрира, каза той във връзка с протеста на студентите срещу управлението на мафията в България. Поради това управляващите днес, турнати от мафията да ги обслужва, инвестират в този електорат. Прости сметки показват, че ромгласовете в момента са около 300000, но още 900000 непълнолетни чакат да започнат да си продават глъсеца на тези, които ще им дадат най-добрата цена за местните или парламентарни избори. Една пета от тези хора живеят в София, но са сериозно представени също така във Видин, Пловдив, Сливен и други места, където има струпани големи етнически маси от тях и така те са много лесни за манипулиране от лидерите им.  Инвестицията в това население е инвестиция в бъдещето за управляващите, защото тези гласове отново ще са решаващи за влизане във властта на незаконната партия ДПС – неизменното езиче на везната за всичко, което става в България според Догана. Партията, чиито член Пеевски във ВСС бе подкрепен от главния прокурор, а в Конституционния съд – от съдиите на разните партии. Напомням за одита на Сметната палата, който установи, че най-много пари за миналите избори е потрошило ДПС. Но всичко е законно, отсякоха проверяващите.

   Към управниците в една такава умишлено сбъркана държавна система също има специални изисквания, които шопите тук формулират така:

       Колкот повече мязаш на изрод, толкоз повече та уважават!

      От тези, които мафията лансира се предпочитат приличащите на изроди, на хомониди, на дялани с брадва, жени с глави като на коне поради хормонали нарушения. Те са желаните за възлагането им за изпълнение на политическите поръчки на мафията. Примери – от парламента, от правителството, от валиите на каазите, които назначи ДПС  на най-големите градове – много. А дейците на ДПС – те вероятно са двойни агенти - работят за нашия Център, но и за Турция. По делата им се познават – строят се джамии в районите със смесено население, използват влиянието си в съда за да отнемат общински имоти в центровете на градовете Карлово, Стара Загора, Кюстендил.  ДПС са ислямски троянски коне, чиито бойци излязоха от тях и сега рушат страната, но главния прокурор не вижда нищо нередно в това. Да е направил опит да забрани партията им. Да е касирал изборите в Турция Конституционният съд?

   Всичките тези процеси са следствие от едни други, които започнаха със заразяването на България с вируса на Маркс след ВСВ. Руснаците ни заразиха, но не без съгласието на Запада. Колхолизацията, масовизацията, изгонването на първенците от управлението и подмяната им с примати, подвластни на партията, разрушаването на вярата и на историческите ни ценности, унищожаването на трудовите навици на хората, подтискането на интелигенцията, унищожаването на българското село и много други фактори доведоха до сегашното положение, което считам, че ако не се промени веднага ще предизвика изчезване на държавата ни от картата на света. Чувал съм твърдението, че Турция за пет века не е навредила на България така както СССР за четиридесет и пет години. Съгласен съм със сравнението като разруха, но ускорената разруха само за 45 години не е само по вина на СССР. Виновни сме си и ние, виновен е и Западът, който разреши заразяването ни с този вирус, за да се настани на земята ни след след определено време.

    Ние не попаднахме случайно през 1989 г. към страните, където бе натресена демокрация. Това е резултат на тайна договореност между бившите ни управляващи с тези от днешния ЕС. Тройната коалиция тогава и ЕС се противопоставяха театрално както хората на Местана и Волен Сидеров пред джамията на Халите, но без всякакво съмнение, конците им подръпнаха от едно място. И те реагираха с „Ние вече така няма!”.

   С въведението до тук. Сега ще се спра на едни аспект от заложената от комунизЪма бомба със закъснене – омразата.

