Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2013 00:10 - МИТИНГЪТ НА ДПС В СОФИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1802 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 26.11.2013 00:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДОКАРАНИТЕ  С АВТОБУСИТЕ  НА  ОРЛОВ  МОСТ  ТУРЦИ  ЛИ  КРЕПЯТ  КУКЛЕНОТО   ПРАВИТЕЛСТВО  НА  ОЛИГАРХСКИ?

 

     Този въпрос има еднозначен отговор: Не! Крепят го тези, които задкулисно управляват България вече 24 години! Защо обаче хората допускат този въпрос да бъде „задържан” според термин на куклата на конци Олигархски на петкратен въпрос, отправян към него от Цолова и от Николаев. Заради което ги премахнаха от ВТV.

   Че протестите срещу продължаващия упадък, корупция, грабеж и липса на почтеност, тоталната разруха на моралните ценности на българския народ и др. иродства няма да имат успех е ясно и причината за това е защото те се водят не срещу тези, които в лабораторите на Центъра разрбаботиха тези процеси и днес ги кукловодят, а се провеждат срещу куклите им, подставените лица, от които нищо не зависи.  Ще дам един пример за подмяна:

  Един „успял на 33” според неговите думи, мязащ на дялан с брадва е декларирал собственост на две панелки и на един двадесетгодишен Опел. Дали наистина това е притежаваното от него или притежава нелигитимно и други неща, напр. медии, на които истинските собственици са тези, които управляват страната задкулисно и чрез които манипулират обществото и които ние обобщено наричаме Центъра. Центърът – това е много стара организация, зачената в СССР, организирана и у нас, работеща до днес, която предрешен като балерина висш развдечик споменава преди десетки години:

  „И в Центре передай: Я жив, здоров, разведчик Иванов!”.

    Виновните за упадъка в страната нямат лик, само може да се предполага кои са те. Да се води борба срещу противник без лик е много трудно. Това е тактика на терористите по света, които взривяват самоубийци в самолети, в автобуси, които култивират примати, хомоноиди с промити мозъци. Управляващите задкулисно страната ни вече четвърт век не се нуждаят от мислещи, културни хора, от средна класа. За тях е важна популацията на етносите без образование, защото те са техния електорат, изискващ минимални инвестиции и на ясла към държавния бюджет по линията на безработни, социално слаби, многодетни, неграмотни и так дале.    

  Безкрайно трудна е борбата срещу противник без лик - как ще победиш някой, без да знаеш срещу кого се бориш? Затова вече 24 години тази борба е безуспешна. Само една такава победа знам – през ВСВ Мусолини изби всички, които са били заподозрени, че имат някакво участие в италианската мафия. Така мафията бе победена, но само тогава и само в рамките на Италия. Тя се премести в САЩ и след ВСВ благодарение на Плана Маршал се завърна победоносно в Италия и стана още по-могъща. Ако избраното правителството й не хуйдисва – сваля го веднага и турга друго, което да й хуйдурдисва. И така – до днес. Само руската мафия /май?/ стана по-силна от нея след гласността и перестройката в СССР, тяхната „демокрация”.

   Този метод на  задкулисно управляващите България кукловоди сега се свежда постепенно на по-ниско ниво. На кукловодените безпорно хич не им е лесно, аз не им завиждам. И как ще им е лесно, като при всяко тяхно явяване по медии или където и да е, хората първо споменават техни майки, после крещят: о – став – ка, бият тъпани, натуват сирени и зурни. Макар и разработени до съвършенство, в резултат на което най-чувствителните отворчета на кукловодените да могат да достигат диаметър до 122 мм. без да се повреждат, трудностите пред тях са на всяка крачка. Една от причините за това е техният неприятен външен вид, поради което хората избягват дори визуален контакт с тях. Липсата им на интелигентно излъчване, невъзможността им да говорят добър български език поради липсата на образование – един народен представител е от 7-и квартал на Самоков - отрицателната им енергия, която ползват за самозащита – това ги прави абсолютно нетърпими ако кукловодите ги появат някъде или те сами решат да се появат. А те наистина са  така неприятни и проблемни, че не може да не го осъзнават и те самите. Но тук в Шопско има една поговорка, че ако си дал гъзъ си под наем, няма недей. Една от назначените от Центъра да ни ръководи е с гестагени и главата й е по-голяма по обем от тази на мъж, но тя е и много страшна като излъчване - прилича на увеличена с електронен микроскоп бледа спирохета. Друга е психически обременена – пълна нещастница, излъчваща отчаяние и безпомощност. Само интимен контакт с мъж /още по-добре е те да са много и да я „обгрижват” по график!/ може да я извади от това излъчване на кокошка, негазена от петел. Трета прилича на изхвърлена от употреба свиркаджийка. Уважавам всички жени с изключение на проститутките в живота им, не тези от Околовръстното, които съжалявам. Ше завърша с една – голям образ. Подобна на нея вероятно е вдъхновила анонимен съветски творец да напише стих и песен върху него: „В ее пизду пропала бы конница Чапаева!”.