 

   Омразата води до разделение на хората, до противопоставянето им и до невъзможнодст да постигнат те заедно нещо градивно. Поради това омразата е силно оръжие в арсенала на службите след Деветото. Противопоставяни бяха хората един на друг по етнически, верски, образователни, селско-градски и други поводи, но за да се случва това, за този процес бяха подготвени спешно кадри на партията на основата на богатия опит на НКВД в тази област. Ценностната система на тези специализирани кадри на Центъра се изместваше върху омразата срещу политическите противници на партията. Насажданата в тези кадри омраза срещу определени класови врагове избуя в душите им и намери почва там подобно на вируса на Маркс в Русия. Станала основа на ценностната система на тези кадри, омразата им се насочи вече не сам срещу враговете на партията, но и срещу всички, които ги превъзхождат по някакъв начин – по-богати, по-умни. Давам пример с репресиите на артиската Надя Дункин в кариерата на Скравена.  Една надзирателка я е пребивала колкото пъти я види, веднаж докато е била в безсъзнание напъхва в устата й смок. Обяснението на биячката, дадено на Дункин за отношението й към нея е еталон за омраза:

   -  Ти помниш ли, когато ти беше на сцената като артистка, а аз бях долу в залата като слушател? 

    Каква ли омраза е била насадена в душите на джелатите на Сталин, които са имали норма какво да сторват всеки ден. В Катин е трябвало всеки джелат да разстрелва в тила по триста полски офицери на ден.  С този пример показвам, че внедреният в „сферата” на омразата се деформира и омразата става ведуща в неговия живот. Давал съм за пример един бияч след Деветото в милицията на Пловдив, нащ съсед в Калофер. Той преби до смърт възрастната си майка, защото засегнала жена му. Два дни нямаше къде да изразява омразата си и...преби майка си.

   За съжаление такива омразчии, увредени от комунизЪма и днес ги има доста. Не всички обаче сега имат реално поле за изява както то/а/зи, който бие, като тези които разстрелват, а местата в скъпите мутробароци по центъра за тези, които планират и разпространяват омразата са твърде малко. И омразчиите търсят други начини на изяви. За съжаление нещастници такива има и в Блог.бг.

   Появата им там не е случайна. Едва ли те случайно са там, едва ли надават злоба без да са активирани /вероятно от Центъра/, едва ли имат толкова акъл, че да нямат инструктори. Съмнително е как така в някои блогове се влиза трудно и това продължава. Има обаче и друга хипотеза  – тези омразчии да са решили да търсят в блога поле за изява на омразата си и на тази основа да се сдушват със себеподобни там. Ако нормален човек ги попита защо така правят, ще получи отговор от тях колкото от пора, ако го попиташ защо смърди. По делата им обаче те се разпознават лесно –  по нищо те не се различават от контрапротестиращите срещу президентството или в подкрепа на куклите на мафията в парламента и правителството. Вероятно е контрапротестиращите /идиоти/ да се активират и мотивират от едно и също място. Никой не иска това правителство, но контрапротестиращите го искат, срещат се с него.Същото прави Путин, прави го и  Янукович.  Мисля, че от същото място, от което произлиза разработката за контрапротестите има инструктори и за тези контраблогери, подаващи контраглъсеца си към постингите на талантливите блогъри. Така чрез тях, центърът на омразниците тормози талантливите или извършва подривна дейност спрямо тях чрез двусмислено написани статии. Ловнал се блогър с авторитет на някой от тези подмятащи се в блоговото пространство пениси и поместил в блога си статия, която съвсем не отговаря на линята на блога му – това е победа на блоговата мафия. И снижаване на авторитета му.

   Съществуват обаче и омразници, които просто мразят всички, които са по-съвършенни от тях, но днес те нямат възможността да пребиват по кадърните както биячката от кариерата в Скравена, а само надават злоба срещу всичко, направено от превъзхождащите ги по ум и интелект, макар тези качества омразниците да не притежават изобщо.

    Блогът дава и други възможности на навлезлите за да проституират в това пространство – откриват си няколко ника, гласуват сами за себе си, коментират се сами, правят музевири или организират директни атаки срещу определени блогъри. Аз съм доста музикален и по тоналността на писането им имам подозрения с кои никове проституира в Блог-бг една и съща личност.