    От мъжете вече споменах един, мязащ на дялан с брадва, друг има толкова висок тестостерон, че носът му е на букели /грамадни брадавици, на съветски език зазунеци/ мазни от тестостерона между тях, трети пък е с до толкова висок естроген, че непрестанно прибавя нови към старите си килограми, но специалистът разкрива по външността и речта му наличие и на  прогистерон в кръвта му. Този хормон подпомага кърменето.

    А сега и конкретна критика. На Боко най-слабата министърка бе тая на МОСВ. Сега също имаме безспорно най-слаб министър, тоя на полицията. Никога до сега контраландата не е процъвтявала така успешно, нигока до сега от влизането на чужденци в страната не се е провел бизнес. Никога до сега в столицата не е мало толкоз полицаи, а по местата, където се извършват престъпления – толкоз малко. Никога до сега пред Паспортното контрабандисти не са продавали моторни дърворезачки.

    И какво измислиха тези хубавци, днешните управници?  Митинг и контрамитинг. Единият срещу куклите и кукловодите им, вторият за куклите и кокловодите им. Както на въпроса кой предложи Делан Пеевски вместо отговор последва контравъпрос: Кой предложи Бойко Борисов. И на двата отговора въпрос по същество така и няма.

    Така стана, че вечерта срещу митинга бях в Пловдив на концерт. Преди концерта имахме малко свободно време и се разходихме по площада на Пловдив. От два камиона със софийска регистрация, големи като китове, работници разтоварваха такъми за трибуна и я съграждаха. Процесът наблюдаваха няколко души от джипове, големи като слонове.

Какво съградиха тия съвременни дюлгери след концерта не отидох да видя, но предполагам - една  до толкоз здрава трибуна, че една бивша депутатка от ГЕРБ ако дойде от Монтана и стъпи на нея, тя да не се строши.

   На следващия ден трябнаше да отпътуваме от Пловдив в 9,00 ч. и да бъдем в София в 11,30 ч. Нашата кола е от 1994 г. и „иска” да пътува с 90 км./час. За магистралата това е малко, но времето ни беше пресметнато точно. Още с излизането на магистралалата покрай нас започнаха да прехвърчават с висока скорост автобуси. Магистралата бъкаше от тези превозни средства, таквоз чудо не бях виждал от построяването й. В очакване да ме изпреварят автобусите трета употреба и да свършат се заглеждах в задниците им, които изтглеждаха плачевно. Едни бяха опушени от бронята до покрива, други пушеха като да бяха с уредби на мазут или на каменни въглища. Не свършват обаче автобусите и аз се загледах с любопитство в тях. Въпреки, че огледалото обръща образа, разчетох какво пише на табелките иим, „Случаен превоз”. Значи тези автобуси случайно идваха от някъде и отиваха някъде. А бяхя толкоз много. Загледах се по-подробно какво превозват тези автобуси, но стъклата им бяха така мръсни, че не се виждаше вътре. Региистрацията им бе Бургас, Разград, Хасково, Стара Загора, Кърджали, Ямбол, Сливен, Пловдив, Пазарджик и др. Така и не вдявах какви са тия автобуси, които буквално прелетяваха край мен. Просветна ми чак след тунела Траянови врата, където десетки автобуси бяха спряли в отбивалото за подържащите пътя машини при зимни условия и пътниците им пикаеха като за световно. Веднага ги познах – всичките бяха турци! Билюкбашията на рейса явно е спрял превозното средство да изпикае пътниците от бюлюка, за който отговари и да ги достави на Орлов мост изпикани.  След завършването хна този процес автобусите пак зафърчаха и ни изпревариха. Малко преди „Черната котка” , където има храсти бюлюкбашиханъм бе спряла автобус с кадъни и ги изпикаваше в храстите. Само този автобус видях с ханъми, всички други бяха с мъже.