   Творците са чувствителни хора и това много добре се знае от съкратените от системата на Центъра бивши служители, превърнати в обикновени омразници. Преди обед те мразят себе си, след обед – целия свят. Атаката срущу творците може да се отрази на творбите им - да ги отклони от творческата им линия, да отслаби вярата им в самите себе си, да ги прекърши като творци или да промени пътя им. Давам пример с СССР, където този сектор на службите в областта на музиката е бил перфектен. Доказват го училите по това време наши музиканти там, някои от тях – до  днес кормчии на музиката у нас.

   На творците обаче, често атакувани от контагласуващи, ще дам един пример с личност, която се целува от задната страна на парламента с контраподкрепящите я – зам. председателката на парламента. За нея веднаж при спор по време на демонстрация ще се махне ли тя от от властта или не заради протестите, един от хората каза:

-         Ще си остане! Протестиращите че й пръднат на куро!

    Физиологически изразът не е съвсем пригоден, но по същество това мнение е правилно. Ето пример на човек, който не се влияе от другите, макар в този всичко да е с обратен знак – тя е боклукът за изриване от парламента, протестиращите срещу нея искат промени и прекратяване на управлението на България от мафията.  

       На нарочените от омразниците творци от блога за контраизяви срещу тях пожелавам една щастлива в творчески план Нова 2014 Година. Знайте, че хората хвърлят камъни по дърветата, които дават плодове.

    А контраподаващите глъсеца си не са и хора.

    И един музикален поздрав:

    Първият е за творците в Блог.бг.

    Вторият е за контраподаващите глъсеца си. Хитът е написан за тях.

    https://www.youtube.com/watch?v=JtZokkiSxBM

    https://www.youtube.com/watch?v=Khz9pgN8cO0




Гласувай:
8



1. mt46 - Поздрав!...
06.01.2014 12:30
Обаче социалистическата революция е "внесена" умишлено в Русия от Запада... Според Маркс социализмът е трябвало да настъпи в развитите капиталистически държави...
От 24 г. България следва неолибералния капиталистически модел на САЩ, който ни доведе до страшна икономическа и демографска разруха. България загуби своя суверенитет, след като влезе в ЕС. Оттогава, каквото и правителство да е на власт, то е длъжно да се подчинява на политиката на ЕС, на евробюрократите, на световната мафия...
цитирай
2. mt46 - Ето нещо за един от най-видните интелектуалци-антикомунисти - http://hristostoianov.blogspot.com/2014/01/blog-post.html
06.01.2014 13:46
"... Разказвам тази история, защото тези дни се натъкнах на няколко стихотворения от Стефан Цанев. Преработени до неузнаваемост. Но ето ги от книгата му, издадена през 1983 год.: Един поет пише стихове за Комунизма/върху бюрото на Столипин./ Хубаво е бюрото./И стиховете са хубави./ Аз съм за такава традиция!”, "Хей, червеи във вратовръзки - напред!/Вие прогресивно затлъстявате./Вратите, през които влизате,/ са тесни за излизане./ Няма връщане. Затуй напред/ И викайте за всеки случай:/ - Да живее комунизма! Напред","Дори да се превърна в скитник/ и да остана без другари-/ ще спя във парка със Уитман,/ с Маяковски и Вапцаров./ И сутринта ще се завърна с подути слепоочия,/ категоричен като изгрев!/ И с изгрева, макар неточно/ ще римувам комунизма!/”,”Когато говориш скучно за комунизма/ значи говориш против комунизма”…
Мнозина получаваха благинки през социализма, а после станаха първите демократи и антикомунисти, преживяваха, преуспяваха и през "демокрацията"... Къде е моралът, питам аз?...
цитирай
3. mt46 - Ето кои газят и мразят народа - http://pippilotamentolka.wordpress.com/2013/12/19/gazi/
06.01.2014 14:29
Газим България
Posted on декември 19, 2013 | 41 коментара