   Стигнахме колелото на бул. „Гамал Ебал Насън”, днес ГЕМЕДимитров и полицията ни спря. Автобусите продължаваха към центъро, нас натириха към квартал Искър. Аз обаче се усетиих и свърнах обратно към метрото, където оставих жена ми, която трябваше да бъде на работното си място точно в 12,00 ч. От всякъде ме затапиха, набутах с в квартал Румена Звезда, днес Дианабад, където оставих колата докато приключи тази психоза. Мислех, че и метрото ще е епрапълнено, но то бе празно както никога. На спирка Жулио Кюри се качиха футбони фенове и в метрото стана дзверилник. По Анималпланет съм виждал стада маймуни, които имат такова поведение. По уредбата в метрото обявиха, че входът към Орлов мост е затворен и помолиха за извинение за неудобството. Аз зачертах работите си, взех си фотоапарата и се въртнах на Орлов мост. Пред Художествената галерия имаше 60 автобуса от големите с по 80-100 места. Шофьорите ядяха „топли кучета” и пиеха минерална вода от малки бутилки.

    Демонстрантите на Орлов мост бяха съвсем разлини от тези, които очаквах да видя. Нямаше бетонни глави, с едно-две изключения, нямаше червени бабички, пак с едно две изключение, а само турци. Между турците нямаше и цигани пак с малко изключения, вероятно само такива с мюсюлманска вяра. Имаше малко туркини с шлифери и потури, каквато им е носията, вероятно от тези, които бюлюкбашийката им изпика до Черната котка. Голяма част от демонстриращите ядаха топли кучета /хотдоци/ и пиеха минирална вода от малки шишета. Съжалих тези хора, защото те по всяка вероятност са безработни и това е единственият им начин да се нахранят и да им дадат по няколко лева, вероятно по 50. Циганите по време на избори споменават тази цифра. Някои въртяха телефони някому други наблягаха на яденето, трети бяха наеректирали лозунги, с които бичуваха Боко, настояваха за оставяне на Олигархски да работи спокоойно, гарантираха че избори до 12. май 2017 г. няма да има, но най-много обиди имаше срещу президента Плевнялиев. Уцастие в офшорки, лъжи за преведени по небавнков път пари от хнего, разединаване на нацията. Да не пропусна и многобройнте дацзибао срещу Цветанов.
    На трибуната Станишката подгъзнуваше на Лютиф Местан с извинение към турците за възродителния процес под здвуците на химна „Прегърнете се милиони” от деветата на Беттховен. Вероятно турците от Източни Родопи много обичат този стих на Шилер. На кръстовището обаче турците ядяха сандвичите си и не излъчваха никаква злоба. Опитах да влезна в разговор с три групи от тях докато изчакваха атаката към президентството и опитът бе успешен с две от тях. Първите бяха от Бенковски, на които казах, че съм посетил камъните с тракийските ниши и промивни инсталации за злато на траките при селата Янино, Растник, Фотиново и др, че познавам цялата долина на р. Върбицадо вливането й в яз. Студен кладенец. Всичките турци бяха строителни работници без работа, нямало достатъчно строежи.  Опитах да се азговоря с други турци, които казаха, че са от Чорбаджийско. Те гледаха недоверчиво, не отговаряха и аз провокативтно ги попитах по 50 лв. ли им дадоха, за да дойдат тук. Един отговори незлобно, забранено ни е да говорим, другитеме загледаха агресивно и попитаха къде съм живял в Родопите. Аз им казах, че съм живял дълги години в себата Багрянка и Дардандере, с което ги шашнах окончателно. Пояснявам, че това са изцяло цигански села, от които околните села са пропищяли от кражбите им. Третите, с които осъществих разговор бяха от Крумовград. С тях повод за разговора ми стана банкомата в града, заради който там постоянно стоят да проверяват заредени ли са им помощите цигани от гетата около гради и заради които крумовградчани иска да се премахне банкомата от града, за да изчезнат и циганите от там.

  Впечатленията ми обаче са следните. Това бяха хора, които изобщо не бяха враждебни към нас, случващото се не според мен не ги интересуваше. А и едва ли са наясно с основните неща – срещу кого са ги повели, имената на държавниците ни. Били са насиллени или мотивирани финансово да пропътуват това голямо разстояние заради храната, която ще получат и заради някакви възнаграждени в пари може би, които те запазиха в тайна.

   В тълпата имаше бюлюкбашии, които крещяха нещо, говореха на турски на останалите. Атракция бяха няколкото туркини в национални носии със забрадки и с открити лица.

    Още един участници в протеста срещу насилието и в защита на Любовта:

    До блока ни има строеж, на който почти всички работници са турци. По времето на митинга кьрав работник тук нямаше, след митинга се върнаха и доработваха по тъмното. Случайно ли стана това или някой ги натири натам?

    Това хвърлиха от ДПС в защита на Станишката. Станишката не можа да изкара бетонните глави и червенити бабиички, Местанът му докара с автобуси турци, голяма част от тях неграмотни и въобще не наясно за какво става въпрос. Но пък разработени да скандират безумици като офшорки, разединител, махни се, Маргарита Попова да ти седне на мястотото и други простотии, които бюлюкбашиите подемаха и по няколко му пригласяха.

   Без да съм достатъчно ообразован както полиицаите, които най-точно от всички умеят да броят демонстранти считам, че участниците в протеста не бяха повече от 15000 души и 90% от тях бяха турци. Този автобусен подход е част от формулата за етническия мир на Догана, който за избори докарва автобусни електорални единици от Турция. Напомням за автобусната победа на Дикмето за кметските избори в Ардино. Стотина автобуса от Бурса и Дикмето бе издухан. Още една форчула на Догана за етническия мир – на изборите в Турция се падата по десет гласували в минута, а за влаковете с ромове от Калафат вече писах.

Броенето на демонстинтите е процес труден и бих препоръчал да се поучим от миналото. Тогава е имало преброители на овце, които са влизали в бюлюците докатохте пасат и са броили бравите. За това се е държал изпит. В една стадо, в което броят на овчете е установен точно се пуска преброител, който трябва да преброи бравите. В стадото е трябвало да има най-малко 600 овце и най-много 2000. Преброителят е имал право на грешка до три овце на хиляда при грешка 4 е държал поправителен, при грешка 5 е бил късан. При  безггрешно преброяване е получавал диплом и дар един брав, който той си избирал, обикновено угоен овен. Такава дисциплина трябва да се учи в милиционерските училища и ако се въведе като предмет, ще напиша повече подробности, д които ще опиша какво е еллия, какво е рабош и т . н.

   Според мен специалисти по броене на демонстранти трябва, иначе разликите са големи. Аз преброих 15000 протестиращи, вечерта чух, че били  70000, така казал Местана. Нямях обаче база за сравнение, какво е казал друг авторитет – Догана, Анала, Гюмюнмюмюлсуна, Четинказака и др. акълликафи.

    Мисля, че аз съм по-точен. 15000 глави или членови - зависи какхсе броят - е много по-лено да се докарат на митинг отколкото 70000. 15000 могат да се натряскат в 200 автобуса. Пред Художествената галерия автобусите бяха 60. Но и други определени за паркиране на автобуси места е имало за пристигащи от Видин, Монтана, Враца, Карлово, Силистра, Плевен и др. Имало и влакове с протестиращи, като един влак може да превозва максимално 800 души. Доста неудобно обаче се здостига с влак от Кърджали да София, нощува се в Димитровград. Отхвърлям цифрата 70000 категорично и правя сметка за разходите на ДПС за 15000 докарани на Орлов мост. Ако на човек са изразходвани за път и храна но 50 лв. това прави общи 750000 лв. Но и ако са дали на всеки по някаква сума, нека тя да бъде отново по 50 лв, рана, разходите скачат на 150000 лв. Но не е само това – плащали са за рисуване на кандърмаплакати, на свирачи на зурни и удряци на тъпани, на медиите, да напишат колго голям го  е извадил Местана на кантрапротеста и за  празнична победна трапеза на ДПС, БСП и бюлукбашиите им, организирали този цирк.