След дълга вътрешна борба дали и колко да се автоцензурирам и настояването на човекът до мен да не спестявам нищо, ето ви следната истинска история:

В Америка казват, че има само две сигурни неща, от които не можеш да избягаш – смъртта и данъчните. В България, за мен, това твърдение доби много странно изменение. Историята, която ще ви разкажа се случи в петък, 13 декември, малко след 3 ч. следобяд. Чудих се дали да я споделя с вас. Защото ме е страх! Не съм предполагала, че ще го кажа, но ме е страх. Да не ми почукат ДАНСъчните на вратата.

Съпругът ми все ми казва (с оглед на обективните обстоятелства), че някой ден, както я карам – да правя забележка на шофьорите, които не спазват правилника за движение – ще си изям боя. Но не очаквах, че действителността е толкова страшна, грозна и би ми се представила с двойната си гуша.

Вървях в петък, тринадесети, по бул. Христо Ботев. И понеже, нашите улици, поддържани с нашите данъци не позволяват да стигна до този булевард с детска количка, носех бебето си вързано до мен, в слинг. Трябваше да пресека булеварда и, като примерен гражданин, отговорен и за живота на детето си, тези неща ги върша само на пешеходна пътека.

Пресичах, колите спряха, за да мина. И точно, когато пътеката трябваше да свърши в тротоара, на пътя ми се изпречи спрял върху нея огромен черен джип. Беше толкова дълъг, че заемаше цялата широчина на пешеходната. Трябваше или да заобиколя отзад, или отпред.

Избрах да го направя отпред. Но, като винаги реших да вербализирам възмущението си спрямо водача в спрялото МПС. Чукнах на стъклото и в този момент от вътре срещнах поглед на неприятна изненаданост, гарнирана с досада.

- Спрял сте на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА! Това е пешеходна пътека! – в този момент се загледах в шофьора – очила със златисти тънки рамки, двойна гуша и волева брадичка с дупка по средата, като на супермен. Не ми бе нужно много време, за да се сетя, че тая физиономия аз я знам – господин екс.-шефът на данъчните инспектори, господин настоящият депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов. Истински супермен, който с депутатството вече се е приземил на джип.

Отговорът от вътре беше нещо от сорта на „Я се разкарай ма!” или поне езикът на тялото това говореше, защото отвън няма как да се чуе какво се говори в огромната машина.

- Ама как ще спираш на пешеходната пътека, какъв си ти! – за разлика от всеки друг път, когато влизам в пререкание с някой, спрял неправилно, този път странно не вдигнах кръвно. Изумена бях от отношението на човека вътре, на който аз и вие плащаме заплатата, който е избраник на народа, за да му слугува. Поведението му беше като на същество, което изобщо не иска, не може и няма как да проумее каква е болката на човек, като мен. „Гледай си работата”, „Разкарай ми се” и каквото и да е казвал отвътре лъхаше на досада и възмутеност, че някаква от улицата мърла му държи сметка.

Все пак трябваше да си продължа по пътя. Както казах бях решила да мина пред изпречилото ми се превозно средство.

Моментът, в който правех крачка пред джипа, господин депутатът отпусна съединителя и колата мръдна напред и аха да ни подпре – мен, гражданинът, избирателят, жената, майката и бебето което носех.

За съществото зад волана аз и детето ми бяхме нещо към което той си позволи да придвижи колата си, за да ме сплаши, за да покаже силата и превъзходството си. Дали би ни сгазил?

- Ти луд ли си?! Ти не виждаш ли, че пресичам! – лелката на мястото до шофьора ме гледаше с отвращението, с което би гледа лайно, залепнало по ботуша й.