   И неспециалист от поведението на сцената на Орлов мост би различил истинския шеф на водевила – Лютиф Местан. Всички други са негови слуги. То й е единствената фигура на закулисното управление на България, която Центърът показва.

   Следват снимки от контрапротеста:

 

 


image

       Тук вместо да бръснат интимните места ги обезкосмявали в лазерен център.

image

   За пиене ли ти дадоха тази вода, ханъм, или за хигиенни нужди? Оти съм жаден.

image



image

                      От Дардандере?

image

                              От Багрянка?

image

                            В маалата на Кърджали такива прически носим.

image



imageimage



image



image



image






image



image



image



image

Аман от гьотсикиш, да се поразходим малко...

image



image

 Единствените червени бабички от София. Митингът и мераците по Станишката са ги превъзбудили. Поради това едната видимо е разлизгана, другата е узряла яйцеклетки. За БСП и за ДПС!!!

image

                                                         ДЕПЕСЕ - БЕСЕПЕ!
image



image



image



image

                                       Паркинг "Художествена галерия"

image

              Ако се наложи от небето помощ на демонстрантите ще окажем!

image



image

Седемдесетте хиляди протестиращи срещу насилието тръгват към президента.

image

                     Дали пък и тия не влизат в седемдесетте хиляди?


   Послеслов:
   Да разкарваш тези нещастни хорица до София от стотици километри, това е гавра с тях. Те се безработни, бедни, гладни, всичко в странатата се скапва, а те са принудени да демонстрират в защита на това статукво, да поучават как да мислят и какво да правят тези, които ги виждат да скандират по улицата...
  Това трябва да е дъното на морала, до който стигнаха ДПС биринджиите. И основателите им от Цеентъра...
   Не само тези хора а фсичките, ф цялата страна фактически, много сме фътре...




Гласувай:
8



1. demograph - Това си е хронология на една смърт...
26.11.2013 01:37
На БСП-то със сигурност. На ДПС-то тоже. Но и на държавата им - хептен сигурно.
Лошото е че и ние сме в ковчега им. Поздрав.
цитирай
2. makont - Здравей,
26.11.2013 16:07
харесва ми хумора ти. От това не става по-леко, но поне ще потънем усмихнати. А иначе, честно, отвратена съм. Тази целувка на смърта между Станишко и Местанко бе сякаш от предверието на ада. Само я нямаше онази кака с няколкото брадавици и бялото клинче да ги поздрави мегафонно. Няма такъв гьон-суратлък.
цитирай
3. sande - Отличен репортаж със снимки, обективен, убедителен, живо и остроумно написан...
28.11.2013 14:30
Както казва Алеко Константинов да му мисли "ффаталния български народ". Него отново са го "ффанали" за гушата.

Коста, лично за мен най-знаменита бе картината, мига, в който ЛютФи Местан и Сатанишев се хваха с вдигнати ръце, като Колхозничката и Работника от Филмите на МосФилм. А Местан бей се провикна от трибуната на Орловия мост /!!!/ с перфидна усмивка: "Ако се наложи, ще добиркаме тука не 70, а 170 иляди души!"

И погледна тържествуващо, с мръсна усмивка, като след бурен оргазъм.
Сатанишко бе леко смутен, като жена, която току-що е изнасилена от пъдаря в тревуляка и си оправя притеснено смачката рокля.

А шарения народ от площада изрева гороломно: Да живей!

А българската рая /гяурите/ гледаха по телевизите сеира ... тихи, невъзмутими...

Само кроткия луд Мунчо го немаше да се появи като един призрак. Да протестира.
цитирай
4. demograph - Бедний ми Мунчо...
29.11.2013 12:37
Къде ли те фанаха за гушата бдителните срещу българското полицаи...По кои ли трънаци ще се веят дрипите ти...що ли ти трябваше да протестираш. Да беше контрапротестирал - един сандвич поне щеше да излапаш...Поздрави.
Целувката на смъртта...зловещо но вярно. Те се целунаха от радост на погребението на общото ни отечество.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191106
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031