На въпросите от познати, защо не съм извадила телефона, за да снимам героя от случката, номера на колата му и местоположението, какво отговорих? В онзи момент изобщо не се сетих за никакъв телефон, никакво снимане. Аз бях микроб, който трябваше да се оттегли, за да се спаси или снимката щеше да е последното нещо в живота му…а, да, и този на детето му. В онзи момент, аз за първи път се сблъсках с някой, който можеше и да ме бутне с колата си. Защото той е „господин депутатът”. Всички знаем – година-две условно, максимум, колко му е!

В този ден разбрах, че някой би ме сгазил, за това, че му казвам, че нарушава закона. Този някой е господин депутатът, народен представител. Той даже би сгазил дете, би сгазили бъдещето на тая държава. Грешка, пардон. Даже две грешки!

„Тая държава”?!

Не, няма тук държава. Държавата е мъртва и с трупа й се хранят господа депутатите. Не е държава нещото, в което данъчен става депутат от партия, която довчера уж е проверявал. Не е държава тази, в която „господин депутът” има пари за кола с капацитет да гази хора. Все пак със скромната си заплата от две хиляди на месец (както каза колегата му Атанасова същият този петък, по повод екскурзиите на друг депутат) и с довчерашната си заплата на данъчен… Но предполагам, той такава кола ще отрече да има. Има я някоя негова далечна, пето до десето коляно стринка. Той, господин екс.-данъчния, тия номера ги знае.

„Бъдеще”?!

Не, моето дете в тая държава няма бъдеще. Ще се погрижа за това дете бъдещето да не е тук, където слугата на народа може да си позволи дори само да си помисли да сгази гражданин. Бъдещето на това дете трябва да е другаде.

Бъдещето на всяко едно дете в тая държава трябва да е другаде. Там където за постъпка, като тази си, „господин депутатът” би си направил сепуко, би подал #оставка, би бил съден за заплаха за саморазправа.

Но какво ви занимавам, чудо голямо. Оцелях, ей! Оцеляхме!

Супершоу „Газим България” продължава и утре, на Вашата улица и във Вашия град!
цитирай
4. sande - Каквато държавата, такива и циганите й!
08.01.2014 17:30
Каквито циганите, такава и държавата. Има закономерност.

В Дупница циганите казват: "Няма вече бъгари, няма вече сигани! Ние станахме като вас. .. И вие станахте като нас.

Но по-сериозно погледнато първото твърдение изглежда е вярно. Едно е руски циганин, друго и испански циганин, друго - индийски /Там изглежда всички са цигани. Милиарди.!

Заеби.

Виж там какво правят и как са хамериканските сигани.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Тук на два пъти видяхме цигани!
08.01.2014 21:03
Първият път на Малибу - наш циганин с циганката си и три деца беше сложил табела, голяма като билдборд на кръстовище, където колите чакат. Написано бе, че останал без работа точно за Коледа и Нова година и нямат какво да ядат. Циганката държеше жаловито бебето, средното дете едвам ходеше, като нещо много да го боли, циганинът изглеждаше като смазан от скръб. Голямото дете прибираше парите, които им подаваха от колите гепналите се на въдицата им и местеше билборда на метър от кола, която си избираше от чакащите да навлезат в магистралата.
Спряхме точно до тях, на номерът с билборда аз казах: Со керес? Последва мълниеносно изчезване на билборда и на цигането.
Имахме и втора среща с циганка тук в Беверли Хилс, където съм сега. Една млада циганка - в името на истината, става и то много - ходи по тротоара напред и назад като муха без глава и гледа мръсно. Ние разхождахме бебето, аз я видях от далеч. Като се иизравнихме с нея, аз казах на жена ми: Кате джас шукарие?
Циганката ни поглена с бялото на очите и на секундата изчезна.
В Европа ромовете ходят защото са български граждани, но за да дадат визи на тези, явно някаква шашма има. Подминали са цяла Америка и са дошли чак тук - едва ли това е случайно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182667
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031